Roche-Hoffmann maakte miljoenen Valium-verslaafd

Wie profiteert?

De schatrijke klimaatactivisten van WWF  hebben een hoogst interessante relatie met vaccin- en biotechgigant Roche: de Zwitserse Familie Hoffmann. Die familie richtte het WWF op met oa Prins Bernhard en Prins Philip, en ze zijn baas van Roche. Ze profiteren van de door WWF gepromote 2030 Agenda van de Verenigde Naties (SDG-doel 3), die de overheid implementeert van Europees tot gemeentelijk niveau via de VNG.

Roche-Hoffmann werd in de jaren ’60-70′ schatrijk door op agressieve wijze Valium in de markt te zetten als genezing voor je humeur. Daardoor raakten miljoenen mensen in meerdere of mindere mate verslaafd. Nu is zij leverancier gemaakt van corona-testen.

SDG-Doel 3 ‘Better Health’ betekent in de praktijk een centraal geleide gezondheids-economie, waar de overheid belangen behartigt voor multinationals en hun financiers. Zoals via verplichte vaccinaties, waarop deze bedrijven dan binnenlopen.

De ironie wil dat emeritus-president van WWF Prince Philip in 1986 verklaarde als ‘virus’ te willen reïncarneren, om zo de menselijke populatie te dunnen.

Een gecreerde ‘epidemie’ door de pathologisering van ‘Het Leven’

Roche promootte agressief Valium op basis pseudowetenschap
De Zwitserse pharma- en biotech-gigant Roche komt negatief in het nieuws, vanwege dure Corona-tests die zij ontwikkelden. Weinig mensen kennen de historische achtergrond van het succes van dat Zwitserse bedrijf, en haar band met het Wereld Natuur Fonds in Gland, Zwitserland. Die omissie vullen we vandaag.

Roche-Hoffmann werd vanaf 1963 extra groot dankzij het verslavende middel Valium, zo kun je lezen in ‘Anatomy of an Epidemic’ van Robert Whitaker.

Tot 2012 was hij nog vic-orsident

Farmaceuten hielpen samen met de artsenij sinds de jaren ’60- op basis van pseudo-wetenschappelijke opvattingen over psychiatrische ziekte de zogenaamde ‘benzodiazepine-craze’ veroorzaken. Zo konden ze hun nieuwe wondermiddelen op agressieve wijze vermarkten, met name dankzij het vertrouwen dat mensen in hun dokters hadden. Echter, voor de theorie achter de ‘genezende’ werking van die middelen bleek nauwelijks bewijs te bestaan.

Namelijk dat je als ‘depressieve’ mens een ‘verstoorde’ serotonine-huishouding in je hersencellen zou hebben, die even een duwtje gebruikten. In werkelijkheid verstoorde het middel zelf die energiehuishouding, en werden mensen zo verslaafd gemaakt. Overgebruik van Valium en vergelijkbare middelen, verminkte blijvend bij mensen de natuurlijke prikkeloverdracht door de zenuwcellen.

FTM vandaag

‘Mother’s little helper’
Op de webzijde Valiumaddiction.com lees je:

Valium was introduced by a Swiss drug company called Roche Labs in 1963, where it quickly became one of mother’s little helpers for millions of housewives throughout the ’60s and beyond. Throughout the history of prescription medication, Valium was the first billion-dollar medicine and one of the first brand-name drugs. Valium launched the era of blockbuster medicines.

More prescriptions were written for Valium than for any other drug between 1969 and 1982. Valium enabled Roche to build a worldwide reputation in psychotropic medications.

It was initially believed that Valium was not addictive and that it was nearly impossible to take a lethal dose by a suicidal person. After about ten years on the market, Valium had been prescribed to 59.3 million patients. Accounting for 81% of the tranquilizer market in the U.S., critics felt Valium was over marketed by Hoffman-LaRoche.

Around 1975, Valium was being abused on the street as an illegal drug. Valium was still considered generally safe, but soon reports of dependency and withdrawal began to be made. Hoffman-LaRoche was accused of failing to adequately warn physicians and patients of the risk of dependency and ignoring early warnings of serious Valium complications.

2030 Agenda: gedwongen vaccinaties en mensen als labratjes farmaceuten?

Valium kreeg de bijnaam ‘mothers little helper’, als kalmeringspil waar je in alle onschuld naar greep. Ook betaalden de Farmaceuten voor media-exposure, om hun pil tot ‘het normale leven’ te promoten. Een echo met Corona lijkt niet te missen:

During this era of the benzodiazepine craze between 1965-1979, numerous magazines printed articles regarding the consumption of medications such as Valium.

These articles were in magazines such as Newsweek, Time, and Science Digest. Articles also appeared in woman’s magazines such as Cosmopolitan and Ladies’ Home Journal. Theses articles were read by a wide audience and generally accepted by most.

Articles wrote about a new type of relationship between doctor and patient, one where emotional problems could be cured simply by visiting a doctor and obtaining a prescription for a miracle pill.

2030 Agenda 🙂 De ironische variant noemt bij 3 al ‘Forced Vaccinations’, in Denemarken al praktijk

Geleide planeconomie voor ‘gezondheid’= 2030 Agenda (SDG-doel 3)
Hoe het ook zij, Valium was de cashcow die Roche en dus de Familie Hoffmann groot maakte. Nu is Roche ook groot in biotech en GMO. De meeneem-boodschap tot zover: als ‘de overheid’ en vaccinatiecowboys claimen dat ze het beste met je gezondheid voor hebben: is dat dan wel zo? Wiens belangen dienen zij?

Zie ook dit filmpje over de brandbrief die de ‘uitvinder van email’ en biomedicus Dr Shiva stuurde aan Donald Trump. Volgens hem zijn ook studie over vaccins tegen virussen gebaseerd op een onwetenschappelijke -want veel te primitive kijk- op het immuunsysteem. Hij bepleit een fusie van oosterse en westerse geneeskunde, waarin je de totale levensstijl meeneemt.

Je kunt je immuunsysteem immers versterken door veel in de zon te zijn (vitamine D) en door gezonde voeding (Vitamines A en C).

Wat wel vaststaat: bij verplichte vaccinaties (in Denemarken al afgekondigd) -profiteren vooral grote vaccinatie-multinationals. Volgens Dr. Shiva is die campagne onderdeel van het hier al uitentreure besproken 2030 Agenda, doel 3: “Better Health’: een centralistisch geleide massa-gezondheidszorg.

Op internet circuleert al jaren de sarcastisch variant op dat 2030 Agenda-programma van de Verenigde Naties. Daar noemen ze SDG-doel 3 gekscherend ‘Forced Vaccinations’ (zie hierboven) Vaccinatie-lobbyist Bill Gates is ook agressief promotor van die 2030 Agenda met haar 17 SDG-doelen, waar ook klimaatbeleid bij hoort. Die noemt zich de ‘SDG-Goalkeeper’.

Je kunt niet tegen ‘goede gezondheid’ zijn. Maar HOE bereik je dat?

Men claimt voor de Vereniging Nederlandse Gemeenten (zie boven), dat ze zelfs een ‘einde aan epidemieën’ kunnen maken. Alle 17 SDG-doelen klinken wollig, zoals ‘Goede Gezondheid’. Maar wie bepaalt de wijze waarop je die bereikt?

Robert Jensen liet al een filmpje van Bill Gates zien, waarin hij vaccinaties aanbeveelt, ook tegen bevolkingsgroei… (,…) En zo komen we bij andere populatie-activisten terecht: de oprichters van het WWF, waarvan de bazen van Roche al decennia bestuurders zijn. Al een eeuw lang (zie ook ‘Global Population’ van historicus Alison Bashford) heeft de koloniale elite- waartoe ook Haute Finance behoort- 1 hoofdzorg: ze vinden ons met ‘teveel’ mensen zijn.

Met voorwoord Prince ‘Virus’ Philip

‘Terugkeren als een virus’ (WWF-president)
Er bestaat- via de bemoeienis met de gegroeide menselijke populatie- een interessante relatie tussen zulke multinationals, ‘filantropische organisaties’ en de ‘conservation’-industrie van het schatrijke WWF. Die groenwasserette van de belangen van multinationals en GMO-giganten (zie oa Der Pakt mit dem Panda) haalde in 20dik 770 miljoen euro binnenhaalde in 2018 (waarvan 17% publieke gelden). 

De firma is opgericht door de familie Hoffmann, die ook de firma nog steeds leidt, nu met Andre Hoffmann. Zijn vader Luc Hoffmann richtte met Prins Bernhard, Prins Philip en Godfrey Rockefeller het WWF op als fondsen-vehikel voor het in 1948 opgerichte IUCN. Luc Hoffmann overleed in 2016. Hij richtte ook de groene club Mava Foundation op, die projecten van ondermeer Vogelbescherming financiert (Flyways) Daarvan is zijn zoon Andre nu de baas.

Planetary Boundaries

Tot 2016 was Roche-baas Andre Hoffmann ook vice-president van de raad van commissarissen van WWF in Gland. Prins Philip was in 2016 nog emeritus-president van WWF. Die gaf Andre Hofmann in 2018 nog de ‘Duke of Edinburgh Conservation Award’, zo meldt het aan WWF in Gland verbonden Luc Hoffmann Institute.

De Duke wordt wel ‘Prins Virus Philip’ genoemd, vanwege zijn roemruchte citaat uit 1986, in een voorwoord aan bovengetoonde boek ‘If I were an animal’ van Fleur Cowles, hier aangehaald door econoom Larouche:

“I just wonder what it would be like to be reincarnated in an animal whose species had been so reduced in numbers than it was in danger of extinction. What would be its feelings toward the human species whose population explosion had denied it somewhere to exist. … I must confess that I am tempted to ask for reincarnation as a particularly deadly virus

The Duke of Edinburgh vergelijkt in dit BBC-interview de mensheid ook met ‘plague proportions’, en dat was in 1984.

En daarin is Philip niet uitzonderlijk in het land van ecofascisme BV. Zo denkt die ‘elite’ over de rest van de mensheid. De tegenwoordige variant om ‘de grenzen’ van ‘de aarde’ te bewaken die wat academischer klinkt, dat is ‘Tipping Points’ en ‘Planetary Boundaries’ van de Club van Rome.

Een club technocraten die een hek zal zetten rond ‘the commons’, zijnde ‘hun’ grondstoffen en gronden = planetaire grenzen.

WWF promoot zelfde agenda als Brussel en ‘groene’ multinationals
Het WWF haar agenda loopt vrijwel parallel aan die van de internationale elite rond de Verenigde Naties, de Europese Commissie en de ‘Green Deal’ van Frans Timmermans. WWF promoot op agressieve wijze een ‘New Deal for Nature’. Dus een centraal geleide planeconomie, waarin de belangen van de krachten achter WWF zijn gediend.

Daartoe kennen zijn astronomische bedragen (biljoenen euro’s per jaar) toe aan gebruik van ‘de natuur’, die als ‘natural capital’ onder beheer van een supra-nationale entiteit moet komen. Oftewel: ze bepleiten de privatisering van de publieke ruimte, het water en de lucht. Die moeten dan eigendom worden van de mondiale financiele elite, als achtervang van een nieuwe wereldmunt.

Een ontwerp van zo’n wereldmunt bestaat al: De Earth Dollar, backed by the natural capital of the Earth’.

WWF 2018, net als de ‘Green Deal’ van Timmermans

Dat WWF die privatisering promoot als ‘New Deal for Nature’ is geen toeval. Want hun president sinds 2016, de bankier Pavan Sukhdev maakte met ondermeer het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) al een studie voor de Europese Commissie (2008). Die studie – The Economics of Ecosystems & Biodiversity’, zou biljoenen euro’s rekenen voor zogenaamde ‘ecosysteemdiensten’ die de natuur levert.

Dat lobbyrapport werd vervolgens een beleidsstuk van de Europese Commissie. Dus het plan om beslag op onze omgeving te leggen, Griekenland-stijl, dat ligt al klaar. Een ander doel kan WWF niet dienen. Want zoals ik al in 2012 beschreef voor ‘De Groene Rekenkamer’ beschermt WWF nauwelijks effectief natuur. Ook het meeste geld op aan reclame, zoals voor windmolens.

WWF jaarrapport 2018

Net als Roche verkopen ze dus een dubieus medicijn, in dit geval om echte ecologische problemen als natuurverwoesting te ‘genezen’. Ze claimen zelfs als kwakdokters dat we een ‘stabiel klimaat’ krijgen, als je maar genoeg windturbines inde natuur zet. En een geleide planeconomie, die het gros van de bevolking in armoede stort- Griekenlandstijl- (‘halve production and consumption’) zou de planeet gaan redden.

….

Met waterrantsoenering, een hek om de helft van de wereld (50% ‘protected area’). En dat is dus de club, waarover de bazen van Roche, de Familie Hoffmann waken. En waarvoor ze jaarlijks donaties geven, zo bedankt het WWF de familie nog in hun jaarverslag 2018. Natuurlijk is de Familie Hoffmann ook gewoon mens. Ongetwijfeld vinden ze het leuk om vogels te kijken. Maar vaker dient ‘filantropie’ in zulke kringen als zacht gezicht bij harde zaken.

WWF Jaarverslag 2018, ook 2030 Agenda pushen

En hun stichtingen zijn vaak sluizen om geld bij de belastingdienst vandaan te houden, zodat ze geld politiek kunnen inzetten. Of de Familie Hoffmann daadwerkelijk om ‘milieu’ of uw gezondheid geeft? Als ze vrienden met Prince Philip zijn, die als virus terug wil keren, dan kun je twijfels hebben…

Ook bijzonder. Het WWF haalt liefst 770 miljoen euro aan jaarinkomsten. Maar de Europese Commissie financiert hun Brusselse lobbykantoor met wel 22 lobbyisten. Het Brusselse lobbykantoor krijgt een zogenaamde ‘Operating Grant’ van 0,85 miljoen euro subsidies. Dat krijgt WWF omdat ze de belangen dienen van de valse elite. Toch?

Niet omdat ze niet zelf als ‘particuliere’ stichting de huur in Brussel kunnen betalen. WWF is een klassiek gevalletje ‘Astroturfen’: het veinzen van maatschappelijk draagvlak voor beleid waarop de valse elite casht.

2 Replies to “Roche-Hoffmann maakte miljoenen Valium-verslaafd”

  1. Uitstekend onderzoek Rypke! Dat is een gezellige club bij elkaar. En met deze achtergrond wordt de bevolking geacht gerust een vaccinatie te nemen. Zou de negatieve media rondom anti-vaxxers al voorwerk zijn geweest om mensen die liever niet een corona vaccin nemen buitenspel te zetten? Dit wordt een schaakmat/russisch roulette scenario voor de bevolking. Als je een vaccin neemt met wie weet wat voor troep wordt je er misschien niet beter van en als je het niet neemt sta je misschien buitenspel in het systeem. Dat is een onmogelijke keuze.

  2. nee hoor Johan, niet onmogelijk, ik ben al 15 jaar hier op voor bereid, mijn keuze is al lang gemaakt, mijn bewustzijn is mij veel meer waard dan mijn lichaam, ik heb totaal geen behoefte om een zombie slaaf te worden van de toekomstige AI samenleving, als mensen hiervoor voor kiezen dan is het maar zo dan zeg ik baai baai zwaai zwaai 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *