Facebook blokkeert ons weer: ‘gewelddadige’ beeldspraak

Huh????

Al herhaaldelijk poogt Safespacebook mijn vrijheid van expressie te frustreren, wat gebeurt wanneer iemand zijn lange tenen & gebrek aan relativeringsvermogen als maatstaf neemt voor ‘moraliteit’. Een eigenschap die vooral ter linkerzijde van het politieke spectrum tot kunst is verheven.

????

Dan dienen ze een klacht in, gaan ze bij Juf Kasja Ollongren huilen dat die enge Rypke Zeilmaker zo naar tegen ze doet. En dan moet je een dag, week, of eerder al een maand bij Juf Kajsa in de hoek staan van Safespacebook. Het doel van dergelijke pesterijen is niet de inhoud in termen van fatsoensnormen.

Immers als je voor anaalseks reclame maakt (Durex: ‘spijkerpoepen’) verspreidt Facebook je advertentie bij miljoenen. Het gaat Facebook en The Powers that Be er om- logischerwijs geredeneerd- dat je jezelf bekeken en gecontroleerd moet voelen. Dagelijks confronteert Facebook mij immers ook met de meest irritante en smakeloze rotzooi, dat mag er wel op staan.

Dat frustreren van je vrije expressie doen ze alleen bij tegenstanders van links-liberale agitprop, en mensen die de machtshonger van het klimaatindustrieel establishment van kanttekening voorzien. Niet bij hun geweld verheerlijkende geestverwanten van Antifa enz. Men zocht, en vond dus eindelijk weer eens wat.

???

Nu ben ik – 8 dagen na plaatsing van dat bericht- weer eens geblokkeerd, vanwege een beeldspraak in de volgende passage:

Zelfs voor het gebruik van een al bestaand computerprogramma moet je als veehouder al 90 euro per jaar betalen aan de Nederlands-Vlaamse veehouderijcoorperatie CRV, plus bijna een euro per koe. Die vee-cooperatie lijkt van het zelfde ‘cooperatie’-gehalte als Friesland Campina en de Rabobank.

Doel: het maximaal melken van boeren voor private winsten, want wie is de Ultimate Beneficiary Owner (UBO)?

‘De Leden’ zegt men, maar krijgen al die leden ook een aandeel van de opbrengsten uitgekeerd? Zo’n computerprogramma online houden kost niks. Ja, serverruimte. De eerste indruk van CRV: Een club waar je met doorgeladen mitrailleur wilt binnenstormen onder de kreet Banzaai! Of zie ik dat verkeerd.

Tere zieltjes zijn hier ernstig onthutst over geraakt, terwijl onschuldige burgers worden dood gebombardeerd van Syrië en Irak tot Jemen. En terwijl witteboorden-criminelen als Wiebe Draijer uit naam van ‘groen’ en ‘het klimaat’ de democratie afschaffen via de Green Deal van Timmermans. Zoals vandaag weer in Davos.

Want we kregen een prachtig persbericht binnen over hoe bankiers en multinationals in Davos de Wereldbank weer gaan redden!

Als de overheid niet bijspringt doen we niks = mobilize finance

Landroof met klimaatexcuus door banken en Venture Capital = Natural Capital
Ja, wat die landroof voor Venture Capital uit naam van CO2 betreft… onze Wiebe Draijer Rabobank) is dus weer bezig in Davos. Nu als lid van de Blended Finance Taskforce op het World Economic Forum. Daar hengelde Draijer voor zijn Rabobank weer een donatie van Vadertje Staat binnen, 40 miljoen euro van Sigrid Kaag.

Blended Finance heet dat: privaat gewin voor publiek risico, bonnetjes zoek. Een publieke donatie van Sigrid, (Die was ook aanwezig op de Bilderberg-conferentie 2018) zodat bankier-vampiers zichzelf groen durven poetsen. Omdat ze zonder publieke bijstand geen cent zouden investeren, dus hebben ze een publiek-financiele schop onder de reet nodig.

En die schop onder de kont van 40 miljoen euro belastinggeld noemen die witteboorden-criminelen dan  ‘mobilize finance’.

We citeren het Rabobank persbericht:

Now that the Dutch government has approved the USD 40 million grant, the AGRI3 Fund will be up and running in the first half of 2020. Mirova Natural Capital, FOUNT and Cardano Development will act as investment advisors. The fund will be open to participation by commercial banks aiming at sustainable agriculture and forest conservation.

Landroof met publiek-geldelijke steun

Dergelijk obsceen taalgebruik is dan wel weer overal toegestaan: verhullend taalgebruik voor landjepik met publiek-geldelijke bijdragen voor banken en Venture Capital. Een zekere club Natixis kocht recent dit Britse Mirova Natural Capital (vorige naam: Althelia Ecosphere, geregistreerd bij adres van Alter Domus ltd) van het Luxemburgse Althelia.

Die witteboordenmaffia investeert ook in het in beslag nemen van mariene grondstoffen.

Beslag leggen op visgronden en mariene grondstoffen = ‘sustainable ocean fund’

We citeren:

Mirova Natural Capital Limited is part of a worldwide group of businesses known as Natixis Global Asset which is ultimately owned by BPCE (France).

En dat is de tweede bank van Frankrijk, na Rothschild, waar president Emanuel Macron eerder werkte. Die kaapten nu de topadviseur van (vm premier) Nicolas Sarkozy weg bij de BPCE. Het is zeg maar de Franse Rabobank:

The Banque Populaire banks and the Caisses d’Epargne are owned by 9 million cooperative shareholders. This highly stable shareholding structure is imbued with a strong cooperative spirit.

Een schijntje op totale portfolio

Wat het ‘groene’ aandeel in leningen van die bank is, daar dien je nog niet al te veel bij voor te stellen. De BPCE heeft voor 8 miljard euro aan ‘duurzame’ leningen uitstaan in 2018, op een totaal van meer dan 500 miljard euro aan leningen. Ze doen vervolgens meer met leningen met een ‘verantwoord’ sociaal sausje. Voor bankiers is ‘groen’ en ‘goeddoenerig’ onderling uitwisselbaar.

Integere bankiers

Zie opnieuw dat ze de kreet ‘Natural Capital’ opnieuw bezigen: het opkopen van de publieke groene ruimte via het aanpraten van CO2-schuld en biodiversiteitschuld. Zie daartoe ook mijn recente bericht over Biodiversity-Offsetting door de ASN Bank van het Ministerie van Financien.

En over de aanstaande ‘groene’ coup door de centrale bank der centrale banken, de BIS met Frank Elderson (De Nederlandse Bank) als aanvoerder.

?????

Ondertussen beginnen ook op andere wijze de pesterijtjes. Dat ik me als fotograaf niet meer fotograaf zou mogen noemen, omdat anonieme mensen – ‘people who recently visited your page- hebben aangemerkt dat ik dat niet zou zijn. Bepaal ik dat zelf niet?

Ik ben natuur/wetenschapsjournalist en fotograaf van natuurlijke historie & menselijke natuur, mijn foto’s zijn in alle landelijke kwaliteitskranten en bladen verschenen. Al 16 jaar verdienen we zo ons dagelijks brood. Dus had ik al eens gezegd: het zijn Interessante Tijden!

Rabobank Zeist

Wanneer je leest over die bankier-vampiers, dan heb je toch zin om met een doorgeladen mitrailleur bij Davos de boardroom binnen te stormen onder de kreet ‘Banzaai’. Of zie ik dat verkeerd? 🙂 Oeps…Geblokkeerd, foei. Films vol zinloos geweld waarin mensen voor de lol worden afgeknald, dat is amusement waarmee Hollywood geld verdient.

Maar een beeldspraak, ai ai ai ai.

De Bullshit-detector

  • Interessante Tijden bestaat bij gratie van lezers en geestverwanten als U. Om mijn wetenschapsjournalistiek, reportages van de natuurlijke historie en onderzoek mogelijk te maken, kunt U mijn werk steunen voor bier (10 eu), boeken (25 eu) en benzine (100 eu of meer) via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv Rypke

2 Replies to “Facebook blokkeert ons weer: ‘gewelddadige’ beeldspraak”

  1. Volgende keer schrijf je dat je ergens naar binnen stormt met een ‘doorgeladen banaan’ onder de kreet : Bénzoaj, (Utregs voor Banzaai). Of anders toch maar Banzai met 1 a want dat betekent dat je iemand een gelukkig leven toewenst. https://nl.wikipedia.org/wiki/Banzai ( Na de Tweede Wereldoorlog tot in de eenentwintigste eeuw wordt de uitroep als algemene uitdrukking van vreugde en enthousiasme gebruikt.)

  2. Gewoon geheimtaal Rypke, doe ik ook: “jouw soort moeten ze niet vergassen”. Kan het OM niets mee. Oosteuropese toestanden jong.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *