‘Klimaatactivist’ Kaag (D66) uitgejoeld, maar niet uitgespeeld

Sigrid Reset Kaag

Ondanks agressieve promotie van Sigrid Kaag (D66) door de NPO, lijkt haar daadwerkelijke populariteit als omhooggevallen globalisten-marionet binnen landsgrenzen zeer mager.

Ze kondigde aan co-voorzitter te zijn geworden van een zoveelste buiten-democratische netwerkgroep  ( = SDG 17, building partnersnips for the goals) voor klimaatactie, financeministersforclimate.org.

En hoon plus digitale modder is gelijk haar deel. Toch hoeft zij niet ‘het volk’ aan haar kant te hebben, het is afdoende om de Ultimate Beneficiary Owners, (UBO’s) hun ngo’s en het bankwezen achter je te hebben, en de posities van invloed. Daar zijn andere D66’ers rijkelijk vertegenwoordigd. 

Kaag, was na Liliane Ploumen bij Buitenlandse Zaken verantwoordelijk voor de 2030 Agenda

‘Save the Planet ( = Mr Global)  together’
Die coalitie van ministers die hun bevolking en mkb willen beroven voor Mr Global (‘het klimaat’) is weer in 2015 in het leven geroepen bij invoering van de 2030 Agenda, en wordt gesteund door IMF en Worldbank. Jaarlijks vergaderen die ministers, en roepen ze dat ze De Planeet- oftewel de macht van globalisten- gaan redden. Zij moeten de SDG’s en de ESG’s (invulling daaraan door banken) in nationale wetgeving helpen implementeren.

Dan moet ieder bedrijf aan de accountant rapporteren of ze de planeet helpen redden. Die wet, een Wet Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werd al in januari door de Kamer besproken. In februari werd die wet geblokkeerd, maar de rapportageplicht komt er alsnog via Brussel.

De mensen die Nederland als eigen bedrijf zien, zijn de grootste aanjagers van globalisme. We hebben in Den Haag ook het Global Parliament of Mayors van miljardair Michael Bloomberg. De wereldfederalisten zitten ook gevestigd aan het Bezuidenhout. Op die wijze kan een voormalige VOC-wereldspeler zichzelf op het wereldtoneel opblazen.

Premier Sigrid Reset Kaag,

Digitale Modder
Terwijl het energiesysteem door de Duitse Atomausstieg en hoge gasprijzen eerder meer- dan minder afhankelijk wordt van steenkool (tenzij je blackouts wenst), twittert Kaag (haar communicatieteam van hoofdvoorlichter en nog een leger communicatiemedewerkers) er vrolijk op los:

Klimaatverandering stopt nu eenmaal niet bij de grens. Ministers van Financiën hebben belangrijke sleutels in handen voor de klimaattransitie. Vandaag bespraken we bijvoorbeeld over financiering van de omslag van sectoren met een hoge CO2-uitstoot, zoals de steenkoolindustrie

Waarna er louter een tirade van digitale modder als antwoord over haar wordt heen gegoten:

Nederland is door verwoestend @D66- beleid nagenoeg failliet maar de heks tettert over particuliere succesjes. Trap het tuig Den Haag uit, ASAP.

En

Mirjam152, coach klimaat burn-out
@Mirjam152
12 u
Op Financiën kunt u toch niets betekenen. Dus hartstikke leuk dat u weer iets om handen heeft zonder concreet doel. Ga meer lekker reizen, freewhelen en speeches geven. Wel over 2 jaar weg wezen hè. Nog een leuke tijd verder, in luxe hotels. U verdient het.

En

Yvonne Valk @lentekriebel·15 apr. Nou……. stikstof stopt volgens jullie wel bij de Nederlandse grens ! Boeren in Duitsland hebben er geen centje pijn van.
Waarom zijn er verschillen in stikstof reductie in de EU? Vraagje: wanneer is Nederland voldoende gestraft volgens de minister van Financiën

en

@JanRekenmaar @Minister_FIN
je moet de D66ers wel even oproepen om je tweet te liken. De lezers krijgen nu de indruk krijgen dat NL het helemaal heeft gehad met dat klimaatgedram. De reacties zijn vernietigend.

Wij voorspelden hier al ver voor de verkiezingen dat zij tot (vice)premier van Nederland gekatapulteerd zou worden:

Sigrid Kaag zat ook in WHO-commissie samen met Brundtland. Zij wordt tot nieuwe premier gemaakt na Rutte

D66 de boeman voor boos regs
Enzovoort, in die trant reageert bijna iedereen. Toch zitten overal nog D66’ers op posities van invloed, die daar gelauwerd worden door ‘progressieve’ miljardairs en hun foundations. Neem Stientje van Veldhoven, die als staatssecretaris al bazin werd gemaakt van de Europese afdeling van het World Resources Institute, een Rockefeller-satelliet.  Kijk hoe Medy van der Laan richting Schiphol is geschoven, om daar de luchthaven de ‘klimaattransitie’ van wereldbankiers in te duwen.

Wiebe Draijer werd na zijn McKinsey-carriere zetbaas van het SER Energieakkoord. (73 miljard euro subsidies voor windmolens, zonnefarms en biomassa, en nog een 27 miljard euro om het elektriciteitsnet daartoe te verbouwen) Vervolgens werd hij als D66-prominent Rabobank-CEO. Daar mocht hij de boeren in ‘de transitie’ in helpen duwen.

En in aanloop naar Earth Day op zaterdag 22 april, zal Tjeerd de Groot in New York zijn speech geven over het ‘rechten toekennen’ aan niet-menselijke entiteiten, zoals de Waddenzee. Oftewel, het recht uithollen door een club globalistische juristen meer macht te geven. Dat initiatief is voorgekookt door de oprichter van de Grünen in Duitsland, Klaus Bosselmann en reeds afgekaart in het Vredespaleis in Den Haag, hun Global Pact for the Environment van december 2018.

Eerdere ‘klimaatgezanten’ van het Ministerie van BZK waren ook allen D66’ers, zoals Marcel Beukeboom en daarvoor Maas Goote. Beukeboom werkt nu als permanente vertegenwoordiger bij het FAO in Rome voor het Ministerie van Landbouw: Hij is hun (Food Valley, Unilever, Rabobank) voedseltransitiemannetje. Net als Wiebe Draijer dus.

IUCN krijgt van D66-Ministerie Buitenlandse Zaken even een opkikkertje

Toen Maas Goote vervolgens als IUCN-directeur alle geld verbraste van die club, kwam D66-ministerie Buitenlandse Zaken direct te hulp. De jaren daarop werd de subsidie aan die club verhoogd naar liefst 20 miljoen euro. En nu schijnt IUCN weer uit de zorgen te zijn. Maas Goote werd ecologisch adviseur met Dob Ecology. Dat werd in 2022 opgeheven, en nu heeft Goote zijn nieuwe ‘groene’ adviesbureau: Carraway Strategies.

Ex- Europarlementarier voor D66 (2009 tot 2019), Gerben Jan Gerbrandy, oefent ook onevenredige invloed uit. Hij zat in de Stikstofcommisie van Remkes. Hij is voorzitter van de raad van toezicht van de ‘Transitiecoalitie Voedsel’, voorzitter van de adviesraad van de True Price Animal Proteïne Coaliton. True Price is het vehikel van Worldconnectors en bankier Herman Mulder, een satelliet van prins Claus zijn NCDO en Buitenlandse Zaken.

Die willen het voedsel via CO2-beprijzing kunstmatig (nog) duurder maken. Ook is Gerbrandy adviseur van het Centrum voor Milieu en landbouw aan de Rijksuniversiteit Leiden. En hun stikstofprof Jan Willem Erisman werd weer tot voorzitter gekatapulteerd van Rob Jetten (D66) zijn ‘wetenschappelijke klimaatraad’.

Ook is Gerben Jan voorzitter van de stuurgroep van de ‘Nationale’ Agenda Laadinfrastructuur. Die moeten het wagenpark van Nederland helpen omvormen naar elektrisch, met haast (voor 2030). Allemaal posities van enige invloed, meer dan mensen die met wat modder gooien op twitter.

Met het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken onder Kaag als 1 van de hoofdaanstichters

Maar kijk liever naar het oude geld en de UBO’s
Dat veel D66’ers het globalisme een warm hart toedragen, en haar eufemismen als ‘Het Klimaat’ en ‘De Planeet’ is geen verrassing. Wat belangrijker is te constateren, is dat juist ook veel VVD’ers prominent bijdroegen aan de overdracht van soevereiniteit en beslissingsbevoegdheid naar internationale ‘netwerken’… Het globalisme kent geen politieke kleur, het is de weg van de gevestigde partijen. Met veel VVD’ers, al ver voordat Rutte hun global-balletje inkopte.

Pieter Winsemius bijvoorbeeld, Ed Nijpels. Lakeien van het Koningshuis. De nieuwe klimaatgezant, Jaime is weer de zoon van Prinses Irene.

Nederland (Den Haag) is globalisme, en de koninklijke familie Bilderberg is een globalistenkliek. Hun Mabel is ook weer voorzitter van George Soros zijn European Council on Foreign Relations, waar ook VVD-prominent Robert Reibestein bij zit, naast Marietje Schaake van D66, die van 2009-2019 Europarlementariër was. Marietje kwam nog beter terecht, ze werd beleidsdirecteur aan Stanford University om daar te waken over digitalisering en AI in de wereld.

Laurentien is weer de oranje klimaat-activist, die klimaatkindsoldaten helpt mobiliseren met hun Missing Chapter Foundation. Zo worden kinderen in het Westen als ‘toekomstige generaties’ tot slachtoffergroep gemobiliseerd. In plaats van dat ze dankbaar leren zijn voor de exorbitante welvaart die zij erfden.

De VNO-NCW in de Malietoren is de belangrijkste aanduwer van het groene corporatisme in Nederland

We zijn ook de thuisbasis van 1 van de grootste geldsluizen naar klimaatclubs, de European Climate Foundation in Den Haag. Van de Canadese marketingmiljardair Mc Bain.

Die club werd daar gevestigd door CDA’er Jules Kortenhorst, tegenwoordig werkzaam voor een andere Net Zero-club, het Rocky Mountain Institute. Wouter Roorda besteedt daar voor Wynia’s week nu eens aandacht aan, en constateert terecht dat Angelsaksische miljardairs via hun steun aan klimaatclubs hier veel politieke invloed uitoefenen..

Hij bespreekt de hier reeds behandelde UBO-theorie. De Brenninkmeijers (C&) zaten tot voor kort ook in de Raad van Toezicht van de European Climate Foundation, hun filantropische tak Lauden geeft geld aan de ECF. En dan denk ik: Hee, dat had ik al veel eerder gedaan, ik geef teveel info gratis weg. Maar blijkbaar nog niet genoeg uitgemolken. Roorda is er alvast nog weer eens diep ingedoken.

 • Wie denkt, die Rypke geeft al die info zomaar weg en heeft wel een duit verdiend om zijn werk voort te zetten: Overweeg een bijdrage via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv ‘Rypke’s Eenzame Strijd’…

3 Replies to “‘Klimaatactivist’ Kaag (D66) uitgejoeld, maar niet uitgespeeld”

 1. Sinds Weishaupt de ‘Orde der Perfectionisten’ had opgericht, is het vanaf dat punt steeds meer bergafwaarts gegaan met de vrijmetselaars. Ook in die tak hebben ze last van degeneratie.
  Dit jaar is het op 1 mei precies 256 jaar geleden dat die club van adellijke ontspoorden is opgericht. 256 = 16 x 16. Hexadecimaal is dat F x F =FF Hex. Een hele andere heks dan Sigrid.
  Digitaal is dat: 1111 1111. Voor zover de numerologie.;-)
  Schijnbaar heeft de vrijmetselarij in deze periode de carrièreswitch gemaakt naar vrijbankwerkerij. De degeneratie van die club is erg goed zichtbaar geworden, doordat het ‘geld’stelsel als een kaartenhuis is ingestort.
  Het enige wat die club nog overeind houdt is onze hersenspoeling van hebzucht, eigendomsrecht, bezit en zonneleen. Gelukkig begint het bij velen te dagen, maar de rest moet het op de harde manier gaan ervaren.

  Sigrid is een van de laatste gedegenereerden die aan damagecontrol probeert te doen. Die hele zelfverklaarde adellijke Faraonische bloedlijn is tot de ontdekking gekomen dat astronomisch grote bedragen maal nul gelijk is aan nul. Zonder geld heb je ook geen macht en controle meer over de bevolking. Vandaar die verwoede pogingen om CBDC en CO2- en klimaatbelastingen uit de grond te stampen. Het is een wedstrijd tussen machtsbehoud voor de elite versus het vermogen van de (wereld-)bevolking om de hersenspoeling van hebzucht af te werpen. De elite wordt steeds benauwder, omdat wij steeds minder overhouden van wat we hebben en daar gewend aan raken. (of niet)
  De nieuwste technologieën die de elite wil invoeren komen vanuit de bevolking. Dus als het volk dat niet belieft, dan is dat heel makkelijk te saboteren.

  Natuurlijk is het lekker kort door de bocht om de spot te drijven met Sigrid voor wat zij is, ze blijft slechts een WEF poppetje. Net als WEF-keffer Klaus zal ze uiteindelijk onder de bus worden gegooid.
  Hoewel het toch wél om een inkoppertje schreeuwt. Zij moet haast wel als ‘vrijbankwerker’ met het haardos in de kolomboormachine vast hebben gezeten, want haar wenkbrauwen staan nog steeds heel hoog op haar gezicht.
  Of dat ze een facelift heeft gehad waardoor niet alleen de wenkbrauwen omhoog zijn getrokken, maar dat ze nu ook krulhaar op de borst heeft gekregen i.c.m. een kale poes.
  Dat laatste is net zo onzeker als dat incognito kliMáxima het siliconen masker van persona KAAG draagt in haar dubbelzinnig financiële WEF rol.

  Al met al hoeven we ons niet in een depressie te laten storten door machtselite in dwaling.
  Pas als je soldaten ziet met zware wapens, moet je uitkijken met wat je allemaal wel of niet wil doen. We hoeven dan in ieder geval niet meer naar de stembus…

  1. Dat laatste is eigenlijk al actueel. Wat je ook stemt, er komt altijd iemand die je eigenlijk niet wilt, of…. ze draaien 180° om. Ik ben bang dat er teveel useful idiots rondhuppelen die denken mee te mogen doen.

 2. Rypke wederom prachtig graafwerk.

  Als je bepaalde poppetjes/schaakstukken eruit zou pakken dan kan je dynastieën aantonen die al aardig lang in Nederland aan de touwtjes trekken. En niet alleen in Nederland blijkt uit dit artikel. Vergeet niet dat Martin van Buren een Nederlander van geboorte ooit president van Amerika werd werd nadat de zittende president vermoord was. Ik dacht dat het Jefferson was die tegen de bankiers vocht. Tevens vertrokken de Pelgrims father’s vanuit Delfshaven in Nederland en waren handelaren. Nederland is qua oppervlakte klein maar qua invloed nadat we de Zijderoute niet meer nodig hadden en konden omzeilen met onze schepen en het financiële centrum van Florence naar Amsterdam verschoof heel machtig geweest in het sturen van landen. Later ging het financieel centrum naar Londen.

  Hieronder een deel van een samenvatting van een boek wat ik ooit gelezen heb. Het duid op het innige verband met Nederland en Amerika en bepaalde namen zijn Nederlandse bankiers dynastieën.
  Maar goed er is op deze manier wel veel ontstaan. Wat jij “zonder Bijbel geen Westerse beschaving noemt” We kunnen de tijd niet stopt zetten Het globaliseren is echt niet zo nieuw. Nu wil men de laatste stappen nemen.

  Ik heb er geen oordeel over als alleen de interesse om naar de kern van zaken te zoeken en waar dingen op gebaseerd zijn om een holistisch beeld te krijgen.
  Het duid er ook op bij het laatste gedeelte dat we een hele flinke hand hadden in de Indianen hun habitat af te pakken. Niet alleen Indonesië dus. Ik vind dat stof nu alsnog erbij te laten opwaaien meer een afleiding van de bal in het spel en zie het als hun karma wat ze ooit zelf recht moeten trekken. Het is voor dynastie research doeleinden wel geschikt. En ik dacht dat deze info je misschien ooit van pas kan komen.

  Buffalo and Western New York HistoryThe Holland Purchase: Pioneer Settlements in Western New York StateMarian S. Henry (first published 2/21/2003 – used with the author’s permission)

  At the close of the Revolutionary War, a major focus of the new country was westward expansion. Land speculation became a fever. Pioneers into western New York purchased their land not from the state, but by a contract with the Holland Land Company. This consortium of Dutch bankers purchased 3.3 million acres comprising present-day Allegany, Cattaraugus, Chautauqua, Erie, western Genesee, Niagara, Orleans, and Wyoming counties. The first contracts were written in 1801. In 1810 the population exceeded 23,000, and by 1820, when approximately half of the land had been sold, it exceeded 100,000. In this article we look at the Holland Land Company, the Holland Purchase, and the men who administered it. A subsequent article will discuss thegenealogical information available in the archives of the Holland Land Company and how to access those records.The Formation of the Holland Land CompanyAt the close of the Revolutionary War, John Adams helped to negotiate sufficient financial backing from Dutch investors to stabilize the fledgling government of the United States. By 1796 the Dutch held the entire foreign debt of the new country – abouttwelve million dollars. In 1789, a joint venture was proposed by four Amsterdam banking houses with experience in American investing – Pieter Stadnitski and Son, Ten Cate & Vollenhoven, Nicholass and Jacob Van Staphorst, and P. & C. van Eeghen.Later, in 1795, two other firms – W. & J. Willink and Rutger Jan Schimmelpenninck – were added to form the Hollandische Land Compagnie.The Holland PurchaseOn November 30, 1789, the company hired Theophilus Cazenove as their General Agent.He was to manage all of their U.S. investments, one of which was to be a 3.3 million acretract west of the Genessee River. This transaction became known as the Holland Purchase. Unlike Pennsylvania, where the company also made large purchases, New York State law forbade aliens from owning land.[1] Thus, for the New York purchases Cazenove created a board of trustees to hold the land for the company. In a series of five deeds in 1792 and 1793, Robert Morris sold this land to Herman LeRoy, John Linklaen, Gerrit Boon, William Bayard, and Matthew Clarkson.[2] Although the sale included an agreement by Robert Morris to assist in the extinction of Indian rights to the land, this was not accomplished until the Treaty of Big Tree on September 15, 1797.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *