Deze agitprop (NPO) kost jaarlijks 1 miljard euro subsidie

Agitatiepropaganda van het internationaal socialistische Rutte-regime

Het OCW-Ministerie van het internationaal socialistische Rutte-regime is de grootste financier van wat in Nederland doorgaat voor ‘DE’ journalistiek, met haar mediabegroting in 2022 van ruim 900 miljoen euro. Daarnaast pleegt het OCW-Ministerie met de STER nog marktvervalsing, door als staatsinstelling op de advertentiemarkt te concurreren voor 136 miljoen euro reclame-inkomsten.

Terwijl het omroepkartel en hun politieke vrienden proberen Ongehoord Nederland te verwijderen uit het publiek bestel, kunnen de gevestigde partijen eenvoudig de NPO-mediacode blijven schenden zonder repercussies.

Dit kost agitatiepropaganda ‘dressed as journalism’ jaarlijks

Het OCW-ministerie is ook de grootste financier van de genderlobby in Nederland, en dat geven ze ook aan op hun eigen webzijde. Bij de vorige afleveringen lieten we al zien, wat de teneur is bij het staatsbedrijf Stimuleringsfonds, dat claimt ‘onderzoeksjournalistiek’ te financieren. In de adviescommissie die je aanvraag beoordeelt zitten drie klimaatactivisten en een ANP-directeur uit de Randstad.

Hun columnisten ventileren hun haat tegen de als ‘extreem rechts’ geframede oppositie van het Rutte-regime vanuit hun moreel hoogwaardigheidscomplex. En wanneer ze inzien, dat steeds minder mensen ze geloven, laat staan voor hun gepolitiseerde onzin willen betalen: Dan hebben ze voor die categorie een ziekte bedacht: Je bent ‘nieuwsmijder’ geworden.

…klimaat-massage

Dankzij mijn vrouw kwam ik nu op het geval Andrew Tate, waarover BNN/Vara (NPO) het frame plakt van klassenvijand (vrouwenhatende klimaatontkenner). Nooit van die vent gehoord. Hij schijnt heel rijk te zijn, en veel luxe auto’s te bezitten, was ooit professionele kickboxer. Alle mannen die veel geld/macht hebben en die er ook nog mannelijk uitzien, die moeten de vrouwen als vliegen van zich afslaan. Is hij homofiel, dat hij niet van vrouwen houdt, of dat hij ze haat omdat hij ze niet versieren kan?

Nee.

Kijk enkel naar het door een vrouw geschreven plot van miljoenen-bestseller Vijftig Tinten Grijs, en je weet waarvan vrouwen en masse van hun stoel glijden. Niet van een linkse dweil met vlasbaardje die Gretha Thunberg-fan is, met een passie voor sociale gelijkheid, stofzuigen en ‘vegetarische producten’ als kooknicht in een onderhandelingshuishouden. Het model BNN-Vara-redacteuren, of nieuwslezer van het Jeukjournaal.

Toch? Blijkbaar zijn die benepen linkse ventjes, die onder de knoet van een veganistische klimaatactiviste met een baby in een buidel achter de Topvrouw aanlopen, een beetje jaloers geworden. ‘You leave me dry’, zong PJ Harvey.

Het OCW Ministerie is de belangrijkste linkse-media-financier en de grootste financier van de genderlobby

Meer weet ik niet, en wie Andrew Tate is interesseert me eigenlijk ook niet. Ik kijk geen televisie. Het gaat mij er om, dat er vast een geheel andere kant van Tate moet bestaan die ook vermeldenswaard is. Maar dat die bij de ‘kwaliteitsjournalistiek’ van de NPO geheel verzuipt in de vijandige framing van ‘vrouwenhater die door onze heldin Gretha is onderuit gehaald, en die nu- zie je wel- in vrouwen handelt…’ En dat die framing past in een langjarig patroon, van die subsidiejournalistiek.

En dan: Wanneer een Zweedse klimaatautist van 13 jaar een mening over je heeft, is dat uberhaupt nieuwswaardig?

En wat is de autoriteit van zo’n kind nu op klimaatgebied? Was de NPO niet zo kien op ‘de‘ wetenschap en de onderbouwing. Tenzij het mensen zijn die aan hun politieke kant staan? Is wetenschaps-inquisiteur Maarten Keulemans (Volkskrant), ‘journalist van het jaar’ zijn hoofdactiviteit niet om je autoriteit op wetenschapsgebied te betwisten, wanneer je niet in hun politieke kamp zit? Maar, behold, durft af te wijken van het rechte pad van het regime?

Niettemin kon een huilende ambtenaar met enkel sociale academie jarenlang de hoofd-klimaatonderhandelaar zijn voor de Verenigde Naties: Yvo de Boer. Horen we niets over bij de NPO, zijn volledig gebrek aan wetenschappelijke credentials. Maar de meest kundige wetenschapsjournalist op klimaatgebied, Marcel Crok, die laten ze door ‘onderzoeksjournalistiek’ van Pointer (KRO) afbranden met valse beschuldigingen, die zelfs door de rechter als ‘onrechtmatig’ werden bestempeld.

De zelfde opinies die het OCW-ministerie sponsort via genderlobbyclubs

Het consequente meten met twee klimaten is dus wat steekt, bij NPO en wat daar aan vooringenomen ‘kwaliteitsjournalistiek’ omheen hangt, als lange arm van het propagandabeleid van het Ministerie van OCW. Een zak subsidie voor mensen die de ideologie van het regime toejuichen, en een strafmaat voor wie het regime in de weg zit. Na eerst een campagne van haat/framing te starten, want dan ben je uiteraard klimaatontkenner, racist, antisemiet, extreem rechts en al die belegen scheldwoorden van die bende links liberale leugenaars, met hun moreel hoogwaardigheidscomplex.

En je ‘polariseert’, zeggen ze, naar de kunst van het spiegelen: Een ander beschuldigen van wat je zelf doet. Wanneer je die gesubsidieerde agitprop niet gelooft of nog een blik waardig gunt, omdat je wel wat beters te doen hebt:

Wie zjoernaliesten niet meer gelooft, die heeft een ziekte

Daar hebben die subsidiejournalisten al een ziekte voor bedacht: Nieuwsmijding. Gaan ze in onze schedels kijken, en hun communicatieplan op afstemmen. Nogmaals, die hele Andrew Tate, ik wist niet wie het was en het intereseert me ook niet. Maar nu hij door de subsidiejournalistiek in Nederland in zo’n kwaad daglicht wordt gezet, ga je denken: Hee, daar moet vast iets goeds bij zitten, laten we eens kijken wat er echt aan de hand was.

Wederhoor door Fox News in augustus

  • Fox News (Tucker Carlson) meldde in een interview met Andrew Tate op een Tiktok-account ( in Chinese handen), dat hij de politie (Gendarmaria in Roemenie) op bezoek kreeg voor huisonderzoek, na een melding dat hij vrouwen tegen hun wil in huis zou hebben. Hij zou slachtoffer van ‘swatting’ zijn, dat iemand de politie met een beschuldiging/valse aangifte aan je adres belt. En dat ze daar op af gaan.
  • Is dat dan een eerdere video (‘flashback’) opgenomen voor Fox, die nu weer opnieuw wordt verspreid, of een nieuwe video waarin hij over zijn vrijlating vertelt? JA! Dat is vier maanden geleden opgenomen.

4 Replies to “Deze agitprop (NPO) kost jaarlijks 1 miljard euro subsidie”

  1. Vijftien jaar geleden viel ik van mijn stoel toen ik tieners tekst smileys als “:)” zag intikken op hun telefoon. Dat deden nerds vroeger over een telnet terminal. Het is grappig hoeveel dingen uit de oude nerd omgeving nu mainstream zijn.

    Doxen komt ook uit de nerd scene. Je zoekt iemands adres over internet en belt de politie met een melding. Swatten lijkt op een zware vorm van doxen, waarbij je aangeeft dat je doelwit gevaarlijk en bewapend is, waardoor de politie met geweld zijn huis binnenvalt.

    Het zijn aanvalstechnieken die als vanzelf ontstonden bij een ruzie in een virtuele game.

  2. Die Andrew Tate kende ik ook niet dat hij zo’n 2 maanden terug op eens overal opdook op youtube. Hij schijnt geen feminist te zijn, wel een groot handelaar in ‘online zwendel’. ‘Husslecourses’ ‘Pimping ho Degrees’ e.d. Zeker niet al te vrouwvriendelijk. Niet het beste voorbeeld voor de jeugd, hetgeen ook geldt voor de metroman die je in je artikel beschrijft natuurlijk.

    Wat in dat svdj stukje staat over de ‘witte mannen meetlat’ is natuurlijk stuitend. Vul hier enige andere demografische groep in er staan minimaal 2 antidiscriminatiebureaus voor de deur en mogelijk justitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *