Noord Korea a/d Noordzee: hoe verder onder Rutte-tirannie?

Het wordt een onovertroffen jaar voor de boomkikker!

Het wordt een mooi jaar voor de boomkikker! Dat meldt KNNV-ledenblad Natura. Op de 1 of andere manier vond ik die zin erg geestig klinken, in deze Interessante Tijden.

Terwijl een digitale reispas in de maak is die fundamenteel inbreuk maakt op vrij verkeer van personen en privacy, doen mensen die massamedia als informatiebron hebben alsof er niets meer aan de hand is. En misschien is die opstelling ook maar beter, omdat je in een totalitair systeem toch niets kunt veranderen. Of toch niet?

Vrije uitloopmensen, met DCC ook scharrelmensen met 1 beter leven-ster

Vrije Uitloop-mensen krijgen van Rutte 1 beter-leven-ster
Auteur van het boomkikker-stuk Bea Koetsier meldt dat Sander van de Koppel van Natuurbalans ‘de toekomst van de boomkikker met vertrouwen tegemoet ziet’. Zulke signalen van de Boomkikkerwerkgroep Noord Brabant neem je maar wat graag ter harte. Financiele ondersteuning van de provincie Brabant maakt het mogelijk.

Hun hoofdredacteur Paul van Bodegraven schrijft in het redactioneel ‘Steeds Beter’ wat ‘de meeste Nederlanders’- zij die de massamedia als hoofd-informatiebron hebben- klakkeloos aannemen. Dat ‘corona’ een pandemie was die nu bijna voorbij is, en we weer ‘terug naar het oude leven’ gaan. Terwijl niets minder waar lijkt te zijn, zoals het Kabinetsbesluit van 25 februari toont.

Onder aanvoering van Klaus Schwab (World Economic Forum) zijn schandknaapje Mark Rutte gaat de Europese Commissie vol voor het Digitaal Covid Certificaat. (DCC) COVID maakte van ‘de leugen’ bij hun overheid het ‘nieuwe normaal’. Dat toont deze Kamerbrief van 25 februari. Ze noemen als doel het ‘faciliteren van het vrij verkeer’, alsof je iemand zijn portemonee met 100 euro afpakt en 20 euro teruggeeft en zegt ‘hier, 20 euro winst’…

Je sluit mensen op, en maakt er vervolgens vrije uitloop-mensen van met 1 Beter Leven- Ster die blij mogen zijn dat ze weer scharrelen mogen. Na vaccinatie. De intensieve mensenhouderij van de Fourth Industrial Revolution.

vleeskippen

Je maakt eerst op basis van dubieuze aannames het reizen onmogelijk, legt de economie lam, duwt het mkb omver. En dan noem je het een kadootje wanneer je dat voorwaardelijk be-eindigt. Zo komt er nu een juridische grondslag voor een reisverbod, verlengd tot 30 juni 2023 tenzij je een spuit zet met experimentele m-RNA-gentherapie, onterecht ‘vaccins’ genoemd.

Van dag 1 op dag 2 is het corona-verhaal verdrongen door ‘De Boze Russische dictator Poetin’, bij de kerk van Wommels wappert de vlag van Oekraine. Als vervanger van die andere ‘Met elkaar, Voor elkaar’- saamhorigheidsvlag van de PKN. Een nieuwe geslaagde psyops, zodat er nooit enig onderzoek komt naar het schandaal rond de vaccinatieschade (Pfizer Papers).

Coronasociallsme bij de Protestants Kommunistische Kerk Nederland (PKN), nu vervangen voor geel en blauw bij PKN-kerk Wommels

We zaten gisteren in Koudum op het terras, met naast ons een High Tea van Fryske boerenfamkes. Die vroegen zich onderling keuvelend af hoe de RUSISSCHE bevolking ‘zo gehersenspoeld’ kon zijn dat ze Poetin steunen. Geslaagde psyops.

Het Torentje

Het Nieuwe Normaal: liegen en daar altijd mee wegkomen
De Rutte- regering liegt consequent tegen de bevolking, en komt daar mee weg. Omdat er geen functionerende democratie meer is (checks and balances) met een kritisch parlement en geinformeerde media. Dat laatste is meer verontrustend dan het eerste. ‘Hahaha, jij complotgekkie.’ Geslaagde psyops.

De verordening van 25 februari ‘voorziet in de juridische grondslag voor het verwerken van persoonsgegevens die benodigd zijn voor de afgifte van de certificaten en het verwerken van informatie om de authenticiteit en geldigheid van de certificaten te verifieren.’

In Boeren-Nederlands: je mag het land niet uit zonder digitale gezondheidspas met test en prikbewijs, en moet je hele doopceel eerst laten lichten door hun overheid. Oftewel; bye bye privacy. Die DCC kan straks nog andere overheidsbeperkingen faciliteren, zoals je CO2-budget, energierantsoenering.

Want tegelijk is de oorlog tegen contant geld al zover gevorderd, dat bedrijven bij banken al moeite ondervinden nog cash te deponeren. Omdat het hebben van cash al gecriminaliseerd wordt. Net als bij de COVID-manie, toen er een smetvrees rond cash is gekweekt, zodat mensen nu al uit angst minder met cash betalen.

COVID 19 The Great Reset van Klaus Schwab lag ook bij Mark Rutte op het bureau in het Torentje

Selectieve justitie
Dankzij de plotse overstap op ‘de Boze Russen’, horen we niets over de tienduizenden vaccinatiedoden, de schadelijke bijwerkingen. Hugo de Jonge wordt niet vervolgd door het Openbaar Ministerie, na de massa-aangifte met zeventigduizend handtekeningen van Mordechai Chrispijn op aangiftehugodejonge.nl.

Vanwege aanzetten tot haat, geweld, discriminatie en groepsbelediging tegen mensen die vanwege de nadelen van dit experimenteel gentherapeuticum niet een spuit willen. Hij wilde ‘van deur tot deur en van arm tot arm’.

Net als Joe Biden riep De Jonge volgens script iets over een ‘epidemie van de ongevaccineerden’… De dubbele leugen betreft hier

 • asymptomatische besmetting
 • geprikten zouden niet besmettelijk ziek kunnen zijn

Supporters bij de rechtbank

Wordt vervolgd
Hun Openbaar Ministerie vervolgt mij wel (althans, ze stuurden een gerechtelijke brief, waarvan ik de inhoud niet kon lezen) Dat zal te maken hebben met de columns die ik schrijf. Daardoor voelden twee stadswachten en een agent zich een jaar geleden gekwetst. Waaronder door een satirische opmerking op Facebook. Daar winkelde Rigje van der Heide van het Openbaar Ministerie nog wat proza bij uit een twee- en een half jaar oud stuk..

….om de aanklacht te kunnen verzwaren met ‘groepsbelediging’. Let op, straks framen ze mij als antisemiet.

Het beeld/het juridisch karikatuur dat ze pogen te schetsen, is van een gestoorde gek die structureel beledigend en opruiend werk aflevert. En dus, dat het lastige varkentje Zeilmaker door hun politiek geestverwant en collega (rechter, de trias politica in NL is dood) gewassen moet.

Waarvan akte.

Waag het niet om kritisch te zijn, anders krijg je het Openbaar Ministerie op je dak

Huig Plug belandt zes weken in de cel voor het delen van een al na een half uur verwijderde tweet, waarin de pathologische leugenaar en landverrader Mark Rutte verwenst wordt. En nu is Plug met zijn cameraman ’s nachts met grof geweld van bed gelicht met ‘opruiing’ als aanklacht. Alsof hij een seriemoordenaar is, in plaats van een wat lastige Binnenhofwatcher die politici stalkt als zelf uitgeroepen ‘klokkenluider van Justitie’.

Je hoeft niet alles dat hij doet geweldig te vinden. Maar de selectiviteit van het OM bij vervolging en de belachelijke straffen die ze opleggen…Dat is verontrustend te noemen.

Als Plug ‘valsheid in geschrifte’ zou hebben gepleegd (een deel van de aanklacht), waarom zou dat bij hem zo ernstig zijn. Terwijl je bij het doen van verzoeken met de Wet Openbaarheid Bestuur – bedoeld om de overheid te controleren of die zich aan de wet houdt- vooral zwartgelakte stukken terugkrijgt. Als hun overheid zich al aan de termijn en de wet houdt. Meestal niet.

Kijk, met een Ministerie van ‘Veiligheid’ ( = politiek gemotiveerde Staatsterreur) en een overheid die zelf de wet negeert, dan heb je steeds meer redenen je onveilig te voelen in je geboorteland.

Nieuwe kikkerdril maken doe je samen…foto in mijn debuut over pelgrimstocht door de Friese natuur: www.lieverdooddanslaaf.com

Faunapassages met sensoren voor ‘rondrennende muizen’
Maar gelukkig, dit wordt het jaar van de boomkikker! Fijn dat we de toekomst van de boomkikker met vertrouwen tegemoet kunnen zien, dankzij financiele steun van de provincie Brabant.

Ze installeren nu ook sensoren in faunapassages zodat ecologen daarin ‘rondrennende muizen’ kunnen zien. De KNNV is 1 van de laatste sympathieke natuurclubs in Nederland, die zich bezighoudt met alles dat groeit en bloeit. Misschien wel een teken aan de wand, dat ze nu hun kantoorpand opgeven in Zeist, uit bezuinigingsoverwegingen gaan ze ‘kantoorloos’ verder.

En het archief van deze meer dan een eeuw oude natuurvereniging dumpen ze na veel weggooierij bij het stadsarchief in Amsterdam. Terwijl het valse groen, de CO2-hysterie honderden miljarden opslorpt is er voor echte natuurbeschermers die de natuur bestuderen een bezuinigings-noodzaak.

Kikkers in de boerensloot, te vinden in mijn boek www.lieverdooddanslaaf.com

Maar het goede nieuws; je kunt truffels vinden in Nederland, wanneer je een hond daartoe africht, zie truffelhond.nl. En je kunt ook truffels kweken in je truffelgaard.nl. Je moet natuurlijk nooit je humor verliezen in dit mooie jaar voor de boomkikker. Laat je plezier niet vergallen door ‘Het Kwaad’ wanneer dit met het Rutte-regime – totalitair liberaal- op de stoel van de overheid heeft plaatsgenomen.

Gezellige avond

Net als bij de film ‘La Vita e Bella’, waarin de Italiaanse hoofdrolspeler onder nazi-bezetting tegen z’n zoontje blijft doen alsof ze eigenlijk in een komisch toneelstuk leven. Al wordt hij op het eind dan doodgeschoten. Al worden we conform het scenario ‘Revolutie door schuld’ van Rein de Vries afhankelijk gemaakt van ‘De Staat’, en stemt de VVD al voor een sociaal krediet systeem (straks te koppelen aan de DCC)..

Geniet iedere dag van je (bestedings)vrijheden en voorrechten, zolang ze er nog zijn. Koester je dierbaren, knuffel je lief, net als in bijbelboek Prediker: genieten in goed gezelschap en God daarvoor danken. Mensen die dat transcendente perspectief missen gaan overal boze aliens en genootschappen zien, daar hebben we hier gelukkig geen enkele last van.

Even optreden, zware kost met wat cabaret opgediend, afgelopen vrijdag in Frisia

…altijd blijven lachen, dood ga je toch al wel. Dat is ook de toonzetting in mijn magnum opus, prozaisch en fotografisch debuut ‘Liever dood dan Slaaf, een pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid’. Dat kun je bestellen via de gelijknamige webzijde www.lieverdooddanslaaf.com. Ook kun je met mijn lezingen relativeren, lachen over serieuze kost, en die kun je boeken door mij een mail te sturen via Rypke at protonmail.com

Onder iedere tirannie, ook de zachte despotie van Rutte en zijn totalitair-liberalen zal het leven altijd op 1 of andere wijze doorgaan. Tel je zegeningen…

2 Replies to “Noord Korea a/d Noordzee: hoe verder onder Rutte-tirannie?”

 1. De lachende boomkikker is de derde partij die in zijn evolutie alle grote wereldmachten heeft overleeft.
  De opkomst en ondergang van het Romeinse Rijk met als laatste stuiptrekking Karel de Grote, het Mongoolse Rijk van Dzjengis Khan, het Franse imperium onder Napoleon, het grote Rijk van Duitsland en ik zal er best nog wat vergeten zijn. Oh ja, de Amerikaanse (westerse) ‘wereldleiders’ die zo mooi vertolkt zijn door Peter Sellers in zijn laatste film Being There. [de grootste idioot kan president worden]
  https://www.youtube.com/watch?v=oOOghKacg40

  Elke keer zijn er talloze mensen gestorven om precies dezelfde oorzaken en gevolgen:
  Machtswellust -> corruptie -> oorlogen -> geldontwaarding -> krankzinnige wetgevingen -> hongersnood -> ineenstorting.
  En niet noodzakelijkerwijs in die volgorde.

  Politici willen nooit leren van de economische historie. Altijd wordt er meer geld verkwanseld dan er tot beschikking staat. En daardoor blijft de historie zich herhalen.

  De huidige tijd is zo’n periode van verdrukking. Deze nieuwe wereldorde zal een paar decennia duren, om daarna in verval te raken. Wij mensen zijn elke keer in staat gebleken om opnieuw een samenleving op te bouwen op basis van onvervreemdbare rechten.
  We hebben ogen, dus we mogen ermee kijken, maar moeten niets zien, want we moeten ook kunnen slapen.
  We hebben oren, dus daar mogen we mee horen, maar moeten niet luisteren, want we moeten ook kunnen slapen.
  We hebben een neus, dus mogen we ademen, daar moeten we niet mee stoppen, anders wordt men niet meer wakker.
  We hebben hersenen, dus daar mogen we mee nadenken, maar zijn dat niet verplicht, omdat we moeten kunnen slapen.
  Soms moet men wakker blijven om de onvervreemdbare rechten te behouden en te blijven leven.

  Net zoals die boomkikker, althans zolang er nog bomen zijn…
  Anders functie elders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *