Milieudefensie is kunstgras-groen: ‘Astroturfing’..

Voor WIENS BELANG ‘pleit en beinvloedt’ Milieudefensie met wel 10 miljoen euro subsidie per jaar verstrekt door Hugo von Meijenfeldt van Ministerie van BuZa

Volg het geld en volg de poppetjes, dan zie je al snel dat al die klimaatprotestclubs die ons landschap met windturbines willen vernielen- het valse ‘groen’- steeds de zelfde financieringsbronnen hebben: De Europese Commissie, de legaten van rijke miljardairs als Rockefeller Brothers Fund, nationale regeringen en belangenclubs gerelateerd aan het bankencircuit en monetair systeem.

Het kunstgras-groen is volgens een klassieke PR-techniek genaamd Astroturfing gemaakt. Door elite vol geld gepompt ‘draagvlak’ van professioneel betaalde ‘maatschappelijke’ organisaties.

Ze willen een ‘Taxonomy’ introduceren, een slavernijsysteem dat uit naam van ‘groen’ efficienter zakken leegklopt voor tenminste 200 miljard euro per jaar. Wie maakt dus even spandoeken en stickers met ‘Fight Ecofascism’, zo’n nazi-logo in de vorm van een windmolen in een rood rondje met rode streep er door.


Die banken gebruiken duizenden miljarden euro’s publieke kapitaal-injecties aan investeringen om hun monetaire systeem te redden. Voor Blue Tiger Media leg ik uit wat de propaganda-techniek is die zij gebruiken, om elitepolitiek (CO2-beleid) te verkopen als iets dat juist ‘de massa’ zou willen.

Die massa bestaat vooral uit welvarende debielen met een zee van vrije tijd, die het goed met zichzelf menen, en die dat massaal wensen te etaleren als er camera’s bij zijn. Bruikbare idioten, gecontroleerde oppositie.

Steeds de zelfde financiele elite die klimaatagenda financiert

Die tactiek van massa-mobilisatie met geld van de bestuurlijke en financiële elite heet ‘astroturfing’, kunstgras grassroots.

De Nederlandse ministeries van LNV en Buitenlandse Zaken pompen zo jaarlijks honderden miljoenen euro’s in clubs die hun beleid helpen verkopen. Dat doen ze als officieel beleid sinds het eerste Milieubeleidsplan (1989) van Ed Nijpels, verder opgevoerd onder Nijpels zijn opvolger, de energiebedrijfslobbyist Hans Alders.

Klassiek AstroturfZelfde financier, Hugo von Meijenfeldt van het Ministerie van Buitenlandse Zaken stopt Milieudefense vol publiek geld (10 miljoen euro per jaar)

Je kunt mijn uitleg al zien over Extinction Rebellion. Maar zie ook Milieudefensie dat van Hugo von Meijenfeld (Ministerie van Buitenlandse Zaken) 10 miljoen euro per jaar krijg aan subsidie voor ‘pleiten en beinvloeden’. Hugo von Meijenfeldt is de topambtenaar die ook in Pieter Winsemius zijn ‘Sustainability Challenges Foundation’ zit. Hij moet de 2030 Agenda van de Verenigde Naties bij ons implementeren.

Europese Commissie: Taxonomie die duizenden miljarden moet losweken

Winsemius (McKinsey,2 maal VROM-minister) is met Ed Nijpels 1 van de belangrijkste aanstichters van de klimazi-beweging in Nederland, als discipel van David Rockefeller en het Koningshuis. Zijn discipelen bij McKinsey oefenen nu overal invloed uit. Hieronder enkele invloedrijken uit zijn Amsterdamse club:

McKinsey Pupil Winsemius

Frederique Six, die nu uitvindt hoe je via psychologische manipulatie kunt zorgen dat mensen beter luisteren naar onze leugenachtige corrupte overheid. Hans Grunfeld die het energiesysteem helpt verbouwen tot subsidieverslindend blackout-systeem. Die werkte ook bij de militaire onderzoeks-denktank RAND…

McKinsey Pupil van Winsemius

Zojuist viel alweer de stroom uit, wen er maar aan als het gehalte ‘duurzaam’ verder groeit.

Fonds dat geld voor windmolens moet lospeuteren

Zijn pupil Ron Bloemers zit weer bij Climate KIC, dat de handel in groene aflaten (Obligaties) moet stimuleren, Green Bonds en ClimateBonds, staatsschulden met groen randje waarmee je dan windturbines kan financieren.

En zijn Jan Karel Mak is weer president van het Wageningse Universiteitsfonds.

Kijk, dan snap je ook waarom Milieudefensie en Urgenda tegen ‘De Staat’ mogen procederen. En waarom het Ministerie van Buitenlandse Zaken de mondiaal grootste financier is van IUCN (10 miljoen euro per jaar), dat bij ons met GLOBE het Natuurlijk Kapitaal-concept introduceert: het te gelde maken van de groene ruimte voor oa de Wereldbank.

Want wie is ‘De Staat’? Dat is de Koninklijke Oligarchie Nederland BV waar de Winsemiussen van deze wereld over regeren. Die clubs dienen de belangen van De Staat binnen de Staat die mensen als Winsemius hielpen optuigen.

Milieudefensie hielp hier de ‘Klimaatmars’ optuigen. “The People’s Climate March’ is klassiek astroturf. Het is door Bill McKibben van 350.org in New York bedacht en voor het eerst georganiseerd. Bill McKibben zijn klimaatactieclub werd in 2008 opgezet met geld van het Rockefeller Brothers Fund.

…groot-financier klimaat-reljeugd (Bill Mc Kibben), waarvan de Klimaatmars’ is gekopieerd

Dus van de Rockefeller-familie, met het geld uit hun Standard Oil Imperium. Net als de anti-visserijclub Oceana: ook door het Rockefeller Brothers Fund opgezet in 2002. En direct krijgen ze ook miljoenen euro’s subsidie, waaronder 1miljoen euro subsidie van de Europese Commissie. De (vm) directeur van het Amerikaanse Natuurmonumenten, Mark Tercek is een bankier van Goldman Sachs.

De Rockefeller Brothers Fund financierde ook de ‘Shell Knew/Exxon Knew’-campagne, alsof het een geheim was dat oliemultinationals als Shell zelf al in de jaren ’60 onderzoek lieten doen naar de CO2-theorie. Terwijl het hun eigen Laurance Rockefeller was die met zijn Conservation Foundation in 1963 een CO2-congres hield in New York. Het was Shell die de oprichting financier de van de Climatic Research Unit (CRU) in East Anglia.

Milieudefensie krijgt een giga-subsidie van Hugo von Meijenfeldt (Ministerie Buitenlandse Zaken)

Zonder al die miljoenensubsidies en honderden miljoenen euro’s injecties door de Postcode Loterij (die vervult bij ons de rol van die linkse miljardair-filantropen) waren die milieuclubs geen schaduw van de marketingindustrie van honderden miljoenen euro’s per jaar die ze nu zijn.

Zodat Greenpeace nu wel bij het ‘Klimaatakkoord’ aan tafel mag aanschuiven, maar de gene die op het menu stond van dat dictaat- de burger- zijn bek mocht houden. Verdiep je vooral ook in de historie van de milieubeweging. De grootste milieuclubs zijn door de elite opgericht, zie IUCN (Julian Huxley van Unesco) en WWF (Julian Huxley met Prins Bernhard, Prins Charles en Godfrey Rockefeller).

De president-directeur van Shell, John Loudon volgde Prins Bernhard op na de Lockheed Affaire. Shell was 1 van de eerste donateurs van Prins Bilderberg’ss WWF.

Aanstichter Klimaatreligie, oprichter Trilateral Commission, schaduwpresident VS in de tijd dat Jelle Zijlstra ‘baas’ van NL was met het Koningshuis

Fight Ecofascism
Mijn waarde collega en sociaal wetenschapper uit Zweden, Jacob Nordangard schreef een historisch boek over de netwerken rond de Rockefeller-dynastie, hoe deze de CO2-theorie hielpen groot maken tot internationaal beleid.

Dankzij de miljarden-steun van die internationalistische elite rond Bilderberg en Bankiersbelangen, kampen we nu met een Staat binnen de Staat. Mijn suggestie is: de milieubeweging dient met wortel en tak uitgeroeid te worden uit ons midden.

Het kapitaliseren van de natuur = Natural Capital.

Dat kan allereerst door de subsidies aan Niet Gekozen Organisaties (ngo’s) met ingang van gisteren stop te zetten. Neem alleen al die provinciale Milieufederaties, 12 stuks die allen meer dan een miljoen euro subsidie krijgen om op provinciaal niveau Groen Linkse ideologie door de strot te schuiven. Maar snap nu dus: ‘Groen Links werkt samen met Averechts’.

Milieudefensie is dus een moreel verwerpelijke en verderfelijke club, hun directeur Donald Pols een laaghartige en leugenachtige oplichter die ons aller verachting verdient. Een waardig doel om tegen te demonstreren; Fight Ecofascism!!

3 Replies to “Milieudefensie is kunstgras-groen: ‘Astroturfing’..”

 1. Hier nog een interessante reportage over hoe de Rockefellers hun imperium ontstond tot op heden, met tussendoor zelfs een en ander over het Nederlands koningshuis. Ook de invloed van de Rottshields mag hier niet ontbreken. Op het einde komt Prins Charles nog met zijn steunbetuiging aan klimaatalarmisten, kortom het plaatje is compleet….
  Misschien heeft hier ooit reeds iemand deze reportage gepost?
  Zij die het graag ondertiteld hebben, het kan in het Nederlands.
  https://youtu.be/ySnk-f2ThpE

 2. Je ziet deze informatie nergens anders dan op deze website, waarvoor mijn dank en respect voor je kennis. Als ik zo eens om mij heen turf om te zien of er anderen ook op de hoogte , of in ieder geval wakker zijn, merk ik toch dat de meesten de houding hebben van “who cares”, men is er gewoon niet mee bezig, wat ik niet begrijp overigens. Ik houd het er maar op dat men wel wakker wordt zodra de bodem van de portemonnee zichtbaar wordt. Misschien ben ik te optimistisch, maar ik houdt het er op dat men wel wakker wordt zodra er echt betaald moet worden.

 3. Goed artikel weer Rypke!
  Ik merk aan mensen die meer weten dan wat NPO hun dagelijks voorschotelt dat zij achter hun computer nog wel iets durven doen… een reactie plaatsen op climategate ofzo..
  Maar ik vind al langer dat het tijd wordt om meer te doen. Ik denk nl. dat het oorlog is. Alleen is het niet een soort oorlog die duidelijk zichtbaar is en makkelijk gewonnen kan worden… en een oorlog win je niet zonder strijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *