Wiebe Draijer (Rabobank) in ‘Groen voor Poen’-lobbyclub Wallstreet

Wiebe, je zult voor God’s aangezicht je moeten verantwoorden, dat geloven we

De klimaathysterie is door Wallstreet & Rothschild, aka ‘Het Grootkapitaal’ groot gemaakt om de planeet te privatiseren, zo is onze werkhypothese hier op Interessante Tijden. 

Vandaag aandacht voor de ‘Blended Finance Taskforce’ waarin ‘onze’ Wiebe Draijer zit met Bas Buter, de huidige Rabobankier. Samen met 49 andere Wallstreet-grootkapitalisten als de Rockefeller Foundation, Black Rock, JP Morgan Chase en de Wereldbank. ‘Blended Finance’ is het eufemisme voor ‘private winst op publieke kosten’, wat ook wel Triple P heet.

Mooi voor onze Wiebe, die beloning voor zijn inspanning voor de betere Werelbank

Duurzaamheid betekent niets dan ‘duurzame publieke financiering’. Immers, zo’n windmolen houdt er al met 15 jaar mee op, waar het om draait is dat de publieke geldkraan open blijft.

Koloniaal Nederland speelt bij de operatie ‘Poen voor Groen’ een grote rol met haar financiële industrie en multinationals. Wat ‘kwaliteitsmedia’ op gezag van ngo-propaganda je als ‘energietransitie’ verkopen dient een machtstransitie die ‘privatisering van de planeet’ heet. Geldwolven in IJsbeerpakje redden de Wereld(bank.)

De Wereldbank redden 🙂

Geldwolven in IJsbeerpakje
We zien ook dat ‘onze’ Paul Polman na Unilever en functie als Eminent Person bij vorming van de Post 2015 Development Agenda van de VN (met oa David Cameron) een nieuw leven in het geldcircuit begon bij ICC, de International Chamber of Commerce.

Hoera, gefeliciteerd Paul, je idealisme is een voorbeeld voor ons allemaal 🙂 / je leugenachtige pafharses is fantastische biomassa om het hellevuur brandend te houden. 🙂 Wanneer we het iets minder parlementair uitdrukken, maar ach: dat ceremoniële parlement van ons, die Tweede Kamer en die ondraaglijk lichte Kamermeisjes en Weekdieren: wat hebben die nu in te brengen.

Daar zullen jullie in de boardroom ook wel eens smadelijk om lachen…

HOERAAAA Duurzame Paul heeft een nieuw baantje bij het redden van de Wereld(bank), onze geldwolf in ijsbeervacht

Daarnaast heeft ook Nanno Kleiterp na 27 jaar Nederlandse Ontwikkelingsbank (FMO) een nieuwe functie gevonden bij het redden van de Wereld(bank)

Die FMO doet nuttige dingen als ‘geld pompen in een windfarm in Kenia’. Da’s echt in Neerlands belang enzo. 🙂 De nationaal Groenfonds-constructie zeg maar, zoals de Rabobank die voor het opkopen van boerengrond in NL opzette: met publiek durfkapitaal private winsten faciliteren. Of is die FMO niet ook een ‘revolverend fonds’, met publiek geld er in?

Zeg het maar groene Nanno…De zoveelste onmenselijke biomassa die het hellevuur brandend mag houden.

…Voor de Betere Wereldbank

Kleiterp werkt nu bij de Europese variant op ‘publiek geld pompen in private winst’, de in 1992 na de Rio-Aardetop opgerichte eDFI dat de strijd tegen gebakken lucht aanbindt (CO2). Een afsplitsing, zo lijkt me, van de Global Environmental Facility (GEF), maar dat zoeken we nog uit.

Wanneer Geenstijl bozig roept dat Sigrid Kaag zomaar 527 miljoen publieke euro’s in ‘klimaatontwikkelingshulp’ stort, het zwarte gat van Black Rock: in die hoek moet je het zoeken. Dat doet Sigrid ook maar op orders van hoger hand, namelijk De Mammon, aka, de wereldbankiers van Wallstreet inc.

Dat beetje, die slordige half miljard euro klmaatontwikkelingshulp is nog maar het begin.

De strijd tegen gebakken lucht, het klimaatkolonialisme, Nanno Kleiterp’s nieuwe baantje

Want voor 2030 azen ze op 10 duizend miljard euro investeringen met U en mij als dekking. En DAT is nu wat ‘Blended Finance’ betekent; via politieke lobby zaken als De Klimaatwet doordrukken, zodat je met staatsgeweld publieke gelden en pensioenfondsen kunt plunderen.

Twaalf BILJOEN Dollar = 10 duizend milljard euro klimaatgelden waarop Unilever, Shell cs azen

Zodat multinationals en banken zich publiek gesteund weten om het grote kllimaatavontuur aan te gaan dat 2030 Agenda heet. Het omzetten van gebakken lucht (CO2) in keiharde cash als de Earth Dollar.

De Blended Finance Taskforce

De Machtstransitie die ‘energietransitie’ in publiek domein heet = Privatisering publiek bestuur
Wat als ‘De Energietransitie’ is verkocht door ‘de kwaliteitsjournalistiek’, dat is slechts een machtstransitie richting corporatistische dictatuur van bankiers en multinationals: de Mammon wil wereldregering. Dat programma heet 2030 Agenda met die Sustainable Development Goals (SDG). En voor dat programma is die Blended Finance Taskforce in het leven geroepen.

Met- wat zijn we vervuld van nationale trots- grote rol van ons Ministerie van Buitenlandse Bankiersbelangen:

Het mag wat kosten….biljoenen…

Via de Sociaal Economische Raad drukte ‘onze Wiebe als McKinsey-jongen met Ed Nijpels het ‘Energieakkoord’ door. U de lasten (zie de energierekening) zij de lusten. Als dank voor dit anti-democratische huzarenstukje kreeg Wiebe z’n baantje bij de Rabobank. Te zijner tijd zal Mark Rutte daar ook wel z’n baantje krijgen, bij deze of gene bank.

Dat Energieakkoord is een archetypisch voorbeeld van ‘Blended Finance’, gemengde financiering: Het eufemisme van World Economic Forum voor ‘privaat gewin op publieke kosten’ aka ‘klimaatfinanciering’. Of je het nu Public Private Partnership (PPP) noemt of haar wolliger klinkende variant People Planet Profit (PPP). Triple P is drie keer bingo voor Wallstreet Profit.

Het Energieakkoord- een dictaat- werd door iedereen afgekaart behalve de gene die het moeten betatelen; U, de burger, de Human Resources van de Oligarchie Nederland BV.

Multinationals de lusten, het publiek de lasten = signatuur World Economic Forum…. (‘Blended Finance’ noemen ze dat)

De Publieke kosten voor die privatisering van Nederland bedragen 107 miljard euro, waarbij de Algemene Rekenkamer al in 2015 voorrekende; er zijn wel 73 miljard euro aan SDE+klimaatsubsidies nodig om al die ‘groene’ energie te financieren.

Zoals het stoken van ons bos en al die ‘onveilig’ verklaarde bomen langs B-wegen in bomencrematoria.

‘Blended Finance’; risks for the public, profit for multinationals

De Fabiaanse Wolf (Big Money) in Schaapskleren (wollig gelul of planeetje redden)
Blended Finance’ en ‘Klimaatfinanciering’ hebben vele andere namen. Ze heten ook wel Public Private Partnerships (triple P), en ze azen ook op de pensioenfondsen (ABP) om ‘klimaatfinanciering’ te bekostigen. Corien Wortman Kool, dat CDA-gansje zit al in hun tas via de Trilateral Commission van wijlen David Rockefeller (JP Morgan Chase).

Aha, ook JP Morgan Chase doet mee met de ‘Blended Finance Taskforce’, waar Tony Blair van de Britse Klimaatwet nu een lucratief adviesbaantje heeft (2 miljoen pond per jaar)

De Wolf in IJsbeervacht…

Dat bikkelharde monopolie-kapitalisme waar instituties als Wereldbank en IMF voorstander van zijn, heeft steeds ook een ‘zacht’ en vriendelijk gezicht. Want die Triple P haar groene kant heet immers People Planet Profit, alsof ’t eigenlijk voor Moedertje de Planeet is. Die vertaling van PPP is bedacht door John Elkington.

John Elkington is ‘inventor’ of the PPP-principle (people planet profit)

De zelfde partijen die dus cashen op ‘klimaatfinanciering’ als Rockefeller Brothers Fund en Rockefeller Foundation, de Mac Arthur Foundation enz: die zijn tegelijk de financiers van al die ‘groene’ ngos, die via media-agitatie het beleid in gewenste richting lobbyen. Van WWF tot Klimaatmarsen.

Zodat U als klimaatactvist zelf wilt dat U wordt uitgezogen. Door de Klimaatgeldwolf in IJsbeervachtje.

…resilience = Rockefeller Foundation & Globe International

De route van groene PPP naar keiharde PPP is kort. Want die zelfde Elkington stelde al voor, dat klimaatbeleid uit naam van het hier tot vervelens toe besproken 2030 Agenda, liefst 10 duizend miljard euro investeringen moet vrijmaken voor 2030. En dat is weer exact het getal dat Shell, Unilever cs met hun DSGC-coalitie noemden in hun lobbybrief naar formateur Edith Schippers.

Gedenk je sterfelijkheid Wiebe Draijer

Voor Wiebe Draijer heb ik eigenlijk maar 1 boodschap:

Memento Mori.

Gedenk uw Sterfelijkheid, gij Rabo-Wormenvoer. Ik zal niet boos worden Wiebe, want dat heeft geen zin. Je gelooft zelf iets goeds te doen, of maakt jezelf dat wijs. Wat al die mensen betreft die maar blijven discuzeuren over ‘het klimaat zus’ en ‘CO2 zo’, dat achterhoedegevecht sinds 1992:

Hoe meer je- het zij voor of tegen- ‘klimaat’ praat, hoe langer je het sociaal krediet geeft. It’s all for the money.

De privatisering van de planeet voor Shylock BV; die wil uw pondje vlees als onderpand, gij menselijke voorraad (Human Resource) van deze Managerial Revolution. U bent een ‘mobiele asset’ zoals dat in financiele termen heet. En uw achtertuin is een immobiele asset, om de Earth Dollar mee te dekken.

Theorie bevestigd dat bankiers de groene hype uitvonden, morgen meer op IT (Natural Capital)

Daarom doet ’t Kadaster ook mee met 2030 Agenda (Doriene Burmanje en…Ed Nijpels, die van ’t Energieakkoord).

Wanneer je Wiebe Draijer voor de bumper krijgt, mag je van mij doorrijden. Ik rem ook niet voor Wouter van Dieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *