Boek Ecomodernisme van de drukker!


Er is een nieuwe milieubeweging nodig, want de oude milieubeweging hangt van manipulatie, negativisme, achterhaalde ideologie en ineffectieve beleids-suggesties aan elkaar. Met ‘Ecomodernisme, het Nieuwe Denken over Groen en Groei‘ onder leiding van mijn waarde Marco Visscher hebben wij het alternatief bedacht.

Een nieuwe gids voor constructief denken over natuur en milieu waarin ik de hoofdstukken over natuur afleverde (9-12 met hoofdstuk 11 van Marco)

De Bende van Barneveld
Alles het resultaat van een weekeinde hersenstormen in Barneveld in de zomer van 2016 met mijn waarde collega’s Joost van Kasteren, Marcel Crok, Hidde Boersma, Bart Coenen en de Curious Cosmopolitan Ralf Bodelier. Een dreamteam om mee te mogen samenwerken.

Uiteindelijk nog een stevige bevalling, omdat we naast ons reguliere werk nog ettelijke versies en geredigeerde versies over en weer kaatsten zodat we toch een half jaar aan het klussen waren. Maar nu dankzij onze ‘leider’ Marco Visscher, onze eindredactrice IJzeren Rita en Uitgeverij Nieuw Amsterdam is het er dan: een paar eindredactionele foutjes in de tekst, maar goed: dat komt in de tweede druk wel weer goed.

Op dinsdag 2 mei presenteren wij ons boek in De Zwijger in Amsterdam. Je kunt bij dit historische evenement zijn, de Dolle Dinsdag van de Oude Milieubeweging waarbij we Nederland bevrijden van hun dogma’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *