Twee ongevaccineerde konijntjes op RIVM-campus

Het RIVM-hoofdgebouw met konijntjes

We fotografeerden de natuur rond de RIVM-campus in Bilthoven en werden al snel staande gehouden door de politie: Ausweiss! Twee agenten waren door de RIVM ingeschakeld, omdat ze mij met fototoestel rond hadden zien lopen. Ik fotografeerde twee ongevaccineerde konijntjes, die voor de hoofdingang wat scharrelden.

Van die konijntjes leek 1 wel een beetje tipsy, dus besmet met het myxoma-virus. Dat virus werd in 1953 expres losgelaten in Australie en Engeland ter populatiecontrole, om de konijnenstand uit te dunnen.

In Georgia (USA) staan de beruchte ‘Georgia Guidestones’ van Vrijmetselaars, neergezet in 1980. Met daarop 10 geboden voor de Nieuwe Wereld. Hun eerste gebod is dat er maar 500 miljoen mensen op aarde mogen leven, ‘in perpetual balance with nature’. De ideologie van het ecofascisme ziet mensen als een plaag voor de planeet.

Hij oogde wat tipsy

Culling the herd (de populatie uitdunnen)
Die  konijnenziekte is ooit als virus in een laboratorium ‘ontwikkeld’. Het was afkomstig van een Braziliaanse konijnensoort, en werd vervolgens getest op dodelijkheid tegen Europese konijntjes. Zo zouden konijnenplagen in Australië op wetenschappelijk verantwoorde wijze worden bestreden.

Intravacc kreeg miljoenen van Bill Gates voor zijn vaccinatieprogramma

Dat is zeker gelukt, want in combinatie met de VHS-virusziekte werden konijntjes een bijzonderheid. Alleen op bedrijventerreinen en campussen als die van de RIVM vind je ze nog in de overdaad van vroeger. Zie daartoe ook mijn reportage over de Young Urban Bunnies (Yubbies) van Amsterdam Sloterdijk

Young Urban Bunny Sloterdijk

Een met het myxomavirus besmet konijn werd in 1953 losgelaten in Australië, zodat in 2 jaar tijd de konijnenpopulatie kelderde van een geschatte 600 miljoen naar 100 miljoen.

Zo liet de Franse arts Paul Felix Armand-Dellille (1874-1963) dat myxomavirus (een pokkenvirus) ook los in Frankrijk in dat jaar, geïntroduceerd vanuit een Braziliaans laboratorium. Al is er discussie of het ‘per ongeluk ontsnapte uit zijn lab’. Net als bij het ‘gedesignde’ Coronavirus (van mens tot mens overdraagbaar gemaakt) uit dat laboratorium in Wuhan

Er groeit ook Bolderik, waarschijnlijk uit een expres losgelaten zaadzakje met akkermengsel. Op moderne akkers groeit het nauwelijks meer

In Groot Brittannie lieten ze het Myxomavirus ook los op de konijnenpopulatie in 1953. Binnen korte tijd was 99 procent van de konijnen daar uitgeroeid. Tot consternatie van jagers, maar vreugde van boeren. Vanuit Frankrijk zou het Myxomavirus ook Nederland bereiken en daar de populatie uitroeien.

Eerder waren ter bestrijding van konijnenplagen al vossen in Australië uitgezet. Maar die pakten niet alleen de konijntjes, ze vraten zich ook een weg door de inheemse buideldierfauna. Zoals de uitgezette katten dat in Australië ook doen. En dit was niet de eerste maal dat wetenschappers een virus of ziekte loslieten op populaties van ongewenste diersoorten, die de belangen en grondstoffen bedreigen.

Er huizen verder biotech-bedrijven

Toen ik als kleuter konijntjes hield, moest je jaarlijks een vaccinatieprik halen voor die knagers tegen het myxomavirus. De twee eerste konijntjes die ik van Opa kreeg gingen daar namelijk dood aan. De moderne virusplaag voor konijnen heet VHS. Daaraan gaan ze in slechts 2 dagen dood, krijsend van de pijn door inwendige bloedingen.

Mijn laatste konijn, ‘knabbel’ was een Pooltje dat ik van kleutertijd (4 jaar) tot 12 de jaar hield. Toen die dood ging, was ik als jongetje tot rouwens toe bedroefd. Meer dan bij menig meerderegraads familielid dat overleed. Tot zover het konijntjes-deel van ‘Culling the herd’, populatiecontrole.

De mensen die onze vrijheid af willen pakken = ECOSOC

Intravacc & Bilthoven Biologicals, de helden van massa-vaccinatie via Corona-Spoedwet
Op de RIVM-campus aan de Soestdijkse Weg huist een vaccinatiebedrijf, dat van Bill Gates recent nog 3-4 miljoen euro steun kreeg. Daarnaast is hier de Biotech-industrie gevestigd; bedrijven die via genetische manipulatie pogen rassen te veredelen. Een van die laboratoria is vernoemd naar de dochter van de Koning.

Hoezo ben je kanjer, wanneer je met doorbetaald salaris in dienst van De Staat geen enkel risico loopt?

Hoezo?

Er hing ook nog een spandoek, waarin zij zichzelf ‘Kanjers’ noemen, als (would-be) ontwikkelaars van een vaccin tegen het Corona-virus dat zou rondwaren volgens de overheid en haar massamedia. De Staat en haar media testen je gevoel voor logica alvast. Immers, als iedereen ‘drukke plekken’ vermijden kan, dan zouden die drukke plekken niet meer bestaan. En wie bepaalt wat ‘onnodig’ reizen is?

Krijgt U hier al dat ‘wij’-gevoel van, of is dat dan ‘wij tegen de overheid’…

De campus lijkt steeds meer op een soort afgesloten concentratiekamp, bepaalde delen hadden zo’n Josef Mengele-uitstraling qua geheimzinnigheid. Zoals een oud-medewerker vertelde kon je 15 jaar terug nog vrij het terrein oplopen. Nu moet je door allerlei poortjes, en omringen prikkeldraad-hekken de hele campus.

Betonblokken liggen klaar om toegangswegen te blokkeren.

Betonblokken klaar om toegang te blokkeren

Arme Prinses Amalia, als zo’n lelijk gebouw naar je vernoemd wordt. Of wordt hier blauw bloed veredeld?

Wie werkt hier? Josef Mengele?

Klaprozen, nog meer ontsnapt akkermengsel dat zich vervolgens zelfstandig verspreidt op de RIVM-akkers

Wees afstandelijk!

Wat is dit, een pioenroos?

En wanneer je dus BUITEN die campus rondloopt met je camera, dan komt er direct een politie-auto, stappen twee agenten uit die je Ausweiss vragen. Nadat je de agenten uit hun politie-modus krijgt, en er op normale mens-tot-mens-wijze mee kunt praten, dan is er niets aan de hand. Een van de twee dames was helemaal getatoeëerd, met ‘the flower of life’. Zij hadden ook geen zin in gedoe.

Toch is dit weer een hernieuwde bevestiging, na reeds met geweld in eigen huis op de vloer gesmeten te zijn door De Staat: Nederland is niet meer wat het 15 jaar geleden nog maar was. Het is een land geworden waar ‘De Angst’ regeert. Met ‘controle’ ingekleed als ‘zorg voor’ als het geijkte lapmiddel. Zo kun je dat ‘samen’-gevoel tegen Corona ook interpreteren, als gedwongen wij.

Overal betonblokken

Je komt alleen via poortjes binnen

Gezellig werken bij de genknutselaars van Bilthoven Biological

Aan de Soestdijkseweg, vlakbij Paleis Soestdijk

Of wil je staande gehouden worden. Met de Corona-noodwet zal hier in Nederland mogelijk ook gedwongen vaccinatie volgen. De politie schijnt zich al voor te bereiden, hoe ze weigeraars dan met razzia’s kunnen aanvegen. Vooralsnog blijft het bij wonderlijke rituelen aan de koffiebar.

Dat je orders-opvolgend barpersoneel treft, waarvan je als dwangneuroot de handen moet ontsmetten, vragen over je persoonlijk leven en gezondheid moet beantwoorden voor je even een drankje mag.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je beslissingen, niet ‘de overheid’ bepaalt dat. Jij beslist of je naar die overheid wil luisteren of niet, en dan de consequenties wilt nemen

Al even wonderlijk waren de Vrijmetselarij-kuntwerken op de rotonde van Bilthoven. Het schijnt dat hier een bejaardenhuis voor Vrijmetselaars staat. Zulke mensen met hogere kennis worden ook oud en gebrekkig. En de motto’s die ze hier plaatsten zijn basis-wijsheden.

Ken Uzelf, helemaal voor! ‘Op U Komt het aan’. Kunnen we ook mee instemmen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je besluit, om de meest dubieuze Corona-orders op te volgen, en zo anderen ook te dwingen in jouw keuzes mee te gaan.

Orders van een overheid/RIVM, die mogelijk de belangen van sponsor Bill Gates meer gezind is dan uw veiligheid en gezondheid.

Althans, die sterke indruk bestaat omdat er al een geneesmiddel is, zodat er ook geen mondiaal huisarrest met economische verwoesting nodig was: Hydroxy-chloroquine. U hoort daar in de mainstream- media niets over, maar dit filmpje van de Blauwe Tijger heeft toch al 400 duizend mensen bereikt. Dus U bent niet de enige die al langer zo zijn twijfels heeft bij de uitlatingen van ‘de staat’, die zo begaan zou zijn met uw gezondheid.

De initialen van de koning bij Dodenherdenking

Immers: van wie is ‘de overheid’? Wij constateerden al, van de UBO’s (bovenbazen) van het grootbedrijf en de hoofd-UBO, de Koning van O. Is het toeval dat dit instituut in Bilthoven zit, vlakbij Soestdijk? Of dat de Koning ook vrijmetselaar is en die winkelhaak met passer in zijn logo heeft?

De Koning draagt net als Frans Timmermans en Hoogleraar Stikstofstudies Jan Willem Erisman ook zo’n SDG-speldje, met die 17 lollykleurtjes van de 2030 (klimaat)Agenda.

Eerste Gebod van Amerikaanse Ecofascisme op Georgia Guidestones

Die Vrijmetselarij uit zich als een wijsheidsclub (‘gnosis’, hogere kennis) met goede connecties. Net als het Corps, maar dan meer spiritueel, met meestal sterk theosofische trekken (net als de Verenigde Naties en de Lucis Trust). Maar zij heeft ook haar sinistere kanten.

Zo werd door vrijmetselaars in Amerika in 1980 de ‘Georgia Guidestones’ opgericht, zie hierboven een gedeelte afgebeeld. Die stenen pretenderen een tijdpad te zijn voor de nieuwe ecologisch verantwoorde wereld. Met daarop in meer talen in graniet uitgehouwen de 10 geboden voor de nieuwe aarde.

Er is nog nooit zoveel aan wegwerphandschoenen in plastic weggegooid…

Het eerste gebod stelt ‘maintain humanity under 500 000 000 in perpetual balance with nature’. Oftewel, er zijn nu 7,5 miljard mensen ‘teveel’. Je moet wel menen over bijzonder hogere kennis te beschikken, om zoiets niet alleen in steen te beitelen. Maar dat je er ook voor kunt zorgen, dat zulke standbeelden niet vernietigd worden of na aanslagen (ondergekalkt) weer schoongepoetst.

Terwijl je wel ongestraft een standbeeld van Columbus in Seattle kan neerhalen. Oftewel, je moet wel invloed hebben achter de schermen, als je zo’n potsierlijk stenen monument optrekken met ‘roei het gros van de mensheid er uit’ er op al 40 jaar weet te beschermen en uit de publiciteit houdt.

Het is toch wonderlijk, dat je over die Guidestones in de massamedia vrijwel nooit iets hoorde. Ik ken het bestaan ook nog maar een jaar of 5. En als media ze wel beschrijven, dan is dat in vergoelijkende zin.

….dus ja, wat doen ze hier nu allemaal eigenlijk in het ‘Cohen’-gebouw?

Kleine en grotere complotten
Met Karel van Wolferen heb ik vanmiddag dan ook een gesprek over kleine en grotere complotten. Hoe groot kan een complot worden? Hoe weinig mensen kunnen de velen aansturen? Hoe ver kun je daarin komen? Met het mondiale huisarrest zien we: heel ver…

Daar heeft deze nestor uit het oude establishment – die ook Bilderberg-conferenties bezocht-vast verhelderende inzichten over…

Of men nu daadwerkelijk met Bill Gates de menselijke proefkonijnen als populatie-experiment wil aanwenden: dat is een boude stelling die even sterk bewijs vraagt. Maar uit logische consequenties lees je al iets over ware intenties. Vast staat al dat via het opblazen van Corona en het mondiale huisarrest, een niet eerder vertoonde controle over de menselijke populatie op aarde is verkregen.

Overheidsbank ASN en milieuclubs wrijven je al in: je bent teveel, bent schuldig en moet betalen!

Je hoeft niet doorgeleerd te zijn, om het in discussie tenminste met elkaar op dat punt eens te zijn. Ook bestaat er een door het koningshuis gesteunde ideologie, het Ecofascisme. Die ideologie schetst mensen als plaag voor de planeet. De ASN Bank van De Staat der Nederlanden schetst je nieuwgeboren kind ook als CO2-bom.

Iets dat ‘gehalveerd’ moet worden voor 2030, zoals de boeren ook gehalveerd moeten. Dus je hoeft niet geheel paranoïde te zijn- met de nazi- en communistengruwelen vers in het geheugen- om hier eens wat meer op je hoede te zijn… Kunnen er werkelijk psychopaten bestaan onder de boven ons gestelden, die op die satanische wijze over ons denken?

Zien we hier niet de logische eindconclusie voltrekken van een technocratische ideologie?

7 Replies to “Twee ongevaccineerde konijntjes op RIVM-campus”

 1. Met Karel praten valt natuurlijk ook altijd te leren , ik hoop dat je alsnog van je stoel valt na wat jij al weet, ben zeer benieuwt . Ga je het dan met ons ook delen?

 2. Ik heb myxomatose niet specifiek onderzocht, maar in Gods Natuur bestaan er natuurlijk geen virusziekten. Complete waanzin.
  Na een korte kijk via de zoekmachine, zie ik dat het inderdaad begin jaren 50 plots her en der opduikt.
  Laat dat nu net de tijd zijn dat er overal DDT gebruikt ging worden en de kinderen van datzelfde gif polio ontwikkelden…
  Als je de vijf biologische wetten van dr Hamer kent, laat je je niet gek maken door alle onzinverhalen die er over je uit worden gestort.

  1. En natuurlijk is alles nog veel krankzinniger dan je je kunt bedenken. Ik zie dat dat DDT volgens de wiki ook en nog altijd wordt ingezet om de zogenaamde malariamug te bestrijden. Ja geen wonder dat je dan ziek wordt, niet van de mug natuurlijk, maar van het gif. En wie propageert die onzin… de WHO… tja en in het verlengde van dat maffiaclubje heb je dus het RIVM…
   Degene die bedacht om DDT als insecticide in te zetten werd overigens in 1948 “geëerd” met een Nobelprijs. Zo propageer je dus je waanzin.

 3. Hallo Rypke,

  Fraai stuk journalistiek, in tekst en fotografie.

  Van Langweer naar Bilthoven … Ik ken het … inmiddels mijn ‘tweede huis’.

  Overigens … welkom, hoor!

 4. Hoe noem je dat zwakzinnige ge-oh bij de blauwe tijger ook weer, gecontroleerde oppositie of zo? (Ze begonnen daar al meteen met de boel te besodemieteren, eng mannetje die Zwitser) Te dom voor woorden natuurlijk! Blijf lekker in de waan van de allopathische nep-wetenschap en verberg zo de essentie van waar het in werkelijkheid om gaat! Er bestaat godverdomme geen besmettelijk virus stelletje dombo’s en zal er ook nooit bestaan, alleen in het hoofd van een zwakbegaafde.
  De allopathie kent geen enkel geneesmiddel en zal die ook nooit kennen. Uitvinding van de Rockefellers weet je wel. Gods natuur zit gewoon zo niet in elkaar dat je symptomen zou moeten bestrijden. Geest, hersenen en orgaan werken te allen tijde samen bij ziektes. Buiten de vergiftiging van mensen gelden altijd de vijf biologische wetten die dr Ryke Geerd Hamer 40 jaar terug ontdekte. De schepping zit heel logisch in elkaar! En dat is ook nog eens wetenschappelijk aan te tonen itt de allopatische oplichterij.

 5. Ach ja, geheime genootschappen, zoals de Vrijmetselaars en alle afgeleiden, ze bestaan. Als de Machthebbers op aarde op zeker moment gemene zaak weten te maken is het met het gewone volk gedaan. Logisch, want terwijl de Aarde een paradijs zou kunnen zijn voor een kleine groep weldenkenden is het in de praktijk een smerig en oorlogszuchtig oord, mogelijk op weg naar een definitieve ondergang. Allemaal door die al maar door fokkende mensenmassa’s die alle natuurlijke bronnen in hoog tempo opmaken.
  Als de Machthebbers op aarde op zeker moment gemene zaak weten te maken… ligt het voor de hand dat ze gehoor geven aan het advies op de Georgia Guidestones: “Maintain Humanity under 500.000.000…”. Mogelijkheden zat, bommen, virussen, chemicaliën, informatica. En het zit ook in de menselijke natuur, niet voor niets is men eeuw in, eeuw uit bezig geweest elkaar af te slachten. Niet alleen de Nazi’s pakten het aan op industriële wijze. En het overgrote deel heeft toch nauwelijks iets door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *