Hele internet gehersenspoeld bij ‘klimaatverandering’

Meteen kom je bij klimaatactie

Of je nu Google, Duckduckgo, of Startpagina als zoekmachine gebruikt, nergens krijg je nog neutrale, laat staan kritische informatie over het onderwerp ‘klimaatverandering’, maar enkel nog ‘klimaatactie.’ (SDG13)De eerste resultaten zijn steeds hun Rijkoverheid (Die de Verenigde Naties papegaait) en door hun overheden gesubsidieerde agitatieclubs als WWF, Milieudefensie en Milieucentraal die de volledige verbouwing (‘transitie’) van onze levens en maatschappij prediken via ‘duurzame ontwikkeling’, aka het kunstmatig schaars en onbetaalbaar maken van energie en grondstoffen voor de massa.

Alleen maar Klimaatactie

Je kunt het zelf proberen. Enkele jaren terug kon je nog wel eens wat rationelere visies vinden op je zoekmachine, maar het lijkt dat deze nu volledig worden weggedrukt. Ook Duckduckgo geeft enkel resultaten waarin het pleonasme ‘klimaatverandering’ (klimaat IS verandering) synoniem is met de kreet van Lenin voor de Russische Revolutie ‘wat is to be done’….:

Eerst fakenews dat moet aanzetten tot ‘klimaatactie’ (SDG13)

Je vindt uitsluitend het officiele Fake News, namelijk dat groeikasgas CO2 – onmisbaar voor het leven op aarde- een ‘schadelijke stof’ zou zijn. En het daar aan gehangen verdienmodel van de handel in CO2-aflaten. (‘compensatie’), waarbij je kind bij het Wereldbestuurfonds kan uitrekenen hoeveel ‘teveel’ hij/zij eigenlijk wel is in de ogen van miljardairs die de mondiale populatie willen krimpen. (Voetafdruk)

Een kind dat met gebruik van internet een werkstuk wil maken vindt dus enkel nog agitatiepropaganda en de leugens van de Rijksoverheid/Europese Commissie/Verenigde Naties (UNEP) en hun ‘klimaatcrisis’ en ‘klimaatnoodtoestand’.

Omdat de meeste mensen ‘waarheid’ gelijkschakelen met ‘sociale autoriteit’ is het woord van ‘het gezag’ gelijk aan ‘het zal wel zo zijn.’

Nederlands jeugdinstituut wil dat je met je kind ‘praat over klimaatverandering’, terwijl je beter praat over de negatieve gevolgen van klimaatagitatie

Het idee dat zij ons voorliegen/zeer selectief met waarheid omgaan wil er uiteraard niet in, ook al is dat wel het geval;

  • Nee, aan CO2-mitigatie is niet enig goeds, duizenden miljarden euro’s in het CO2-toilet met in theorie een temperatuureffect van tienden van graden in het jaar 2100. CO2 is daarnaast een groeikasgas, onmisbaar voor het leven op aarde.
  • Milieu/klimaatclubs zijn niet de good guys, maar valse, inhalige en leugenachtige mensen (en een leger usefull idiots), er zit niet 1 integer mens bij de milieubeweging.
  • Duurzaamheid/verduurzaming versmald tot CO2-mitigatie leidt tot de grootste ecologische, economische en humanitaire ramp in de menselijke geschiedenis.

‘Schadelijke stoffen’, het onmisbare groeikasgas CO2 reframen tot iets dat KOSTE WAT KOST vermeden moet

‘Schadelijke Stoffen’
Je vindt ontelbare webzijdes die ‘de feiten’ over ‘klimaatverandering’ (ze bedoelen Klimaatactie) opsommen, die kant noch wal raken of die domweg gelogen zijn. Zoals bij National Geographic Junior, waarin valselijk beweerd wordt dat er meer stormen en meer droogte zou zijn door ‘de’ klimaatverandering, of dat rundvlees ‘schadelijker’ is dan een autorit Maastricht-Parijs.

Ook bij resultaat 10 vind je enkel ‘klimaatactie’

De boodschap: je bent als mens ‘eigenlijk’ teveel, en alles dat je doet, wilt en denkt is ‘eigenlijk’ ongewenst. Hier raken we de essentie van Klimaatactie: de CO2-ideologie is de leer van satan, Mephistoles in De Faust: ‘het ware beter dat dit alles er niet was.’

For a fantastic plant growth. Broeikasgas of Groeikasgas?

Terwijl de voordelen van CO2-fertilisatie wetenschappelijk, dus experimenteel, veel sterker staan, bewezen in tienduizenden experimenten (bv FACE), dan het via computermodellen getheoretiseerde opwarmende effect.

Door Ministerie van LNV gesponsord, het nieuwe curriculum voor hersenspoeling van de jeugd (SDG4 ‘quality education’ volgens de Sustainable Development Goals van de wereldregering

Maar de boven ons gestelden hebben iedere rationele discussie eenvoudig onmogelijk gemaakt, door iedere andere optie dan klimaatactie uit de openbare ruimte te wissen.

Praat met je kind over klimaatagitatie en de schadelijke effecten op de mentale gezondheid: Nederlands Jeugdinstituut

Fahrenheit 451 dus, boekverbranding, het alternatief eenvoudig onvindbaar maken of onbetaalbaar, danwel sociaal onacceptabel door groepsdruk.

Halve waarheden/ hele leugens: National Geographic Junior

Je hoeft niet eens echte censuur (Buchverbot) toe te passen in het voormalige ‘vrije Westen.’  Er is zo een soort Potemkin-maatschappij ontstaan, een spiegelwereld met facades waar niets achter staat dan holle leugens. Dat is ook wat ‘Green Growth’ is, geen echte groei, maar industriele activiteit via massieve staatsinjecties die economische krimp moet bespoedigen.

Achter iedere windfarm brandt een gas-centrale als backup

Windfarms zijn bijvoorbeeld nutteloos voor energie-opwekking, wanneer je ze beschouwt binnen het totale energiesysteem, er wordt niet 1 fossiele centrale door vervangen omdat je een gelijk backupvermogen paraat moet houden. Het zijn beleggingsproducten, die groene waardepapieren genereren op een kunstmatig gefabriceerde CO2-markt, waarin je ‘te vermijden’ hete lucht en geldwaarde geeft onder staatsdwang. (Green Bonds, groene obligaties)

Het gehele onderwijs onderwerpen aan de eisen van een VN-wereldregering

 Potemkin-energie
Potemkin was de Rusissche maarschalk uit de 18de eeuw die Zuid Oekraine veroverde en daar steden als Sebastopol stichtte. Hij zou Tsarina Catharina onder de indruk van de nieuwe economische ontwikkeling willen maken, door de bouw van Potemkindorpen (1787). Wanneer de Tsarina langskwam met haar hofhouding, varend over de Dnjepr, veinsden soldaten met nieuw opgerichte facade-dorpen dat er van nieuwe industrialisatie sprake was.

Net als dorpen van Spaghetti-Westerns waar alleen de voorgevels overeind staan.

De beste visgronden geofferd aan de windustrie…

Die werden – volgens het mogelijk apocriefe verhaal- weer opgebroken zodra de Tsarina verder was gevaren. Zo kun je ook windfarms/zonnefarms zien, die draaien zolang de subsidie loopt (15 jaar) zodat ze aantrekkelijk beleggingsproduct zijn voor financiele instellingen. Daarna verdwijnt de duurzaamheid weer, en mag de belastingbetaler ook voor de verwijdering zorgen.

Alle propaganda, academische autoriteit in de wereld kan echter niet verhullen: De klimaatkeizer heeft geen kleren aan, en er is maar 1 kind nodig om te zeggen dat hij naakt is. CO2 is geen schadelijke stof, het is de bouwstof van het leven. Ook zonder al die ‘informatie’ kun je dat live vaststellen.

Maar het vrije internet uit de beginjaren is dus voorbij, je krijgt enkel nog een via algoritmes voorgeschreven realiteit.

One Reply to “Hele internet gehersenspoeld bij ‘klimaatverandering’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *