De bank van ‘Het Milieu’…

Triodos

De Driebergseweg in Zeist is met de Utrechtse Weg een beetje de Goudkust van Nederland. Je vindt er Mees Pierson, de zakenbank van ABN Amro, een groen opgeverfd kantoor van de Rabobank, kapitale villa’s en …de Triodos Bank waar latere Rabo-bankier Bart Jan Crouwel een van de oprichters van was. Ook de vrijdag beschreven Eikenprocessie-hysterie van Arnold van Vliet en zijn duurzaam-stichting FSD is hier doorgedrongen.

Mees Pierson ABN Amro

Rabobank

Wereld Natuur Fonds

idem…

Tempel van het Ecofascisme

Kapitale villa’s

Triodosbank

Triodos

Triodos

Opk hier de eikenprocessie-hysterie

Landgoed Amelisweerd

Kromme Rijn

Amelisweerd

Amelisweerd.

…en zoals altijd: ‘like’ deel en toon je liefde. Uw Rechtse Hippie is geblokkeerd van het links-‘liberale’ Safespacebook nadat de Groen Linkse pedofiel Bart de Koning over mij klaagde. Dus deel aub, ‘show me your love’ en plaats mijn artikelen waar relevant op je tijdlijn. Dat kan via de onderstaande buttons.

 

One Reply to “De bank van ‘Het Milieu’…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *