Van Lichamelijke naar Psychische Slavernij

Trudy de Romeinse Leeuw in het circus

In de week van de hedendaagse slavernij op Interessante Tijden vandaag: Psychische ketenen.

De Romeinse beschaving, de Vikingen, de West Indische Compagnie en de Conquistadores in Zuid Amerika, de Stalinisten en nazi’s dreven op lichamelijke slavernij. Je kreeg fysieke ketenen.

Tijdens de coronaperiode toen iedereen slavenmaskers droeg, kon je openlijk zien hoe hedendaagse slavernij is georganiseerd in het ‘Vrije Westen’: Via Massahypnose en psychische slavernij. 

Corona Lisa

De slachtoffers als dader geframed
Coronapolitiek maakte de slachtoffers van het grotendeels absurde coronabeleid tot de dader, die geketend moest worden. Een zelfde zie je bij klimaatpolitiek, waar de slachtoffers van exploderende energierekeningen, mobiliteitsbeperkingen en welvaartsderving als dader worden geframed:

  • U bent slecht voor De Planeet.

Het is goed om aan die periode van vier jaar geleden te blijven herinneren, de gehoorzaamheidstraining dat je door hoepels moest springen van hun overheid. En hoe – op enkele uitzonderingen na – iedereen in de houding sprong, zonder de absurditeit van vele maatregelen in perspectief te kunnen of willen zien.

Overheidsbank ASN maakt van een pasgeborene alvast een ecocrimineel

Zoals rondlopen met een symbolisch slavenmasker zonder enige medische werking, een virus dat kan klokkijken of dat het specifiek op horeca van mkb heeft gemunt, of de leugen ‘je doet het voor een ander’…De grootste gedragstraining ooit mondiaal gehouden leek vlekkeloos te verlopen.

Zoals Afke me opmerkte:

Gedragsexperiment geslaagd in Nederland, persconferentie mensen gekluisterd aan de buis om 19:00; wat mogen we wel en niet meer doen, ‘de maatregelen’. De mondkapjes/ slavenmaskers (foto van mondkap met schilderij erop) 1,5 meter afstand, mkb op slot, avondklok. Alles werd ingezet om mensen als slaven te laten luisteren en handelen.

Kijk in die context nog eens naar de White Performance Groepen die november 2020 door de straten van Zwolle en Enschede optraden tussen winkelend publiek. Ze reciteerden de consequenties van het gevoerde beleid op straat, en niemand die vervolgens een verband legde met de gevoerde politiek.

De White Performance groepen reciteerden deze Orwelliaanse leuzen, en ze droegen een spandoek Corona – Agenda 2021, als verwijzing naar de controle-agenda van de Verenigde Naties. De leuzen werden gescandeerd

– Alleen sterven in isolatie is ware naastenliefde
– Ware vrijheid vindt plaats in isolatie
– Zelf nadenken brengt het algemeen welzijn in gevaar
– Vaccinatie is naastenliefde
– Vermijd voor altijd nabijheid
– Offer alles op voor hygiëne

Hoe kun je drukke plekken vermijden als iedereen dat zou doen: dan zijn er geen drukke plekken

Complotdenkers
Het Algemeen Dagblad, berichtte over die optredens ‘figuren in witte pakken duiken op’, zonder daar enige conclusies uit te halen over de eigen wijze van berichtgeving. Wie beter op de hoogte was van de totalitaire consequenties was ‘complotdenker’:

Ook in Enschede lieten ze van zich horen. De demonstranten die de toespraak van Rutte in Den Haag verstoorden droegen ook onder meer een spandoek met zich mee waarop ‘corona = agenda 21’ stond.

Agenda 21 is een actieprogramma van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling, het werd in 1992 vastgesteld op de klimaatconferentie in Rio de Janeiro.

Complotdenkers zien er echter een plan in waarmee een ‘globale elite de vrijheid van mensen wil afpakken’. Het complot zou volgens hen ook moeten leiden tot minder mensen op aarde.

En zie dan nu hoe het demissionaire Kabinet met negatie van de Tweede Kamer precies dat doet, zoals RTL nieuws bericht: Soevereiniteit van macht overdragen aan een internationale instantie, de WHO met haar Pandemiewet voor ‘pandemieparaatheid’… Complotdenker!  De Britten stemden tegen.

De Slavenmarkt door Jean Leon Gerome

Zij waren niet de enigen die openlijk de absurditeit aan de kaak stelden. Er kwamen zelfs mondmaskers op de markt met daarop de afbeelding van een schilderij van een slavenmarkt.

Hedendaagse slavernij via hypnose
Wat Rasti Rostelli in de Jensen Show bij een meisje lukte, laten geloven dat ze een boom is waarop een volwassen man zelfs kan staan, dat bleek op mondiale schaal mogelijk via sociale besmetting. Een vorm van hekserij, zo zou je die massale betovering door mediaconsumptie en strafdreiging kunnen noemen.

Op gelijke wijze vindt de handel in angst plaats uit naam van ‘klimaat’: Een combinatie van sociale autoriteit om mensen van de juistheid van gevoerde politiek te overtuigen, (‘de’ deskundigen zeggen) emotionele chantage, demonisering van mensen die kritisch waren en angstbeelden.

Een ecoloog die de psychiater van ‘verkeerd denkende’ groepen gaat spelen in de PNAS

‘De Juiste Denkbeelden’ en ‘veerkrachtige valse geloven’
Wie niet zomaar als gezonde man een spuit van Astra Zeneca wilde zetten, met kans op trombose en hartfalen, die kreeg zelfs een psychisch ziektebeeld opgelegd; Vaccine Hesitancy. Je werd als aso geframed die andere kwetsbare mensen in gevaar zou brengen.

Terwijl je met spuit ook de ziekte over kon brengen. Niettemin blijken juist ‘hoog opgeleiden’ (onpraktisch geschoolden) de meest fanatieke verdedigers van leugen en bedrog. Als het maar uit naam van academische autoriteit is. Hier komen we op een leestip die een lezer toestuurde, een artikel van de gisteren besproken Wageningse mysticus en ‘mr Veerkracht’ Marten Scheffer.

Marten Scheffer is een charlathan

Deze ecoloog publiceerde in de PNAS op 18 juni 2022 het meest Stalinistische artikel sinds het overlijden van Josef Stalin zelf. Namelijk hoe je die ‘complotdenkers’ uit hun ‘Belieftrap’, hun valse denkbeelden kunt genezen.

Dus een ecoloog, die ooit promoveerde op waterplanten in het Veluwemeer die begeeft zich op het vlak van psychiatrie om mensen die geen spuit wilden nemen te pathologiseren, en vervolgens te ‘genezen’ van Harmfull Beliefs:.

a corollary is that addressing social factors such as poverty, social cleavage, and lack of education may be the most effective way to prevent the emergence of rigid beliefs, and thus of problems ranging from psychiatric disorders to prejudices, conspiracy theories, and posttruth politics.


Intensieve Mensenhouderij
Scheffer’s artikel getuigt van een volledige blinde vlek voor de eigen technocratische aannames en misrepresentaties van positie van zijn tegenstanders. Alsof kritiek op de non-effectiviteit van klimaatbeleid met windturbines betekent dat je ontkent dat er opwarming plaatsvond.

Is het dus ‘domheid’ waardoor mensen massaal in hypnose kunnen raken? Nee, niet in de zin van scherpzinnigheid en intellect. Scheffer mocht een vergelijkbaar verhaal houden in Wageningen bij de opening van het Academisch jaar van 2022/23.

Zijn Stalinisme is dus sociaal geaccepteerd ter academie.

Scheffer komt hooguit op voor de belangen en sociale status van zijn eigen groep, van de realiteit losgezongen academici die nooit de consequenties hoeven te dragen in fysieke en financiële zin van hun werk. Op die voet was de filosoof Stefan Molyneux ook bezig met The Story of Your Enslavement, voor zijn gehele kanaal van Youtube werd gewist.

Vanwege misdunk. Hij beschrijft in zijn filmpje hoe mensen in een economische boerderij worden gehouden. En hoe ze valselijk moeten geloven dat ze ‘vrij’ zijn, om productief te blijven.

Mondkapjes waren vroeger een strafwerktuig tegen opstandige slaven

Psychische ketenen
Bij ‘hedendaagse slavernij’ in je zoekmachine meer de geijkte beelden. Zoals prostitutie van vrouwen met schulden, uitbuiting van werknemers als in Bengaalse kledingateliers en Afrikaanse kinderen die voor de batterijen van elektrische auto’s van duurzame Groen Links-ambtenaren in Kobaltmijnen moeten graven.

Die zijn fysiek gebonden aan een aanwijsbare onderdrukker.

Zakdoekje leggen, niemand zeggen: een grijze babyboomer liet z’n Corona-doekje achter bij de Tjonger,

Psychische ketenen werken veel beter dan fysieke ketenen. Die roepen direct verzet op, en ze vragen veel fysieke inzet van de onderdrukker. De onderdrukker heeft het gemakkelijker, wanneer deze de geest geketend heeft en de slaaf zelf gelooft vrijwillig mee te doen.

We gaan er vrijdag op Interessante Tijden TV verder op in, de Hedendaagse Slaverij die via hekserij de ruimte tussen je oren in bezit neemt, die je psychisch ketent. En die je als slachtoffer van machtspolitiek tot ‘dader’ framet, die tegen zichzelf beschermd moet worden.

Zolang je de goede vragen nog mag en kunt stellen, is er al een wereld gewonnen. Even verwonderlijk als hoe de massahypnose kon plaatsvinden, is het gemak waarmee de meeste mensen deze absurde tijd ‘vergeten’ lijken te zijn.

  • Dank voor uw steun, we waarderen jullie support voor Interessante Tijden om de Strijd aan te gaan voor het Goede, Ware en Schone

One Reply to “Van Lichamelijke naar Psychische Slavernij”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *