The Lancet-fakenews: ‘Klimaatgekte bedreigt geestelijke gezondheid’

Rockefeller Foundation = de CIA; koopt academici om ‘wetenschappelijk aanzien’ te geven aan globalisme-politiek

 • Beweringen over ‘klimaatverandering als grootste bedreiging gezondheid’ gisteren in massamedia ( = propaganda) zijn gekocht door de Rockefeller Foundation/CIA. Die vond een nieuwe pseudo-wetenschappelijke discipline uit- ‘Planetary Health’ voor ‘advocacy’ van haar globalisme. Daartoe kocht de CIA voor academisch aanzien van die ‘lobby’ The Lancet (Reed Elsevier) om met 4 ton dollar.
 • Wetenschappelijk gezag geven aan je propaganda als ‘20479 wetenschappers zeggen dat roken goed voor je is’, dat is een beproefde verkoop-truc.
 • Onze massamedia van RTL Nieuws en NU.nl tot de Publieke Omroep zijn zonder uitzondering een stel ezels.

Steevast ontstaan aan de vooravond van klimaatconferenties volgt een stortvloed van nieuwe epidemieën en bedreigingen die de mensheid door CO2 wachten. De gebruikelijke media-ezels van de Publieke Omroep als Vroege Vogels zijn er dan als eerste bij. Nu bedreigt de CO2-gekte onze geestelijke gezondheid, en de discipline heet ‘Planetary Health’.

Fakenews

Globalistisch doktertje spelen (mensen uitkleden) voor het klimaat
Gisteren vond een ‘Trilaterale’ klimaat-ontmoeting plaats tussen Chinese, Europese en Amerikaanse leiders over ‘klimaat’. En dan moet er in media aandacht getrokken worden voor de publieke noodzaak (lees financiering) van hun private besluiten. En dus verscheen ‘The Lancet Countdown’, een ‘gezaghebbend rapport’ van  ‘Vele Wetenschappers die je Moet Geloven.’

Vanaf 2 december is er namelijk weer een groot klimaat-buffet van de Verenigde Naties op publieke kosten, COP24 alweer als ik me niet vergis: in Katowice Polen. Om dat 24ste VN-klimaat-buffet aan de praat te houden, mag het publiek vooral niet aan de Publieke Noodzaak twijfelen van dat private feestje. En dus krijg je ‘wereldrampen, tenzij je ons geld geeft’.

Publieke lasten voor Privaat Gewin = Duurzaamheid. Bij het World Economic Forum noemen ze dat ‘Blended Finance’. U de lasten, zij de lusten.

Bron van de Ellende bij Vroege Vogels

Omdat ik al eerder schreef hoe de Rockefeller Foundation (tak van de CIA, met vergadercentrum in Bellagio Centre Italie) een eigen ‘Planetary Health’-discipline uitvond- Globalistisch Doktertje spelen voor het klimaat- herken je direct waar dat nepnieuws van de Gezaghebbende Wetenschappers van The Lancet vandaan komt.

Dat iemand met een Phd of doktersjas wat flauwe beweringen doet, maakt het potentiële onzin op academisch niveau. Maar niet beslist ‘meer waar’. Iemand die heeft doorgeleerd in een zeer klein specialisme is ook niet beslist meer lollig als ie een grapje maakt.

Zo koop je academisch aanzien voor je globalisme-politiek- ‘advocacy’

De miljoenste variant op ‘wij gaan allen dood, bekeer je’ is dus gewoon door de CIA gekocht nep-nieuws; klimaat-astrologie. Je boerenverstand is afdoende om ze te ontkrachten. Vraag slechts ‘hoe weten ze dat?” Waar is de eerste fijnstof-dode? Wist je dat bij aanlandige wind meer NATUURLIJK fijnstof uit zee komt dan van alle menselijke bronnen bij elkaar? En dat noem je dan ‘gezonde zeelucht’.

Zoals de Rockefeller Foundation zelf toegaf is die nieuwe Planetary Health-divisie niet voor kennis opgezet maar advocacy. Dat gaven ze zelf toe:

Planetary health offers an unprecedented opportunity for advocacy of global and national reforms of taxes and subsidies for many sectors of the economy, including energy, agriculture, water, fisheries, and health.

Ook een erfenis van David Rockefeller en zijn Trilateral Commission

Dat belang van ‘trilateraal’ komt van de Trilateral Commisssion van (wijlen) David Rockefeller, die hij in 1973 op richtte om Amerika, Europa en Japan politiek aan elkaar te verbinden. Die selecteert invloedrijke mensen uit Media, Academia, Politiek en Corporate BV als ‘denktank’/lobbykanaal. Net als de Bilderberg-conferenties.

Trilateraal omvat nu naast Japan ook China. Uiteraard mag Rusland niet meedoen, als nationalistisch (‘populist/isolationist’) vijand van het Amerikaans globalisme. David Rockefeller en Henry Kissinger waren de eerste Amerikanen die wat zij ‘het Bamboe Gordijn’ noemen openbraken in post- Mao-China, zoals David Rockefeller dat zelf omschrijft in zijn HIER BESPROKEN autobiografie.

Ik noemde David Rockefeller wel ‘Earths Headhunter’. Hij had een neus voor het op de juiste posities zetten van talentvolle ‘birds of a feather’ (internationalisten) om zijn enorme invloed te maximaliseren als schaduw-president van de VS.

Over de lobby-invloed van David Rockefeller zijn Trilateral Commission, die ook presidenten afleverde als Jimmy Carter

De haat tegen ‘populisme’ komt van Internationalisten als Rockefeller
Je ziet in die autobiografie van Rockefeller waar de hekel aan ‘het populisme’ vandaan komt dat onze massamedia zo de kop in willen drukken. Die hekel aan nationalisme is afkomstig van wat C.Wright Millls in 1956 al ‘The Power Elite’ noemde, de internationalistische rijke ‘liberals’ van de New Yorker Elite. Die rijke stinkerds met hun ‘Big Philantropy’ die de ene milieuclub na de ander volpompen met miljoenen dollars.

Zoals Rockefeller zelf schrijft in zijn autobiografie (2004 blz 405), 1 van zijn beroemdste citaten

Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing me and my family as Internationalists, and of conspiring with others around the world to build a more integrated global and economic structure; One World, if you will If that’s the charge, I stand guilty and I am proud of it.

En dan vervolgt hij dat je ook gek bent (conspirussie tieorie, populisme) wanneer je dus voor je land en tradities opkomt:

Populists believe in conspiracies, and one of the most enduring is that a secret group of international bankers and capitalists, and their minions control the world’s economy. Because of my name and the head of the Chase (nu JP Morgan Chase, de bank van de Verenigde Naties: de VN staat op Rockefeller-grond in New YorkRZ) for many years I have earned the distinction of ‘conspirator in chief’ from some of these people.

De bankier was natuurlijk ook maar een gewoon sterfelijk mens, toen hij op 104 jarige leeftijd in 2017 overleed. Zo in de kritische aandacht staan, het liet David ook niet koud…

Ook Corien Wortmann Kool (ABP Pensioenfonds) en Louise Fresco (Wageningen UR zijn van Trilateral Commission)

Populists and isolationists ignore the tangible benefits that have resulted from our active international role during the past half century. Not only was the very real threat posed by Soviet Communism overcome (nadat de Amerikanen eerst aan Stalin wapens leverden RZ) but there have been fundamental improvements in societies around the world, particularly in the United States

Hans Wijers is ook lid van Rockefeller zijn Trilateral Commission

David Rockefeller was de Amerikaanse gezant van de CIA/MI6 gesponsorde Bilderberg-conferenties van Prins Bernhard. De speciale band met de koninklijke familie bleef bestaan. Hij liet Pieter Winsemius (vriendje van de Oranjemaffia) het Transitieplan schrijven waarin we nu zitten:

For David Rockefeller and Maurice Strong

Mabel van Oranje is nu voorzitter van George Soros zijn European Council on Foreign Relations. David Rockefeller bestierde jarenlang de Amerikaanse Council on Foreign Relations; de club die vrijwel alle Ministers van defensie, buitenlandse zaken en andere invloedrijke functies leverde.

Noel Eichhorn 1963 na conferentie Conservation Foundation 1963

It Runs in The Family
David zijn broer Laurance Rockefeller hield met zijn (en die van Frederick Osborn) Conservation Foundation in 1963 de eerste CO2-klimaatconferentie in New York. (conferentie-verslag Noel Eichhorn) De daar gedane prognoses over temperatuurstijging door CO2 zijn vrijwel gelijk aan die van het IPCC sinds haar oprichting.

Het was SHELL (John Loudon, vriendje van David Rockefeller) dat James Lovelock (van de Gaia-theorie) de opdracht gaf verder onderzoek te doen naar de CO2-klimaattheorie. Dat schrijft Lovelock zelf in ‘Gaia a New Look at Life on Earth’.

David zijn neef Godfrey richtte met Prins Bernhard en Zwitsers farma-gigant Luc Hoffmann (Roche, producent Valium) het Wereld Natuur Fonds op. Luc Hofmann richtte ook de Mava Foundation op. Zijn zoon Andre is nog steeds vice-voorzitter van WWF-internationaal. De vriendjes van Bernhard als dictator Mobutu (met zijn luipaardhoedje) doneerden het eerste serieuze start-kapitaal voor WWF via hun 1001 Trust; ieder 10 duizend dollar.

Zijn andere neef Steven Rockefeller (van broer Nelson, de vice-president van de VS en gouverneur van New York) schreef het Earth Charter- de 17 geboden voor ‘respectvolle omgang’ met Aarde (met hoofdletter. Dat Earth Charter werd door Koningin Beatrix gelanceerd in het Vredespaleis in 2000 met Ruud Lubbers, lid van de Club van Rome waar Rockefeller OOK al weer de hand in had.

Dat Vredespaleis is in beheer van de Carnegie Foundation.

Uit 1956, nog steeds actueel

De Carnegie Foudation beheert het kapitaal van de Schots-Amerikaanse staal-gigant Andrew Carnegie.

Die werd rijk pensionado, toen financier JP Morgan (in 1913 overleden) zijn staal-imperium opkocht om een Internationale Staal-moloch te maken. Daarmee werd de Eerste Wereld Oorlog van schiet-tuig voorzien, en de nazaten van JP Morgan werden schathemeltjerijk van die oorlog. Terwijl de Amerikaanse staats-schuld vervijf-voudigde om al dat schiet-tuig te financieren.

JP Morgan fuseerde in 2000 (na een wetswijziging 1998 die samengaan commercieel en investment-banking mogelijk maakte) met de Chase Manhattan Bank van Rockefeller tot JP Morgan Chase.

De Chase Manhattan Bank is de bank van de Verenigde Naties. De VN staat op de grond van de Rockefellers. Rockefeller richtte een International Advisory Council op van die bank (IAC). De eerste voorzitter van die IAC was de Nederlandse Shell-president John Loudon. Loudon was ook de opvolger van Bernhard als voorzitter van WWF na de Lockheed-affaire.

De huidige IAC-voorzitter is Tony Blair, die zo een slordige 2 miljoen pond per jaar toucheert. Ook Kofi Annan zit in die IAC.

…eindelijk eens gelezen: boeiende materie. De omslag is gemaakt door een nazaat van Rothschild-agent Jacob Schiff

De omslag van David Rockefeller zijn autobiografie is gemaakt door Robbin Schiff, dat is de nazaat van Rothschild-bankier-agent Jacob Schiff in New York. Een andere nazaat van Schiff was weer getrouwd met de dochter van….. Al Gore.

Maar iedereen die dus opmerkt dat een opmerkelijk kleine en intern verweven groep families van New York Liberals disproportioneel veel invloed heeft op de geopolitieke agenda? Die is Gekke Henkie/conspirussie. Hier zie ook, dat wanneer zij willen dat iets bij Jan Publiek tussen de oren komt. Dan verschijnt het plots ook in ALLE media.

Ja goh, wat houdt die Vierde Industriele Revolutie in; ook zo nieuwsgierig?

Het doel van ‘De Wetenschap’ was de propaganda zelf
Het hoofd-doel van Planetary Health was dus de propaganda zelf, druk zetten op media en politiek. En dus een belangrijk doel was hun ‘moment of fame‘ bij die skiënde deeltijd-indiaan van Vroege Vogels Menno Bentveld en die kroesharige subsidiepot waarvan de naam mij is ontschoten. 🙂

Maar nee, De Klimaatverandering is wel het allerergste dat ons wacht. Als het kutweer is (‘extreem weer’) vallen mensen bij bosjes om, zo zeggen 20 679 gecertificeerde wetenschappers.

En wie dat niet gelooft is ‘wetenschapsontkenner’ .. Oh ja, gaap, die verkoop-truc… Je gelooft mensen meer als er ‘dr’ voor staat. De gehele mainstream-journalistiek ontleent haar waarheids-vinding aan die verkoop-truc (als een Autoriteit het zegt is het waar)

20 679  wetenschappers zeggen dat ’t goed voor je is!

Zoals C Wright Mills al de ‘Power Elite’ omschreef, de 1 procent die dicteert wat de rest doet, de mix van corporate, militaire en politieke belangen, de 3-400 rijkste families in de VS. Zoals C Wright Mills ook al vaststelde, hoeven zij zichzelf niet beslist zo te zien, het zijn ook maar feilbare mensen met hun twijfels.

Die twijfel die invloedrijken ventileren met hun ‘informale discussiegroepen’ (Trilateral Commission) en ‘Niet bindende Verdrage’, dat doet nog niets af aan de invloed die ze hebben. Die invloed dient geen PUBLIEK belang maar EIGEN-belang, specifieker; het Globalisme.

 • De moraal van dit verhaal mag duidelijk zijn; academici en wetenschappelijk aanzien voor je politiek? DIE ZIJN TE KOOP. Daarom noem ik ze ook ‘academie-prostituees’.

Zie dan hier nog eens de media-oogst van CIA-gesponsord Fake News ‘Klimaatverandering bedreigt de gezondheid zo zeggen hele belangrijke wetenschappers vandaag’

Joh 😉 De pluriformiteit der media 🙂 Vrijheid van de zelfde meningsuiting

Het was de lekkerste zomer in jaaaren. Heerlijk biertjes in de zon gedronken met een goed boek er bij. Levens-gevaarlijk, zo blijkt nu….

3 Replies to “The Lancet-fakenews: ‘Klimaatgekte bedreigt geestelijke gezondheid’”

 1. Tja zonder chemie trails was het inderdaad een prachtige zomer dit jaar !

  je zag zelf wel wanneer het{ weer bewolkt} ging worden, door vette strepen die uitwaaien/ hel blauwe luchten verdwenen ,zoals SNEEUW voor de zon .het is een super onnatuurlijk proces .vanochtend vroeg ,was de hemel vrij helder ,tot er weer vette strepen kwamen .. weg heldere lucht . zo kunnen ze dus warme zomers en warme of koude winters manipuleren .. in dit geval past het zeer goed bij hun klimaat , geld en waardering afhandig maken.om het volk maar te overtuigen!!!

  ,Walgelijk om te zien en mee te maken ,Nog een tip ,, Gedachten voer ,,{, is ook een goede blog} vriendelijke ongeruste groeten van een moeder…. ps weer een artikel om mijn net zoals die Fransen een geel hesje nu gelijk buiten te hangen.. grrrr grrrr

  1. Het chemtrails-verhaal is – volgens mij- een verwarring van 2 zaken
   – de grotere efficientie van vliegtuigmotoren sinds de jaren ’80 geeft andere condens-sporen
   – het vliegverkeer is verveelvoudigd
   – er zijn inderdaad vele weer-manipulatie experimenten gedaan voor militaire doel-einden, zoals om de oorlog in Vietnam te beinvloeden

   Het klimaat-onderzoek is daar mede uit voortgekomen

   Het idee dat alle vliegtuigen een vreemd goedje sproeien om ons slecht weer/een depressie te geven; dat is heel boeiend

   Maar zulke boeiende ideeen vragen een even boeiende bewijslast voor we er mee te koop lopen. Althans hier op Interessante Tijden

   Anders kom je op het terrein van de Complot-spiritualiteit terecht; dan maak je de zelfde fout als seculier globalisten

   Dat je pas geluk vindt wanneer je de hele externe wereld naar je hand zet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *