SDG-optreden vanavond op ‘Global Goals’-gemeente Texel

Bigfoot, de grondverzet-wapenen van Boskalis haar Natuurverbindingstroepen

Vanavond om 19:30 in het dorpshuis van De Koog, Het Hof op Texel zal ik weer een optreden verzorgen over de adder onder het groene gras van de Sustainable Development Goals (SDG’s), ook wel Global Goals genoemd. We maken het hierbij zowel lokaal voelbaar als persoonlijk. Het is jaren geleden dat ik op Texel kwam, na het zien van de aanleg van de Boskalis Sahara bij Oudeschild en de vernietiging van Polder Waalenburg met negen gezonde boerenbedrijven voor ‘de biodiversiteit’.

De Boskalis Sahara van Jan de Lul

Dat zijn slechts twee voorbeelden van hoe globalisme en buiten-lokale machtsuitoefening je eigen omgeving kan toetakelen voor ‘de’ (hun) doelen, zoals ‘bio di ver si teit’ of ‘veiligheid’. De nadruk zal dus komen te liggen op het belang van bestedingsvrijheid, ¬†bestuurlijke en economische zelfbeschikking in een gebied dat ‘Werelderfgoed Waddenzee’ ging heten met een ‘beheerautoriteit’, alsof je als eilanders in een ecologisch openluchtmuseum te wonen kwam, waar zelfverklaarde deskundigen de regie naar zich toe trekken.

Meer samenwerking (SDG17: alle neuzen 1 kant op) en ‘brede welvaart’ (CO2-broekriem, blackouts, boerenuitkoop en geestelijke rijkdom)

Voor ‘de doelen’ (lees: hun belangen) en ‘de wereld.’ (Wie is dat?) We leren vervolgens hoe je die SDG’s ook in eigen voordeel kunt aanwenden, door Personal Development Goals te formuleren. (PSD’s) Ook leer je vanavond om beleidsproza uit het SDG’s te vertalen, dat je door het wollige gelul heen leest wat ze werkelijk van plan zijn. We leren ook de humor inzien van al die utopistische plannenmakerij.

….

Vervolgens zul je Texel ook weer leren zien als een onderdeel van Groot en Vrij Friesland, in plaats van een moddervlakte met procedurebeestjes van het ecofascisme, die via trilateraal overleg van ‘deskundigen’, ambtenarij en milieuclubs een ecologisch dictaat uitvaardigen onder de vlag ‘Werelderfgoed Waddenzee’. Het maakt nogal wat uit, met welke naam je regio naar buiten treedt, en welke intentie vooraan staat…Vrijheid, of beleid met bureaucratische doelen voor het jaar 2050.

One Reply to “SDG-optreden vanavond op ‘Global Goals’-gemeente Texel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *