Globalist Positioning

Per toeval zonder GPS vond ik een doosje van Geocaching.nl in een holle boom bij de zendmast van Bovensmilde, op de sterfdag van Duurzame Ruud Lubbers.

Het Amerikaanse Pentagon gaf op 2 mei 2000 het publieke gebruik vrij, van de nauwkeurige versie van hun 24 GPS-satellieten. Sindsdien kunnen ook (wereld-)burgers tot meters nauwkeurig GPS gebruiken, Global Positioning, je exacte locatie bepalen op aarde in GPS-coordinaten of je nu in de Bush zit of bewoonde wereld.

Met de GPS op de Tomtom kwam ik ook in Bovensmilde terecht. Een Drents gehucht waar je niets te zoeken hebt, maar dus wel iets kunt vinden.

Groothoek-effect

Enkele Amerikaanse techno-fanaten besloten na de bekendmaking op  2 mei 2000 de nauwkeurigheid te testen, door in de wildernis spulletjes te verstoppen, en enkel de GPS-coordinaten bekend te maken. ( = caching). Andere techies met GPS vonden dat terug.

En een rage was geboren -Geocaching– die als virus over de wereld verspreidde. De GPS-variant op paaseieren zoeken. En zo ook in Nederland, sinds 18 januari met vernieuwde website.

De hond moet vast, maar de wolf mag los….de ‘geest’ van Earth Charter in Notendop

Ik wist niet dat het bestond, nu wel. Je ziet een onregelmatigheid in het landschap, en denkt ‘hee wat is daar’. Zo naast de Vallei der Treurnis van het Drents Landschap: een met rasters omzoomd Tranendal gevuld met grote grazer-schijt dat bij ons voor ‘natuur’ moet doorgaan, met 10-gebodenbordje er bij.

GPS zit ook op je mobieltje en iedereen die zijn mobiel de hele dag bij zich heeft is dus uit de ruimte te volgen. Omdat je mobiel iedere minuut continue contact maakt met antennes ergens in de buurt.

Een maand later op 29 juni 2000 werd het Earth Charter van Steven Rockefeller en Maurice Strong in het Vredespaleis in Den Haag gelanceerd. Dat is de nieuw ontworpen globalisten-religie  die onze planeet met hoofdletter aanspreekt: Aarde.

De Nederlandse regering/het Koninklijk huis ondersteunde sinds 1994 de ontwikkeling van die nieuwe wereld-religie, van Maurice Strong en Gorbatshov en hun Earth Charter Initiative.

Met 17 wollige New Age-geboden, die steeds dwingender opgelegd worden. De Aanlandplicht voor visserij staat er al in geformuleerd. Van dat Earth Charter was Ruud Lubbers (tevens Club van Rome) in Nederland belangrijkste protagonist, samen met de Haagse Familie Von Lockheed-Affaire tot Nat Broekje van Bruinsma.

Earth Charter (Steven Rockefeller/Unesco) Het Eerste Gebod van onze nieuwe staats-ideologie onder Rutte 3

De nieuwe wereld-ideologie van het Klimaat-Socialisme (Klimazisme), dat nu via 2030 Agenda (Globalist Offer You Can’t Refuse) langzaam totalitaire vormen aanneemt. Waarom je van het aardgas af moet (‘voor Het Klimaat’), en tegelijk ‘aan het gas kan’ van De Staat. (uitgezogen, monddood en onderdrukt)

Ruud was de Mr Duurzaam van Nederland in de jaren ’80 en bevriend met Internationaal Socialist Gro Harlem Brundtland. Die Noorse ex-premier is Madame Duurzaam (Brundtland-commissie met Maurice Strong, ‘Sustainable Development’ = het Klimaat-Socialisme/Klimazisme)

De Ark van Hoop van Maurice Strong en zijn klimaat-gezinden van het Earth Charter Initiative

Lancering van de 17 geboden van de New Age globalisten-sekte vond plaats in bijzijn van de Oranje-familie en de Rockefeller-protegee waaraan wij de huidige klimaatwaan danken (iedere sekte heeft ‘angst’ nodig), samen met JP Morgan Chase Bankier David Rockefeller: de Klimaat-Socialist Maurice Strong.

De definitieve tekst van dit New Agy globalisten-gebabbel werd al in maart 2000 in Parijs vastgesteld. Ze hebben zelfs een eigen Ark van Goede Hoop. En wilden dus een wereldreligie vestigen, een mix van techie (Artificial Intelligence, The Fourth Industrial Revolution) en wazige spiritualiteit.

Maar ieder verband tussen het vrijgeven van GPS en het Earth Charter in het zelfde jaar is toeval, zie ook welke marginale clubs in Nederland dat Charter onderschrijven. Zoals het ook toeval is dat je zonder GPS of bekendheid met ‘geo-caching’ zo’n doosje vindt. Alles is toeval in het leven. De dingen gebeuren allemaal zomaar vanzelf zonder enige samenhang. 🙂

Dat is immers wat we allemaal (moeten) vinden. Aan de andere kant: als men op het hoogste niveau in het land dat Earth Charter steunt, zijn zij dan ook niet in staat die ideologie met militaire infrastructuur kracht bij te zetten? (Pentagon) Door vreedzame aanwending van die technologie.

Zeker wanneer je ook weet dat Steven Rockefeller de neef is van David Rockefeller, de Amerikaanse afgezant van de (door CIA/MI6 gesponsorde) Bilderberg-delegatie, sinds 1954 voorgezeten door de Oranjes.

Nou ja, dat zijn zomaar wat gedachten die je dan krijgt, op 2 kilometer van het plaatsje Oranje verwijderd…

Wist U dat dit plaatsje bestond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *