Zweeds toponderzoeker (en muzikant) komt naar Friesland

Jacob Nordangård

Na al acht jaar correspondentie met de Zweedse politiek wetenschapper en hardrockzanger dr. Jacob Nordangård  is het eindelijk zo ver.

Deze Viking-Intellectueel komt zaterdag 13 april naar Friesland om zijn laatste boek te presenteren over De Grote Verbouwing van Nederland, Zweden en de rest van de wereld; The Global Coup d’ Etat, die dit jaar ook hardcover in Nederland beschikbaar is.

Liever dood dan Slaaf organiseert daarom een uniek evenement in een Friese havenstad ter ere van zijn werk en komst. Daarvoor kun je nu aanmelden.

Elsevier mei 2016

Klimaatagenda komt van Standard Oil
Nordangård promoveerde aan de Universiteit van Linköpping in 2012 op de wijze waarop het biomassa-beleid in de Europese Unie vorm kreeg. Aanvankelijk geloofde hij het mainstream-narratief klakkeloos, van een klimaatramp die koste wat kost afgewend moest worden. Olie die op zou raken. Maar door zijn research ontdekte Nordangård iets counter-intuïtiefs:

  • Juist de Rockefeller-dynastie die met Exxon, Esso (Standard Oil S O) haar miljarden vergaarde, blijkt al sinds eind jaren ’50 de hoofdfinancier van klimaatonderzoek en klimaatbeleid…

Daarover correspondeerde ondergetekende al met Jacob in 2016. Dat leidde tot een artikel in Elsevier Weekblad: ‘Geoliede Klimaatlobby’. Wat deze dynastie met seculier humanisten, marxisten en andere ‘wereldregering’-ideologen deelt is het streven naar een mondiale macht, van nationale grenzen ontdaan.

Naast ‘pandemie’ en (nucleaire) oorlog vormt ‘klimaat’ al een halve eeuw daartoe een breekijzer, gebaseerd op de CO2-theorie van de Zweedse eugeneticus Svante Arrhenius, werkzaam voor het Zweedse instituut voor Rassenbiologie.

Op derde aardetop RIO afgesproken in 2012, nu staand beleid in de EU en NL

Strategisch doneren
Bij hun mondiale machtshonger vinden ze geestverwanten bij de Carnegie Foundation (gevestigd in het Haagse Vredespaleis), de Ford Foundation, de Gates Foundation en andere miljardairsclubs, die met strategische donaties instituties naar hun hand zetten. Op dat thema borduurde Nordangård verder in zijn eerste boek ‘Rockefeller, Controlling the Game’ (2020)…

Wanneer de rijksten der aarde een megalomaan plan ontvouwen op basis van een ideologie, dan laten ze een rapportenspoor na.

Door de denkbeelden die ze daarin ontvouwen naast elkaar te zetten, ontstaat een onthutsend beeld over hoe een verrassend kleine groep mensen hun eigen karikatuur van de mensheid en de wereld topdown kunnen opleggen. Terwijl het lijkt, alsof dit van onderop of ‘toevallig’ zo gebeurt.

Zoals via de Verenigde Naties en het World Economic Forum. Met die kliek van bankiers en multinationals sloot de VN in 2019 een pact.

Herinneringskruisje met klaproos in de Menenpoort Ieper: Oorlog was volgens Carnegie Foundation (Vredespaleis) instrument voor grootschalige sociale verandering

Digitaal wereldbrein
Bij opvolger ‘De Mondiale Staatsgreep’ beschrijft Nordangård hoe de Utopie van wereldregering in ‘het Westen’ vorm kreeg sinds 1908. Met daarin een doorslaggevende rol voor Nederlandse politici en het Koningshuis. En hoe ze oorlogen zien als kans om grote sociale veranderingen door te drukken. Het doel was toen al (van de Carnegie Foundation) om een vorm van ‘collectivisme met Amerikaanse efficiency’ af te dwingen.

Dat staat allemaal letterlijk geboekstaafd in hun eigen rapporten en vergaderstukken, die Nordangård er op nasloeg. Geen verzinsels dus of speculaties, dit is wat de bedenkers en hun uitvoerders zelf schrijven.

Er moet volgens de Utopie van globalisten uiteindelijk niets minder ontstaan dan een nieuwe mens en een nieuwe wereld. Het Koningshuis van Nederland liet daartoe het Aardemanifest opstellen (2000) met Steven Rockefeller:. Een vervangende wereldreligie, waarop nu de SDG’s zijn gebaseerd. Deze werd gelanceerd in het Vredespaleis van de Carnegie Foundation.

Vredespaleis, hier werd het Earth Charter op juni 2000 gelanceerd

De term ‘Wereldbrein’ stamt van Oliver Reiser, als metafoor voor het sociaal zenuwstelsel van de wereld. Een groep ‘wereldcoördinators’ en een Wereldparlement zouden geformeerd moeten worden. Er zou een wereldcultuur moeten ontstaan, en daartoe werd in 1945 ook Unesco opgericht. Geleid door de eugeneticus Julian Huxley, broer van Brave New World-auteur Aldous Huxley.

De Futurist HG Wells zou een essaycollectie de zelfde titel geven, hij was ook de schrijver van het manifest ‘The New World Order’ (1940). Hij beschreef de onvermijdelijk socialistische wereldorde die na de oorlog zou ontstaan, met de Verenigde Naties in het centrum.

Nu is ook de computertechniek daar (A.I) om deze satanische utopie dichterbij te brengen, van mensen die als God denken te kunnen zijn.

  • De opvolger van ‘De Mondiale Staatsgreep’, deel drie van Nordangard’s trilogie heet the Digital Worldbrain. Dat gaat over de inzet van Artificial Intelligence (A I) als Allseeing Eye in een controlemaatschappij. De praktische stappen daarin die nu al plaatsvinden, zijn invoering van een (Europese) digitale identiteit, sociale kredietscore voor bedrijven (ESG/SDG) en de overstap naar een cashloze maatschappij.

Denk aan Maxima van Oranje haar CBDC, digital currency.

Dijk bij Stavoren

Veertig plaatsen bij kickoff van Nordangårds boek
Deze Viking-intellectueel is kortom een boeiende persoonlijkheid, die een goed onderbouwd verhaal heeft te vertellen. Bij ‘ingewijden’ in de alternatieve onderzoekswereld is Nordangård al een fenomeen.

Het verschil met sommige internethelden is dat hij academische standaarden hanteert bij het doorpluizen van bronnenmateriaal. Bij hem dus geen Q-anon, Trump de Messias, Chemtrails, platte aardes en Poetin de Redder-retoriek. Laat staan dat deze nuchtere Zweed de New Age is toegedaan.

Sterker nog: Nordangård laat zien in The Global Coup d’ Etat, dat New Age-denkbeelden de zelfde agenda verspreiden als het globalisme van het WEF en Club van Rome: Alleen noemen ze dat streven naar ‘de nieuwe mens’ met ‘hoger bewustzijn’  (planetary conciousness) ‘New Earth Order’, en de mondiale digitale munt noemen ze Gaia Currency.

Wij van Liever dood dan Slaaf organiseren daarom ter ere van Jacob’s komst op zaterdagmiddag 13 april van 1500-1700 een evenement in Friesland, waarvoor je kunt aanmelden. De exacte locatie maken we later bekend.

Met zijn Zweedse hardrockband Wardenclyffe maakte Jacob ook CD’s over de thema’s in zijn boek. Rockefeller Controlling the Game, en The Temple of Solomon. Die muziek zal hij ook bij ons in Friesland presenteren. Cultuur met een boodschap kortom, waarvoor Liever dood dan Slaaf ook staat.

  • Wil je bij dit muzikaal omlijste vrijheids-evenement aanwezig zijn op zaterdag 13 april 15:00-17:00, Nordangård’s lezing bijwonen, leuke mensen ontmoeten en StrijdT-bier proeven: Laat het weten via mijn PR-manager Afke Smit via email smitafke et hotmail.com. Zij licht je nader in over de exacte locatie
  • Steun Interessante Tijden en help ons dit soort belangrijke evenementen mogelijk maken

2 Replies to “Zweeds toponderzoeker (en muzikant) komt naar Friesland”

  1. Bedankt voor o.a. je mooie uiteenzettingen met de vissers, Simon van Groningen en artikelen in de Andere Krant
    50 euro aan steun is overgemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *