Een Bellerrrrrrr :-) Boertjepesters Sikkom (NDC) op pieltje getrapt…

God houdt ook van Willem!

Vandaag kan ik maar kwalijk fatsoenlijk werken, of er hangt ene Willem Verhoeven aan de lijn, die op zijn voorwaarden met mij een niet neutraal gesprek wil voeren. Want hij repte al over dat ie met z’n jurist wilde langskomen. Dus hij dreigt en zoekt ruzie. Wat niet lief is, zacht gezegd, en onverstandig als je dat dan toch wilt doorzetten.

Boer maait het gras bij Tjalhuizum, nog even een snede mee pikken

Werkelijk waar 10 keer achter elkaar. Trrriiing, nadat je aangaf geen energie in de PvdA-of-erger te steken. Heb je steekhoudende argumenten, of vind je feitelijke onjuistheden; stel het op schrift en plaats het in de comments. Fouten corrigeren we met liefde, maar dan moeten ze er wel in staan.

Eerder kon je aan de belterreur ontsnappen door bij de Urker Visboer een kibbeling te halen. Maar dan ben je weer aan het werk, en begint het ge-emmer weer. Trriing, op dusdanige wijze dat van een gestoorde geest sprake kan zijn. Dus op een gegeven moment ben je klaar en reageer je in de traditie van je Dokkumer Pake Zaliger ‘Fut Doadskoppe’.

Het gaat om dit bericht, correcties van feitelijke onjuistheden zijn zeer welkom, als die er in staan.

Werk mij niet op de zenuwen. Vanaf het begin was niet een normaal gesprek mogelijk (ze gaan je bij herhaling met voornaam aanspreken, terwijl je ze niet kent), je merkte dat ’t PvdA-of-erger-mediapiemeltje op de loonlijst van NDC ( = FB Oranjewoud) op z’n PvdA-of-erger-muisje getrapt was. Al z’n moed verzameld.

Wat wil nu het geval? Vorige week betrapten wij de systeemknechten van NDC-vehikel Sikkom op klassiek FAKE News: een algemeen feit van landbouwbeleid, Betalingsrechten per hectare van 2-300 euro, ‘vinden’ ze plots als ‘nieuwsfeit’ om tegen boeren te gebruiken. Om zo het boerenverzet te pacificeren, dat de harten van het Nederlandse volk won. Door boeren als winstjagende geldwolven af te schilderen.

Dat was wat Sikkom deed met Gerard Driehuis van Groen Links en Welingelichte Kringen.

Kung Fu Panda. Kunnen wij U helpen?

Een Groninger boer die ons bekend is, Arjan Schuiling van Farmers Defence Force had zich bij het Provinciehuis Groningen tot geweldpleging laten verleiden en was opgepakt.

Vervolgens stellen ze bij Sikkom vast, dat ook Schuiling Betalingsrechten ontvangt, en noemen ze hem schatrijk van subsidies. Over ‘smaad’ gesproken, de term die Verhoeven nu bij mij in de mond nam. Wij noemen dat Smakeloos, de prive-achtergrond van deze boerenzoon indachtig; waarover zo meer.

Schuiling krijgt inkomenssteun, net als al die andere miljoenen Europese Boeren dankzij het linkse Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) van Sicco Mansholt, en het ‘vergroende’ beleid van zijn navolgers. Zulk ‘nieuws’ meld je alleen, wanneer je zo iemand en zijn zaak wilt beschadigen. En dat is ze mogelijk aangereikt door de RVO, onze leugenachtige corrupte overheid die boerenverzet wil pacificeren.

  • Dus wil ik alsnog de vraag beantwoord: werd Sikkom door RVO getipt? Zeg het maar Willempie..

Per jaar gaat een dikke 500 miljoen euro inkomenssteun uit Brussel naar tienduizenden Nederlandse boeren per jaar. Wat de helft is van wat 1 biomassacentrale van RWE in de Eemshaven krijgt (960 miljoen euro SDE+) van RVO om Amerikaans bos op te stoken. De boeren brengen ons voedsel. Dat bomencrematorium brengt ons 10 Megaton CO2.

Nieuwstip voor Sikkom: schrijft DAAR dan over. Dus ook Schuiling krijgt betalingsrechten van Brussel via de RVO uitgekeerd. Schuiling, wiens vader dankzij stress door regeldruk recent is omgekomen. Zodat junior niet alleen kettingroker werd, maar ook Farmers Defence Force oprichtte. Die actiegroep genereerde in slechts enkele maanden tijd al een volger of 40 duizend.

De boeren stalen zo de harten van alle Nederlanders met de trekkeroptocht van 1 oktober. En dat kunnen zulke linkse pikkies dan niet verkroppen. Dus moet het Systeem terugslaan.

Zeg maar wat U wilt..

Meer mensen vinden boeren leuk dan Sikkom en de mensen waarvoor Sikkom het opneemt, The Sick System. Zodat we Schuiling zijn boze reactie kunnen voorstellen bij het provinciehuis. Wanneer mijn vader zou zijn omgekomen door de gevolgen van de ziekte die ‘De Overheid’ heet, dan zou ik ook tot geweldpleging tegen die overheid gemotiveerd zijn.

Dat roept deze leugenachtige en corrupte oligarchie als vanzelf over zich af.

Zeg maar wat U wenst…

Indien wij dit verschil van inzicht op vreedzame wijze wensen uit te spinnen: toon mij in de commentaren hieronder wat feitelijk onwaar zou zijn. Wij zijn van harte bereid uw klacht in behandeling te nemen, en hebben geen belang bij onwaarheden. Daarvoor moet je systeemknecht van de Linkse Leugenpers zijn. Maar die fouten staan er volgens mij niet in, dus toon mijn ongelijk.

Ik ga overigens verder nooit meer in gesprek (mondeling) met linkse mediasukkels, omdat dit narcistische menstype een volledige tijdverspilling is. We hebben hier wel wat beters te doen, als schrijver van bijna 1000 abstracte epistels in dik 2 jaar, voorzien van kwalitatief hoogstaande foto’s en 4-6000 unieke bezoekers per dag in afgelopen maand. Draaiend op fans en donateurs, zonder 1 cent subsidie.

  • Vraag; krijgt Sikkom subsidie? Of krijgt NDC subsidie?

Dus: Wat je niet zint, schrijf het op en stuur het. En beantwoord liever mijn vragen.

Wij wensen iedereen God’s zegen toe, maar…..

Wanneer het manneke dan betaald door NDC moeilijk gaat doen, als lid van de Partij van de Afgunst of erger…

Laten wij dan een kraker uit de jeugd, Guns ’n Roses citeren: “Get in the Ring, and i’ll kick your bitchy little ass‘.  Strijdt met open vizier als een man, niet als een achterbaks flikkertje. Op een gegeven moment ben je wel eens klaar met dat ‘Linksche Thuigh’… Fut Doadskoppe! Iets in die geest heb ik ook tegen ’t linkse drammertje van NDC gezegd. Fut Doadskoppe naar mijn pake Zaliger.

En dan: als je toch je eigen platform Sikkom hebt; waarom dan niet een bericht schrijven ‘Rypke Zeilmaker is gek haha’, als The Sick Cow met gekke koeienziekte genaamd Willem Verhoeven die behoefte voelt. Daar gaan we niet van huilen over ‘smaad’ of zo…Hebben je linkse maatjes ook een velddag, de kleine kinders….

2 Replies to “Een Bellerrrrrrr :-) Boertjepesters Sikkom (NDC) op pieltje getrapt…”

    1. Ha dank voor de correctie, ja hij is volgens mij echt helemaal gek, in de zin van ‘ik heb ’t bij mezelf niet door’-gek…

      Dus echt. Iemand die niet gek is ziet bij zichzelf namelijk in dat je het wel bent

      Ben je bekend ermee? Als maar duidelijk is dat ik niet van lang gezeik hou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *