Halve Maan, een croissantje en paganistisch logo

 

Ieder goed merk dat je via propaganda inlijft in haar cultus heeft een sterk logo. Bij de Christenen is dat het Kruis, bij Nike is dat de Swoosh, de Joden hebben de Davidster, de Hindoes/Boeddhisten en Nazi’s (paganisten) hebben de Swastika.

En de Islam jatte de halve maan.

De vraag is nu: Van wie?

De herkomst is toen ze als Ottomanen op 29 mei 1453 Constantinopel innamen, wat de val van het Oostelijke Romeinse Rijk inhield, Byzantium met de orthodoxe kerk die zich in de Elfde eeuw afsplitste van de Roomse kerk.

Recent confisqueerde Erdogan alle bezittingen en gebouwen van die orthodoxe kerk, nadat ze duizend jaar eigendom waren van de kerk zelf

De maan, La Luna, van Lunacy: Gekte, wat ‘maanziek’ heet, en waarom weerwolven ook naar de maan huilen

Niet alleen jatten de Moslims de manier van bidden van de vroege woestijn-christenen (met gezicht naar de grond, kont omhoog). Ook de koepels op moskeen zijn variaties op de orthodoxe kerken.

De halve maan van het Islam- logo in de vlag van de Turken die jatten ze van Constantinopel. Die hoofdstad van het Byzantijns-christelijke rijk, had als vlag een halve maan (de god Sin) met een ster (bv Venus).

De herkomst van die natuur-symbolen als logo is uiteraard paganistisch.

Rechts de halve maan en ster, bron foto Wikipedia public commons

Ze vonden al muntjes van Keizer Hadrianus (die van Hadrian’s Wall) uit de 2de eeuw waar die symbolen op staan. Wat ik niet wist, maar nu wel: de Ottomanen bleven eindeloos rammelen aan de poorten van Europa.

Pas in 1683 bij Wenen vond Christelijk Europa een manier om die Ottomanen terug te dringen. Toen belegerden de Ottomanen Wenen, en lag het lot van christelijk Europa in handen van de legers die deze oostelijke poort verdedigden.

Na het verslaan van de Ottomanen bij Wenen nam gestaag de invloed van de Ottomanen af.

Roman Crowley 1917, het maankind staat voor een satanistische ‘messias’

Wat ze bij die overwinning toen deden was feestelijke broodjes bakken. In de vorm van een halve maan.

Die Halve Islam-Maan kennen we nu nog steeds als ‘Croissant’. Iedere keer dat je een hap neemt uit zo’n croissant neem je een hap uit het logo van de Islam: zo van, dikke fuck you, we hebben jullie eindelijk eens verslagen.

3 Replies to “Halve Maan, een croissantje en paganistisch logo”

 1. Het stadswapen van Dokkum voert ook een halve maan in haar schild.
  Koranisten die in achtste eeuw in het vredige stadje verbleven hebben o.a. Bonifatius gescalpeert. Als herinnering daaraan verscheen de halve maan in het stadswapen.

 2. Hallo, Ik zie dat deze topic uit 2017 stamt maar het blijven interessante onderwerpen.

  Ik denk en kan het aantonen dat de origine van alle religies met hun symbolen uit het Babylon van 4000 jaar geleden kwam en met de verstrooiing van de volkeren de wereld in en zo door verschillende groepen van wat hun het meest aansprak in deze religies en of afgoden.
  Je kan dat het best terugzien in de feesten die de mensen op deze aardkloot vieren.

  Ik denk dat een ieder wel weet dat onze zg christelijke feesten zoals kerst en pasen een heidense oorsprong heeft compleet met hu symbolen. Het is zelfs zo dat de God van de Bijbel juist deze feesten van onze wereld verafschuwt, waarom? omdat er jaarlijks honderd duizenden kinderen op deze feesten werden geofferd.
  een klein stukje over onze mooie gezellige en gezins kerstboom: 2 Zo zegt de HEERE: Leert den weg der heidenen niet, en ontzet u niet voor de tekenen des hemels, dewijl zich de heidenen voor dezelve ontzetten.
  3 Want de inzettingen der volken zijn ijdelheid; want het is hout, dat men uit het woud gehouwen heeft, een werk van des werkmeesters handen met de bijl.
  4 Men pronkt het op met zilver en met goud; zij hechten ze met nagelen en met hameren, opdat het niet waggele.

  Nu zegt iedereen altijd; “het is onschuldig, of we doen het voor god of het is voor de kinderen of…” dan is het de keuze geloof je de Bijbel die zegt dat het fout is of ben je als god en bepaal je zelf wel of het goed is?
  De kerk weet zeker van de bloederige herkomsten en om de enkelen die aan menselijke offers vasthielden tegemoet te komen zijn bijvoorbeeld poppen en koeken in de plaats gekomen, nu lekker speculaas.
  Pasen komt van de vruchtbaarheids koningin/godin astarte die in elke religie terugkomt als de meerborstige vruchtbaarheids godin. Oorspronkelijk was zij de vrouw van Nimrod.
  Zij hadden geen kind wat vreemd is voor een vruchtbaarheids godin maar dat werd opgelost toen Nimrod stierf.
  De legende is dat Semiramis (een van haar namen) een kind kreeg ver nadat Nimrod dood was door een “goddelijke ” bevruchting waarbij het kind op 25 Dec. werd geboren (klinkt bekend) dit kind (Tamuz) is later tijdens een jacht op everzwijnen gedood en men rouwde 40 dagen om hem. Toen Semiramis ook stierf had zij eerder verkondigd dat zij terug zou komen als god (Astarte). en de legende gaat dat zij in een reusachtig ei in de Eufraat kwam en eenmaal op de kant een haas werd die eieren legde. tot zover onschuldig.
  Maar de religie bepaalde dat elk jaar de meisjes en jonge vrouwen van hun gevangen genomen volkeren werden verkracht, waarbij de geboren baby’s met inluiding van het nieuwe oogstseizoen (rond April) werden vermoord en eieren in hun bloed werden gedoopt. (weetje; nationale kleur van de paaseieren in oa het witte huis is rood) Misschien dat u nu begrijpt dat God niets maar dan ook niets met deze feesten te maken wilt hebben, Zijn feesten staan in Lev. 23.

  Dit is maar een klein beetje info hieromtrent maar ik denk voldoende voor deze topic.
  groet Raymond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *