Trudy grote ster in Pakhuis de Zwijger

De ecomodernistische terrier Trudy schitterde afgelopen 2 mei in Pakhuis de Zwijger bij onze boekpresentatie van ‘Ecomodernisme, het Nieuwe Denken over Groen en Groei’. De show is nu op video te zien. Vanaf 1:38 kun je mijn presentatie zien over ‘Een Betere Natuur Begint bij Jezelf’.

Positieve verrassing van de avond voor mij was dat de directeur van Milieudefensie, Donald Pols (links van mij) eigenlijk een hele normale kerel is, gewoon een Afrikaander (= blanke Zuid Afrikaan) die van de Braai houdt en waar je een biertje mee kunt drinken.

Die verrassing bleek overigens wederzijds. Zoals ik in sommige blogs uithaal na een paar strakke bakjes Douwe Egberts, dat hoeft niet bepaald representatief te zijn voor wie ik ben of wat mijn opvattingen zijn.

2 Replies to “Trudy grote ster in Pakhuis de Zwijger”

  1. Mijn nogal linkse buurman ter rechterzijde in Pakhuis de Zwijger heeft het hoofdschuddend aangehoord…. Genieten dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *