Windenergie en klimaat: Made in China…(?)

Grote Sprong Voorwaarts in de Transitie

De uitspraak aan Donald Trump toegedicht- ‘Global Warming is uitgevonden door de Chinezen’- heeft een economische kern van waarheid.

Bron: Mining Technology 16 juli 2018

Chinezen zitten als bok op de haverkist genaamd Zeldzame Aarde Metalen.

Per windturbine heb je 500-1000 kg of zelfs meer nodig van dat spul, zoals Neodymium. En daar beheersen de Chinezen volledig de markt zoals Mining Technology aangeeft: 80 procent van het aanbod. En ze schromen niet die geografische gift van Moeder Aarde als politiek wapen in te zetten.

Mining Technology 16 juli 2018

De Telegraaf trakteerde haar domregse abonnees gisteren op ‘Russische Spionnen’-nepnieuws. Terwijl iedereen met Amerikaanse computer- Made in China- een achterdeurtje heeft waar de CIA binnen kan.

Ook klimaatbeleid versmald tot elektrificatie en windturbines maakt ons dus afhankelijker van de Chinezen. Want zonder Chinese grondstoffen en (goedkopere) arbeid lukt het niet, dat ‘verduurzamen’.

Daar sta je dan met je groene gedrag. En uitspraken als ‘we worden minder afhankelijk van de olie en dus het Midden Oosten’, om je windmolens te verkopen. Wie weet krijgt Greenpeace wel geld van de Chinezen, om ons aan de wind-energie te helpen zodat we economisch meer chantabel worden.

Ik stel dat dus als onderzoeks-vraag: welke milieuclubs krijgen geld van holdings met Chinese signatuur?

Hoeveel bedrijven kopen de Chinezen al op in Nederland en de rest van de intern verzwakkende EU? En hoeveel landbouwgronden?

…de Duitsers bouwden er weer een paar joekels

Zie ook die drang om alles te elektrificeren, zelfs het gehele vervoer. Dan worden we juist NOG MEER afhankelijk van ‘Made In China’: Het merk dat staat voor goedkope wegwerp-rotzooi en ongeremde milieuvervuiling.

Het China, waar wij alle goedkope arbeid en vervuilende productie naartoe sluisden om zelf schoon te lijken. En dat ons verder richting ecologische catastrofe helpt duwen en systeem-instorting, van zeetje leegvissen voor Afrika tot Grondstof-oorlogje doen.

…moderne Friezen zijn van ‘liever slaaf dan dood’

Het land waar de portretten van de grootste marxistische massa-moordenaar aller tijden gewoon ongestraft aan de muur hangen, Mao de Grote Broer die ze overal begluurt. ‘Om een omelet te bakken, moet je wat eieren breken’ is de aan Mao toegedichte uitspraak over zijn 60 miljoen eieren.

Voor de Foe Yung Hai genaamd Culturele Revolutie. Ni Hao.

En waar al onze multinationals bij in de rij staan om als eerste zaken mee te doen. Terwijl wij via ons mainstream-nepnieuws een andere boeman getrakteerd krijgen: Poetin, voor onze Orwelliaanse 2 minuten haat.

Maar ondertussen zijn de Amerikanen en hun 100 rijke families als de Rockefeller-clan (die de werkelijke economische macht hebben) al sinds de jaren ’70 warme vriendjes met….. Saoedi Arabie. Het land van Islamitische koppensnellers waar je zelfs geen Bijbel bij je mag dragen. Sterker nog, daar leveren de Amerikanen ook hun beste wapentechnologie aan, zoals F15-gevechtsvliegtuigen.

Omdat ze vanwege de olie zo belangrijk zijn. Net als Quatar, waar Shell haar grootste LNG-installatie heeft.

Earth Charter (Steven Rockefeller/Unesco) Het Eerste Gebod van onze nieuwe staats-ideologie onder Rutte 3

David Rockefeller beschrijft die warme connectie overigens zelfs in zijn autobiografie (2004). Als zijn broer Nelson Rockefeller overlijdt, gouverneur van New York en vice-president, dan biedt de Arabische kroonprins ‘m zijn persoonlijke Boeing 747 aan. Want David was even bij de Arabische vrienden op bezoek, en kon dan vlot terug vliegen.

En Nelson Rockefeller is weer de vader van Steven Rockefeller. Die schreef het Earth Charter- de New Age Filosofie van het Globalisme- dat in 2000 met Koningin Beatrix en Ruud Lubbers in het Vredespaleis werd gelanceerd. Met medewerking van…. Maurice Strong.

It’s a small world, dat clubje van enkele duizenden globalisten dat de grote lijnen op het wereldtoneel uittekent, terwijl media op de koffie-juffrouwen hun pijlen richten (politici)

En dan bouwen wij 7 Gieg wind er bij ‘voor het klimaat’ 🙂

China is het land dat tot 2030 als grootste CO2-emitter ter wereld geen klimaatbeleid hoeft te voeren volgens het Parijse Akkoord. Dat akkoord uit december 2015 dat ons verplichten zou om met Ed Nijpels en zijn Nijpelitaanse Maffia (de VVD en VNO-NCW) tot brandschatting van eigen bevolking te dwingen. (2030 Agenda)

Volgens het Clean Development Mechanism (CDM) van het Kyoto-klimaatakkoord (1997) dat hier in werking ging, kreeg China zelfs ontwikkelingshulpgeld van ons. McKinsey (Pieter Winsemius, Wiebe Draijer, Robert Reibestein) is 1 van de profiteurs van zulk klimaatbeleid als beleids-adviseurs en organisatie-managers.

Maar nee, Poetin, die moet onze boeman zijn, bij de vermarkting van het ‘Europese Leger’ door dat andere orgaan, dat na de Koude Oorlog bestaansrecht blijft zoeken met haar 1 miljard euro kostende kantoor in Brussel: de NAVO. Wiens Jaap de Hoop Scheffer nu weer bij het door George Soros gefinancierde European Council on Foreign Relations zit.

Waar ook Robert Reibestein bij zit, de vice-voorzitter van de Vereniging Voor Dieven (VVD). En oh ja, Mabel Nat Broekje van Bruinsma van Oranje is voorzitter van die globalisten-club.

Uw Kung Fu Panda 5 jaar terug. Mijn Kung Fu is ‘Makke yn Fryslan’, bot en houterig 🙂

In de biografie van de architect achter klimaatbeleid anno nu en de Amerikaanse Bilderberg-gezant, David Rockefeller, lees je ook hoe hij met Henry Kissinger als eerste bij Deng Xiao Ping en de Chinese elite binnenkomt in het Post-Mao-tijdperk. Zo’n land met miljoenen arme slaven voor je productie-machine.

We weten ook dat die andere architect achter het huidige klimaatbeleid, Canadees Rockefeller- protegee Maurice Strong in China overleed, en daar verbleef.

Maurice Strong richtte de UNEP op (het VN-Milieuorgaan dat bij de Rockefeller-bank Manhattan Chase bankiert), hij organiseerde de eerste aardetop (in Stockholm 1972) en was secretaris-generaal van de Rio Aardetop in 1992 waaruit alle klimaatbeleid voortkomt. De Amerikanen hielpen China eerst uitgroeien tot eigen globalistisch-kapitalistisch productiehuis.

Je kunt je dus afvragen: zijn ook de Chinezen gebruikt in een internationalistisch kapitalisten-spel?

En nu met Trump worden ze een antagonist, die ongetwijfeld weer de volgende wapenwedloop mag rechtvaardigen. Nu zijn ze plots een militaire macht van proporties geworden.

Antagonisme is kassa. Nog meer wapentjes verkopen. En of je nu (publiek) geld verdient aan oorlogje hitsen tegen Poetin of Chinezen of ‘De Strijd tegen Klimaatverandering’.

Geld stinkt niet. Alhoewel: het is de belangrijkste drijver achter wat men ‘de’ ecologische crisis noemt. Dat je steeds verder (rente-)lasten verzwaart, en exponentieel je productie moet opvoeren om tegen die rentelasten aan te produceren. Die bubbel moet wel een keer imploderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *