Met wind mee vaart iedereen wel, ook karakterlozen (milieuclubs)…

Fryslan op haar mooist…

Komend weekeinde start het zeilseizoen weer in Langweer. Mooi dat er mensen opstaan die zulke evenementen met een stuk Friese traditie in ere houden. Het is hard aanpoten om zo’n Skutsje aan de praat te houden, dus een karaktersport. Geen wonder dat het bij ‘jongeren’ minder in trek is, die verwende sneeuwvlokjes tatoueren een karakter op de huid of kopen het in de winkel

Aanpakken op zo’n boot…

Zo kun je in de Open Inrichting Nederland ook een ‘moreel hoogstaand’ zelfbeeld zonder inspanning krijgen. Je roept iets geks over ‘CO2’, ‘Het Klimaat’, etaleer je ‘Grote Zorgen over de Planeet’ als homofiel van D66 met ziekenfondsbrilletje, samen met je linkse media en gratis geld van de Postcode Loterij.

En plots ben je ‘bezorgde wereldburger die subsidie en politieke macht verdient’. Met gratis geld, geroofd met Staatsgeweld, heeft iedereen ‘vrienden’, rijen dik, echte vrienden. Zolang je wint….

Zonder weerstand geen karakter, of dat nu fysiek of mentaal is maakt niet uit omdat het ‘of’ een valse tegenstelling is…

Weerstand kweekt karakter, ‘gratis’ welvaart kweekt karakterloze eigengeilers. De tirannie van milieuclubs in Nederland, met uitsluitend leugenachtig en karakterloos personeel, danwel Groen Linkse welvaartsprinsesjes die in deeltijd voor vol aangezien eisen te worden (‘ik studeeeejjjj kommunikaaaatsie’), zij is het product van exorbitante en ‘gratis’ welvaart.

IN ruste…

In ieder succes ligt ook de eigen ondergang besloten.

Het kan spoken op de Langweerder Wielen

Teveel ‘gratis’ welvaart, een surplus, kweekt luie en leugenachtige mensen/ambtenaren en ambtenaar-‘karakters’ die op dat surplus parasiteren. Het overschot volstrekt nutteloze academici in Nederland dat in theorie werkzaam is. Die gaan dan wat geks roepen over ‘duurzaam’, ‘biodiversiteit’, kretologie dat betekent wat de gek er voor betekenis aan geeft, zolang er subsidie is.

Net als bij ‘Moderne Kunst’, drollen op een sokkel aangekleed met pretentieus PvdA-gezeik over ‘mijn aanklacht tegen het populisme en Donald Trump’. Stakkers.

In de winter is het al even mooi op de Wielen

Tot alle surplus is verdampt en de boel ineen stort. Omdat je het in de praktijk werkzame deel van haar kapitaal beroofde met Staatsgeweld. Je verruilt ‘ervaring’ voor ‘theorie’, verklaring. Zodat je gelooft met ‘Het Plan dat alle vorige Plannen overtreft’ je Betere Wereld van bovenaf ineens kunt opleggen.

En als dat Grote Plan evenzeer een mislukking is? Dan ligt het aan ‘de uitvoering’. De Berlijnse Muur, zij was fantastisch maar had enkel hoger gemoeten. Of je het nu ‘socialisme’ noemt of ‘liberalisme’, noem het ‘links’ of ‘rechts’, vrouwelijk en mannelijk, het zijn reacties op elkaar.

Kung Fu Panda

De Weg, de Tao is juist een kwestie van balanceren en je CHI, levensenergie, ontwikkel je, maak je vrij door inspanning, oefening. Aldus sprak uw Rechtse Hippie, beoefenaar van Boer Do, de Weg van de Friese Boer… (voor de tragen van geest: Rechtse Hippie = dialectisch = vereniging van tegendelen)

Alleen de leugen is ‘gratis’, waarheid komt je niet aanwaaien…

One Reply to “Met wind mee vaart iedereen wel, ook karakterlozen (milieuclubs)…”

 1. Aan de die welvaart, komt sneller een einde dan door ieder gedacht.

  Gisteren naar huis fietsende dacht daarbij het volgende

  Welke reset gaat plaatsvinden weet ik niet.
  Een satanische of een Goddelijke.

  De satanische afbrokkeling duurt al best lang, dus je zou een Goddelijke reset verwachten.
  maar WOI en WOII waar satanische hoogtepunten en 3 is daarbij noodzakelijk

  Of gaat het meer geleidelijk?

  Alles wat hier boven staat beschreven, vond ook plaats in het decadente Romeinse Rijk en het viel uit zijn voegen. En gaan we straks weer een soort Middeleeuwen in, maar dan als Eindeeuwen voorgesteld als het 1000jarige vredestijd.

  Als je je hoofd gericht hebt op God, weet dat het leven zwoegen is maar met een zoete smaak van zijn Liefde.

  Ontheemde Fries in den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *