Amerikaanse trollen achter nepnieuws-hype

…nou, pak de NPO maar aan, de Groene Amsterdammer. Rijksoverheid.nl

In de geest van 2030 Agenda staat nu een Europese Censuur-commissie op, die controleert welk nieuws wel en niet goedkeuring van De Staat krijgt.

Het is onderdeel van de Eaststratcom Task Force, ‘strategische communicatie’: Dat is een eufemisme voor een propaganda-platform dat aan Rusland grenzende landen in Amerikaanse/Eurofederale invloedsfeer wil trekken. Zoals ze dat al in Oekraïne deden.

De al 2 jaar durende Fake-News-hype uit Amerika landt zo ook bij ons, net als ‘social justice warriors’ en andere tweedracht-zaaierij. Het lijkt zelf een vorm van een des-informatie-campagne. Als rechtvaardiging geven ze letterlijk de complot-theorie – zonder enig hard bewijs- dat Russische trollen en kabouters ons bestoken.

Er zijn tegelijk veel belangrijkere dingen te bespreken in  Nederlandse belang: zoals de stapsgewijze invoering van een soort ‘Groene’ Sovjetstaat onder Kabinet Rutte 3 met ‘het klimaat’ als excuus (2030 Agenda). Of de lobby om alle contant geld uit de roulatie te nemen/pinautomaten zonder onze inspraak. Ook dat past in de geest van de totalitaire 2030 Agenda: overal zicht op wat je koopt.

Russische kabouters overal 🙂

Geen redelijk belang bij ruzie met Russen
Dat de Russen ons willen beïnvloeden is hun goed recht. Van Rusland kregen we Dostojewski, Tolstoj, Dvorak, Rachmaninov, het periodiek systeem van Mendelejev. En ook de Gaia-theorie van James Lovelock (aarde als zelfregulerend organisme) was al eerder in de jaren ’20 door een Rus bedacht.

Ik luister liever naar Rachmaninov dan Lady Gaga, of van die 538-robotstem-dreuntjes. Al even gaaf: Arkona, Russische paganistische metal met een vrouw die grot als een Russische beer. En U dacht dat de Duvel niet bestond?

Wat voor redelijk belang hebben wij nu bij ruzie met Rusland: een enorme afzetmarkt voor Hollandse waar? Dat is het land waar wij decennialang een gasleverantie-deal hadden die ze nakwamen. Het land waar nu als het goed is de Nordstream2-gasleiding naar gelegd wordt.

Ik wil er graag nog eens naar toe.

Amerikaanse CIA-trollen in het Europees Parlement

Amerikaanse globalisten wel
De Amerikanen beinvloeden ons ook continue. En is die invloed dan WEL uniform gunstig voor Nederland? Uit Amerika komt vooral Low Culture.

We kregen van Amerikaanse globalisten hun taal-vervuiling, hun slechte vreten (Mc Donalds, Starbucks enz), 3-akkoordenmuziek, marketing, we kregen hun nihilistische anti-cultuur (Hollywood). En tot de dag van vandaag houden ze Europa via militaire bases bezet.

Het in stand houden van Amerikaanse macht op ons continent in intellectuele zin, dat doen ze bijvoorbeeld met 44 lobbyisten van het Brookings in Brussel, een CIA-gerelateerde denktank: The Brookings Center on the United States and Europe (CUSE).

Yanks Go Home (1945-…..?)
En via de Council on Foreign Relations, de NATO, de Trilateral Commission, en die ‘filantropische’ foundations als Ford Foundation, Bill Gates Foundation, Rockefeller Foundation (haar Bellagio Center is ook vergadercentrum CIA). Ze lobbyen onze visserij stuk met door de Europese Commissie gesubsidieerde clubs als Oceana ( = Rockefeller Brothers Fund) en 66 miljoen dollar in 4 jaar aan lobbyclubs tegen onze vissers.

Het aan de CIA-gelinkte Aspen Institute heeft ook twee vertakkingen die in Brussel lobbyen, 1 voor Centraal Europa, en het Aspen Institute Deutschland. Dat laatste wil de voormalige Joegoslavische republieken via de EU binnen de Atlantische invloedssfeer trekken.

We kregen de internationale milieubeweging kado van de Amerikanen met haar negativisme en doemprediking, via Earth Day, de EPA (1970) van Richard Nixon. En via de creatie van anti-kernenergieclub Friends of the Earth door CIA-man en olieboer Robert O Anderson.

  • Stel dus de vraag: Wie profiteert, anders dan het Wereld-Imperium dat zonder enige achting voor het internationaal recht naar willekeur landen binnenvalt en platbombardeert voor Regime Change?

Je ziet dat die EU East Stratcom zich vooral er op richt om zoveel mogelijk landen die tegen de Russische grens aan liggen in de Amerikaanse invloeds-sfeer te trekken. Ook maken ze ‘nieuws’- ordinaire propaganda over hun Goede Werken in landen die ze in Amerikaanse invloedssfeer willen trekken.

Nog steeds bezet de VS Europa met militaire bases

Daarom: De sociale smet rond het woordje ‘complot-theorie’ dient al – zeer effectief- om zelfstandig nadenken te ontmoedigen. Een complot is niets anders dan ‘goed gefinancierde/machtige lobby’.

Wie zijn ‘experts’, en welke ‘journalisten’ werken voor de Amerikanen om ons te beleren?

En dus lijkt het niet meer dan redelijke logica, te veronderstellen dat de term ‘Nepnieuws’ ook uit de koker van de CIA komt: een vorm van psychological operations (psyops)

Zuivere propaganda van EU Stratcom. ‘Stratcom’ is eufemisme voor geopolitiek gemotiveerde propaganda

…CIA heeft baat bij zwak Rusland en ruzie met Russen
Het naar een uni-polaire (1 machtsblok, de Wolfowitz-doctrine) strevende Amerika, heeft baat bij een Rusland dat door een dronken zwakkeling als Jeltsin ‘bestuurd’ wordt. Niet bij een staatsman als Poetin. Die willen ze kwijt.

Er zijn sterke aanwijzingen dat de econoom Jeffrey Sachs begin jaren ’90 Rusland in economische chaos hielp storten met averechtse investerings-adviezen.

Dat beeld past weer in de ervaringen die je in ‘Confessions of an Economic Hitman’ kon lezen van John Perkins. Die werkte ook op die wijze via de Wereldbank. Landen als Indonesie en Zuid Amerikaanse landen via schuld-creatie binnen de Amerikaanse greep houden. Op die wijze werkt ook het Debt for Nature-programma van Thomas Lovejoy van WWF/Wereldbank.

Verenigde Staten van Europa, een CIA-project
De CIA financierde ook oprichting van de EU via haar American Committee for a United Europe (54 procent van alle funding). Dat blijkt niet alleen uit dit artikel in The Telegraph (2000) dat verwijst naar archiefonderzoek van Joshua Paul. Je kunt het ook vinden in archief-onderzoek van Adam le Bor en zijn onderzoek naar de BIS in Basel. (1 bron = geen bron)

Lobby voor een federaal Europa vond plaats met Allen Dulles (OSS, CIA), CIA-directeur Walter Bedell-Smith en Wallstreet-bankier Jean Monnet (tevens onderdirecteur VN-voorloper League of Nations). Je kunt het ook lezen in de Biografie over Henry Kissinger van Niall Ferguson: continue lobby om de Frans-Duitse as in Amerikaans kamp te houden, terwijl in Frankrijk bijna burgeroorlog dreigde.

Budget van Brookings om ons in Amerikaanse invloedssfeer te houden, Ze doen ook ‘Climate Action’, en krijgen ook EU-subsidie

De CIA is sinds 1954 ook sponsor van de Bilderberg-conferenties, die door Euro-federalist Josef Retinger van de Britse geheime dienst MI6 werden geniniteerd. Ook Bernhard- de voorzitter om zijn charme en sociale eigenschappen- deed spionagewerk voor de Amerikanen. (zie Philip Droge’s boek ‘Bernhard, Meesterspion)

Van die nog steeds in het geniep plaatsvindende conferenties van top-diplomaten, bankiers en militaire functionarissen, daar was wijlen JP Morgan Chase-bankier David Rockefeller steevast de Amerikaanse aanvoerder.

Rockefeller Foundation (= CIA) koopt ook the Guardian om nep-nieuws te berichten

Tony Blair is nu voor 2 miljoen pond per jaar voorzitter van Rockefeller’s Chase-adviesraad, waarin ook Kofi Annan zit. De eerste voorzitter van die Rockefeller-creatie was Shell-president John Loudon. Dat was ook de opvolger van Prins Bernhard als voorzitter van Wereld Natuur Fonds na de Lockheed-Affaire.

Het Anglo-Amerikaans Imperialisme en de grootste milieuclubs liggen al decennia bij elkaar in bed.

Sustainable Development Goal 11 van de Verenigde Naties/Rockefeller Foundation

David Rockefeller en zijn Trilateral Commission zijn weer het brein achter de Groene Transitie (= 2030 Agenda), die nu zonder enige media- of Kamerdiscussie over ons wordt uitgerold. Straks met een ‘Klimaatwet’ die ons per burger een CO2-budget/grens op bewegingsvrijheid oplegt.

Pieter Winsemius voor zijn baassies, David Rockefeller/Trilateral Commission en Maurice Strong

Pieter Winsemius schreef voor David Rockefeller zijn bij McKinsey ontworpen tijdspad voor De Transitie, met het kantelpunt/Unstoppable Momentum op 2012 gezet.

In september 2015 werd uiteindelijk de invoering van 2030 Agenda besloten. Maar als je vaststelt, dat er wel een verband moet zijn tussen ‘groene’ politiek en Amerikaans-imperialisme dan heet je complot-gekkie. Maar je kunt het zwart op wit lezen in de originele bronnen. Ik verzin het niet.

Nepnieuwsuur, papegaait de leugen van PBL over ’15 procent’-biodiversiteit: zie Sjoemelnatuur

Nepnieuwsuur
En dan, waarom zouden wij de overheid en mainstream-media moeten geloven? Zie hoe de Rijksoverheid continue liegt over de opbrengst van windenergie, en hoe zij enkel de voordelen van het Energieakkoord verkopen zonder kosten te vermelden en rentabiliteit voor mens en milieu.

Het bestaansrecht van web-magazines als deze rust volledig op het verifieerbare feit, dat juist de overheid, milieuclubs en de media van het establishment ons continue voorliegen.

Rijksoverheid.nl als dagelijkse bron van leugenachtig nepnieuws: je berooft iemand niet van 100 euro maar 50 en zegt: ik heb je 50 euro bespaard.. 🙂

Bij mainstream-journalisten van bijvoorbeeld Nieuwsuur, de NPO is domheid een afdoende verklaring: het zijn pretpakketjes die overschrijven wat autoriteiten voorschrijven. ‘Waarheid’ is bij een NPO-journalist gelijk aan ‘wat wij autoriteit toekennen’, zoals ‘bijna alle wetenschappers’.

Hieronder diverse voorbeelden in 1: de door de CIA en Moslim-radicalen aangestichte regime change tegen Assad in Syrie: die door ‘klimaat’ veroorzaakt zou zijn volgens NPO Focus, 80.000 rendieren die door ‘hoge temperaturen’ sterven (ze stierven door ijzige koude): alles fake news/propaganda van het ergste soort.

En zo werkt propaganda immers ook volgens het credo dat de Godfather van Spin, Edward Bernays al vaststelde: de essentie van PR is dat jij me meer gelooft wanneer ik me Dr Bernays noem.

Nationale Propaganda Organisatie NPO verkoopt de leugens over ‘klimaatvluchtelingen (ze komen hier voor de gratis huizen en uitkeringen) en van ‘groene’ energie, op gezag van De Staat en beroep op Autoriteit (bijna alle wetenschappers)

Met de toetreding van een leger beleidsverkopers/marketeers tot de overheid (‘communicatie’) sinds de Commissie Wallage (2001) krijg je van Rijksoverheid.nl steeds meer onwaarheden verkocht.

Tegelijk is de overheid zelf- haar personeel- steeds minder benaderbaar, ter verantwoording te roepen, zelfs niet met beroep op de Wet openbaarheid bestuur (Wob).

Wanneer je- zoals de BBC hier doet in 2013 vaststelt dat Russen zich bedrijven in de kunst van Provokatsia, het planten van nepnieuws om iemand te beschadigen: daar ben ik ook de dupe van geweest dankzij de Groene Amsterdammer/Trouw. Thomas Muntz heeft daarom nog een klap op zijn kaken te goed.

Thomas Muntz en Belia maakten nepnieuws over mij om mij (en Marcel Crok en iedere criticus van klimaatwaanzin) als gek weg te kunnen zetten voor de Groene Amsterdammer en Dagblad Trouw

Hun hoofdredacteur Jeroen Trommelen kreeg een (Amerikaanse) Daniel Pearl Award voor het door hem verspreide Nepnieuws over ‘Het Gifschip’ bij de Volkskrant. Hij deed dus iets in het belang van Amerikaanse entiteiten.

Hoe kun je dit nu serieus schrijven…Wie gaat nu naar een industrieterrein op vakantie?

Er is dus wel degelijk een groot probleem met Nepnieuws. Dat van De Staat en haar mainstream-media, die ‘beroep op autoriteit’ gelijkstellen aan ‘waarheid’. En die iedereen aanvallen die autoriteit ter discussie stellen op basis van bewijs.

De EU censuurcommissie

Die propaganda voor het establishment ‘dressed as journalism‘ van NPO cs is de reden waarom Nieuwe Media het zo goed doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *