AD-Nepnieuws rond Urk rookgordijn bankierspolitiek?

Daar beland je tegenwoordig zomaar….

Terwijl oude media als het Algemeen Lachblad nepnieuws brengen over ‘ernstige rellen’ in vredig en hardwerkend Urk, gaf Goldman Sachs/ECB-bankier Mario Draghi gisteren de Europese banken een nieuwe (publieke) kapitaalinjectie.

Wie ‘het nieuws’ (de leugenfabriek der gecontroleerde journalistiek) strategisch leest, ipv ‘blindelings gelooft’: Dan zien we een rookgordijntje om ons af te leiden, dat nepnieuws over ‘Klimaatmarsen’ en ‘racistische jongeren’ vlak voor de Staten-verkiezingen om FvD en PVV wind uit de zeilen te halen.

Was dat niet veel belangrijker dan de ruzie om een Urker meisje? De publieke geldkraan voor bonusbankiers gaat weer open

Dat de ECB die K-banken opnieuw pampert tegen de zin van burgers in, DAT was het echte nieuws van deze week. Terwijl die banken allerminst onberispelijk van gedrag zijn. Zoals het van ‘witwassen’ betichtte ING, de bank waar ik met steeds meer tegenzin bij bankier: die kochten het OM al af met 800 miljoen euro.

Zembla 14 maart: die 800 miljoen vullen ze dan weer met gratis geld van de ECB….

Een bedrag dat ze via ‘gewijzigde tarieven betalingsverkeer’ weer bij hun zakelijke klanten terughalen. Terwijl de ECB ze dan nu ook nog eens aan gratis geld helpt. Dus wanneer Urker jongeren voor een dorpsgenoot opkomen zijn ’t terroristen en racisten. Maar fraudeer je grootschalig als bankier, dan ‘tref je een schikking’ met gratis geld van de ECB en tariefsverhogingen voor je zakelijke klanten.

Wie zijn hier nu de ware criminelen? De banksters die het geld van hun criminele vriendjes witwassen…

De ECB reageert op de dreigende IMPLOSIE van Europa, waar financieel analist Erik Mecking de lezers van Epoque al op voorbereidt. Abonneer je ook, en informeer je buiten de waan-van-de-dag-bladen. Niet voor niets verhuisde uw Rechtse Hippie al 8 jaar terug naar het platteland. Want zodra de pinautomaten op zwart gaan breekt de pleuris uit. (Zie Parijs, Londen)

‘Dreiging! Vrees voor veldslag op Urk na geescaleerde ruzie’ 🙂

Ongetwijfeld zal de Vijfde Colonne die de opengrens-fundamentalisten der globalisten ons land binnenliet (VVD, D66, PvdA/Paars) zich dan manifesteren.

Elsevier Fake-blad, een weekblad voor weekdieren (liberalen zonder ruggengraat)

Met de provinciale staten-verkiezingen voor de deur, dien je dus de oude media van oud papier met ‘links tot ‘rechts’ (vals) zelfbeeld:

  • a. met een zak Urker Zeezout te nuttigen, as usual, overdrijven is een vak en heet ‘De Journalistiek’
  • b. strategisch te lezen: wie profiteert van het nepnieuws van de AD BV?

Uit de duim gezogen bericht van Algemeen Lachblad, en alle ‘kwaliteitsjournalisten’ kalken het over, en papegaaiende politici

Rookgordijntje leggen, niemand zeggen
Het lijkt er op dat De Staat alvast aanleidingen zoekt om zichzelf met wapengekletter te manifesteren. Zoals ze ook met buitenproportioneel geweld ingrepen tegen de Gele Hesjes in Frankrijk van Rothschild-pion Emanuel Macron, de Franse Mark Rutte. Van die geweldsexplosie was iedereen op de hoogte die zich buiten het Fake News van mainstream media.

Er is in Urk vrijwel NIETS gebeurd dat de Urkers op enigerlei wijze in kwaad daglicht zou MOGEN stellen. Wel wordt een al dan niet gebeurd incident door De Staat en haar media buiten alle proporties geblazen. En binnen de welbekende context gebracht van George Soros BV; rechtse hardwerkende blanke mensen zijn racisten die een politiestaat gebruiken.

Terwijl je mensen met een ‘rechts’ aangepraat imago met het ‘Marokkanen’-spook voert, zodat een VVD’er bij de Statenverkiezingen weer de ‘Law and Order’-man kan  uithangen. De Vereniging Voor Dieven met al die corrupte graaiers van Ed Klimaatwet Nijpels tot ‘terrorisme-coordinator’ Tjibbe ‘Gouden Kraan’ Joustra. De Nijpelitaanse Maffia (VVD) waakt over uw rechtstaat, slaap rustig verder 🙂

‘Dreiging!; Vrees voor veldslag op Urk na geescaleerde ruzie’ 🙂

Waarom plots een nieuwe kapitaal-injectie van de ECB
Zelfs bij een extreem lage rente van 0 procent voor geld lenen, wil de ‘Europese’ economie niet groeien met het percentage dat nodig is, om de geldontwaarding te compenseren. Of iets in die geest, ik ben geen financieel expert en baseer me uitsluitend op logica. Een bubbel kan alleen verder groeien door er meer lucht in te pompen. Ooit barst zo’n bubbel van gelul en schulden. In gelul kun je niet wonen.

Die Banken mochten reeds op tientallen miljarden euro’s Nederlandse publieke steun rekenen in 2008, en dat was enkel in Nederland. Bedrijven die op de meest basale service als bankafschriften beknibbelen.

Voor ‘het milieu’. 🙂

En dan hebben ze dus NOG meer publiek geld nodig, maar nu via de Europese Centrale Bank. Terwijl de Deutsche Bank al op wankelen staat.

Elsevier Fake-blad papegaaide aanvankelijk ook ‘De Stentor’/AD: lies, damn lies, journalism

Big Money Rules the world, not politicians/parrots/puppets
Lezers van Interessante Tijden weten dat de ‘klimaatcrisis’ een product is van de Trilateral Commission van bankier (2017 overleden) David Rockefeller en de kosmopoliet Henry Kissinger, en van Goldman Sachs/Rothschild-vehikel Bilderberg. Voorzitter van die Trilateral Commission is Jean Claude Trichet van de ECB.

Van WIE is de Oligarchie Nederland BV eigendom? Vaste Lezers weten al waarom die Klimaatwet er linksom EN rechtsom gewoon komt

De ‘Klimaatwet’ is een manier om uw spaarpotje en de pensioengelden mobiel te maken. Dat heeft zo’n wet immers als logische CONSEQUENTIE, dat wollige geleuter van politici over ‘intenties’ (planeetje redden) laten we voor wat ’t is. Wollig geklets.

Dat je voor 2030 onder Staatsdwang (van wie is De Staat anders dan van de kapitaalmarkt met haar 500 miljard euro schuld) nog eens 1000 miljard euro in omloop brengt om ‘de groei’ aan te jagen, wat ze ‘duurzame groei’ noemen. Het hele pyramidespel van de banken rust immers op 2 peilers:

  • waarde uit schuldcreatie (rente)
  • waarde uit productiegroei

D66 blaast direct vol op het George Soros-orgel, op basis van Fakenews AD

‘De Transitie’ is overgang naar nieuw type economie (privatisering publieke ruimte)
Er moet iets in beweging blijven bij de Heer der Vliegen, onrust, Beelzebub. de Mammon.

Anders implodeert het kaartenhuis van papiergeld ( papieren I O U’s, wij zijn u schuldig), dat sinds het loslaten van de Goudstandaard achter de Dollar, begin jaren ’70 op lucht rust. Geheel toevallig kwam toen ook de Club van Rome (1968) op, de globalistische milieubeweging (Earth Day) en haar programma om de publieke ruimte (‘the commons’) te privatseren.

En dus rust ook de Euro, die Eurodollar op lucht die ‘groeicijfers’ heet. Terwijl een schuldenberg explosief toeneemt: wanneer zegt men eindelijk, die schulden betalen we nooit meer terug? Niet voor niets liet Zwitserland al de connectie tussen haar Frank en de Euro los.

‘Racisten’/normale mensen die nog normaal werk doen en hun kinderen

Uw Rechtse Hippie is geen econoom of financieel expert, en beschouwt dat niet beslist als hindernis. Mits je op alle andere terreinen des levens maar gestudeerd hebt en niet op je achterhoofd viel. Immers, juist ‘financieel specialisten’ zijn op alle andere terreinen des levens barbaar; de gevolgen van hun barbarij ervaren wij dagelijks via lastenverzwaringen.

Iedereen die zich buiten de agitatiepropaganda informeert, die logisch denkt, waarneemt, die kan alvast een meer solide theorie van de wereld ontwerpen. Een theorie die waarschijnlijker is dan de BULLSHIT waarmee de massamedia – en de politici die daarop reageren- over ons heersen door te verdelen. Met zo’n meer solide wereldbeeld, kun je ook beter losse feitjes aan elkaar knopen.

Am Urker Front nichts neues…

Klimaatwet = handel in hete lucht = 10 duizend miljard euro losweken
CO2 is hete lucht. Dat is niets waard, niemand die er iets mee wil of in ziet, zoals bij een lekker plakje kaas, worst of een pot bier.

Uw Rechtse Hippie neemt iedere namiddag een hapje dood dier, en een potje bier. Daarvoor WIL hij vrijwillig betalen. Maar voor ‘koolzuurcompensatie’? Of we hier gek zijn of zo? Tenzij je CO2 onder Staatsdwang tot ‘commodity’ maakt, iets mobiels, is niemand zo gek om voor CO2-aflaten te betalen.

Daarom mislukte de Klimaatmarkt van Al Gore ook al, en wil die hele emissiehandel in Europa niet van de grond. Niemand wil het, tenzij je een Klimaatdictatuur invoert.

Via ‘duurzaamheid’, zuurzaamheid, maak je van koolzuur plots een kapitaalgoed op basis waarvan je ‘De Nieuwe Economie’ vestigt via ‘De Transitie’. Zoals ik al voor Elsevier Weekblad beschreef, willen de ‘Duurzamen’ van het World Economic Forum en de Dutch Sustainable Growth Coalition (Shell, Unilever cs) liefst 10 duizend miljard euro publieke investeringen losweken.

180 meter hoge belastinggeld-verdelers: Publiek-geld-generatoren heffen publieke ruimte op

Klimaatbeleid is juist onaangenaam rechts* (dus niet ‘conservatief’ maar liefdeloos liberaal) net als de Club van Rome (OECD-vehikel van multinationals en zakenlui als oprichter Aurelio Peccei).

CO2-politiek is door bankiers gewild: zie hoe Klaas Knot (DNB) na aansluiting bij de Trilateral Commission plots wartaal over CO2 uitslaat. Robert Reibestein (VVD, ING, McKinsey) zit in alles dat ‘klimaat’ heet, Ed Nijpels (VVD), Wiebe Draijer (McKinsey, Rabobank), Pieter Winsemius (VVD, McKinsey)

Elsevier Fake-blad: de Klimaatwet is ge-ent op de wet van ‘rechtse’ Tony Blair (nu JP Morgan Chase-adviesraad)

Stem op kartelpartijen is een stem op bankiers
Nu mag U van mij best discuzeuren over klimaatdetails, is het 0,001 graden zo, of 2,1 in het jaar 2300? En werkelijk geloven dat wanneer U de Galileo in zichzelf ontdekt en De Klimaatwetenschap omver werpt, dat DAN alles zal veranderen.

Maar dat lijkt uw Rechtse Hippie en beetje ehh, Bullshit.

Net als het eeuwige links-rechts-gelul van Elsevier Weekblad, dat verdeel-en-heers-proza tussen de Rolex Advertenties, succesgelul en consumptiedrift. De Klimaatwet is ge-ent op de Britse Klimaatwet van Tony Blair, die nu jaarlijks bij JP Morgan Chase (van David Rockefeller) in adviesraad 2 miljoen pond toucheert. Zijn ‘conservatieve’ collega David Cameron hielp ons aan ‘Parijs’ (2015) als 1 van de 27 ‘eminent persons’ van de Verenigde Naties met Paul Polman van de bovenstaande DSGC.

Alles dat wij doen begint en eindigt bij Geld, het financiele systeem en de machtigste bedrijven. Zelfs uw organen zijn per 2020 verhandelbaar, daarom brachten de satanisten van D66 ons de Donorwet. Wij burgers/belastingvee zijn Human Resources van De Mammon. En iedereen die deze Mammon weerspreekt krijgt meteen de ‘framing’ van de massamedia tot ‘racist’, ‘klimaatontkenner’ op zijn dak.

Hoera, uw Rechtse Hippie mag van Juf Kajsa weer uit de hoek komen na 3 dagen digitaal dood te zijn

Of ze gooien je gewoon van Facebook af. Je hoeft dankzij het globalisme-programma 2030 Agenda, ons eigen Orwelliaanse 1984 weinig te doen om op deze weg te belanden:

Uw Rechtse Hippie krijgt warme belangstelling van Big Brother en Juf Kajsa

Iedereen met een werkend brein is een gevaar voor de Oligarchie, de BV Nederland. Een zeepbel-economie die bij gebrek aan werkelijke waarde-creatie (bv omdat De Staat onze boerenstand en visserij vernietigt en maakindustrie verjaagt, hou je ‘diensten’ over; prostitutie is ook een dienst) op NEP-waarde haar implosie wil uitstellen: de handel in Hete Lucht (CO2)

Ik mocht bij Elsevier Weekblad 1 maal het valse ‘links-rechts’-verdeel-heers-paradigma doorprikken in ‘Hoe Milieuclubs en Multinationals elkaar helpen’. (24-2-2018). Dat was ook meteen de laatste keer.

Vergeet alle CO2-geklets, het gaat ze om de poen: 12 BILJOEN, (12 duizend miljard publieke dollar)

Een perfect en onweerlegbaar waar verhaal, goed doordacht en geresearcht: maar buiten het geoorloofde spectrum.

Zolang je wat over technische klimaatdetails kletst, dan hou je de bubbel in stand en mag je op de voorpagina. Immers, TEGENSPRAAK is de erkenning van iets, niet de ontkrachting. Je geeft het dan krediet, voert Het Beest. Een beest dat zich voedt op ‘De Wetenschap’, het intellect/valse zelfbeeld, door Wijsheid en boerenverstand illegaal te verklaren.

Vredig en wonderschoon Urk

En daarom tellen we hier af tot Juf Kajsa van de Oligarchie Nederland BV ook Interessante Tijden keelt, JUIST omdat het meer volgelingen heeft dan men lief is….Wat is uw Rechtse Hippie tegenover 12 BILJOEN? Er zijn mensen voor minder geld om het leven gebracht… Maar wie dat behouden wil die zal het verliezen. En wie het wil verliezen om Mijnentwil, die zal het behouden.

Amen.

2 Replies to “AD-Nepnieuws rond Urk rookgordijn bankierspolitiek?”

  1. Vandaag in het AD: Kabinet: Bol.com moet boeken antivaxxers uit de etalage halen. We gaan echt richting democratuur waar de overheid bepaalt wat goed voor je is en hoe de wereld in elkaar steekt, DDR aan de Noordzee is er al!

    1. @ Hans Hooij; Daarom moet ik als Interessante tijden ook straks uit de lucht. En moet iedereen met andere visie over natuur en ‘klimaat’ het zwijgen opgelegd. Voor 2030 zijn we totalitaire staat, waar we nu al een maffiose oligarchie zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *