Politie wil mij met drie man oppakken!!!

11

Ze staan hier met drie man om de deur open te breken, ‘bedreiging’, het werden er uiteindelijk vier… ze zijn knettergek geworden en ik wist niet waarvoor het nu was, en dat wilden ze ook niet zeggen…

34 Replies to “Politie wil mij met drie man oppakken!!!”

  1. Zou dat voorgeprogrameerde trutje uit Zweden ook onmiddellijk opgepakt moeten worden die bedreigt hele volken met hel en verdoemenis.

 1. Rypke schrijft reuze interessante artikelen, maar dat hij soms overgaat tot doxing en verbale uitingen die uitgelegd kunnen worden als bedreiging of oproep daar toe vind ik wat minder geslaagd. Eigenlijk heb je dat helemaal niet nodig.

  1. zo kun je natuurlijk alles wel opvatten als “bedreiging”, terwijl de corporate staat niets anders doet dan het volk bedreigen…
   zo zou je een snelsonnet wat ik zojuist maakte ook wel kunnen opvatten als bedreiging naar allerehande commissies die zich inlaten met levensbeeindiging… 🙂

   Dooddoeners

   VOLTOOID LEVEN

   de massa heeft het wel gehad met deze roverheid
   het is vaak een verschrikking het doet het volk pijn
   je zou het liefst ervoor gaan staan voor die onheilstrein
   alles corporaat bedrog en puur perversiteit

   dan wordt men met commissies voorts ook nog doodgegooid
   ik vind dat díe hun leven nu echt hebben voltooid

   30-1-2020

 2. Wij gaan de Staat op de voet volgen, te beginnen met uitvinden wat de precieze aanklacht is. Het zal wel weer uitdraaien op een geval van de vrijheid van meningsuiting, en dus een zeer belangrijke casus voor de toekomst van onze vrijheid.
  Had je al een (goede) advocaat? Misschien kunnen we helpen met de verdediging. T.z.t. mogelijk crowdfunding om je te ondersteunen.
  Rypke, we zijn in gedachten bij je!

  1. gruw gruw, crowdfunding…
   te allen tijde zelf spreken en het nooit en te nimmer dat een (duurbetaalde) ander voor je laten doen, elke advocaat dient het maffia-apparaat in de eerste plaats
   recht hoef je niet te krijgen van een ander dat heb je (of niet)

 3. Moet je nu naar Siberië. 😉
  Wat een stelletje bangerikken. Alleen als je weet dat je gelijk hebt kun je met open vizier strijden.
  Deus vult!

  1. ik moest naar PI Zwaag Hoorn… West Friesland.. is voor mij Siberië.. Woon naast PI Krimpen a/d IJssel maar als extra straf ver weg.. in de hoop dat ik in zou dammen… mvg Aad Boudewijn

 4. Het feit dat Rypke wordt opgepakt, houdt in dat hij gelijk heeft.
  Overheden hebben het in het algemeen niet zo op mensen, die hen “verbaal” de voet dwars zetten. Hopelijk is R.Z. snel weer op vrij voeten, die hij dan weer dwars kan zetten.

 5. en om Rypke een hart onder de riem te steken heb ik deze nog gemaakt…

  Vuur!

  BANZAI

  Rypke is een ecoloog en niet zo’n staatsfraudeur
  hij schrijft over agenda’s van de staatsmisleiders
  échte wetenschap als wapen bij de pennenstrijders
  interessante tijden zijn het maar open wel je scheur

  maar als de waarheid wapen is dan wordt de leugen bang
  en verschijnt de staatsgeweldsmacht in bedrijfsbelang

  30-1-2020

 6. Beste Rypke,

  Jouw friesche bloed speelt je parten !
  Het siert jou de waarheid tegen het licht te houden.
  Dat is iets wat niet voor iedereen is weggelegd.
  Jouw wijsheid en inzicht geeft de overheid de dikke diarree
  waar zij geen antwoord op hebben.
  Niet alleen de overheid maar ook de financiële notabelen (uiteraard
  beschermd door de overheid) hebben belang om jouw gedachte te
  elimineren.
  Ik wens je wijsheid toe om de goede dingen te doen die
  de zaken tot een oplossing brengen.

 7. Rypke,
  Ik heb contact gezocht met je kameraden in het goede. Eén reageerde en maakt zich zorgen, maar nog geen update ontvangen. De ander reageerde niet, helaas.
  Hoop dat het je goed gaat.
  Zodra ik via hen wat hoor, en wellicht een aanwijzing krijg wat jouw lezers kunnen doen zal ik het hier melden.

 8. Rypke,
  Laat je niet intimideren. Zie het maar als een bewijs dat jij heel goed bezig bent met dingen aan de orde te stellen. Een schot in de roos dus. Gelukkig zijn er nog zulke dappere mensen als jij. Dankjewel voor al je gedegen werk. De waarheid gaat winnen. Pas maar op, ze zoeken spijkers op laag water.
  Ik hoop dat Je gauw weer terug bent om op dezelfde voet door te gaan. Je lezers zijn trots op je.
  Vriendelijke groet, Leony

 9. Rypke er staan veel mensen achter he. Dit kan een leuke case gaan worden de komende tijd. Ben benieuwd waarvoor ze zijn gekomen. Je hebt een paar gevoelige snaren geraakt blijkbaar. Zo doorgaan dus

 10. Gregorius Nekschot deel 2

  Kop op, Rypke!
  Motiveert alleen maar nog meer om die groene waanzin te bestrijden!
  Hoop dat ze je fatsoenlijk behandelen en dat je er ongeschonden uit komt, lichamelijk en geestelijk.

 11. De waarheid is zo beangstigend voor de corrupte wereld, en ik hoop dat hun tijd komt dat ze zullen bloeden, want dit alles blijven ze niet ongestraft doen! Veel sterkte Rypke!

  Roger,

 12. Ik ben #GASKLEVER en met mij velen. Wij gaan NIET van ’t gas af. Wij doen NIET mee met de klimaathysterie van dat Haagse krankzinnigengesticht en hun Brusselse filiaal.
  Verklaar jezelf ook tot #GASKLEVER.
  Wij gaan dit stoppen want wij zijn met meer.
  RT.

 13. Dit is voor ons allen een les. Intimidatie wordt niet geschuwd. Als het in hun ogen moet geweld ook niet. Ik denk dat we daar niet in mee moeten gaan.
  Rypke ik waardeer je ijver voor de waarheid. En hoewel “ze” wel een lesje verdienen is het nu nog niet het moment om tegen schenen te schoppen. Ze kunnen nog steeds harder terugschoppen. Denk een beetje aan jezelf. Wij hebben meer aan jouw waarheidsvinding dan aan je martelaarschap. Sterke en hou je taai.

 14. Dit kan de eerste stap zijn op weg naar een burgeroorlog. Rypke houd vol! Gelukkig hebben de klimaat fascisten het hier nog niet voor het zeggen. De meeste tegenstanders zijn fatsoenlijke, maar misleide mensen. Dus je bent waarschijnlijk snel weer vrij. Maar dit is wel intimidatie van de ergste soort en het begin van civiel geweld om het gelijk te krijgen dat ze niet hebben. We staan achter je en zullen je steunen. Degenen die voor dit optreden de opdracht gaven moeten aan de kaak gesteld. Die hebben te veel Amerikaanse politiefilms gezien of films over de bezettingstijd. En gedacht, dat was zo gek nog niet.
  Kees.
  (dr. C. le Pair)

 15. Rypke mienjong, hol kop derbie en derveur, en wait dat allen dei hier wat henschreben hebt, pal achterdie stoan, en terziede zullen stoan,

  waarme grout Remko Eissens Eelde.

 16. Hulde voor je moed en doorzettingsvermogen om het licht over het duister te laten schijnen. Je wist dat dit er aan zat te komen vroeg of laat. De luis in de pels begint kennelijk irritant te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *