Karakter-moord media op enige functionerende Kamerlid

Tussen Kamervragen over goudvissen-kommen en Bultrug Johannes, heeft Nederland 1 functionerend Kamerlid dat kan rekenen, de econometrist Pieter Omtzigt (CDA) die om zijn kritische houding geliefd is bij de kiezer.

Zo van ‘ha, eindelijk eens iemand die doet waarvoor wij als kiezer een Kamerlid aannemen.’ Was er maar zo iemand op milieu- en natuuronderwerpen in de Kamer! Zoals ik vandaag voor Elsevier beschrijf is dat meer dan noodzakelijk.

Omtzigt was ook de enige die kritisch keek naar NATO-lid Turkije, dat zomaar alle bezittingen van de Oosters Orthodoxe kerk confisqueert, uniek in de 1000 jaar dat die kerk in het voormalige Constantinopel (sinds 15de eeuw na bezetting Turken; Istanbul) zetelt.

En vervolgens pleegt NRC Handelsblad karaktermoord. Stel jezelf de vraag net als in JFK: Who Benefits? Wie profiteert van het mond-dood maken van Omtzigt?

… het enige blad dat oppositie voert tegen klimaat-waanzin werd door Elsevier al afgestoten, en moet haar eigen naam opgeven. Reed Elsevier wordt door Rockefeller Foundation (= CIA) gesponsord voor klimaat-alarmisme

Oekraine is levensbelang voor Russen
De Nato/CIA kan geen pottenkijkers gebruiken, bij haar pogingen om het voor Rusland essentiele Oekraine in Amerikaanse invloedsfeer te krijgen en houden. Terwijl ‘Rus’, de term Rus vernoemd is naar de Vikingen die Kiev stichtten.

Rus= Viking. Het land is historisch gezien onopgeefbaar voor de Russen. Terwijl die Amerikanen daar niets te zoeken hebben, tenzij de Amerikanen vinden dat zij de hele wereld moeten domineren (dat vinden ze: Wolfowitz-doctrine)

Historicus Dominic Lieven stelt in ‘Oorlog & Revolutie’ (de ondergang van tsaristisch Rusland) dat die lap landbouwgrond en grondstoffen de belangrijke reden was voor Duits-Russische oorlog.

Het MH17-dossier (neergestorte vliegtuig boven Oekraine) doe ik bij gebrek aan kennis geen uitspraken over. Waar het nu om gaat zijn de media-mechanismen waarmee men probeert iemand publiek om zeep te helpen, en waarmee men tegelijk een vijandbeeld schept van ‘de boze Russen’.

Wanneer je niet pro-Amerikaans schrijft, dan sta je onder invloed van Russisch nep-nieuws, aldus NRC Damesblad. We herkennen hier de zelfde publieks-misleiding als bij ecologische onderwerpen door die ‘kwaliteitskranten’/propaganda-media van het establishment.

Spaar vandaag nog een boom, en zeg de voormalige kwaliteitskrant op

Stel jezelf een aantal vragen:

  • Hoeveel landen vielen de Russen afgelopen 20 jaar ongevraagd binnen, hoeveel militaire bases hebben de Russen over de gehele wereld?
  • Wat is het militaire budget van de Russen?
  • En vergelijk dat dan eens met de Amerikanen…Lees ook Pater Daniel Maes zijn Syrisch Oorlogsdagboek, ‘hoe Poetin en Assad ons leven hebben gered’.

Je leest niets over Agenda 21/2030 Agenda, terwijl ze BILJOENEN euro’s publiek geld willen roven: is dit geen complot?

Zoals reeds vermoed, blijkt de opgeklopte ‘rel’ rond Omtzigt die NRC Damesblad orkestreerde toch anders te zitten, zo meldt Elsevier Weekblad al nadat een VU-hoofddocent Erik Denters ingrijpt.

Voormalig NRC-correspondent Karel van Wolferen legt bij Weltschmerz nog eens uit waar de publicitaire kwade reuk rond ‘complot’ vandaan komt. Alsof je een paranoïde gekkie moet zijn, wanneer je ziet dat een relatief kleine groep met veel geld buitensporige invloed uit kan oefenen.

Een invloed die mogelijk de rijkste 1 procent bevoordeelt, en de rest benadeelt. Is dat geen complot? Zo nee, wat dan wel?

Die kwade reuk rond het woord leidt tot ontmoedigen van nieuwsgierigheid en het klakkeloos aannemen van ‘de officiele lezing’. Ik merk de kracht van sociale smetvrees ook wanneer ik bij een blad over 2030 Agenda wil schrijven of wanneer je de naam ‘Rockefeller’ maar noemt.

‘huhu nou hou die complottheorie maar voor je blog.’

Bankiers onder leiding van Rothschild’s The Economist die ‘De Oceaan’ plots redden: is dit geen complot?

Alsof slecht geinformeerd zijn (je wereldbeeld baseren op massamedia) getuigt van nuchterheid. Tot 3 weken terug wist ik niet dat de BIS bestond in Basel. Maar wat zegt je onbekendheid met fenomenen over de mate van invloed?

Als niemand door slecht onderwijs nog kan aanwijzen waar Wenen ligt op een kaart van Europa, bestaat Wenen dan niet?

De BIS bestaat al sinds 1930, financierde het Nazi-regime en controleert alle Centrale Banken in de wereld. De Euro is er ontworpen (1988) en de Europese Unie werd er voorbereid. (zie Adam Lebor: The Tower of Basel 2013)

De hele wereld is vol complotten, iedere boardroom, politieke partij, ieder misdaad-syndicaat smeedt complotten,

Rijkswaterstaat (Aante Nicolai. Sieben Poel) smeedt een complot met de Coalitie Wadden Natuurlijk/Programma Rijke Waddenzee en activist-academici van de Rijks Universiteit Groningen- deels op de payroll van Wereld Natuur Fonds. Zo onderdrukken ze bewoners en gebruikers van de Waddenzee en verrijken ze zichzelf.

Ed Nijpels zijn Nijpelitaanse Maffia (VVD), de SER, VNO-NCW en NGO’s smeden een complot (Energieakkoord) om land-eigenaren en energiebedrijven te verrijken met tientallen miljarden publieke euro’s.

Het CIA-memo 1035-960 naar aanleiding wantrouwen officiele lezing JFK-moord

Criminal Indoctrination Agency (CIA)
Dat de CIA actief bijdroeg aan de sociale smet rond ‘complotdenken’ is bekend van een memo dat ze zelf opstelden in 1964. Ze lanceren media-offensieven om zo het publiek te leren wie ze wel en niet geloofwaardig moeten vinden.

Ook adviseren ze om met bevriende media een smeer-campagne te beginnen tegen iedereen van enige invloed die de officiele JFK-lezing betwijfelt (De Warren Commission, voorgezeten door ex-CIA-directeur en Nazi-sponsor Allen Dulles)

‘to employ propaganda assets to answer and refute the attacks of the critics. Book reviews and feature articles are particularly appropriate for this purpose.

Dit nadat mensen gingen betwijfelen dat Lee Harvey Oswald – zoals de officiele lezing luidde- de enige schutter op JFK zou zijn. (wat inderdaad ook niet kon, want Kennedy werd van voren door zijn hoofd geschoten, terwijl Oswald van achteren geschoten zou hebben)

In die memo je dat ze er daarin vanuit gaan dat ze vele bevriende ‘editors’ hebben, waarmee ze counterpropaganda kunnen bedrijven. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat dit bij NRC Damesblad niet OOK het geval is.

Tot 2008 schreef ik ook met enige regelmaat voor NRC (Wetenschap & Onderwijs), en voorspelde in 2005 bijvoorbeeld dat de Wolf hier 2010 op de stoep zou staan.

En nee, ik ben ook niet van de CIA, meer van de FBI: Friese Boeren Intelligence. 🙂 Maar bij kranten komt informatie al standaard via door de CIA gecontroleerde en gefinancierde persbureaus (AP, Reuters).

De ‘agenda-journalistiek’ die dagelijks voorschrijft wat jij wel en niet belangrijk moet vinden: die komt van een zeer nauwe bandbreedte met een laag spindoctoring er over.

…vooral journalisten gebruiken het woord veel, om iedereen als ‘gek’ weg te zetten die niet in officieel gesanctioneerd nep-nieuws gelooft

Gekochte journalisten
En wat Udo Ulfkotte al beschreef over de Frankfurter Algemeine in zijn boek ‘Gekochte Journalisten’: geheime diensten en overheids-instanties ‘kopen’ journalisten om in hun politieke straatje te schrijven. In Der Spiegel beleert de journalist ons al dat wij geen geloof aan hem moeten hechten, immers, hij is populair bij ‘samenzweringstheoretici.’

Daar heb je de sociale smet al: wij moeten geloven wat journalisten bij zelfbenoemde kwaliteitsmedia en hun politici ons inpeperen. Anders ben je gek.

De CIA heeft bij alle leidende media in de Westerse wereld mensen zitten, zo beschrijft ook David Talbott in ‘The Devil’s Chessboard’ over Allen Dulles. Ze helpen gewenste boodschappen hypen, ze helpen boeken populair maken.

De CIA houdt haar conferenties voor cultuur-beinvloeding in het Bellagio Center van de Rockefeller Foundation. De Rockefeller Foundation is de CIA. Zoals bankier David Rockefeller- aanvoerder van de Amerikaanse Bilderberg-delegatie van dat blok deel uitmaakte.

Bilderberg-conferenties (waar overigens ook Karel van Wolferen ooit gast was), die zijn MI6/CIA-gesponsord, en ook prins Bernhard werkte voor de CIA.

De Rockefeller Foundation sponsort de New York Times jaarlijks met +500 duizend dollar, maar ook The Guardian met miljoenen dollars.

Ook Reuters vangt miljoenen van de Rockefeller Foundation/CIA.

Rockefeller Foundation (= CIA) koopt ook the Guardian om in haar straatje te berichten

Bernstein, de journalist die Watergate onthulde bevestigde nog eens dat de CIA vuistdiep in alle leidende media zit als Time en Newsweek. Dat acht ik ook als goede verklaring waarom het rapport van de Club van Rome op de cover van Time werd gehyped in 1972.

Time was in handen van Henri Luce en zijn vrouw, waarvan bekend is dat zij met de CIA samenwerkten.

Al sinds jaren ’80 stookt Rockefeller Foundation (= CIA-dependance) het klimaatvuurtje, Bellagio Center is conferentie-centrum CIA

Natuurlijk kun je doorschieten, ‘fall in love with a theory’ zoals de CIA schrijft. Zodat je niet meer openstaat voor bewijs van het tegendeel.

Maar wie doet dat niet? De milieubeweging is ook verliefd op een theorie geworden die enkel op gemankeerde computermodellen leunt, en waarvoor onze gehele samenleving omgebouwd zou moeten.

Ze bedoelen dus: een theorie aanhangen die het establishment niet uitkomt. Zolang bewijs (computer-speculaties zijn geen bewijs) de doorslag geeft, en niet je wereldbeschouwing, doe je niets dat een reguliere journalist niet ook doet.

NRC nam in 1988 al klakkeloos de zeespiegel-overdrijving van Pier Vellinga (met factor 2,5) over. NRC Damesblad heet vooral ‘kwaliteitskrant’ omdat ze de belangen van het establishment dienen, door sociale bevestiging kregen ze dat imago. 

…en daar komt de Volkskrant er nog eens overheen

We zien bij NRC exact de voorgeschreven strategie die de CIA-memo voorschrijft. Als ‘objectieve journalistiek’ verkochte smeercampagne. Dan ingezonden brieven (ook bij de Volkskrant) en vervolgens een opinie-stuk dat stelt ‘Omtzigt moet weg’.

Dus wanneer ze de keurige intellectueel Thierry Baudet weer als ‘extreem rechts’ neer zetten of halve Nazi. Wie zou daar achter zitten?

Zoals onze massa-media met VVD-politici als Hans Dijkstal voorop (‘deze man is extreem-rechts’) eerder karaktermoord pleegden op Pim Fortuyn, voor hij daadwerkelijk werd vermoord. Reeds jaren terug zegde ik NRC Handelsblad op.

Door hebben dat onze massamedia je een oor aannaaien is voldoende. Spaar een boom, zeg vandaag je krant nog op. Er zit een knop op je tv: en plots valt ook dat ‘terrorisme’ reuze mee.

En neem een weekblad als Elsevier. 🙂

One Reply to “Karakter-moord media op enige functionerende Kamerlid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *