‘Je pleegt zelfmoord voor de Planeet, ga direct naar Finish’

Betaald door U, om het Groene Staatsgeloof er bij Uw Kindjes in te rammen

Net wanneer je denkt- nu hebben we het gekste wel gehad- blijkt de Europese Commissie met belastinggeld een Klimaatganzenbord voor kinderen te hebben uitgebracht in 2016; Youth For Climate.

‘Windenergie geeft je een boost’, ga 2 stappen vooruit’  of ‘je opladers zit nog in het stopcontact, ga 2 stappen terug’. Dat kun je krijgen in alle talen om er in te wrijven dat dit nog maar het begin is; wanneer de Klimazi’s hun zin verder doordrijven met Klimaatspijbelen en andere fratsen.

Een gristenmeiske en haar mening op FB

Wie kortom niet meer in God gelooft gaat alles geloven. Onzin als opiniekleding om de aandacht op Jezelf te vestigen. Waarbij de grootte van het ‘wereldprobleem’ proportioneel is aan het te etaleren ego. Dus werd het ‘geloof’ in negatieve zin; Goedgelovigheid, gretig aangrijpend wat je sociale punten geeft.

Feit:

‘De natuur’ en ‘het klimaat’ hebben nul, nada, niets met elkaar van doen in negatieve zin. Wanneer we even dat kartonbordje boven er bij pakken

Voor een groenere planeet

Voor de natuur is het grosso modo zeer gunstig dat zowel het CO2-gehalte stijgt als de temperatuur. Een vele malen groenere en productiever aarde is het gevolg bij CO2-verdubbeling of zelfs verviervoudiging. De Tuinders in het Westland die CO2 van Shell in Pernis afleveren weten daar alles van. De wetenschap achter CO2-fertilisatie staat eindeloos sterker dan de klimaat-astrologie.

‘Groene’ energie in Duitsland

Je snapt dus hoe het Josef Goebbels lukte om een academisch opgeleid volk zo op te hitsen, hij richtte zich specifiek op jeugd en op vrouwen met ‘De Fuhrer’ als erotisch symbool.

Bij de Klimazi’s is het niet anders….

Zoals zijn secretaresse Brunhilde Pomsel voor The Guardian stelde op haar 102-jarige verjaardag:

“Those people nowadays who say they would have stood up against the Nazis – I believe they are sincere in meaning that, but believe me, most of them wouldn’t have.” After the rise of the Nazi party, “the whole country was as if under a kind of a spell,” she insists. “I could open myself up to the accusations that I wasn’t interested in politics but the truth is, the idealism of youth might easily have led to you having your neck broken.”

Politiek verkopen aan kinderen betaald door de belastingbetaler

..van de geschiedenis leren; iemand? Oh ja, de titel van dit artikeltje is natuurlijk een grapjuhhh. Die staat er niet echt op hoor….Vooralsnog is het voor mij als Fries onbegrijpelijk dat je een ‘boost’ krijgt – slecht Nederlands- van de lelijkheid die windenergie aan ons ooit wijdse landschap geeft…

De ‘Nieuwe Wereld’ kwam niet uit de lucht vallen

Je wordt er eerder BOOS van….

Steun liever onze Noordzeevissers, die gevaren trotseren om ons vers zeevoedsel te brengen…

Meer dan valse ‘duurzaamheid’ steunen we liever de hardwerkende ECHTE mensen, zoals de vissers die vandaag in Den Haag met hun visserij-spijbelende kindertjes demonstreren voor behoud van hun mooie gevaarlijke beroep. Terwijl zij doodgedrukt worden tussen de Staat en de Milieulobby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *