Boek-tournee: Is de ‘Vrije Fries’ met uitsterven bedreigd?

Even optreden, zware kost met wat cabaret opgediend

Gisteren verzorgde ik met Fries troubadour Bruno een optreden in Frisia voor een man/vrouw of honderd, een bar-discotheek in een omgebouwde boerderij in Schraard. Het Friese hartland van de oude Marne-slenk was de perfecte locatie voor een stoomcursus Fries Zelfbewustzijn, en de vraag: is de Vrije Fries met uitsterven bedreigd?

Gezellige avond

Het is mijn eerste optreden in provincie-Friesland, buiten de eigen boekpresentatie van 13 december. Met name het eerste deel van de lezing werd door het publiek gewaardeerd, met muzikaal intermezzo van Bruno. Uiteindelijk ben ik maar aan tweederde van de slides toegekomen, want op een uitgaansavond kun je mensen ook weer niet al te zeer overvoeren. Dat blijft altijd een beetje aftasten.

Met mijn heerlijke lief Afke als ondersteuning

We hopen zo mensen te inspireren met mijn Magnum Opus van een Pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid met een andere kijk over je eigen komaf en grondgebied.

Zo kan hij ook aangepast

Met een frisse kijk op het verleden, de natuurlijke historie van de Friezen als stamouders van alle kustbewonende Nederlanders kun je ook weer met een nieuwe blik naar het heden en jezelf kijken. Je kunt mijn Magnum Opus ‘Liever dood dan Slaaf’ bestellen via www.lieverdooddanslaaf.com

Fries Troubadour Bruno ontvangt zijn eigen ‘Liever dood dan Slaaf’ bij het Leaver Dea as Slaaf’-monument

We verzorgen graag meer van dit soort optredens. Daarnaast geven we de Cursus Bullshitdetectie, die ik ook nog had kunnen geven in Frisia wanneer de presentatie te kort was geweest. Maar met een slide of 19 heb je mensen al wel ruim genoeg laten zien. Leuke mensen en organisatie met een vrije kijk op de wereld, voor herhaling vatbaar!

One Reply to “Boek-tournee: Is de ‘Vrije Fries’ met uitsterven bedreigd?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *