Klimazi-Kabinet Rutte 3 eigen Josef Goebbels: Marcel Beukeboom

Je kunt er niet tegen zijn, als je het zo vertelt. Marcel Beukeboom liegt in dienst van De Staat

Dag lezer, je maakt iets bijzonders mee in je leven: de vestiging tot Staats-ideologie van het Klimaat-Socialisme onder Kabinet Rutte 3. Als samentrekking noemen we dat Klimazisme, zoals Nationaal Socialisme ook Nazisme heet.

Dat klinkt extreem natuurlijk.

Maar ik heb dit niet verzonnen. Het komt uit de koker van een wereldvreemde elite van ‘Boardroom-do-gooders’  en ambtenaren die nooit afgerekend worden op de gevolgen van hun besluiten.

…Boardroom Doo-Gooders voor Het Klimaat (= die ons ‘teveel’ vinden)

Mensen die +10.000 euro per maand verdienen, die wat de wereld rondvliegen van buffet naar conferentie. Zonder enige voeling en empathie met de reëele noden en behoeften van 98% van de rest van de bevolking.

En die dat perspectief- als het tegenzit- zelfs als visionair zien, het ‘grote plaatje’ boven het gekonkel uit. De Liefde voor Theorie is dan ook de Wortel van Alle Kwaad.

Bankiers gaan de aarde redden in het jaar 2100

Je kunt het Klimaat Socialisme ook zien als een Globalistische sekte met ‘de Aarde’ als bijpassend logo, zoals het christendom een kruis heeft. Met People Planet Profit, de 3P’s als heilige drie-eenheid van het Boardroom-Geloof.

Op 12 december hielden ze de One Planet Summit om het financiële stelsel er op af te stemmen.

Het vraagt Grote Offers. En het wordt top-down over ons uitgerold, vanaf internationale conferenties naar ieder dorp en gemeente.

We krijgen zelfs al een Klimaatwet (zie Kamerbrief Klimaatminister Wiebes 8 december): CO2/koolzuurgas wordt de meetlat van ons hele nationale waarden-stelsel. Ze zeggen dat er ‘afspraken zijn gemaakt’.

Met U en mij? Nee, met ons maken ze geen ‘afspraken’, ze leggen ons dictaten op.

Zij mogen vliegen ‘voor het klimaat, wij moeten fietsen ‘voor het klimaat’

Die Windfahne Hoch
Nederland wil in het Klimazisme ‘voorop lopen’. Dat komt door de invloed van multinationals als Shell en Unilever (Paul Polman. En doordat wij de grootste milieu-propaganda-beweging ter wereld hebben. Daar speelde Pieter Winsemius een rol in als Kwade Genius.

Andere landen zijn voorlopig zo gek nog niet. Dus zijn Nederlandse bedrijven en overheden nu mondiaal bezig met wat Winsemius omschreef als ‘Pressuring the Free Riders‘.

Dankzij Kabinet Rutte 3 met haar Minister van Klimaat (…..) gaan we naar een groene veilige en vredige kansen-wereld vol gelijke uitdagingen met schone energie en gratis eten voor iedereen.

Wanneer we de propaganda van Mark Rutte cs tot ons nemen in media, en hun Klimaatgezant. (…)

Onze nieuwe ‘Grondwet’ van het Globalisme sinds ‘Parijs’: 2030 Agenda

Dat veilige gelijke programma vol betere wereld dat al onze levens verbetert met gratis eten en schoon vrolijk drinkwater heet 2030 Agenda. Met de 17 SDG-doelen in vrolijke kleuter-kleurtjes. Die 17 Doelen zijn na ‘Parijs’ in 2015 onze vervangende ‘grondwet’, waarnaar de hele maatschappij omgevormd wordt.

Bizar heh?

Klimazisme (Klimaat Socialisme) is nu officiële Staats-ideologie

Je wereldbeeld op Eerste Klas 30.000 voet hoog
Van de meeste Klimazi’s, bestaat misschien 1% uit mensen met kortsluiting in de hersens en psychopathische trekken. (David Rockefeller cs) Het Partijkader. De overige 99% bestaat vooral uit goedbedoelende ezels die ook maar wat meedoen met de rest. Omdat ze er niet buiten willen vallen.

Of omdat ze anders hun baan kwijt zijn: een paar keer bij de jaarlijkse ‘assessment’ door je baas het stoplicht op oranje of rood en hup daar ga je. Stel dat je uit de groene ganzenpas loopt.

Dus dan ga je zo denken. Wanneer je allen op boven-modaal niveau even gek bent, dan ga je het vanzelf zien.

Zo raak je al gauw een beetje van het padje af: omdat je padje meestal op 30.000 voet hoog Eerste Klas ligt. Laat dat klimaat-ontkennende plebs maar de fiets gebruiken. Voor Het Klimaat.

CO2 wordt de meetlat van ons hele waardensysteem met een ‘Klimaatwet’

Bij de Nazi’s waren er van de 27 beslissers ook maar 3, waaronder Heinrich Himmler (de groenste Nazi!) die echt helemaal van de Joden af wilden. Maar die kregen wel die andere 24 mee. Wat het beangstigende is, hoe kon ze dat lukken…

Zo vertelde iemand mij dit weekend. Dit maal is het natuurlijk helemaal anders. Nu wil De Wetenschap het 🙂

Wanneer je in die cocon van luxe leeft, dan is je perspectief heel anders. Dan zie je die andere 98% als racistische klimaat-ontkennende homofobe seksistische haatzaaiers, die moeten Veranderen.

Dus zij vertellen ons al kerosine brandend en buffetje-smikkelend dat wij ‘teveel’ zijn, op de energiebon moeten, op rantsoen, windturbines in je tuin. Wat zij ‘klimaatverandering’ noemen, dat is ‘bevolkings-verandering’. Ze willen jou en mij veranderen, dus hebben ze ook niet aan 1 doel genoeg: maar wel 17 doelen op alle levens-terreinen.

Voor ‘het klimaat’ (= met gebruik van angst): het weer in het jaar 2100 dat door miljoenen factoren beïnvloed wordt. Sinds 1988- toen de aarde na een periode van afkoeling weer 10 jaar opwarmde- toen werd het plots ‘het is alleen CO2’.

De Josef Goebbels van het Klimaat Socialisme (Klimazisme)

Marcel Beukeboom, Klimaatgezant
Om het goed voelende sprookje van de groene veilige gelijke wereld in het media-zadel te houden, hebben we bij Klimazi-Kabinet Rutte 3- net als bij de Nazi’s vroeger- nu zelfs een nationale propagandist aangesteld gekregen.

Een ‘Klimaatgezant’, die ‘draagvlak’ gaat bouwen (= het Ministerie van Propaganda) De Josef Goebbels van Rutte heet Marcel Beukeboom. Die zal misschien ook van die inspirerende peptalks geven als deze:

‘Wollt ihr dem totalen Klima-Krieg?’ jaaaa jaaa, en dan al die saamhorigheid voor Aarde. Wat vroeger kon gebeuren met intelligente mensen…waarom nu niet?

Bij Beukeboom is een body-builder/acteur nu zelfs milieu-deskundige

Of nee: Dit keer is het allemaal heel anders.

Een klein snorretje zou Mark Rutler best staan…

Josef Beukeboom moet het evidente dat je dagelijks ziet buiten media (de realiteit, bijvoorbeeld ‘mijn Joodse buurman is helemaal zo’n slechterik niet’/ zo onleefbaar is het milieu buiten niet), via psychologische manipulatie in media ombuigen tot het door De Staat gewenste mentale plaatje.

(een sluipende catastrofe dreigt tenzij we nu Grote Offers brengen)

De Fiets is plots een klimaatmiddel. Ze bedoelen: jij mag fietsen terwijl ZIJ vliegen…

Je knijpt in je armen en denkt: nee, toch, dit kan toch niet waar zijn. Wie verzint zoiets. Maar hij is er echt. Een klimaat-Goebbels. Marcel Beukeboom. Ongetwijfeld in zijn soort een sympathiek mens. Maar dat was Goebbels ook.

Net als in Brave New World, George Orwell’s 1984, net als bij het Leninisme en het Nationaal Socialisme. Dat ik dit in mijn leven meemaak, bizar!

De gelijkenissen tussen 1984 en 2030 zijn zo clichematig dat ze je niet opvallen

Eigenlijk onderstreept de functie van Marcel Beukeboom, dat mensen helemaal niet zo zitten te springen om zijn totalitaire klimaatstaat. Waarom zijn er anders zoveel professionele leugens nodig?

De religie van het Globalisme met “Aarde’ als logo: De Staat die De Planeet Veilig zal maken. Klassiek Utopisme….

Marcel Beukeboom denkt ongetwijfeld net als Josef Goebbels, Adolf Hitler en Heinrich Himmler ‘het goede’ te doen. Niemand staat op met het idee ‘ik wil slecht zijn’. Dus zal het meer zo zijn:

  • Het zal misschien eerst even pijn doen, ‘Het Grote Plan’, het hele land even toetakelen met windturbines tot in de einder, de grootste ecologische ramp uit naam van Groen uitrollen, onbetaalbare energie, de welvaart offeren, pensioenpotten plunderen, alle afwijkende opinies afstraffen en mis-dunkers opsporen met gebruik van de Sleepwet

…. maar daarna, dan zal Groentopia aanbreken, de Schone Wereld met het Veilige Weer in het jaar 2100.

Goh waar kennen we dat ook maar weer van.

Marcel Beukeboom is een klassieke oplichter, wat je ook klassieke VVD’er zou kunnen noemen, of ‘goede marketing’.

Neem het citaat op zijn twitter-account waarmee hij zichzelf wil overtuigen. ‘Nederlanders willen liever moderne schone bronnen’. Ja, wie wil er geen gratis eten voor iedereen? Als je het zo opschrijft, dan kun je er niet tegen zijn.

Maar waar is de eerlijke informatie over lusten en lasten? Precies, Beukeboom moet dus liegen in dienst van De Staat. Dat is een moreel verwerpelijke functie. En zelf ziet hij dat uiteraard niet zo. Want Het Grote Doel heiligt zijn leugenarij.

…als je het zo verkoopt kun je er niet tegen zijn…. Eindigheid van fossiel is de komende eeuwen niet in het geding: de motivatie van De Staat is anders…

Het groene alternatief voor totalitaire klimaat-hysterie en Staats-propaganda is er ook. Daar zien we dat de lusten minimaal zijn (0,00001 graad) en lasten maximaal. Groen zonder Doem dames en heren kan ook: het Ecomodernisme.

Mijn stelling dat niet ‘links’ maar ‘rechts de Klimazi-agenda uitrolt is hier bevestigd. Een VVD-kabinet, de Vijanden van Vrijheid en Democratie die we zullen vernietigen tot de laatste man….Echt ‘links’ zoals Vadertje Drees bestaat al lang niet meer.

Je hebt wel veel eigen-geilende wereldvreemde mensen in de Randstad, die nooit echt werk hoefden te doen Is dat ‘links’?

Zie ook dit filmpje van zo’n partijdag. Als je er toen als Duitser bij stond, dan klonk het allemaal best gezellig. Die Fahne Hoch, muziekje er bij. Kijk zelf vooral ook bij Marcel Beukeboom op zijn twitter-account.

Dikke kans dat ie veel aardiger en sociabel is dan ik: anders had hij deze bevoorrechte positie ook niet als ‘Klimaatgezant’. Wat hij zegt klinkt allemaal even nobel en goed bedoeld. En toch is Beukeboom een Klimazi van het ergste soort.

Klimaatjugend

De opkomst van de Nazi’s, hun Doelen leken toen voor velen net zo noodzakelijk en urgent.

Die onzuiverheid van de Rassen, daardoor dreigde ook de degeneratie, de Untergang des Abendlandes. En De Wetenschap (Sociaal Darwinisme) stond aan hun kant. Je zou wel een Ontkenner zijn om niet enthousiast mee te doen.

Een verklaring hoe dit kan ontstaan is misschien: een overschot aan academici die in een bad van welvaart opgroeiden. Mensen die het In Theorie heel goed weten, en die zelf nooit de consequenties van hun besluiten zullen voelen. En als de tanker eenmaal vaart kun je niet meer terug.

Klimaat-Jugend, exact het zelfde als toen

Is er al een Klimaatlied? Die Windfahne Hoch, die reien fest geschlossen… 🙂 Het Horst Beukeboom-lied. Er is een normaal alternatief voor doorgeslagen Globalisme, en vele mensen leven dat al. Daarin is alleen wat minder werk voor….globalisten. Globaal gezien dan.

Wat een spannende tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *