Een sabotage van mijn Facebookpagina (door mezelf hahahah)

We kunnen niet meer op FB zonder dat de compu onklaar raakt: digibeet

Na het berichten over de Earth Dollar, die mijn theorie bevestigt dat het bancaire wezen/geldcircuit de klimaathype bedacht, kan uw Rechtse Hippie plots geen zaken meer posten op Facebook. Want dan raakt meteen zijn hele computer onklaar en moet je weer herstarten voor je iets zinnigs kunt zeggen. Dus, zodra ik iets op Facebook wil schrijven gaat de computer naar zijn grootje.

Theorie bevestigd dat bankiers de groene hype uitvonden, morgen meer op IT (Natural Capital)

Heel bijzonder. Wie hiermee ervaring heeft, meldt het AUB. Het lijkt dus dat mijn FB-pagina is gehackt, want meteen kun je vervolgens ook geen internetadressen meer invullen op je browser, noch iets anders schrijven. Welke computernerd heeft hier kijk op?

Eikenhout verweerd, machtig spul

Kijk, naast schrijven ben ik bezig met hout bewerken. We zijn hier van het analoge tijdperk en ‘ruiken en proeven’. Dit moet een bed worden alsof je in het bos slaapt, machtig mooi de vorm.

Hoe bijzonder is de wereld. Lord Jesus Christ Son of God have mercy on me, A Sinner. & to Hell with The Devil.

Dankzij de mens zijn veel dieren erg succesvol, zoals Gallus gallus, de kip, ook hier op De Abdij

Nou ja, nu een dag later en terwijl we wachtwoorden veranderden van FB en terwijl we virusscanners zouden opladen die ook niets vonden blijkt de realiteit gelukkig wat analoger.

De COMMAND-toets zat vastgeramd, zo ontdekte ik vanochtend. Dat krijg je wanneer je als een mitrailleur typt. In combinatie met een ingedrukte ‘command’ krijg je dan bij het intypen van een bepaalde toets dus een systeemopdracht.

Doorloop je de hele zuivering van Facebook met wachtwoordgeklooi, wil je virusscanners opladen, maar blijkt ’t toch iets analoogs te zijn. Een plaktoets.

Hahahahahahaha ๐Ÿ™‚

 

6 Replies to “Een sabotage van mijn Facebookpagina (door mezelf hahahah)”

 1. Beste Rypke ,lullig van die sabotage actie, waarschijnlijk heb je een virus te pakken, face book virus wel te verstaan. In zondervirus.nl /facebook-virus kun je de computer laten scannen en het virus weg laten halen. Ik vrees dat het een soort van trojan horse is. Dan zul je het systeem opnieuw moeten installeren. Als je een mac hebt kun je met time machine je computer terug zetten na een week of maand geleden. Met een schone installatie kun je computer systeem opnieuw installeren. In mijn geval had ik Mojave maar ben ik terug gegaan naar High siรซrra, Ik geloof aan je toetsenbord te zien dat je een Apple hebt. Ik hoop maar dat je een virus scanner hebt en een firewall. Backup is ook handig, naast time machine nog 3 backups. De meeste apple gebruikers willen dat nog wel eens vergeten. Sterkte een trouwe lezer van je site! De meeste mensen kunnen de waarheid niet aan! Opstarten met alt knop en systeem kiezen, in dit menu kun je ook alles opnieuw installeren en je schijf formatteren. Met Alt-Shift -R kun je het systeem herstellen.

 2. Wie weet kan ik je helpen Rypke, ben wel geen nerd, maar een ouwe ervaren rot op het gebied van de harde en zachte waren. Vanaf 1979 maak ik al gebruik van internet, we hadden zelfs af email in die tijd en diezelfde techniek (POP3) wordt nu nog steeds gebruikt. Mijn directe collega in die tijd heette Jip Zeilmaker, misschien familie?
  Wat ik uit jouw verhaal begrijp, is dat je fb-account gehackt is. Hoe groot jouw kennis is kan ik hier niet zien, maar deze link is begrijpelijke taal voor een eenvoudige gebruiker:
  https://www.zdnet.com/article/facebook-virus-or-account-hacked-heres-how-to-fix-it/

  Mocht je verdere vragen hebben, laat het weten per email. Als trouwe lezer van je blog wil ik je een groot compliment geven voor je humoristische schrijfstijl en gave plaatjes!

  Groeten uit het haagse van provo Theo

  1. Ik heb al een virusscanner, maar die zegt dat mijn compu schoon is.

   En zolang de browser naar FB niet openstaat is er niks aan de hand, althans sinds herstarten. Bovendien heb ik nergens op geklikt, geen linkjes of zo

   Het gaat mis, zodra ik iets op Facebook wil schrijven, bv een reactie of een bericht maken, zodra je begint te typen gaan er ineens vensters op de compu open, niet van facebook zelf of de browser, maar het kiesmenu van de compu voor de programma’s. Ook opent hij bij het switchen van Facebook (bv van persoonlijke pagina naar startpagina FB) steeds een nieuw venster, ipv dat je in het zelfde venster van de browser blijft zoals normaliter

   1. Correctie POP3 hadden we in 1988, daarvoor andere…
    Je moet in ieder geval proberen deze 3 stappen te doorlopen:
    1. Reclaim your account – https://www.facebook.com/hacked
    2. Change your Facebook password
    3. Remove unwanted Facebook apps
    Verder raad ik je toch aan om naast je virusscanner Malwarebytes te installeren. Dit programma http://www.malwarebytes.org/ scant je computer nog wat dieper op malle waren.

    1. De realiteit blijkt misschien wel minder spannend. De COMMAND-toets zat vastgeramd, dat krijg je wanneer je als een mitrailleur typt. Doorloop je de hele zuivering van Facebook, wil je virusscanners opladen, maar blijkt ’t toch iets analoogs te zijn. Een plaktoets

     Hahahahahahaha ๐Ÿ™‚

     1. Heb je nog wel even gecheckt of er geen kleine commandootjes met groene baretten onder de COMMAND-toets geplakt zitten…je weet het maar nooit tegenwoordig ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *