Het ‘duurzame’ toekomstland in beeld, Dystopia NL

Duurzaam! Maar dan nog met de bomen, die kappen ze nog voor de ‘biomassa’-centrale, het bomencrematorium

Bij Vlissingen fotografeerde ik het ‘duurzame’ landschap van de toekomst, het droombeeld dat de klimaatgekkies van de PvdA-of-erger in heel Nederland wil realiseren voor hun ‘Transitie’.

Wil je daadwerkelijk met wiebelstroom uit wind, zon en de warmte van gekapte en verbrande bomen in je energievoorziening voorzien, dan moet je het gehele platteland op deze wijze toetakelen. Dat vertellen ze er bij de PvdA-of-erger alleen niet bij, dus laten we het hier in foto’s gewoon zien.

Duurzaam, en ondertussen blijven de olietransporten onmisbaar…

Ondertussen gaan de olietransporten gewoon door hoor, en er werden duizenden Fords vanuit Amerika aangevoerd.

Want de Koninklijke Oligarchie moet wel aan haar centjes blijven komen.

Je ziet zo in enkele beelden waarom ‘de duurzamen’ van de VNO-NCW-kliek als CDA-senator Niek Jan van Kesteren zo lopen boertjepesten, over ‘stikstof’ enzo. Omdat de ‘duurzamen’ ontzettend veel grondoppervlak, dus platteland, nodig hebben om al die windmolens en siliciumwoestijnen (‘zonneweides’) te plaatsen. (en om woningen te bouwen voor al die allochtonen die ze importeren met honderdduizenden tegelijk)

Duurzaam Dystopia

Duurzaam Dystopia met zonnepanelen in het vruchtbare zeekleiland in plaats van voedsel en agrarisch

…ondertussen in de haven van Vlissingen, honderden zo niet duizenden Ford-auto’s

Duurzaam Dystopia met duizenden auto’s aangevoerd uit de VS cs

Idem, met Damen Shipyards op de achtergrond

Duurzaam Dystopia, mensen als slaven van Big Capital en Big Government

Ook diepvriesfirma Kloosterboer doet mee met de windmolenaars, al staat hier het logo van Chiquita bananen op

Voor de wat minder belezen lieden onder mijn volgers: een Dystopie is de teleurstellende, averechtse uitkomst van een Utopie, en dat is een geidealiseerde toekomstdroom. Die droom betreft dan bijvoorbeeld de ideale manier waarop je een land zou organiseren, meestal via centrale planning. Een ‘idealist’ is altijd iemand die eigenbelang door een ander laat betalen, meestal met staatsdwang. Een PvdA’er zeg maar…

Met circulaire economie

Bij mijn weten komt de naam Utopie van Thomas More, die beschreef zijn ideaalstaat Utopia als een eiland, waar mensen leefden in een soort socialistische commune met circulaire economie. En via fijnmazige staatscontrole zou dan niemand elkaar meer kwaad doen. Kortom, de Linkse hel op aarde….

Thomas More was een tijdgenoot van Erasmus van Rotterdam, dus hij leefde eind 15de eeuw, begin 16de. Zoals vaste volgers al weten: Zo Links al werkt, dan altijd Averechts… Al dit soort ‘utopie├źn’, inclusief de ‘groene’ utopie van ‘duurzaam’ bewerkt altijd het tegendeel van wat men zegt te willen bereiken. De Dystopie dus.

Thomas More was dus zeg maar de PvdA van de 15de eeuw, ook toen had je ze al ­čÖé

De Westerschelde-tunnel, wat een ingenieursvakwerk. Pas op, zwenkt uit, dat staat ook op mijn onderbroeken…

Bij het fotograferen werd ik nog door de Polizei aangehouden, die hoort je dan uit over wat je hier komt doen, fotografeert je paspoort en kan ieder moment naar eigen inzicht je vrijheid be-eindigen, gewapend met stroomstootwapens of erger. Het NeDDRland-levensgevoel, dat wel bij zulke ‘duurzame’ landschappen past.

Gelukkig bleken het normale Zeeuwse kerels te zijn waarmee te praten valt, niet van die borderlinecowboys die ik ook wel eens meemaakte.

NeDDRland, hier werd ik door de Polizei aangehouden

Het prachtige Hollandse ingenieursvakwerk en de noodzaak om met ouderwets Hollands aanpoten je geld te verdienen, daar kun je overigens onmogelijk tegen zijn. Zie ook de ongelooflijke prestatie van de Westerscheldetunnel van 6,7 kilometer door de Noordzeebodem. Applaus voor het menselijk vernuft. Het is alleen de wijze waarop je die techniek inzet, tegen welk rendement. Bij ‘duurzaam’ is het doel om zoveel mogelijk publiek geld en publieke ruimte te doen verdampen.

Dat kun je op deze foto’s zien, en dat is wat we hier aan de orde stellen.┬áVaste volgers van Interessante Tijden weten al: Dat is puntje 2 uit de Cursus Bullshitdetectie, ‘hoeveel goed doe je per euro’…

3 Replies to “Het ‘duurzame’ toekomstland in beeld, Dystopia NL”

  1. De eerste foto toont de wanstaltigheid van de moderne energievoorziening. Maar het kan nog erger: Wacht maar tot de oude elektriciteitsmasten vervangen zijn door de megalomane Windtrackmasten. Deze landschapsverkrachters staan inmiddels in grote getale tussen Bleiswijk en Beverwijk. Wat een afschuw!

    1. @Jarro Hartelijk dank voor deze correctie. In Bremerhaven zag je grote autotransportschepen met Amerikaanse auto’s (RAM) die terugvaren met Duitse auto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *