Ons Ecomodernisme boek voor verschijnen al Tweede Druk

..oplossingen voor lokale (natuur)versterking in hoofdstuk 12

Wanneer je met 7 top-wetenschapsjournalisten uit Nederland en Vlaanderen een top-boek maakt als ‘Ecomodernisme, het Nieuwe Denken over Groen en Groei‘ …dan is het niet meer dan terecht dat voor de officiele boekpresentatie vanavond de eerste druk al is uitverkocht. In de tweede druk zijn de – voor mij storende- redactionele foutjes in hoofdstuk 12 (blz 170-171) ook verwijderd.

Er staat nu dat boeren minder tijd voor natuur krijgen bij LAGERE kosten maar dat zijn natuurlijk HOGERE kosten.

Ook staat er nu dat onze overheid 89 giga-windturbines IN de Waddenzee zet, maar die komen pal NAAST de Waddenzee in vogelgebied IJsselmeer. Vanavond is de presentatie in een bomvol Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In de tussentijd: afgelopen weekeinde ging ik met een herpetoloog hagedissen inventariseren in Zeeland. Aan de lezer de vraag: zie je op deze foto de levendbarende hagedis zitten?

Zo lastig zijn die dieren dus te vinden. Denk dus niet dat als JIJ ze niet ziet, dat ze er ook niet zijn…

Ja. nu ik inzoom en je help zie je ‘m wel zitten. Wat een machtig getekend dier, jammer dat Natuurmonumenten hem met beheermaatregelen in de duinen vrijwel uitroeit, al zijn dekking wegneemt.

One Reply to “Ons Ecomodernisme boek voor verschijnen al Tweede Druk”

  1. Veel succes bij de officiele boekpresentatie! Laat je niet insneeuwen door te verwachten actie-boe-geroep vanuit het klimaat-energie-duurzaam-alarmisme. Het zijn slechts ideologische subsidie-verslaafden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *