‘Shell/Exxon verbergt kennis Klimaatramp’: FAKE NEWS

Noell Eichhorn 1963; bij heldere lucht 3,8 graden opwarming, bij bewolking 2, kortom: het ‘3 graden’ doel van IPCC

Toen De Correspondent met het ‘Shell wist van de klimaatramp’-nieuws kwam, lagen we in een deuk. In concerto met het Fake News van De Correspondent kwam een vergelijkbare rommelende mediatrom los tegen Exxon in de VS. “Exxon knew’, inclusief een ‘rechtszaak’ die vanzelfsprekend op niets uitloopt.

Dit is een PR-actie voor 2030 Agenda haar Klimaatactie (SDG doel 13), gefinancierd door de nazaten van Big Oil zelf….

Het Rockefeller Brothers Fund van Laurance en David Rockefeller, grootfinancier van clubs als Greenpeace en 350.org van Bill McKibben en zijn klimaatmarsen. De kleine bedragen die richting sceptische denktanks gingen (met bv Frederik Seitz), zijn een fractie van de miljarden euro’s die naar de klimaatlobby ging.

De tegenstanders van Lovelock, die vinden ‘Gaia’ te poetisch klinken en willen de planeet een ‘system’ noemen.

Het hele idee dat boze samenzweerders in oliepakken peentjes zweten over ‘de’ conclusies van ‘de’ klimaatwetenschap is onzin. Zij waren namelijk met hun mede-samenzweerders vanaf dag 1 bij de opzet van de klimaatagenda en de groene beweging betrokken, die door bijvoorbeeld de Rockefeller-dynastie en andere Amerikaanse miljardairs groot werden.

Een nationaal voorbeeld is het Wereld Natuur Fonds, dat na Prins Bernhard en zijn Lockheedaffaire werd bestuurd door John Loudon, de president-directeur van Shell. Die was tevens de eerste adviseur van bankier David Rockefeller zijn Chase Bank (nu JP Morgan Chase)

Al in de jaren ’60 deed James Lovelock- bedenker van de Gaia-hypothese- onderzoek voor Shell naar de CO2-klimaat-hypothese. Dat schrijft Lovelock namelijk zelf in de eerste editie van ‘Gaia, a New Look at Life on Earth’ (1978).

Logisch, want in 1963 hield de Conservation Foundation van Laurance Rockefeller (Broer van David, van het Standard Oil-imperium, waaronder Esso en Exxon vallen) al een CO2-conferentie in New York met oa Evelyn Hutchinson en vooraanstaande ecologen, wetenschappers enz.

Noel Eichhorn 1963 na conferentie Conservation Foundation 1963

Daarover schreef Noel Eichhorn nog een verslag, waarover we hier al uitvoerig berichtten.

De eerste primitieve klimaatprojecties van de met Amerikaans defensiegeld gefinancierde computermodellen, ontwikkeld bij Amerikaanse militaire wetenschappelijke afdelingen- die wijken nauwelijks af van de voorspellingen van het IPCC anno nu.

Tot zover de ‘progressie’ in de soft science die ‘Klimaatwetenschap’ heet. Er is geen oliegeld nodig om kritiek op klimaat-‘wetenschap’ te hebben die al te zeer leunt op computerprojecties. Projecties die in 60 jaar klimaatwetenschap nauwelijks verbeterden in precisie.

We want the earth in our hands…. Rockefeller Foundation = CIA

Geoliede Klimaatlobby
De Canadese journalist James Corbett legt hieronder in het filmpje ‘what did exxonknow’ nog eens uit hoe de vork in de steel zit.

Wie was uiteindelijk de bron van het Fake News, dat rond 2014 als campagne begon? De Oliebaronnen zelf, namelijk de Rockefeller Brothers Fund (RBF) en het door hen gefinancierde Inside Climate News.  RBF is ook de financier van Greenpeace, van Bill McKibben’s 350.org, de aanstichter van de ‘Klimaatmarsen’, die in New York begonnen.

Exxon lieve mensen, dat is een subsidiary van Standard Oil (S O = Esso), waarop het kapitaal van zowel de Rockefeller Foundation als Rockefeller Brothers Fund gebouwd is.

Beide zijn de grootfinanciers en aanstichters van Big Enviroment BV. De Rockefeller Brothers Fund vormde ook in 2002 de plaag voor onze visserij, die ze van de Noordzee pest met Discardban en ‘zeereservaten’: Oceana werd door RBF opgericht, een actie-multinational die bovendien nog eens meer dan 1 miljoen euro actie-subsidie krijgt van de Europese Commissie.

De Internationale Milieubeweging is – net als de  door het Koningshuis (Koninkljke Olie) gesteunde activisten van Extinction Rebellion- een klassiek geval ‘Astroturfing‘. Fake Grassroots.

In die PR strategie veins je een grassroots-volksbeweging, terwijl die dus een elite-agenda steunen. Filantropie is sinds het ontstaan van de Rockefeller Foundation ruim een eeuw geleden al dit: een vehikel voor belastingontduiking.  Dus Offshore-entiteiten voor miljardairs, waar ze uit naam van ‘liefdadigheid’ dan de belasting kunnen ontduiken.

Astroturf, Greenpeace krijgt tonnen euro’s van Standard Oil-legaten

Zie maar naar het WWF van Prins Bilderberg (Bernhard), waar David Rockefeller de Amerikaanse gezant van was. De Conservation Foundation van Laurance Rockefeller fuseerde in 1987 met het WWF van Bernhard.

Het doel van de ‘Exxon Knew’-hoax is natuurlijk een Psychological Operation. Dat het grote publiek het gevoel krijgt ‘dus de klimaatcrisis is al heel lang bekend’. Dus dat de zogenaamde ‘Klimaatcrisis’ als het huidige politieke verhaal niet pas in 1988 door James Hanson werd aangesticht, maar dat ‘ze’ het al zoveel langer wisten.

Dubbele onzin natuurlijk, want zelfs de Club van Rome schrijft in hun beroemde ‘Grenzen aan de Groei’-rapport van 1971 al over de CO2-hypothese. Al in de jaren ’60 deed men klimaatmodel-onderzoek, maar omdat de aarde afkoelde ging de theorie weer de ijskast in.

Om er in 1988 als duvel uit het politieke doosje te springen in Toronto (het bekeringsmoment van Ed Nijpels), na Our Common Future (Brundtland-rapport waarin ‘duurzame ontwikkeling’ werd gedefinieerd) van Gro Harlem Brundtland.

Die was lid van oa de Trilateral Commission van…David Rockefeller. En die is met oa Henry Kissinger 1 van de aanstichters van de ‘groene’ agenda, als backup voor bankiers.

‘Shell Knew’- de exact zelfde ‘storyline’ als bij Exxon uit de zelfde FAKE-bron, en een zelfde FAKE-rechtszaak

Dus…. omdat de aarde toen leek af te koelen, sommige wetenschappers vreesden zelfs de komst van een ijstijd, ging die theorie toen in de ijskast. Al dat geOH van een complot van ‘De Olieindustrie’ tegen ‘de klimaatwetenschap’ is eenvoudig een geschiedsvervalsing. Zoals de linkse medemens wel vaker de betekenis van taal op Orwelliaanse wijze bewerkt.

De klimaathype, dat heeft de olie-industrie met haar eigenaren van het bankwezen als David Rockefeller (JP Morgan Chase) zelf in de steigers gezet. Zo kunnen de eigenaren van oliemaatschappijen (banken) niet alleen aan olie verdienen, maar ook haar verbrandingsproduct CO2.

De Rockefeller-familie is met hun Rockefeller Foundation en Trilateral Commission dus vanaf het begin financier van de milieuhype, als vehikel voor hun Unilaterale Wereldorde onder Amerikaanse hegemonie. Je kunt dat allemaal teruglezen in ‘Rockefeller, Controlling the Game’ van politicoloog Jacob Nordangard van de Universiteit van Linkopping.

De gedwongen splitsing van Standard Oil van de Rockefellers. Nu Exxon, de financier van Wouter ‘Springtij’ van Dieren via de NAM

Zie ook James Corbett’s documentaire ‘How Big Oil Conquered the World’ om inzicht te krijgen in de geopolitieke aspecten. En lees mijn verhaal in Elsevier van alweer 3 jaar terug.

Lees mijn verhaal in Elsevier, en ontwaak uit je massamedia-slaap

Steeds duikt kortom weer die Rode samenzweringstheorie op, of ze het nu Merchants of Doubt noemen of ‘De Twijfelbrigade’: duistere oliemannetjes die ‘de’ klimaatwetenschap willen ontkennen.

Lees over die Complottheorie – in Nederland uitgevent door de vrijmetselaar Jan Paul van Soest- mijn verhaal voor Elsevier Weekblad nog eens; Geoliede Klimaatlobby. De wereld zit precies tegengesteld in elkaar van wat de Rode media je wijs maken.

2 Replies to “‘Shell/Exxon verbergt kennis Klimaatramp’: FAKE NEWS”

  1. Ik lees de laatste dagen wat meer over de rol die Nederland in de koloniale tijd heeft gespeeld. En dan komt toch al aardige dingen te weten over wat je nooit las in een geschiedeis boekje op school. De rol van de opiumhandel. En wat dat weer te maken hat met oa de mijn bouw in de kolonie. Zo kwam.ik op het bedrijf Billiton gefinancierd door Willem 1 . Vernoemd naar een indonesies eiland. Waar tin werdt gewonnen. Billiton is ook weer actief geweest op Suriname. Waar er dus grote belangen lagen. En je dus de staatsgreep van boutersen die hier kazerne heeft gezeten die door nl werd ondersteund weer beter snapt. En wat de rol is van de door voer van cocaniene i dat land . Waar de oranjes eerder opium baronnen waren. Heeft de cocaïne die handel in narco staat Nederland aardig overgenomen. En zo kom je dan weer op een stuk waarin wordt vermeld dat Willem met met wortelboer op de foto staat. Wat toevallig..
    En blijkt dat de Amerikaanse diplomaat die papua weg heeft onderhandeld. Later weer in de raad van commissarissen zat bij Billiton op dat eiland. Billiton heet inmiddels vele aftakkingen en andere namen. Is de Amerikaanse tak alcoa. Die ook weer actief was op Suriname. En eennpaar jaar na het de dekolonaisatei van papua een verstigeing kreeg in nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *