In 1 jaar tijd 10 duizend abonnees zonder subsidie

BIj de kerstborrel, met Trudy

Het kerstnummer van De Andere Krant is uit, met daarin mijn bijdrage over het Friese slavernijverleden in de vroege Middeleeuwen. De Andere Krant groeide in een dik jaar tijd uit van nul tot tienduizend abonnees, en bewijst daarmee dat er een markt is voor journalistiek zonder een cent subsidie. Vrijdag vierden we kerst op de redactie in Amsterdam. Het uiteindelijke doel is- wat mij betreft om de voormalige kwaliteitskranten als NRC en Volkskrant voorbij te streven in kwaliteit van verhalen en berichtgeving. 

De oplage van De Andere Krant is nu 12000.

3 Replies to “In 1 jaar tijd 10 duizend abonnees zonder subsidie”

  1. Geweldig nieuws,al tienduizend abonnees! Ben al een jaartje lid en is een verademing dat er nu eens waarheid wordt gesproken en leest wat je zou moeten weten. Je komt er nu achter hoeveel er eigenlijk wordt verzwegen bij het “gewone” nieuws. Ik wens iedereen die betrokken is bij de Andere Krant ondanks alles wat er gaande is heel veel geluk en plezier in het komende jaar en zou zeggen: ga zo door!!
    Vriendelijke groeten van Anita van Dijk

  2. Heb sinds kort ook een abonnement op De Andere Krant en geniet enorm van de artikelen. Wat hebben dit soort kwaliteitsjournalistiek de laatste jaren node gemist. Ook jouw artikelen, Rype, ‘snijden hout’.
    Ik wens jou en Afke een voorspoedig en gezond 2023 toe en veel inspiratie voor columms, artikelen enzovoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *