Nieuwe SDG-Cursus over het boze oog in SDG 13

Klimaatactie

Het is weer vrijdagavond 19:00, tijd voor Interessante Tijden TV. In deze week na adoptie van de Spreidingswet (SDG10) en oprichting van advocatenvereniging ‘Recht voor Klimaat’ (SDG13) op Interessante Tijden TV: Deel 2 uit de SDG-stoomcursus door dé 2030 Agenda-expert van Nederland. We maken kennis met het boze oog uit het legergroene SDG doel 13, Klimaatactie, de moralisering van materie.

Dat doel maakt zo mkb en burgers duizenden miljarden euro’s afhandig. En we lachen om puberverslaggever met piepstem Bender, die de Usefull Idiots van de Klimaatbeweging op komische wijze zichzelf laat zijn. Er is toch hoop, en er is nieuw StrijdT-bier!

De nieuwe Batch van StrijdT-bier is weer uit, bestel je kistje via:

Webshop

Truien en Flatcaps van onze Liever dood dan Slaaf-kleding lijn zijn te bestellen via
https://www.lieverdooddanslaaf.com/

Het boek met schutbladen van historisch Frisia

Het biertafelboek over de oernatuur van de Friezen ‘Liever dood dan Slaaf’, t-shirt en flatcap is te bestellen op https://www.lieverdooddanslaaf.com/

Uw donatie aan Interessante Tijden is welkom:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *