Zoon Timmermans vermoordt vissersfamilies met staatsgeweld

Hier moet je zijn als je wilt protesteren, niet het Malieveld…

Voor Blue Tiger Media leg ik vandaag uit hoe milieuclubs als ‘Stichting de Noordzee’ verenigd in de Groene 11 zijn georganiseerd, hoe ze elkaar (Subsidie)geld toespelen. En hoe ze eigenlijk als 1 club zijn op te vatten, waarvan het personeel ook onderling rouleert, als Groene Verfpot van de UBO’s (Ultimate Beneficiary Owners) van de grote bedrijven waar de VNO-NCW de belangen voor behartigt.

Naar voorbeeld van New World Next Week van James Corbett kan ik nu vanuit De Abdij inbellen, zonder zelf in de studio plaats te nemen. Wie zich even inspant, het kost je 30 minuten, de informatiedichtheid is hoog (ik ben docent, geen mediadebiel), maar neem de moeite en je begrijpt beter hoe de Koninklijke Oligarchie Nederland BV functioneert.

Tegenwoordig zitten Stichting de Noordzee en Natuur&Milieu ook in het zelfde pand gevestigd aan de Arthur van Zwendelstraat 600. Op nummer 650 aan die zelfde straat zit ook de CO2-compensatie-industrie van de Carbon Neutral Group, die ontstond uit Stichting Face (van oa Green Seat). Is dat het zelfde pand?

De zoon van Frans Timmermans

De oud-directeur van Natuur&Milieu (Tjerk Wagenaar) is nu aanvoerder van Stichting de Noordzee. Beide clubs zijn de groene verfpot voor windmolens op zee, en de VNO-NCW. Het hoofd communicatie blijkt de zoon van Frans Timmermans (Green Deal, Klimaatcommissaris EUSSR) te zijn.

Ook zit de (ex)VNO-NCW-topman Niek Jan van Kesteren uit Katwijk, de CDA-senator in het bestuur van Stichting de Noordzee. Die is tegelijk de lobbyist van vismultinational P&P uit Katwijk. En er zit een commissaris van Eneco in het bestuur. Dat  energiebedrijf vangt alleen al met windpark Luchterduinen voor de kust van Katwijk een slordige 850 miljoen euro subsidies.

Stichting de Noordzee helpt die industrialisatie van de Noordzee groen wassen onder de noemer ‘natuurvriendelijke energie’.

Begroting SDN 2018

SDN is een club die geen leden heeft, of slechts een honderdtal. Want van particuliere aanhang verwachtten ze maar 7500 euro op de begroting van 2 miljoen euro. Verder krijgen ze vooral Postcode Loterijgeld, en 5,8 ton euro van twee subsidieclubs: Natuurmonumenten (45-50 miljoen euro subsidie van Carola Schouten haar LNV) en het Amerikaanse Oceana (1,2 miljoen euro LIFE+subsidies Europese Commissie)

Europese subsidie Oceana

Oceana werd in 2001 opgericht vanuit het Rockefeller Brothers Fund. Opmerkelijk minstens, dat een Amerikaanse club die ontstond met de oliegelden van Standard Oil (Rockefeller), dus meent dat zij het recht hebben zich met onze Noordzee te bemoeien. En dat ze daar dan direct meer dan 1 miljoen euro Europese subsidie voor krijgen.

Een ‘operating grant’, dat betekent ‘wij in Brussel als dependance van Amerikaanse geopolitiek vinden Oceana zo belangrijk dat we hun personeelskosten en kantoorkosten betalen.’

Citaat wanhopige vissersvrouw via Facebook. Dit is wat dit linkse tuig onze dierbare mensen aandoet

Zo betalen vissers dus per jaar miljoenen euro’s belasting om de lobbyisten en bevriende ambtenaren als Ton IJlstra en Wim van Urk te kunnen betalen, die hun visserijen, gezinnen en gemeenschappen kapot willen maken voor corporate interest (grondstofhaaien Wallstreet en P&P) en wat Groen Linkse idioten. En dat noemt men hier dan ‘democratische rechtstaat’…

Om de agenten te citeren, die mij arresteerden voor wat ik hierop Interessante Tijden schrijf, die mij met geweld op de vloer smakten in mijn eigen huis, en met geweld uit huis sleepten in de handboeien:

‘Nederland is een fantastisch land, en als het je niet bevalt ga je maar ergens anders wonen’.

Via ‘trusts’ en holdings kun je verhullen dat 1 natuurlijke persoon alle besluiten neemt (Ultimate Beneficiary Owner)

Ik zou zeggen: waar onrecht wet wordt is weerstand uw plicht. Ik erken het gezag van deze terroristische geweldstaat niet, en op 19 augustus 2019 zegde ik daarom bij de Raad van State het vertrouwen op in de Nederlandse ‘rechtstaat’.

Natuurlijk snap ik ook wel dat Nederlanders met hun consumptie, televisies, massamedia, en nog maar weer een vakantie of nieuwe uitbouwkeuken, in Plopsaland kunnen leven. Maar dit is hoe de vlag er bij hangt, wanneer je enig zelfstandig onderzoek doet naar het functioneren van de ‘overheid’ die boven ons is gesteld.

  • ‘Rechtstaat’ in Nederland is ‘wat voor de UBO’s kromstaat’….

Daarom noemen wij dit land wel ‘Koninklijke Oligarchie Nederland BV’. Nederland is geen land maar ‘onderneming’, zoals Frans schrijver Michel Houellebecq al constateerde. Milieuclubs van Groene 11 zijn het potje groene verf voor die UBO’s. Daarover maandag meer…

One Reply to “Zoon Timmermans vermoordt vissersfamilies met staatsgeweld”

  1. Uiterst dubieus clubje toch dat Blue Tiger Media. Naast het terecht aan de kaak stellen van bv de overduidelijke klimaathoaxzaken en wat daarmee samenhangt, komen daar ook de grootst mogelijk foute idioten aan het woord zoals ik zag. Een geen-stijl zakkewasser als Jan Roos en een of andere grote malloot die je de coronahoax als aanleiding voor een zoveelste crisis probeert te verkopen… dat laatste zal zeker zo zijn maar het staat dan wel in een geheel ander daglicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *