Op naar Rutte 5!

Vanavond bij BLKCBX over Habitatbanking

Het was vandaag nog niet tot een blog gekomen, omdat ik een opdracht moet maken en nog naar BLCKBX moest voor een nieuwe uitzending over Habitatbanking. Morgen lees je daarover ook een verhaal in De Andere Krant. Bij deze dan, en het Rutte-Kabinet 4 viel tijdens de uitzending, terwijl ik zei dat het weer de zoveelste show was. Politiek is mijn vakgebied ook niet… 

2 Replies to “Op naar Rutte 5!”

 1. Rutte-4 gevallen. Vervolgens demissionair de grondwet ondermijnen.
  Dan Rutte-5, waarvan de ‘doorstarters’ niet zijn ingezworen door de koning, gaan in een jaar tijd allerlei staatsondermijnende wetten doordrukken, die de weg vrijmaakt voor de WEF ideologie; “One World Order”. Nu heeft Rutte-5 de tijd tot november om nog meer grondwetten demissionair te ondermijnen, zodat wij als volk op dat moment de electorale knop mogen indrukken, ter detonatie van die mijnen.

  Daarmee heeft het volk dan stilzwijgend ingestemd met overeenstemming van WEF’s wil. De Centrale bank hoeft alleen nog maar de bedelaars van het volk te voeden en is het ieder voor zich en Mammon voor ons allen.
  Als men dan zo nodig wil stemmen, stem dan op jezelf en bewaar de stempas als bewijs dat je geen deelname hebt aan die criminele art. 140-organisatie der Nederlanden.

  1. Amen brother Michael amen to that.

   En zij maar denken dat de gemiddelde burger dom en nutteloos is en er in blijft trappen. Ben meer benieuwd hoe BBB zich gaat ontpoppen en welke rol Omtzigt werkelijk speelt. PVV speelt maar één deuntje en lijkt meer een deel van de truc om oppositie te spelen voor de Bühne. Dat had ik jaren geleden al aan mijn ex laten weten. Ik mailde dat deze het geweten van de gevestigde orde speelde en dat ik intuïtief voelde dat het zo opgezet was. Ze gaan zelden tegen de agenda punten in en stemde op vele agendapunten VOOR. . In Italië is duidelijk geworden dat de oppositie een wassen neus kan zijn . Wat Bosman zegt, eerst de FvD verbieden en dan is PVV aan de beurt is een aanname die goed garen spint om kiezers te behouden zodat ze niet naar de FvD overstappen. Kijk hoe Wilders al jaren retorisch tekeer kan gaan tegen Rutte,. Maar de recente partij die letterlijk het beest bij de naam noemt heeft alle tegenwerking en gespeelde verontwaardiging gekregen.

   Nu kijken of ze de complot denker tactiek blijven handhaven en of de emotionele kleuterklas keffertjes in de tweede kamer nu nog zo stoer voor het baasje opkomen of nattigheid voelen dat ze voor de bus terecht kunnen komen. Aan het gedrag van de useful idiots op de korte termijn kan je peilen wat er speelt. Paniek dat het baasje ze aan de boom in het bos achterlaat of echt dom zijn en niet beter weten en geen ‘Interessante tijden’ lezen of dat het gewoon weer een acteer stuk is. Sommigen kunnen niet terug omdat de arme sloebers chanteerbaar zijn en hun ziel verkocht hebben. Anderen willen niet terug vanwege een of andere erfelijke titel of familie dynastie rol of materiële/macht obsessies . Kortom het is niet saai .

   Als ik zie wat er in Amerika speelt ook uitspraken van het hoger gerechthof en de waarschijnlijke afsplitsing van Texas wat ik al voorspelde dan is een koers verandering mogelijk. Of Europa meegaat of niet is dat is nog niet echt duidelijk maar ik zie nu ook in het Europarlement zogenaamde complot denkers die flink hun mond open durven te doen en er geen doekjes om winden. . Dat Amerika gesplitst gaat worden is zeker.
   Als onze provincies dezelfde kracht zouden hebben dan zou ook onze Republiek snel een ander gezicht kunnen krijgen.
   Spelletjes spelen zonder moraal is makkelijker dan voor elkaar zorgen. Je kan een beschaving het makkelijkst meten aan de positie van diegene die men overboord laat vallen en niet terug vaart of een reddingsboot uitzet om ze op te pikken. Ik denk dat een goede meetlat het aantal deelnemers bij de voedselbanken is.
   Het gaat goed met de economie zegt een cijfer in een boekhouding maar of het beschaafd en er een goede moraal is heeft er niets mee te maken.

   Wat van groot belang is, is om computer stemmen over meerdere dagen buitenspel te zetten want daar zitten teveel loopholes die niet of nauwelijks te achterhalen zijn. Het is meer een zwarte doos of de doos van Pandora. Dat verklaarde voor mij dat men tijdens het stemmen tellen al op de tafel danste. In Amerika is door rechtzaken reeds duidelijk geworden dat dit systeem ge- en mis-bruikt kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *