BV Nederland: Linkse Dictatuur met Rechtse Kiezers…

Schaamteloze politieke propaganda vermomd als onderwijs

De Rijksoverheid (Sandor Gaastra EZK, Ab Choco van RVO) kan ongestraft – zonder enig tegengas- liegen over kosten en baten van de grootste staatsuitgaven (‘vergroening’) in de geschiedenis van het Nederlands Staatsbestel. 

Dat komt omdat alle posities van invloed bij hun overheid, onderwijs, media en nu ook grootbedrijf (VNO-NCW) zijn bezet door mensen van D66 of erger, zodat verkiezingen niets uitrichten, de Vierde Macht (ambtenarij) subsidieert en dicteert. 

Vandaag kijken we bij het onderwijsmateriaal van het Europees Parlement dat middelbare scholen over ‘Europa’ en ‘klimaat’ krijgen. Dat wordt geschreven door Volt Nederland. Vanavond op Interessante Tijden TV geven we een goed voorbeeld van gezond tegengas, de Trump van Texel. 

Onderwijsmateriaal rekruteert klimaatkindsoldaten voor Timmermans

Youth in Charge, geschreven door Volt Nederland
Moet je zien, wat middelbare schoolkinderen ‘leren’, onderwerping in plaats van onderwijs in kritisch denken op basis van kennisoverdracht. Wanneer ze een dagje educatie krijgen van het Europees Parlement haar ‘communicatie’-bureau in Den Haag, de Ambassador School. Ze rekruteren je kind als klimaatkindsoldaat voor Frans Timmermans.

‘Youth in Charge’ toont op de voorkant door een reclamebureau geselecteerde protestjongeren voorop, opstandig proletariaat voor de Groene Revolutie. Die ‘protesteren’ – net als Extinction Rebellion en Milieudefensie- voor het beleid van de Eurosovjet, oftewel de Green Deal van Frans Timmermans.

Wat ‘leert’ je kind? Dat het ‘verschillende soorten impact’ heeft, een ‘negatief effect op het ecosysteem’. Bij het plaatje van een vis staat niet ‘lekker bakje kibbeling, verse tong die in boter gebakken van de graat glijdt’ maar:

‘uitputting wilde voedselbronnen, aantasting natuurlijke leefomgeving’.

Bij het plaatje van een trekker van een boer staat niet ‘iedere dag vers brood op tafel, groenten, aardappelen, kwark, yoghurt en een biefstukje’, maar

‘landgebruik en ontbossing’

Voedselvoorziening in rode gevarenkleur, bron Babette Porcelijn

Opdracht: “hoe je goede gezondheid bevordert door geen vlees te eten”
Daarom kan je middelbare schoolkind nu ook van school komen als gehersenspoelde Gretha Tunberg (wordt ook als inspirerend voorbeeld opgehemeld bij Youth in Charge), en gaan klagen over de gehaktbal op je bord. Dan hebben ze ‘onderwijs’ gehad bij de Ambassador School van het Europees Parlement. Als kijktips op Netflix schrijven ze je vervolgens als schoolopdracht anti-boerenfilms voor:

‘Cowspiracy, over de misstanden in de landbouw en de veehouderij. Let op! Er zitten beelden in die als schokkend ervaren kunnen worden’

En antivisserijpropaganda

Seaspiracy- in deze documentaire kijken onderzoekers naar de misstanden in de visserij en hoe dit leidt tot minder biodiversiteit en een vervuilde wereld

Het kindproletariaat rekruteren voor de Groene Revolutie

Maar gelukkig kun je ook Gamechangers kijken

hoe goede gezondheid en sportieve prestaties juist worden bevorderd door geen vlees te eten

Wie schreef dat? Rijk Willers uit Wokum van Volt Nederland/Europe schreef voor het Haags bureau van het Europees Parlement het onderwijsmateriaal, als communicatiemanager. Volt is net als Groen Links een communistische partij. Zo krijg je dus linkse indoctrinatie getrakteerd via de instituties van Europa en Nederland.

Nu is Willers bezig in Brussel om de afwezigheid van democratie in Europa (je stemt rechts maar krijgt meer links) anders in te kleden. Met Volt Europe willen ze nu burgerfora (citizen assemblies) organiseren, vanwege het ‘democratic deficit’. Dat meldt de Brussels Times. Een beetje zoals Europresident Ursula dat al deed met haar via internet geselecteerde ‘insprekers’…

‘Diverse’ voorbeelden, een negerin in het midden, drie homofielen, twee hipsters, een hoofddoek en heel ver op de achtergrond een blanke roodharige

Jouw ‘verborgen impact’/ongewenste aanwezigheid op aarde
Die figuren in het als ‘onderwijs’ verklede propagandawerk zijn bedacht door Babette Porcelijn uit Amsterdam, en opgetekend in haar meesterwerk ‘De Verborgen Impact’. Natuurlijk heeft Babette haar eigen subsidie-ngo ‘Think Big Act Now’, die steun krijgt van Fred Matser zijn stichting.Ze is onderdeel van de Vierde Macht die bestaat uit linkse bureaucraten en hun stichtigen, zoals de gisteren besproken Klimaatverbond, Milieucentraal:

Babette is naast auteur veelgevraagd spreker voor uiteenlopend publiek, zoals ministeries, decentrale overheden, bedrijfsleven en milieu-professionals.

Als opdracht ‘Wat kan ik doen voor groen’ moet je dan naar de website mijnverborgenimpact.nl van haar boekje, en ‘de meting invullen’. Hoeveel teveel ben jij op Babette haar planeet? Vervolgens wordt je met een vals concrete staafgrafiek voorgespiegeld dat soja goed is met een blauw kleurtje. De rest is ‘rood’, met Europees Rund en Zuid Amerikaans Rund als CO2-kampioen.

Essentiele literatuur om het verschil tussen ‘liegen’ en ‘bullshit’ te duiden

Deelnemers aan mijn Cursus Bullshitdetectie weten al hoe deze bedrieglijk concreet lijkende staafgrafiekjes tot stand kwamen. Omdat ze landgebruik, landoppervlakte weidegrond per koe recht evenredig omrekenen naar ‘klimaatimpact’… Hoe meer ruimte een grazende koe krijgt, (weidemelk, iemand?) hoe klimaatverwoestender Bertha 1 en Grietje 3 bezig zouden zijn.

Bij de ‘watervoetafdruk’ werkt het eender, alsof een grazende koe tien kuub water zou drinken in de weide.

Vervolgens kan je kind ook nog deelnemen aan een klimaatwedstrijd. Lees ook de wijze waarop ‘economisch onhaalbaar en destructief’ wordt herverpakt in linkse propagandataal: Dat noemen ze ‘ambitieus beleid’..Net als hun linkse overheid, de Vierde Macht.

De nieuwe RVO-baas, ,we noemen ‘m voor het gemak Ab Choco (D66)

‘Subsidieloze windparken’: RVO liegt openlijk en onbeschaamd
Vanuit het onderwijs, of eerder het gebrek daaraan kom je dan bij het ambtenarenapparaat uit. Wie bezetten daar de posities van invloed? De grootste staatsuitgaven in de geschiedenis van het Nederlands staatsbestel (Energieakkoord, Klimaatakkoord)vinden nu plaats via het RVO van het Ministerie van EZK.

Bij dat ministerie is linkse meester in de rechten Sandor Gaastra de Secretaris Generaal. RVO is de klimaatsubsidiesluis naar zonnepanelen, houtstookcentrales en windfarms op zee. En wie benoemden ze als RVO-directeur? Ab Choco.

Die was voorzitter van de Raad van Bestuur van Vluchtelingenwerk Nederland en D66-wethouder ‘duurzame ontwikkeling’ in Wokum, getraind als marketingmanager. Hij moet het volgooien van land en zee met windmolens voor tientallen miljarden subsidies en verdrievoudiging van je energierekening verkopen aan de maatschappij,

Lies, damn lies, Rijksoverheid/RVO.nl

In december 2023 liegt RVO al dat vijf tot 2023 op zee gebouwde windfarms op zee ‘bijna zonder subsidie’ werden gebouwd. Je kunt de beweringen van RVO zelf controleren via dit rapport ‘Focus Kosten Windenergie op Zee‘ van de Algemene Rekenkamer uit 2018.

In 2020 loog Rijksoverheidnl ook al

Ze verlegden de subsidies voor wind op zee van directe prijssteun per kWh, naar vier miljard euro subsidie netaanleg door Tennet. Shell, Eneco cs profiteerden dus op andere wijze van vier miljard euro staatssteun. Ze kleden subsidie anders in, maar subsidie bleef gewoon subsidie.

Dat zijn dus gewoon vier miljard euro SDE+-subsidies voor kabelaanleg en onderhoud die als Opslag Duurzame Energie via je energierekening betaald worden. En via exploderende netkosten, (dit jaar 100 procent stijging)alles voor het armlastige Eneco.

Bron Algemene Rekenkamer 2018: Vier miljard euro subsidies om kabels aan te leggen = indirecte staatssteun Eneco/Shell

Wat hier vooral stuitend aan is, dat is de schaamteloze openheid waarmee hun Rijksoverheid liegt. Omdat er geen enkel tegengas meer komt uit de maatschappij of politiek, waar modern ‘rechts’ zich gedraagt als het links van gisteren.

Vanavond op Interessante Tijden TV, de Piraat van Oudeschild

Rechts lullen, Links vullen
Twintig jaar nadat Pim Fortuyn door Links en met gedogen van hun overheid (geen beveiliging voor Pim) werd doodgeknald, is de overwinning van dus Links totaal geworden. Niet door verkiezingen, maar via thema’s, organisatiemodellen en overheidsorganen.

Vanavond bij Interessante Tijden TV gaan we verder op deze kwestie in, samen met de Trump van Texel, Frido Boom, visser en ondernemer in natuurtoerisme. Die neemt tenminste geen blad voor de mond en zegt hoe het echt zit in zijn dagelijkse ‘ochtendopinie’. Ook als de burgemeester van Texel hem opbelt en vraagt zijn toon te matigen.

Hij merkt – in de twintig jaar dat hij toeristen op Texel meeneemt te vissen, ouders en kinderen, dat er nu bijna geen grapje meer vanaf kan. De zelfcensuur slaat al toe, omdat je op steeds gevoeliger tenen komt te staan.

We zouden ook een grote boer in Oosterend interviewen met 500 hectare land, Gerard R. Die heeft jaarlijks alleen al aan ganzenvraatschade drie ton euro onkosten. Maar toen we aankwamen volgens afspraak werd hij bang voor z’n belangen. En plots kon er zelfs geen bakje koffie vanaf.

Er kon zelfs geen bakje koffie vanaf

Dan heb je een typische ‘rechtse’ agro-industriële ondernemer, die klaagt dat zijn kinderen thuis kwamen van middelbare school en tegen hem begonnen te campagnevoeren tegen vlees eten. Hij bibberde wat over ‘Wakker Dier’, van het maatje van Volkert, Sjoerd van der Wouw. Maar hij durft daar op camera al niets over te zeggen.

Want rechtse praatjes vullen geen financiële gaatjes. Wanneer je in de Eurosovjetunie leeft.

Hij buigt dus mee met alle regeldruk uit Brussel haar Green Deal (“wij doen met alles mee, Farm to Fork”), werkt al aan een groengas-project, en was zo bang voor zijn belangen. (wat als ze mij zo zien, verlies ik dan mijn subsidies voor akkerrandjes) Misschien stemde hij dus wel Ome Geert. Maar in zijn daden is de agro-industriële ondernemer uit Oosterend dus ‘Rechts lullen, Links vullen’ (subsidies)

En zo- via de Vierde Macht haar wortel (subsidies) en stok (regeldruk)- is de overwinning van Links dus totaal, terwijl het gros van Nederland juist vrij ‘rechts’ stemt. Dus bepalen twee communisten uit Amsterdam wat jouw kinderen als rechts stemmende plattelanders voor onderwijs krijgen.

 • Iets van opgestoken en voel je de strijdbaarheid opgloeien? Steun Interessante Tijden, we maakten bijvoorbeeld 250 eu onkosten voor benzine, verblijf en boottocht op Texel om gasten te interviewen en filmen

5 Replies to “BV Nederland: Linkse Dictatuur met Rechtse Kiezers…”

 1. “De Rijksoverheid (Sandor Gaastra EZK, Ab Choco van RVO) kan ongestraft – zonder enig tegengas- liegen over kosten en baten van de grootste staatsuitgaven (‘vergroening’) in de geschiedenis van het Nederlands Staatsbestel.

  Dat komt omdat alle posities van invloed bij hun overheid, onderwijs, media en nu ook grootbedrijf (VNO-NCW) zijn bezet door mensen van D66 of erger, zodat verkiezingen niets uitrichten, de Vierde Macht (ambtenarij) subsidieert en dicteert.”

  Zo is het.
  En dit lees je bijna nergens anders.
  Maar naam”grap” over Abdeluheb Choho is jammer.

  1. Ik vind het juist erg grappig dat een honderd procent allochtoonse naam gewoon door een inkorting het oerhollandse ‘Ab’ wordt, met een lekker joviale klank, “Onze Ab’. Over ‘Choco’ valt te twisten, maar de man is niet zwart en ‘Choho’ is minder makkelijk uitspreekbaar.

 2. Let ook op de Mickey Mouse-oren in het plaatje met ‘diverse’ voorbeelden. Zie je heel vaak, vooral op kinderen. Te vaak om toeval te zijn zeg maar. Schijnt een symbool van mind control te zijn.

 3. Maar Rypke, spreken zaken als minder consumeren, circulair bouwen, respect voor de natuur , schoner water je helemaal niet aan? Denk je dat deze mensen niet strijden voor een leefbare planeet?

  1. @Cor Geers. Nee. Voor wie of wat moet ik minder lekker eten, is ‘circulair bouwen’ dat je in een rondje bouwt, voor wie heb ik respect als ik respect voor ‘de’ natuur moet hebben, en het water is al schoon genoeg hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *