Amerikaans Monument bepleit miljarden-genocide voor ‘Aarde’

De ideologie van het Globalisme: blijf van onze Lebensraum en grondstoffen af!

Waarschijnlijk hebben 999 van de 1000 mensen nog nooit van de in 1980 opgerichte Georgia Guidestones gehoord, het Amerikaanse Stonehenge is de bijnaam.

Tot 2 jaar geleden kende ik het bestaan ook niet van dit monument dat toen dus al 35 jaar verborgen in de openbaarheid staat.

Terwijl: als je er over nadenkt, dan is het meer dan bizar dat het bestaat… En dat het mag blijven staan. Zonder mondiale verontwaardiging, geen petities om het te slopen, The New York Times en the Guardian voorop, Peoples Marches. enzovoort.

Alsof je een Hitler-standbeeld ter grootte van het Vrijheidsbeeld in het IJ bij Amsterdam neerzet, en niemand zegt er wat van.

…de Guidestones werden 2008 beklad door Christenen die de genocide op 7 miljard mensen zien als Satanisch plan: maar ze worden dus ook weer schoon gemaakt…Bron foto Wikipedia

Een standbeeld dat vervolgens alleen- net als bij het Paard van Troje- nieuwsgierige media-verhalen opwekt (zoals in Wired 2009) over de ‘post-apocalyptische wereld’. Zonder enig ethisch commentaar.

Terwijl mensen die (logischerwijze concluderend) de genocide op miljarden mensen Satanisch vinden, worden gedemoniseerd als complot-gekkies.

7 miljard grondstof- en land consumerende mensen teveel: het Klimazisme
Sinds 1980 staat dit monument in Elbert County Georgia, met daarop 10 geboden voor de toekomstige aarde. Dit zijn ze in het Engels:

De 10 geboden voor de New Age of Reason: ‘wees geen kanker!’= Mankind at a Turning Point (Club van Rome 1974)

De volgende keer in de VS wil ik ze fotograferen. HOE ze de bevolking willen decimeren tot 500 miljoen mensen (de populatie in de tijd van Jezus) zeggen ze niet, dat laten ze te raden over…Zie verder dat ze ‘fitness and diversity’  (gebod 2) willen verbeteren van het mensenras, zuivere Eugenetica van Lebensborn.

Tellus= Mater Tellus, de Romeinse Moeder Aarde-godin

De 10 geboden voor toekomstige duurzaamheid en haar Nieuwe Wereldorde van de “Age of Reason’ die staan in het Sanskriet (oude geschrift India, en Veda’s van de Hindoes), Egyptische Hieroglyfen, Hebreews, Chinees, in het Engels uiteraard, Russisch.

…zoek de verschillen; Earth Charter Initiative, ook een ‘Nieuwe Wereldorde’ met Global Governance…

Het is onbekend wie het clubje Amerikanen was dat het monument oprichtte, ze kochten de grond, richtten het monument op en bleven anoniem. Maar logisch gezien kun je dit afleiden over hun komaf

  • Ze moeten invloed en veel geld hebben, iemand beschermt ze: anders kun je niet zomaar grond opkopen, zo’n gigamonument oprichten dat blijft staan, om die grond vervolgens aan de Staat te geven met monument
  •  Het zijn geen domme jongens: Want anders maak je geen monument met vrijmetselarij-achtige astronomische trekken en vertalingen in Egyptische Hieroglyfen, Chinees, Russisch, Hebreeuws en het Sanskriet.

Het komt niet van de Tokkie-familie maar ‘The Intelligent Few’ , mensen die zichzelf zien als onze leidsmensen.

Georgia Stone, Westerse zelfhaat als canon pop-cultuur
Yoko Ono (het liefje van John Lennon waarmee ze in het Amsterdamse Hilton sliep) maakte van dit monument al een Hels klinkende soundtrack met soundscapes: Georgia Stone, voor de John Cage-tribuut-cd in 1993.

Je hoort een planeet die in de stress raakt, vervolgens een grote oorlog met huilende kinderen, en daarna een paradijs van zingende vogeltjes en harmonie.

Zo: die rot-mensheid is van de planeet gevaagd. De Age of Reason kan beginnen! De New Age. De nieuwe tijd van Global Equilibrium.

De grootste onvoorstelbare genocide ooit in een vergoelijkende context, nee artistiek zelfs. Denk dan nu voor jezelf en stel eens de vraag: hoe kan dit?

…Greenpeace krijgt 300 miljoen euro per jaar voor vertellen dat De Aarde je ‘teveel’ vindt…

Mijn Malthusiaanse Strijd om Grond en Grondstoffen (= Mein Kampf)
Media-propaganda en haar invloed op onze cultuur moet bij deze ethische blinde vlek wel een rol spelen.

Want terwijl Social Justice Warriors nu in de Verenigde Staten standbeelden vernielen van mensen die ooit ‘Hup, aan het werk!’ tegen een neger zeiden, in hun rol als arbeidsmotivatie-coach op de plantage….

…laten ze dus een monument ongemoeid dat wil afrekenen met netto 7,5 miljard mensen op aarde.

Die zijn ‘een kanker’. (…) En als je die wereld-opvatting satanisch vindt, noemen ze je complot-gekkie.

…mainstream Ecofascisme

Goede marketing
De werkhypothese hier op Interessante Tijden luidt, dat ‘Groen’ – de ideologie- eigenlijk het Nieuwe Bruin is. Je snapt nu hopelijk een klein beetje waarom.

Laten we Adolf Hitler zijn ‘Mein Kampf‘ (Ford Translation 2009) dus ook eens er op naslaan, kun je zo op internet vinden. Die titel betreft zijn Darwinistische Strijd om het Bestaan, een strijd om Lebensraum (grond) en Grondstoffen (Malthus).

Je kunt nu zelf lezen wat hij zelf dacht, en concluderen dat veel van zijn ideeën van Amerikaanse en Engelse bron afkomstig zijn. Het idee van een Volk dat strijdt voor zelfbehoud is gewoon Darwin toegepast op mensen.

Jij bent teveel, reken maar uit! Friendly Fascism. De Voetafdruk komt van Martin Rees en Matthis Wackernagel

Hier lezen we Adolf zijn opvatting over ‘goede marketing’: (Mein Kampf blz 117, Ford Translation)

The great masses’capacity to absorb information is very limited; they have little understanding and they are very forgetful. For these reasons, any effective propaganda must be confined to a very few points, and these must be expressed in simple stereotyped formulas. (het zijn de Joden/Marxisten, het is CO2)

They must be used repeatedly until the very last man cannot help but know the meaning instantly.

The moment we forget this principle, and try to vary the approach, try to be general or abstract, we minimize the effect. The crowd cannot understand what is being offered.

Therefore, the greater the scope of the message, the more necessary it is for the propaganda to follow a simple plan of action, which is also the most effective and targeted psychologically.

Van bovenaf opgelegde geboorte-controle= Limits to Growth, Club van Rome

 

Kanker-metafoor komt van Club van Rome (1974)
Hoe vaak hebben mensen nu sinds de jaren ’70 al gehoord in vele vormen dat we ‘teveel’ zijn, of dat nu letterlijk (‘de overbevolking’) is of in CO2/klimaat-jas (= je leeft, beweegt en consumeert teveel). Alsof ‘iemand’ op het stukje grond en grondstof aast dat jij en of ik nu gebruiken.

Want ‘De Aarde’ vraagt niets, die hersendode kloot heeft enkel menselijke spreekbuizen.

Zie verder, dat de 10 obsessies van Georgia Guidestone-mensen als ‘in evenwicht met De Natuur’ leven (= Global Equilibrium), en van bovenaf geplande bevolkings-politiek letterlijke items zijn uit Limits to Growth van de Club van Rome (1972).

Het is gewoon mainstream-milieu-ideologie sinds eind jaren ’60, overgewaaid uit Amerika. Amerika is het land dat ons cultureel bezet houdt sinds 1945. En tot 1990 ook militair bezet (ontruiming basis Soesterberg, opruimen kernbommen).

Stonehenge

Het Klimazisme: mondiale greep (= ‘Global Governance’) op grond en grondstoffen
Niet alleen dat. De ‘Kanker’-metafoor komt al voor het tweede rapport van de Club van Rome: “Mankind at the Turning Point” (1974). Nato-computermodelleur en mede-oprichter Club van Rome, de Duitse Eduard Pestel (1914-1988) en computer-modelleur Mihajlo Mesarovic schreven dat boek.

Ze vergelijken daarin de groei van de menselijke populatie- zonder van bovenaf opgelegd populatie-plan- met kankercellen. Of met Koorts….

…wees geen kanker/koorts/teveel. Klimaatfanaten zijn gewoon Nazi’s: Klimazi’s

 

..in de Huffington Post

Dus niet de extremisten, maar de mainstream van de groene beweging denkt zo. De Transitie vraagt ook Grote Offers en een Nieuw Planetair Bewustzijn.

…kweken van een Klimaat-Jugend die ze bang maken voor toekomstige ‘hitte-stress’ met aardbol-spandoek op achtergrond

Het Grote Reddingsplan voor Globale Gelukzaligheid
Zie bijvoorbeeld ‘The Crisis of Global Sustainability‘,(2012 Tapio Kanninnen, leerling Eduard Pestel). Was Global Cooling in 1974 nog een mogelijkheid (‘Limits to Growth laat klimaat buiten beschouwing). In 2012 heet Climate Change de grootste bedreiging.

Het maakt ze dus niet uit of het warmer of kouder wordt: ze gebruiken ‘klimaat’ voor een andere wens: macht en controle.

a meaningful agenda for action on global sustainability and survivability at the local level. Social forces, together with existing and new institutions, (= boardrooms en NGO’s buiten democratie om, iedereen MOET meedoen RZ)could provide the backbone for innovative solutions.

The mobilization of younger generations is key for a successful strategy, (Hitler-Jugend, Klimaat-jeugd RZ) as coming generations will be the victims of this crisis. The process of renewal should be democratic (lippendienst RZ), network-based and coordinated filled with ideas and enthusiasm. (‘Heil!’)

Ideally, this inclusive process takes mankind to a new level. This is a hopeful message, although the transformation will be difficult. The introductory chapter to the book concludes: “Serious discussion about the content of this tectonic change in global governance should start right away.

En dan zal het Globale Paradijs aanbreken, na een Grote Strijd om het Bestaan,  het overwinnen van grote weerstand, en een Nieuw Bewustzijn. Dan komt een maatschappij-hervorming.

….even de populatie uitdunnen….zodat we in ‘balans’ met ‘de natuur’ leven

Limits to Growth (Club van Rome) is de strijd om (controle over) grond- en grondstoffen. Maar dan met mondiale ambities.

En dus krijgen we zelfs al een ‘Minister voor Economie en Klimaat’:  iemand die pretendeert dat De Staat het mondiale weer kan afregelen in het jaar 2100. Iets waar hij zelf ten diepste vast ook niet in gelooft.

Maar dat doet er ook niet toe: het gaat om de macht die ze met zo’n verhaal veroveren. (zie ook Mein Kampf: ‘mensen strijden voor ideologie, niet voor economie’, dat is Adolf’s centrale punt). En lees dit artikel van 1 van de ontwerpers van de Ecological Footprint

Mein Kampf van het Milieu-Globalisme

Klimazi’s
We sluiten af met Adolf Hitler zijn mission-statement (Mein Kampf, Ford Translation 2009), als motivatie-coach die hele volken in beweging bracht:

If, through his Marxist faith, the Jew (= Hitler’s metafoor voor al het slechte in de wereld RZ) conquers the peoples of this world, his crown will be the death and destruction of all mankind. Earth would again move uninhabited through space as it did millions of years ago.

Eternal Nature takes revenge for violation of her commandments.

En dat was Adolf Hitler in 1924. 🙂

En dan hier de recensie in de Guardian van bovenstaand boek in 2006, zelfde taalgebruik als Adolf in Mein Kampf, nu niet voor de ‘ras-gezondheid’, maar de ‘gezonde Aarde’.

…it has become plain that we are battering Gaia so badly she simply cannot take any more. Soon, she will switch to red-hot mode, as has happened before, and, by the time she has recovered, the works of man will have been turned to dust.

Het heeft lange oren, plant zich razendsnel voort, graaft holen in de duinen, heeft een wipstaart, en het knaagt wortels. Dan is het een konijn. Toch?

…nou, dat ruimde alvast lekker op voor ‘de Aarde’

En wanneer je het dan nog niet wilt zien: zie deze advertentie die net op Facebook voorbij kwam, de Club van 10 Miljoen. 

10 miljoen. Dus dan leven in Nederland nu minstens 6 miljoen te veel. Waar kennen we dat getal ook maar weer van, die 6 miljoen. Toe, ehh, help me even….Het begon met een ‘H’ en een ‘o’, en eindigde op een ‘t’. Nou, toe, eeehhh.

🙂

One Reply to “Amerikaans Monument bepleit miljarden-genocide voor ‘Aarde’”

  1. De mensheid decimeren tot 500.000 als doelstelling is de komende 50 jaar te bereiken door het afschaffen van alle kernenergie en kernwapens, fossiele brandstoffen, het verbieden van het gebruik van kunstmest en condooms en voor iedere volwassene een Kalashnikov. Als een dictatoriaal “groen” VN-regiem dat implementeert en zo’n 50 jaar volhoudt, dan kunnen ze die doelstelling bereiken door deze geprogrammeerde bevolkingsdestructie, maar dan wel reeds volgend jaar beginnen. Van die destructie is dan wel al een leuke hockeystickcurve van te produceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *