Nieuw patent ‘klimaatkoelkast’ voor mondiale weermodificatie

SDG13 met het alziend oog

Om te zien wat er mogelijk is op het gebied van weermodificatie ging ondergetekende snuffelen bij het Europees Octrooibureau. Hun Espacenet laat bij de zoekterm ‘weather modification’ in 1829 resultaten de meest bizarre gedachtenspinsels zien.

Zoals patent AU2024202267 (A1) een mondiaal (…) netwerk met technologie om de gehele atmosfeer en zee te be-invloeden in het zicht van global warming, aangedreven door renewables en energie uit de oceaan. El Nino-fluctuaties zouden met deze klimaatkoelkasten voorkomen worden (…)

‘Ambitie tonen voor Net Zero’ als understatement
Bedenker Tyagi Sunit komt uit India en is de oprichter van de Indiase ‘duurzame’ energieboer Insolare Energy. Hij is helemaal in de Net Zero agenda.

En van de school ‘ambitie tonen’, zo legt hij in dit filmpje in januari dit jaar uit. Zijn patent werd geregistreerd op 2 mei dit jaar en de naam laat bepaald geen bescheiden ambitie zien:

SURFACE MODIFICATION CONTROL STATIONS AND METHODS IN A GLOBALLY DISTRIBUTED ARRAY FOR DYNAMICALLY ADJUSTING THE ATMOSPHERIC, TERRESTRIAL AND OCEANIC PROPERTIES

Dat patent is als volgt samengevat:

The control stations modify the humidity, currents, wind flows and heat removal rate of the surface and facilitate cooling and control of large area of global surface temperatures.

This global 0 system is made of arrays of multiple sub-systems that monitor climate and act locally on weather with dynamically generated local forcing & perturbations for guiding in a controlled manner aim at long-term modifications.

Het betreffende patent uit India

Wanneer je in dat zweterig hete India woont, zou ik ook zulke fantasie koesteren. Hoe ziet zo’n apparaat er uit en is het technisch mogelijk, vraag je af. Daar geeft het patent verder geen beschrijving van. Alsof vooral de reikwijdte van de ambitie de uitvinding is:

The machineries are part of a large scale system consisting of an array of many such machines put across the globe at locations called the control stations. These are then used in a coordinated manner to 5 modify large area weather and the global climate as desired.

The energy system installed at a control stations, with multiple machines to change the local parameters of the ocean, these stations are powered using renewable energy (RE) sources including Solar, Ocean Currents, Wind, Waves and Batteries to store energy and provide sufficient power and energy as required and available at all hours.

Trudy op landgoed Zonheuvel, SDG House bij Doorn, SDG13 met alziend oog

Maar als je de aarde wil koelen met de zelfde wisselvallige bronnen die de netstabiliteit in Nederland al ondermijnen…Hoe snel gaat dat dan?

This energy is then used to do directed work ?0 using special machines, that can be pumps for seawater to move ocean water either amplifying or changing the currents in various locations and at different depths, in addition it will have machineries for changing the vertical depth profile of the ocean of temperature, salinity and currents.

Bij zonsopgang, de monopile-funderingen

‘to slow down the rise of global surface temperatures’
Dus een machine die zo machtig is, dat die de stratificatie van warmte in de oceaan (…) kan beïnvloeden. Dit eeh, dit klinkt alsof de dertien satanische bloedlijnen nu echt hun krachten hebben gebundeld in samenzwering met Adam Weishaupt en de buitenaardse wezens uit het boek van Enoch!

Na het offeren van wat kinderen in een pedoring 🙂

Control stations will also directly use devices such as heat pumps to change the temperatures of local water either at surface or at controlled depths, or ?5 modify the humidity and salinity to change the atmospheric and oceanic properties as desired.

Uiteraard zit er ook het AI-buzzword in. Aan het ambitieniveau ontbreekt het alvast niet, wanneer je hele poolijskappen zegt te gaan afkoelen en de El Nino-oscillaties van de oceanen kunt manipuleren:

The system will work in a globally coordinated manner applying artificial intelligence and machine learning algorithms to learn from observations to improve the control characteristics and aim to slow down the rise of global surface temperatures.

These systems are used to reduce the temperatures of coral reefs, arctic glaciers and 30 south pacific to control the El Nino oscillations.

Zonsondergang Duitse Bocht

Apparaat dat mondiaal neerslag kan laten toenemen
En zo hebben we dan nog 1828 patenten na te vlooien, waaronder een raketsysteem om kunstmatige regen te maken van het Shanxi Weather Modification Center in China. Bij de eerste 25 zoekresultaten vind je 23 Aziaten, vooral Chinezen. Die hebben een hele reeks ‘weather modification’-centra en ook defensie-onderzoek naar de generatie van tyfonen, oftewel Pacifische orkanen.

En we vinden een Amerikaans patent, dat ook mondiale weermodificatie nastreeft, geregistreerd op 7 maart dit jaar, van een uitvinder met een Russische naam Konstantin Borisov. Dat kan een medewerker van het European Space Agency zijn, die met het Internationaal Ruimte Station meegaat (Crew 7).

En of het is deze in Amerika met Columbia University samenwerkende Rus, en dan is dit z’n patent:

– APPARATUS AND RELATED METHOD FOR GLOBAL WEATHER MODIFICATION AND PRECEPITATION ENHANCEMENT

Dat apparaat (waarvan slechts een zeer vage omschrijving volgt) beoogt het volgende:

The invention offers a solution to enhance the precipitation in arid regions of the planet whereas the enhancement of the precipitation and weather modification is used for irrigation or comfort.

Een wel erg vage omschrijving van de aard van de uitvinding…

Er zouden geladen deeltjes losgelaten worden, die het aardmagnetisch veld zouden benutten (??)

The invention is based on the release of charge carriers to ambient and utilization of the electromagnetic field of the planet for their distribution around the planet which brings moisture through the ionic or electric wind and rainfall with condensation.

Bestand tegen opgeklopte zeespiegel-scenario’s…

Je zou met een driehoekig apparaat zelfs de ijskappen van de Noordpool kunnen bewaren, en de zeespiegelstijging afremmen:

The invention provides other benefits such as low cost and low maintenance light as an alternative to expensive, high maintenance, outdoor light options through wireless solution.

The apparatus is also be configured to affect the weather globally and slow down the thinning planet ice caps, with the benefit of slowing down or lowering the rising sea levels.

Ijsbeer in Nederland

Willen ‘ze’ ons vergiftigen?
Dat klinkt vooralsnog als een wel erg omslachtige manier om ijsberen te redden. Maar wie weet? Jullie blijven me dingen sturen na mijn oproep over Geo-engineering. Veel daarvan valt in de categorie ‘ze willen ons vergiftigen met gesproeide chemicaliën.’

Aan de logica ziet men of men loco is. Wanneer men moeiteloos vliegtuigstrepen uit de burgerluchtvaart koppelt aan het sproeien van Agent Orange door de VS in Vietnam, en vervolgens wordt HAARP er met de haren bij gesleept..

…om dan de vernietiging van de voedselvoorraad via 2030 Agenda er bij op te tellen:

 • BEWIJS dames en heren, hard BEWIJS, daar draait het om en gezonde Friese Boerenlogica. Blijf me dus vooral bewijzen sturen en tips geven.

SABRE voor ‘deliberate climate intervention’

Stel jezelf bij zulke verhalen de vraag: Ben je teleurgesteld als die verhalen niet waar blijken? Dan is je motivatie een andere dan waarheidsvinding. De motivatie kan ook natuur-idolatrie zijn, gecombineerd met chemo/technofobie, alsof ‘chemisch’ gelijk is aan ‘gif’ en ‘cultuur’/techniek gelijk aan ‘kunstmatig’.

Terwijl giftigheid in de dosis zit.

Vliegtuigstrepen uit de Burgerluchtvaart ontstaan tussen acht en twaalf kilometer hoogte. In de ATMOSfeer, dus je kunt niet zomaardeze op een hoop gooien met experimenten voor stratosferische aërosolinjectie. Ook bommenwerpers in de Tweede Wereld Oorlog lieten lange contrails na. Die sproeiden wel bommen over Duitse burgerslachtoffers voor de bewustwording.

De foto die Lia Enelfgriet me stuurde van 14 juni

Maar ze sproeiden geen ‘gif’ om vervolgens HAARP er op los te laten. Wil je de burgerluchtvaart bij een chemtrail-complot inlijven, dan zul je daar hardere bewijzen voor moeten aanleveren dan een secundaire bron.

Wij vliegen regelmatig met TUI, ’t zijn alleraardigste lieve mensen inclusief de gezagvoerder. Zoals een gepensioneerd vliegtuigtechnicus al terecht reageerde:

Als gepensioneerd vliegtuig onderhoudstechnicus (40+ jaar KLM) kan ik je verzekeren dat de reguliere burgerluchtvaart hier niets mee te maken heeft. Vrijwel alle strepen boven ons hoofd komen van de burgerluchtvaart. Vandaag overigens kraakheldere hemel met mooie cumuli, geen streep te zien.

Albert van de Ven.

Ook in 1945 al contrails van bommenwerpers

Laat staan dat HAARP iets met die proeven te maken heeft, want de methode is gebaseerd op het idee dat je een vulkaan kunt imiteren. Wel staat de mogelijkheid open dat er:

a. militaire proeven met chemtrails in ons luchtruim plaatsvonden/vinden
b. brandstoffen zijn ontwikkeld met bv aluminiumoxide en andere additieven die je als chemtrails kunt classificeren

Bij goed onderzoek moet je niet naar je vooraf ‘bewezen’ gelijk op jacht zijn, maar je moet je ongelijk in kunnen zien.

 • Steun mijn verdere uitzoekwerk om de onderste steen boven te krijgen, ik schrijf niet zomaar wat internetbronnen over met secundaire bronnen maar wil enkel primaire bronnen zien/horen. En dank voor de steun tot dusver!

5 Replies to “Nieuw patent ‘klimaatkoelkast’ voor mondiale weermodificatie”

 1. “Bij goed onderzoek moet je niet naar je vooraf ‘bewezen’ gelijk op jacht zijn, maar je moet je ongelijk in kunnen zien.”

  “De theosofie van Alice Bailey (uitvinder New Age) en oecumenische godsdienst wil alle verschillen tussen mensen en afkomsten opheffen. Is er geen meningsverschil meer of natiestaat”

  Mooi, bovenstaande en andere beweringen van Zeilmaker over Alice Bailey en haar theosophy staan niet in de boeken van Bailey, integendeel. Dat komt uit de hoek van Amerikaanse christen-fundamentalisten en is gebaseerd op blinde vijandigheid en opzettelijk verkeerd lezen van teksten, en selectief citeren. Wat men vindt van die filosofie moet iedereen zelf weten, maar leugens na-pagegaaien staat niet best.
  Gristelijk dogmatisme is ook een probleem bij de Blue Tiger Studio, die net zoals Zeilmaker hele goede dingen doet, maar meneer Zeilmaker doet er wel een schepje bovenop met een waar rook is daar is vuur logica. Maar goed, geen lezer uit hun publiek, of het publiek van christen-fundamentalisten, die echt de boeken van Bailey ooit hebben gelezen, of tenminste niet zonder de bril der gristelijke veroordeling, aangespoord door leugenaars.

  Gezien ik de de onderzoeken van meneer Zeilmaker zeer waardeer hoop ik dat hij zichzelf niet verder typisch gristen-dom-achtig belachelijk gaat maken over deze kwestie.

 2. Gezien de lezers hier wellicht ook de Blue Tiger Studio volgen.
  In de laatste uitzending roept Tom Zwitser dat evolutietheorie ‘ketterij is’. Zijn gast (een bioloog meen ik) moet hem er dan op wijzen dat er wel degelijk sprake is van evolutie van soorten. Het probleem is dat men uit die waarneming van evolutie vergaande conclusies heeft getrokken die zacht uitgedrukt veel te ver gaan. Maar het gristelijke beeld van een god die alles gecreëerd heeft zoals het is, is daarmee wel om zeep geholpen.
  Dus, als Zeilmaker en Tom Zwitser kritisch denken voorstaan, maar daarnaast met brute christelijke dogmatiek komen, of verhalen afkomstig van christen-fundamentalisten, dan stoten ze mensen af die anderzijds hun werk wel zouden kunnen waarderen.

 3. @autonome Johannes OK, ik flap er in woord en schrift wel eens zaken uit die mensen tegen de borsten stuiten. Vreselijk…Wat ben ik toch schlecht mensch

  Aan de andere kant, als je dat weet bij mij, kun je ook denken: Ach, t zit niet zo diep bij Ryp

  Ik snap alleen niet wat ‘kritisch denken’ is. Helder en logisch denken wel. Denken is waarnemen

  1. Ik ben van mening dat men geen kwaadaardigheid moet vermoeden waar gristendom-heid de oorzaak is. Verder vermaak ik me best met de schrijfsels.

   Groet, Johannes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *