Bruinkool brandstof Groen Duitsland

Het licht voor een apocalyptische foto viel precies goed! RWE Bruinkoolmijn Garzweiler

Een persoonlijke favoriete foto- gepubliceerd in de Epoque nummer 5 (september 2019) is de foto van de bruinkoolmijnen (2018 gemaakt) van Duitse energiereus RWE bij Garzweiler. Die bruinkoolmijnen helpen het door politici en hun massamedia opgevoerde groene sprookje mogelijk maken.

Angela Merkel sloot uit angst voor ‘De Grunen’ 8 functionerende CO2-loze kerncentrales, in reactie op het ongeluk bij Fukushima. (Japan)

De aanvoerlijn met Duitse auto’s voor transport naar VS/China (Cuxhaven, DE)

Om dan toch aan de energiebehoefte van Europa’s economische motor te voldoen, moet je dan meer bruinkolen stoken. Want de weers-afhankelijke wiebelstroom uit wind en zon is er natuurlijk vooral om op papier CO2-ruimte vrij te maken binnen het emissiehandelsysteem. Daarmee sla je geen deuk in een bakje energieboter.

RWE met haar kolenopslag in de Eemshaven

Dus vlak over de grens bij Venlo stookt RWE bruinkolen voor Duitsland. Als eigenaar van het voormalig Nederlandse Essent, stookt RWE tegelijk bomen bij in Nederlandse kolencentrales (Eemshaven & Amercentrale) voor 2-3 miljard euro klimaatsubsidie (SDE+) uitgereikt door RVO-ambtenaar Meindert Smallenbroek.

Zoals we uitrekenden, stookt RWE dan alleen al in de Eemshaven een halve Veluwe aan bosoppervlakte op, over 8 jaar uitgespreid.

Sandor Gaastra

Voor ‘het klimaat’… Dat verbranden van bos en gemeenschapsgeld, doet bruinkolenboer RWE onder de verantwoordelijkheid van Directeur-Generaal Klimaat Sandor Gaastra, voormalig directeur-generaal Politie bij het Ministerie van Veiligheid (en mijn verdachte op de lijst van personen die mijn arrestatie regelde)

Dat is dan- we herhalen het nobele doel- om het klimaat te redden. Je moet er maar op komen… Vraag het Sandor Gaastra maar…En vraag ‘m dan ook even of hij een telefoontje pleegde naar z’n oude werkgever, om mij te laten arresteren voor een lasterlijke en gefingeerde aanklacht van ‘doodsbedreiging’. Waarvoor ik later dit voorjaar gedagvaard ben door de klimazi’s…

In Nederland is RWE goed voor miljardensubsidies van RVO/Meindert Smallenbroek vanwege ‘het klimaat’

Misschien is Sandor wel zo’n enorme boef, dat hij bij de politie als geen ander dus wist hoe je boeven moest vangen. En dat ze hem daarom Directeur-Generaal Klimaat maakten. Alleen een (ecologische) crimineel kan zulk klimaatbeleid verdedigen… Door bijvoorbeeld geïnformeerde mensen met gezond verstand met misbruik van overheidsgeweld te criminaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *