Rypothese bevestigd: ‘Green deal’ Timmermans = Keynes 2.0

Elsevier vandaag, een historische dag 10 december

Zie je wel, ik schreef het al bij mijn verhaal over de BIS van Klaas Knot: de Rypothese dat ‘Het Klimaat’ dient als manier om een wankel financieel systeem van ‘Fiat Currency’ te redden. De bits en bytes van dat verhaal zijn nog maar net opgedroogd, of de klimazi’s bij de EUSSR lanceren hun… GREEN Deal, regelrecht verwijzend naar Maynard Keynes en Roosevelt hun New Deal (1932) na de Beurskrach van 1929.

Deugsignaleren voor ‘het klimaat’ door DNB

Surveillance Capitalism
Frans Timmermans ziet zichzelf als erfgenaam: een massieve injectie van belastinggeld (10 duizend miljard euro tot 2030 is het bedrag dat de DSGC van JP Balkenende noemt) waarvoor de gehele rechtstaat door het toilet gaat, het landschap van Nederland en alle goeds dat onze voorvaderen en voormoeders aanreikten.

Zodat het Surveillance Capitalism alleenrecht krijgt, dat de CIA al via Google, Facebook en de banken installeerde.

Club van Rome 1991, The First Global Revolution: De nieuwe gemeenschappelijke vijand in de voortzetting van de ‘Koude Oorlog’ is ‘de eigen bevolking’

De handel in je ‘data’, fulltime-spionage met ‘smart meters’, de bank die je betaling blokkeert wegens politiek onwelgevallige uitingen op internet. Omdat ook contant geld door het toilet gaat. Wat je sinds het vertrek van de nazi’s niet meer mogelijk achtte, of de val van ‘De Muur’. De PvdA maakt het mogelijk.

Youtube en Google werken al actief mee aan censuur, door voor jouw ‘gezaghebbende nieuwsbronnen’ (het fakenews van NPO) te selecteren. Het Surveillance Capitalism

Een permanente oorlogseconomie inrichten voor de Strijd tegen Gebakken Lucht/Klimaatverandering als eufemisme voor ‘oorlog tegen je eigen bevolking’. Reeds aangekondigd door de Club van Rome in 1991, zie het bovenstaande citaat uit The First Global Revolution van oprichter Alexander King.

… Waar woont Frans Timmermans? En Diederik Samsom?

Frans Timmermans kan van mij een bijl in zijn PvdA-harses krijgen, zoals reeds geschreven en met Diederik Samsom wil ik wel afrekenen als met een krijsend speenvarken. Zo wij al ‘De Doelen van Parijs’ realiseren, dan zijn dat Liberte, Egalite, Fraternite Ou Mors van de Franse Revolutie van 1789. Als ze oorlog willen, prima.

Leaver Dea as Slaef! 

Daarom heten we ook ‘Interessante Tijden’. Want ja, dat zijn het. Je knijpt je in de arm en denkt: hoe is het mogelijk dat we dit nog mee zullen maken, in dat ooit vrije Westen…Een diep diep Rode dictatuur in ‘groene’ vermomming. Dat de groene droom stukloopt op De Realiteit, neemt niet weg dat Timmermans enorme schade zal aanrichten aan alles dat ons dierbaar is.

Pikt U dat?

3 Replies to “Rypothese bevestigd: ‘Green deal’ Timmermans = Keynes 2.0”

 1. Je kunt het ook positief zien. Timmermans zet met zijn aanwezigheid op het klimaattoneel alles in een clownesk voetlicht. Hij zal schade aanrichten maar minder zwaar dan wanneer dit Europese project aangepakt zou worden door bestuurders van de A-categorie. Wereldleiders zullen hem wat speelruimte geven, zolang hij ze niet voor de voeten loopt. Vergeet niet dat er heel wat agressie moet worden geamortiseerd bij de bevolking en daar is hij prima geschikt voor.

 2. Hallo Rypke, hier wat nieuws uit de bankwereld.
  “Het ‘Partnership for Carbon Accounting Financials’ (PCAF) krijgt steeds meer deelnemers. 57 financiële instellingen uit de hele wereld zijn inmiddels aangesloten. Zij vertegenwoordigen 3,5 biljoen dollar aan totale assets. ABN AMRO is één van de oprichters van PCAF en lid van de internationale stuurgroep.
  Het meest recente rapport van PCAF is vandaag (10-12-2019) gepresenteerd tijdens de klimaattop in Madrid. Hierin wordt een update gegeven van de vorderingen die zijn geboekt met de PCAF-methodiek door 17 Nederlandse deelnemers.
  De methodiek is bijvoorbeeld op meer soorten leningen en investeringen toepasbaar geworden, waaronder indirecte beleggingen en leningen aan de publieke sector. Als bank passen we de PCAF methodologie inmiddels toe op de hypotheken portefeuille en op de zakelijke kredieten. Ook zijn we voornemens om het toe te passen op de beleggingen van klanten.”
  Je kunt dus wel concluderen dat de banken de grootste aanjagers zijn van de CO2 leugen. Het helpt ze om nog even te overleven …….

 3. Timmerfrans volgt gewoon de richtlijnen van de encycliek Laudate Si’, dus hij is voor zowel de klimajugend als voor de paus een hartstikke heilig boontje. Dat mag ook wel, want hij is een vrome katholiek die in Rome studeerde, als kind al omging met pedofielen. Uw bijl zal met gemak tegengehouden worden met de richtlijnen van de encycliek Miranda Prorsus voor de Nederlandse pers, de blauwe Hermandad een overblijfsel van de Spaanse Inquisitie, en door de vereerders van landverrader Sir Thomas More, die in 1935 de patroonheilige werd van de rechters.
  EUSSR is het Hellige Roomse rijk met Charlemagne prijzen, Timmerfrans is daar in zijn element.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *