Geo-Engineering Leeft! Maar gebeurt het ook hier?

Patent uit chemtrail documentaire

Dank voor alle informatie die jullie al toesturen over Geo-engineering om mijn onderzoek vooruit te helpen. Voorlopig moeten we concluderen dat er veel ‘circumstantial evidence’ is.

Er zijn al decennialang patenten ontwikkeld voor het maken van chemtrails, bijvoorbeeld via additieven in vliegtuigbrandstof. 

Maar hard bewijs – de smoking gun- ontbreekt vooralsnog dat ‘ze’ ons besproeien met allerlei misdadige intenties, of dat ‘ze’ hier expres kutweer maken. Laat staan dat de conventionele luchtvaart daarin betrokken is. En ik wil niet het zoveelste ‘schrijf de zelfde bronnen over’-onderzoek maken, om voor Hoger Bewustzijn te pleiten.

SABRE voor ‘deliberate climate intervention’

SABRE baseline voor ‘deliberate climate intervention’
Er zijn vele luidruchtige academici (‘renowned scientists’) als David Keith, die roepen dat geo-engineering nodig is tegen global warming. De NOAA (Amerikaans NIOZ/Rijkswaterstaat, losjes vernoemd naar Noach) is met stratosfeer-onderzoek begonnen met het oog op Geo-Engineering.

Het project SABRE vliegt over de Noordpool met een U2-achtig vliegtuig volgepakt met meetinstrumenten de stratosfeer in. Het moet een soort baseline-studie worden voor climate engineering. We citeren:

“Processes in the stratosphere can change climate at the Earth’s surface,” said Karen Rosenlof, the Chemical Science Laboratory’s senior scientist for climate and climate change.

“Satellites give us important information, but not everything we need to know. SABRE measurements will help to assess the increasing impacts to the stratosphere through space flight or deliberate climate intervention.”

SABRE wekt de suggestie dat Amerikaanse staatsinstellingen wel degelijk klimaatmanipulatie praktiseren of van plan zijn. Je ziet verder dat mensen twee zaken door elkaar halen: Het loslaten van zwaveldeeltjes in de STRATOSfeer heeft niets te maken met vliegtuigstrepen in de ATMOSfeer.

Bovendien, zie zelf dit filmpje ‘liberators over Europe’, massamoordenaars van de Verenigde Staten met hun bommenwerpers produceerden ook al persistente contrails.

Een lezer stuurde me deze waslijst met bronnen toe, die ik nog moet navlooien. Daar heb ik door het overlijden van Trudy nog geen puf voor gehad. Als eerste kijktip zou ik ‘The Dimming’ moeten zien, die drie jaar geleden hier is gepost op Jijbuis door Dane Wigington:

‘Ze’ willen onze oogsten vernielen
eLiTe, Jan. 12, 2023 – The UN council chemtrail presentation held at the UN conference at September 6, 2007. About geoengineering or weather modification programs conducted to “mitigate global warming”. Some effects:
– Devastating crops production;
– Increasing heat traps through these manmade clouds through contrails (aluminum, barium, strontium, manganese) and thus inducing climate change;
– Intoxicating air, see and soil;
– Trees incapable of absorbing water due to chemicals in their roots;
Pollutant chemicals showing up in drinking water,
Creating auroras etc.
https://rumble.com/v256alg-the-2006-u.n-council-chemtrail-presentation.html
http://agriculturedefensecoalition.org/content/about-rosalind-peterson
Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice, Apr. 20, 2023 – https://thepeoplesvoice.tv/mainstream-media-finally-admit-govt-is-manipulating-our-weather/
Rhoda Wilson, The Expose, July 19, 2023 – What do climate engineering and Morgellons have in common? Chemtrails. https://expose-news.com/2023/07/19/what-do-climate-engineering-and-morgellons-have-in-common-chemtrails/
Rhoda Wilson, The Expose, Aug. 4, 2023 – HAARP is of global concern because of its far-reaching impact. https://expose-news.com/2023/08/04/haarp-is-of-global-concern/.

Vele luidruchtige academici proberen geo-engineering acceptabel te maken

Wat de geloofwaardigheid van die bronnen is, dat moet ik dus nog controleren. Meerdere mensen verwijzen naar een rapport voor het Europees Parlement, waarnaar klimaatmanipulatie wordt verwezen

1995 EU motion and 1999 report for a resolution on the potential use of military-related resources for environmental strategies: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-4-1999-0005_EN.html?redirect#_section1

En theorieën dat allerlei rampen worden veroorzaakt met ‘directed energy weapons’, die weer in verband worden gebgracht met het ultieme complotwapen HAARP

Edward Hendrie, Great Mountain Publishing, Aug. 21, 2023 – The Dog That Didn’t Bark: On Why Lahaina’s Disaster Warning Alarms Did Not Sound. https://truthcomestolight.com/the-dog-that-didnt-bark-on-why-lahainas-disaster-warning-alarms-did-not-sound/
Edward Hendrie, Great Mountain Publishing, Aug. 20, 2023 – Lahaina Is Within 40 Miles of a U.S. Government Directed Energy Facility on Maui. https://greatmountainpublishing.com/2023/08/20/lahaina-is-within-40-miles-of-a-u-s-government-directed-energy-facility-on-maui/
Andrea M, Telegram, Sep. 1, 2023 – This aired 9 years ago at CBS. Lasers for rain. https://t.me/c/1701876489/9400
Elena Freeland, Aug. 2023 – Introducing the Unfinished Third Geoengineering Film of Michael J. Murphy. Original link:https://rumble.com/v39uii8-un-conventional.html.

Hoover Institution, daar werkt de man van Ayaan Hirsi Ali ook voor

‘What in the world are they spraying’
Die Elena Freeland wordt dan ook weer geciteerd op een New Age-website van Rob Vreeland. Die bespreken een sproeiproject dat Project Cloverleaf zou heten. Niet zelden kom je wat warrig (op het eerste gezicht) ogende verhalen, die alles bij elkaar op 1 hoop vegen. Terwijl de belangrijkste eis- heb je hard bewijs- op geen van de punten is geleverd.

Je wilt dan vooral met een lang verhaal verhullen dat je het niet zeker weet.

The unfinished third documentary UNconventional Grey by Michael J. Murphy has been missing in action since 2016, the year Murphy had planned to release it. It is his third film of truth-telling about Geoengineering, the other two being What in the World Are They Spraying? (2010) and Why in the World Are They Spraying? (2012).

“Over the last century, turning cities to ash has been a pattern to “Build Back Better” (BBB) in many cities such as Oregon, Washington, Tennessee, as well as in Greece, Australia, and Canada. Most often, the fires are blamed on faulty electric transmission lines, or on humans.

Het boek van Koen Vermeeren wordt ook aangeraden

En de namen van websites zijn ook altijd van activisten, die tegelijk een (nieuwe) wereldvisie mee brengen.

However, evidence points to directed energy laser weaponry that has been publicly used for at least 50 years. A 1966 federal report outlines a national program in weather modification.”
https://truthcomestolight.com/igniting-the-way-to-the-smart-city/
ICAS Report No. 10a Nov. 1966 – A Recommended National Program in Weather Modification. https://www.geoengineeringwatch.org/documents/19680002906_1968002906.pdf

En ze verwijzen naar The Expose

The Expose, Rhoda Wilson, Sep. 15, 2023 – IPCC should include weather warfare as part of the global climate change debate. https://expose-news.com/2023/09/15/ipcc-should-include-weather-warfare-as-part-of/

Vanzelfsprekend komt het ultieme complotwapen HAARP voorbij, dat antenneveld in Alaska dat de ionosfeer verhit om kunstmatige aurora’s te maken.

High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP), May 2024 – Aurora Borealis, northern lights, solar flares, geoengineering or weather modification. The “solar storm” of May 10th. Why did no media outlet report on this?
AI-generated: The High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) will be conducting a research campaign from May 8th to 10th, 2024. According to the transmission notice, the operating times for the campaign are specified in the table below. The research team has announced that they will be carrying out tests during this period.

Dragtimes2, Dec. 22, 2013 – HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program, Gakona Alaska) 1995 Documentary. Sightings segment on HAARP prior to it becoming fully operational. Jim Lee, Climate Viewer News – Weather Modification History (and much more). https://climateviewer.com/interactive-timeline/

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD, Oct. 25, 2023 – Poisoning Our Biosphere Inducing A Holocene Extinction Level Event: “Congressionally Mandated Research Plan And An Initial Research Governance Framework Related to Solar Radiation Modification”. https://anamihalceamdphd.substack.com/p/poisoning-our-biosphere-inducing

Favoriete Amerika-foto, New Orleans, French Quarter

De Amerikaanse staat New Hampshire zou wetgeving tegen chemtails hebben ingesteld:

New Hampshire House Bill 1700, Jan. 22, 2024 – Prohibiting the intentional release of polluting emissions, including cloud seeding, weather modification, excessive electromagnetic radio frequency, and microwave radiation and making penalties for violation of such prohibition. https://legiscan.com/NH/text/HB1700/id/2865234 or https://legiscan.com/NH/text/HB1700/id/2865234/New_Hampshire-2024-HB1700-Introduced.html

Daar waar in Nederland de standaard Stasi reactie op geoengineering er een is van ridiculiseren, bagatelliseren, marginaliseren, stigmatiseren en belachelijk maken met termen als wappie en complotdenker, doet de gekozen volksvertegenwoordiging van NH haar werk.

Dr. Mihalcea, The Expose, Feb. 3, 2024 – Owning the Weather in 2025: A forecast study published in 1996 by the US Airforce. https://expose-news.com/2024/02/03/owning-the-weather-in-2025-a-forecast-study/?cmid=c89d4e01-5c79-4719-97bb-003be953b1a5
Rhoda Wilson, The Expose, Apr. 18, 2024 – Are Gulf states’ floods due to weather modification or global warming? Corporate media can’t decide. https://expose-news.com/2024/04/18/floods-due-to-weather-modification-or-global-warming/?cmid=976c7107-3537-447e-8eae-07c1591103be

Dan is er nog een documentaire gemaakt in de zelfde geest:
Kim Iversen, May 3, 2024 – Making It Rain And Blocking The Sun, The Dangers Of Geoengineering. Of die hard bewijs naar voren haalt moet ik nog zien. Ook is dat vooral Amerikaanse bronnen. Terwijl ik graag wil weten wat er hier in Europa gebeurt.

Succesvoller onderzoeksrichtingen kunnen zijn:
– kennis van nieuwe vliegtuigbrandstoffen met metaaloxiden (ivm chemtrails)
– meer experimenten vinden en patenten in Nederland/EU die onweerlegbaar bewijzen dat ‘ze’ met het weer kloten, een smoking gun vinden

  • Ik ben bepaald niet de eerste die hier naar kijkt, maar heb de pretentie dat beter te doen Genoeg te doen dus nog, dank voor het toesturen en steun mijn werk om de onderste steen boven te krijgen.

One Reply to “Geo-Engineering Leeft! Maar gebeurt het ook hier?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *