Zonnebootrace op de Boorne

De TU Twente

Op expeditie naar het begin en eind van onze Friese B, de Boorne vielen we met de neus in de boter, of beter gezegd Zonnebootrace. Een aantal van die bootjes halen wel 50km/uur op zonne-energie, een machtig gezicht en het past goed bij Friesland als watersportnatie van de wereld.

Waar het motto ‘de wereld is mooi, de mensen konden beter’ doorgaans lijfspreuk van uw Rechtse Hippie is, maken we een uitzondering waar dit menselijk vernuft betreft. Techniek, kunst, cultuur, alles dat genie en creativiteit vraagt, dat maakt je toch blij? Dit aspect van de Menselijke Natuur willen we U dan ook niet onthouden op Interessante Tijden, het Studiecentrum voor Natuurlijke Historie en de Menselijke Natuur.

Op snelheid

Inhaalmanoeuvre

Twente bereidt zich voor

Mooi gezicht toch?

Met een soort skies om weerstand te minderen

idem

Team Emden

Boorne in Akkrum

Probleempje in de meterkast

Hout & Nieuw

..binnenkomst

Gas geven

Het Duitse Team van Emden

Uit het water omhoog komen voor snelheid

Team Emden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *