Globalistisch doktertje spelen, burgers uitkleden voor bankiers

A new RKFF-financed jacket as addition to the ragged trenchcoat dubbed Climate Change

Volgens de NLTimes gaf ons Ministerie van Economische zaken dit jaar via RVO een record-bedrag aan subsidies weg aan ‘duurzame energie’: 5,8 miljard euro. Zonder alarmisme over ‘het klimaat’ – beleid dat stamt uit Agenda 21 van de Verenigde Naties (nu Agenda 2030)- zou dit recordbedrag nooit zijn vergeven.

Je ziet dus hoe beleid dat mondiaal begint bij een kleine elite-club, vervolgens nationale plicht wordt via de VN en de Europese Unie (Renewable Energy Directive 2009). Zonder dat je daar iets over te zeggen hebt. Het rolt top-down naar beneden uit de punt van een beslis-pyramide.

Dus wie zitten er achter Agenda 21, nu 2030 Agenda?  Bankiers met globalistische agenda, zo is nu mijn werkhypothese, waar ik al over schreef in Elsevier in Geoliede Klimaatlobby.

Bankiers als (de familie van) de recent overleden David Rockefeller (JP Morgan Chase) en zijn Rockefeller Foundation en de Rothschild (bankiers Britse koninklijk huis, eigenaren The Economist,  supporters van de Clinton-familie), die helpen ook nu aantoonbaar bij het opblazen van ecologische rampspoed in massamedia en wetenschappelijke media.

De bewijzen blijven zich opstapelen voor die hypothese.

To promote the Resilient Cities network that Rockefeller invests heavily in….

Unhealthy Advocacy
Niet alleen stopt Rockefeller Foundation Britse krant The Guardian en persbureau Reuters miljoenen dollars toe om in hun alarmistisch straatje te berichten over steden die aan klimaatrampen ten onder gaan. Zoals ik toonde op basis van het financiële jaarverslag van Rockefeller Foundation.

Ze ontwerpen bijvoorbeeld ook complete (pseudo-)wetenschappelijke disciplines als Planetaire Gezondheid, en zetten de ene na de andere ‘front’-organisatie op. Die verkopen allemaal het zelfde globalistische geluid en ‘noodzaak’ voor het zelfde energie-beleid en ‘krachtig mondiaal leiderschap’.

Terwijl ze uiteindelijk tot slechts een beperkte groep mensen en financiers vallen te herleiden.

Big Money buys unhealthy advocacy science, Rothschild-bankers are board-members of RF

Het doel van Planetary Health is volgens de Rockefeller Foundation/Lancet-commissie pure ‘advocacy’-science.

Planetary health offers an unprecedented opportunity for advocacy of global and national reforms of taxes and subsidies for many sectors of the economy, including energy, agriculture, water, fisheries, and health.

Van daaruit worden massamedia media dan weer gevoed met theoretische milieu-risico’s in 2050/2100 ‘dressed as science

4 ton euro om wetenschappelijk gezag te geven aan globalistisch doktertje spelen. Bellagio Center is ook het conferentie-centrum van de CIA zo schrijft David Talbot in ‘The Devil’s Chessboard’

‘Global Leadership’ = Euphemism Global Technocracy
Zij kochten (zie boven) de eigenaren van prestigieuze journals als The Lancet (Reed Elsevier), zo schreef ik al recent.

En vervolgens heeft The Lancet nu een nieuw online-journal ‘Planetary Health’, betaald door de Rockefeller Foundation. Planetaire Gezondheid. Het idee dat het weer in 2100 ons ziek zal maken, en dus bankiers nodig heeft om globalistisch doktertje te spelen. (ons financieel uit kleden uit naam van ‘het klimaat’) A New Leadership zou nodig zijn.

Met Lord Stern van de (tevens door Rockefeller Foundation gesponsorde) London School of Economics in de adviesraad, heeft Rockefeller Foundation nu ook een Economic Council voor Planetary Health geinstalleerd aan de Oxford Martin School.

Een andere front-organisatie die het zelfde zegt, gesteund door de zelfde mensen, terwijl het van een andere afzender lijkt te komen. Maar met de zelfde geldbron. 

Stern is bekend van de Stern Review (2006), het alarmerende rapport over (theoretische) economische schade door klimaat-prognoses uit klimaatmodellen. Dat rapport -gefinancierd vanuit de Britse ambtenarij- leidde tot de Britse Climate Change Act (Klimaatwet) en zelfs een klimaat-minister.

Die school in Oxford- waar Rockefeller cs haar Planetaire gezondheid mag parkeren- die wordt weer geleid door de oud-directeur van de UNEP: Achim Steiner. En de UNEP- milieutak van de Verenigde Naties- die werd weer opgericht door….de in 2015 overleden Maurice Strong, ex-commissaris van Rockefeller Foundation, en organisator/Secretaris Generaal van de UNEP-aardetoppen in Stockholm (1972) en Rio (1992).

Die laatste Aardetop leidde tot het Agenda 21-beleid waardoor wij nu al die miljarden-subsidies weggeven.

We want the earth in our hands….Global Control dressed as concern for nature, while the quest for renewables destroys nature and wildlife

Wat is Planetaire Gezondheid nu?
Planetaire gezondheid is iets,  waarvan je gelooft dat je weet wat het is. maar waar je bij doorvragen de vinger niet op kunt leggen. Hoe de door Rockefeller Foundation betaalde academici in The Lancet Planetaire Gezondheid zelf definieren is wel grappig:

The vision presented by planetary health is one of holistic harmony of interdependent social, health, and environmental systems, which remain in peril.

En de introductie:

Climate change is one of the biggest global threats to human health of the 21st century.(….) Its peril to society will be increasingly connected to weather-driven hazards2,3,4 because extreme weather states are expected to disproportionately rise compared with changes in climate averages

Matt Ridley (opende het academisch jaar Wageningen UR) wordt in media zwart gemaakt, door een speciaal ingehuurde ‘klimaatklootzak’ Bob Ward van de (door de Rockefeller Foundation gesponsorde) London School of Economics/Grantham Institute

Alsof jouw gezondheid hier en nu door een statistisch mondiaal gemiddelde van neerslag in de computer bepaald wordt. Planetaire Gezondheid. De nieuwe jas die de versleten trenchcoat Climate Change moet vervangen?

Niemand die precies weet wat het is, maar velen kunnen wel geloven dat ze het heel precies weten. Vooral wanneer bankiers en hun filantropen-stichtingen ze een zak geld toeschuiven.

Bob Ward, A Rockefeller Foundation-puppet?

Net als Resilience, wat toevallig ook een Rockefeller-ding is. Resilient Cities,  dat is Sustainable Development Goal 11 van Agenda 21 van de Verenigde Naties. Veerkracht, ook zo’n woord dat plots overal opduikt.

En Agenda 21 werd in belangrijke mate opgezet door de Rockefeller-familie en hun protegee Maurice Strong. Zie hier, wie ze in de Economic Council for Planetary Health hebben:

Brundtland, daarnaar is de Brundtland-commissie (met Maurice Strong) voor Duurzame Ontwikkeling in de jaren ’80 vernoemd, voorloper van Agenda 21.

The Nature Conservancy is weer de club, waar Maria Damanaki een lucratief baantje kreeg, nadat ze onder druk van Amerikaanse lobby onze visserij aan de Discardban hielp.

…Being paid to be the most hypocrite ass**** of the Northern Hemisphere. Rockefeller Foundation = Standard Oil-legacy

Ze financieren conferenties die in een milieu-globalistisch straatje passen. Zoals de Oceans-conferentie in Bali dit voorjaar door The Economist. Dat door Europarlementariers gespelde blad, het is 25 procent eigendom van Rothschild-bankiers.Rothschild-bankiers zitten ook weer in de Board van de Rockefeller Foundation, althans in 2008 nog.

De kapitaalbron van de Rockefeller-familie. De gedwongen splitsing van Standard Oil van de Rockefeller-dynastie. Nu Exxon, de financier van Wouter ‘Springtij’ van Dieren via de NAM.

David de Rothschild profileert zich als oceaan-activist, dat is Sustainable Development Goal 14 van Agenda 21 van de Verenigde Naties. Agenda 21 komt voort uit de ‘Aarde-top’ in Rio in 1992 die in grote mate werd gefinancierd en georganiseerd vanuit de Rockefeller Foundation. Met Rockefeller Foundation-commissaris Maurice Strong als Secretaris-Generaal en organisator

Bob Ward, betaald door de Rockefeller Foundation gesponsorde London School of Economics. Het wel/niet door olie betaald worden is een non-argument/stropop-argument dat enkel afleidt van inhoud

Klimaatklootzaak van LSE betaald met Rockefeller-dollars?
De met 8 ton dollar door Rockefeller cs gesponsorde Londen School of Economics betaalt tegelijk mensen als Bob Ward (Grantham Institute). Zijn enige functie is daar, om iedereen zwart te maken in media die kritisch publiceert over alarmisme. Ward legt zich toe op het treiteren van de gastspreker Matt Ridley die het Academisch Jaar opende in Wageningen.

Daartoe heeft Bob Ward bij The Guardian– de krant die dus met miljoenen dollars door Rockefeller cs gesponsord wordt voor klimaatalarmisme- een eigen pagina. Daar zoekt hij allerlei duistere complotten achter mensen die kritisch zijn op postmoderne wetenschap. Hij speelt dus voor klimaatopinie-politieman.

Zoals Ridley schrijft, na door Bob Ward zwart gemaakt te zijn/mediaruis rond Ridley maken:

You have been sent a letter by Bob Ward of the Grantham Institute at the London School of Economics complaining about what I said about Dr Ranga Myneni in my lecture at the Royal Sociey.

Dr Ranga Myneni has already responded to my lecture and does not make the same complaints about misrepresentation made by Mr Ward.

Myneni does, however, in his response, make two entirely false accusations against me, saying that I go “on to ignore 30+ years of IPCC assessments!”, when in fact I discussed several such assessments and quoted verbatim from two, one in 1990 and one in 2014;

and that I “argue that thousands and thousands of scientists are somehow in cahoots to push the global warming hoax on innocent people of the world …”, when I made no such argument and specifically detailed how my position was different from those who think global warming is a hoax.

Turning to Mr Ward’s own complaints, he correctly notes that I ….

  • Je wordt dus automatisch gedwongen om in media niet over inhoud te praten, maar om je tegen onzin te verdedigen.

Zie ook hoe ons NOS-journaal Ridley wegzet.

De aarde in onze handen
Wie weet wordt de NOS ook wel betaald door (een frontorganisatie van) Rockefeller cs, en zitten er marionetten van zulke bankier-clubs/het industrieel complex ter redactie. Een veel simpeler verklaring die mogelijk meer juist is: journaille bij de NOS is gewoon ontzettend lui en dom.

Het zijn usefull idiots, onbewust onbekwame sukkels, die het 1-dimensionale klimaatgeluid van bankiers helpen verspreiden. Mensen die geloven te weten hoe het zit, omdat ze met elkaar in de zelfde echo-kamer hangen.

Het rationele groene alternatief is natuurlijk het Ecomodernisme. Maar zonder de miljoenen-steun die de opgewarmde kant krijgt, zal dat natuurlijk nooit groot worden in media. Het Grote Geld bepaalt wat mensen geloven, los van het waarheids-gehalte.

En die grote geld-elite gelooft ongetwijfeld van zichzelf dat ze ‘het goede’ nastreven. Als je zo’n groene afbeelding ziet met handjes die zo’n aardbol koesteren..;.. je kunt dat ook zien als hun machts-wens: ‘wij willen de aarde in onze handen hebben’.

Interessante Tijden zijn het….

One Reply to “Globalistisch doktertje spelen, burgers uitkleden voor bankiers”

  1. Follow the money en je weet welke kant de democratie op gaat! Het zijn slechts grijstinten, het verschil tussen de elite, politiek, wetenschap, subsidie en omkoping, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *