Friese Diaspora in Canada

Friezen en Canada verenigd tegen globalisme-fascisme

Chris Scott uit Alberta, Canada was hier op bezoek voor een interview, voor zijn FB-Kanaal The Wistle Stop Cafe, en de gelijknamige webzijde van zijn truckerscafe. Dat is de naam van zijn restaurant dat open bleef tijdens de tirannie van Trudeau. Zo bouwde hij een publiek op van 125 duizend volgers. Toen bij het Friese truckersprotest Canadese vlaggen uithingen raakte hij in ons geinteresseerd.

Het interview thuis in De Abdij

Er wonen ook veel Friezen in Alberta, die daar naartoe emigreerden omdat daar ruimte is voor boeren. Die boeren, burgers, vissers en buitenlui daar treft het zelfde als bij ons onder de Rutte-tirannie. Trudeau en Rutte zijn beide schandknapen van Klaus Schwab. Hij nam voor mensen van de Friese diaspora in Canada ook mijn Meisterwerk mee, zie www.lieverdooddanslaaf.com

One Reply to “Friese Diaspora in Canada”

  1. Met Danielle Smith hebben ze nu ook een premier die de globalistische agenda niet zomaar even uitrold. Het zal een enorm gevecht worden, maar laten we bidden voor Alberta, Canada en hun premier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *