‘Groene Staatsgreep’ Europa internationale bankierscoup

Directe verwijzing naar Keynes/Roosevelt 1932

Zowel in de EUSSR als in de Verenigde Staten circuleert de term ‘Green Deal’ om de gehele economie en staatsinrichting op de schop te nemen, verwijzend naar de New Deal van John Maynard Keynes en Roosevelt (1932) na de Beurskrach van 1932.

Dat gebeurt door een af te lossen CO2-schuld als nieuwe ‘fiat currency’ (waarde gedekt door schuld ipv goud/securities) in staatshuishoudboekjes op te nemen.

Vandaag een tipje van de sluier rond het Klimaatindustrieel Complex dat ze optuigen met geld van ‘filantropische’ belastingontduikende miljardairs, banken en nationale regeringen als de Nederlandse Ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken. Maar ook de FMO-ontwikkelingsbank doet haar duit in het zakje van het Klimaatindustrieel Complex

T-shirt van 10jr terug

Argumenteren over klimaat en klimaatrendement heeft geen zin
Je kunt met ecologische, wetenschappelijke en economische argumenten komen waarom de Klimaatleugen (het idee dat de overheid aan de CO2-knop draaiend ‘het klimaat’ beheerst) zowel sociaal, economisch (voor MKB) als voor de natuur destructief is.

Zoals ik hier online voor VORK nog doe over de waanzin van  Biomassa-gekte, dat je bomen in energiecentrales stookt. Maar de belangen en machten achter de Klimaatleugen zijn zo groot, dat argumenten geen enkel effect zullen hebben. Je kunt ook als Ruth Lea voor de GWPF nog argumenteren, dat niet Europese Landen maar inmiddels China en India de CO2-problemen zijn.

Zie de figuur hieronder, wie veruit de grooitste groeiers van emissies vertegenwoordigen.

Je kunt argumenteren tot de Hel bevriest. Omdat de krachten achter de CO2-lobby de zelfde krachten zijn die het financiele systeem EN het Militair Industrieel Complex vertegenwoordigen. Daarom circuleert ook al de term ‘Eco-Industrieel Complex’.

Grootfinanciers Klimaatindustrieel Complex (World Resources Institute van de Rockefeller-clan) waaronder George Soros

Het Klimaatindustrieel Complex van Bilderberg BV ( oa World Resources Institute) grijpt de macht
Met die insteek- de rijke globalisme-elite is ons Klimaatprobleem- verklaar je ook de inzet van schatrijke Hollywood-acteurs ( = culturele tak CIA) als Cameron Diaz als Climate Optimist van  The Climate Group. En Leonardo Dicaprio. Mensen met superjachten van  30 miljoen euro die de wereld rondvliegen om U te vertellen vooral niet te vliegen.

Hun beweringen zijn zo opzichtig te ondergraven, zo in conflict met de eigen energieslurpende levensstijl dat het immers potsierlijk wordt. Net als bij Al Gore. Interessanter is dus: hoe blijven ze ermee wegkomen in media, toch omdat ze de macht daartoe hebben? Omdat ‘The Powers that Be’ zelf de Klimaatleugen ZIJN.

Ook Facebook, Google cs doen allemaal mee, en zijn allen sponsor van het Klimaatindustrieel Complex.

Grootfnanciers Klimaatindustrieel Complex

Zie ook de financiering van clubs als Astroturfclub Extinction Rebellion, notabene door George Soros, en door de European Climate Foundation (ECF) in Den Haag, die Offshore-geldsluis van miljardairs als John Mac Bain, opgericht (2008) door McKinsey-acoliet Jules Kortenhorst.

Die geven wel 30 miljoen euro per jaar aan ‘spontane’ actiegroepen. Steeds zijn Nederlanders prominent in het Klimaatindustrieel Complex

De grootfinanciers van het Klimaatindustrieel Complex (World Resources Institute)

Dagelijks groeit bewijs voor De Rypothese: Dat het opblazen van Klimaatalarmisme en de Klimaatwet dienen als backup van het wankele financiële systeem. Dankzij een lezerstip kwamen we op de PCFA, direct weer gelinkt aan twee hoofd-entiteiten van het Klimaatindustrieel Complex: Het World Resources Institute. Zie de donorenlijst 2019 (boven 7,5 ton euro), en je ziet welke belangen het klimaatvuur stoken.

De Nederlandse regering maar ook George Soros met zijn Open Society Foundation en uiteraard de Rockefeller-clan. Ook verbonden met de PCFA, dat is de zakelijke variant op de Club van Rome; De World Business Council for Sustainable Development, tevens 1 van de financiers van de jaarlijkse Klimaathoogmis Springtij op Terschelling. Een Klimaathoogmis waar prominent VVD-er en ING-bankier (ex McKinsey) Robert Reibestein ook weer in de Raad van Toezicht zit.

Reibestein zit ook in de European Council on Foreign Relations van George Soros, met Mabel nat broekje van Bruinsma van Oranje als voorzitteres.

Van ABN AMRO, Triodos en ASN Bank ( = Ministerie Financien)

Het vanuit ABN Amro (mogelijk dankzij Herman Mulder, tevens de mentor van Adriaan Ruiz en hun Keynesiaanse True Cost) opgerichte Platform Carbon Accounting Officials onderstreept: Nederland is zowel belangrijk (publiek) financier als voortrekker bij het opblazen van de Klimaatleugen. Een PCFA-rapport van De Nederlandse Bank uit 2017 legt hier uit wat ze van plan zijn.

Omdat ons commerciele bankwezen op Europese schaal 1 van de grootste is, zoniet DE grootste, groter dan Duitsland.

Het lijkt er op dat ze de nationale economieën met hun carbon accounting systeem zo willen verweven, dat CO2 een vaste valuta wordt in het nationale huishoudboekje, en het Europese huishoudboekje.

Ook staatsobligaties koppelen aan CO2beprijzing?

Ook ‘Government Bonds’ (Staatsobligaties) moeten met CO2-credits inwisselbaar worden, zo begrijp ik voorlopig dat rapport.

Maar liever roep ik hier even de hulp in van een financieel expert. Nu wil ik- in voorbereiding op mij verhaal morgen over voormalig BIS-president Jelle Zijlstra even pauzeren, en de lezers vragen mij als verlengde redactie te helpen. Laten we de onderste steen boven krijgen en de schuldigen ter verantwoording roepen.

Met wat ondoorzichtige rekensommetjes hou je de leek op afstand

In het kort: de Grootste Fries van de 20ste eeuw, Jelle Zijlstra krijgt postuum alsnog gelijk. Het loslaten van de goudstandaard door Nixon, definitief in 1973, de groeiende macht van commerciële banken die nationale staten overvleugelen en Too Big to fail worden, zodat ‘Mr Bondmarket’ de mondiale regie in handen heeft.

Je gooit wat subsidie naar academieprostituees en ze spreken ‘zijn meester’s stem’

Zijlstra voorzag de mogelijkheid al in de jaren ’70, inclusief het gevaar van nieuwe dictatuur. Een dictatuur die nu onder Ursula von der Leyen gestalte krijgt, wat Syp Wynia al ‘De Groene Staatsgreep’ noemde. Verzet is uw Burgerplicht.

Wat de nobele motieven ook mogen zijn voor deze ‘groene staatsgreep’ door bankiers en het volk dat op Bilderberg-conferenties samenklontert. Als Menselijke Voorraad van De Staat mogen wij hier niet iets over zeggen of schrijven? U kunt van mij ‘naar de hel lopen’,  om Echte Fries Zijlstra te citeren.

3 Replies to “‘Groene Staatsgreep’ Europa internationale bankierscoup”

  1. Ik realiseerde mij na het bestuderen van de klimaatargumenten direct dat de klimaat urgentie hoax bedoeld was om de banken te redden. Geld ontstaat door schuld. Nadat inflatie een beperkt mechanisme bleek is de goudstandaard losgelaten om eerst publieke schulden toe te staan en daarna de private schulden te laten uitgroeien tot een huizenzeepbel.

    De volgende stap was idd dit. Staatsschulden mogen omhoog als het om groene projecten gaat, publieke schulden moeten ruimte krijgen voor het verplichte klimaat neutraal maken van woningen en de miljarden potten van de woningbouwverenigingen kunnen nu leeg geschud worden.

    QE’s hebben alleen wat uitstel gegeven om de klimaathoax voor te kunnen bereiden.Eco-Industrieel Complex is een prachtige naam voor de macht achter de klimaat hoax.

  2. Europa kreeg de macht niet van de lidstaten om een Europese grondwet te vormen.
    Dan maar op de ouderwetse religieuze angst voor moeder aarde manier macht grijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *