Dit mag U van de NPO niet weten…

Bar van Blue Tiger Studio

Met broeder in het goede, filosoof Tom Zwitser boomden we aan de bar in de Blue Tiger studio door over de Nieuwe Wereld Orde, de Nieuwe Mens en Nieuwe wereld die miljardairs rond het World Economic Forum via ‘The Great Reset’ willen afdwingen.

De mens die als God wil zijn, nu via het masterplan van de 2030 Agenda. Nadat de schaakstukken afgelopen 5 jaar op het bord werden gezet, volgt nu hun decade of action. De oeroude wens tot ‘empire‘ in een nieuw jasje van ‘groen’ en Covid-19. Er is niets zo oud als het idee ‘dit is nieuw’…

Je ziet de overheids-instituten als Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) al hun voornemens pagegaaien. Wanneer World Economic Forum zegt ‘we moeten dit moment aangrijpen om de hele economie te vergroenen’, evenals hun blad The Economist, dan zegt PBL dat enkele weken later.

Omdat zowel Tom als ik niet geheel onbelezen zijn, kun je van ons tweegesprek bij whisky en sigaren vast wel wat opsteken. Dit is verboden materiaal in de mainstream-media en bij de Staatsomroep (NPO), die wij inmiddels met een zak zout nemen.

Socialistenvuist wil macht grijpen, totale controle en centrale planeconomie

Dus misschien is het wel beter wanneer U gewoon dit filmpje NIET ziet, en wanneer je gewoon vasthoudt aan het wereldbeeld dat zij je inwrijven… Die meer dan anderhalf uur, ze vlogen voorbij terwijl we aan onze sigaren zogen als waren het vrouwentepels… Zo voer je een bargesprek!

Klinkt dat ‘politiek incorrect’? Goed zo! Een ‘gemiddelde man’ is geen man. Dus blijven we liever buitenbeentjes.

 • Wilt U ons grondige uitzoekwerk steunen, dat U helpt uw eigen inzichten te verbreden? U kunt doneren aan Interessante Tijden via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv Rypke, en Blue Tiger Studio ( IBAN: NL76INGB0000592971) Dan kan ik mijn werk voortzetten en Tom Zwitser ook, wij leven namelijk geheel los van staatssteun en willen dat graag zo houden…

10 Replies to “Dit mag U van de NPO niet weten…”

 1. Zojuist het gesprek gezien op youtube. Dit zouden meer mensen moeten zien als eyeopener wat er werkelijk gaande is in deze wereld.

 2. Was meer mooi om jullie zo te zien, Rypke. Een nieuwe zuil van mensen die willen leven buiten NGO/NPO/Grootkapitaal/Agenda2030 zal het licht zien. Alleen samenwerking onderling kan bovenstaand kartel doorbreken. Een vrijwilligerscooperatie in het Noorden in oprichting?

 3. Filosoof…? Hahaha 🙂
  Je kan veel zeggen over die Tom Zwitser, maar op Liefde voor Wijsheid heb ik die gast nog nooit betrapt. Met een weinig mensenkennis lees je dat wel van iemand af. Ik voel ook absoluut geen behoefte naar dat soort kereltjes te kijken. Verder, iemand die geen waarheid nastreeft vindt vanzelf nooit enige wijsheid.
  Over agenda’s gesproken…

 4. ko,

  Vind je?
  Ik vind beide kerels redelijk écht. Of ze spelen hun rol erg goed, óf ze zijn gewoon zoals ze zijn. Het zet wel geen zoden aan de dijk, die ‘waarheid’ over al die ellendelingen in Nederland, want ons kent ons nou eenmaal, maar ze dóén tenminste wat, die twee. Ze zouden hun energie misschien beter kunnen richten op positieve zaken, dat wel. Want als je een goed stel hersens hebt en een lieve levensinstelling, dan is het zonde die te verdoen met negativiteit. Het leven is te kort voor al die narigheid. En er zijn zóveel ellendelingen en meelopers, die alleen maar ophouden en lopen te zeuren voor niks, dat is onvoorstelbaar. Miljoenen zijn brainwashed voor het leven en zijn eigenlijk menselijke slaven geworden. Die ordervolgers zijn onbereikbaar en ze zijn niet meer te deconditioneren. Toch lopen die types vooraan in de rijen van de gewapende macht. De slippendragers zijn ook talrijk vertegenwoordigd. Men geniet van het aanzien en het beetje macht dat ze hebben als ze een vette beloning krijgen. Want daar herken je de mens ook wel een beetje aan: aan zijn inkomsten. Vaak hoe hoger op de ‘burgelijke’ ladder, hoe sterker de verbinding met powers that be. Men ziet het al aan de huizen die men bewoont vaak. Vaak hoe duurder, hoe sterker de verstrengeling met de macht. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Ze schamen zich niet eens. Ze beseffen hun eigen gecorrumpeerdheid niet eens meer. Immers, aanzien, een speldje, een goede ‘baan’ en een goede naam ook vaak nog eens, das niet niks.
  De menselijke geest is misschien ook maar een middel om goed eten en te drinken en te zorgen voor goed en veel nageslacht. Das de natuur hè? En die kun je niet veranderen. Dus neem het de strebers maar eens kwalijk al ze hun natuur volgen. Vaak is men kinderlijk onwetend en niet in staat om ‘hogere’ denkbeelden te aanschouwen. Dat moet je ook maar nét gegeven zijn, dat talent.
  Kortom, laten we niet te streng oordelen. Een mens doet wat ie denkt dat goed is, ook al is zijn denken niet in staat om verder te denken dan de neus lang is. Bovendien, men moet maar nét op het idee komen om eens wat verder en dieper te denken dan gebruikelijk. Men geniet van de tijd op deze aarde en laat zich graag vermaken. Dat er families zijn die een tamelijk strijdvaardige houding aannemen om hun familie te verrijken is nu eenmaal ook een natuurlijk iets. Hoe slimmer en gewiekster, des te beter het leven voor hun.
  Om de wereld te zien als één en de mensheid als een broeder en zustergemeenschap is iets dat superegoïsten natuurlijk sterk tegen de borst stuit. Zoiets vinden ze maar ‘viezig’. ‘Volks’. Het valt mij trouwens vaak op dat ‘goede’ mensen vaak lieve, maar tegelijk ook wat dommige ogen hebben. Het lijkt wel alsof Christelijke naastenliefde een beetje dommig is. Niet stoer of heldhaftig, maar iets ‘smoezelig doms’. Ergo een beetje tegennatuurlijk en niet mannelijk. Net als je familie voortrekken ook menselijk is en de andere families als gelijkwaardig zien iewat perversig is. Immers, sommige families zijn inderdaad redelijk ‘onnozel’ en zó achterlijk, dat het een wonder is dat ze nog leven. Zet daar nou eens een bepaalde familie van meest geleerden naast. Muzikaal geschoold, mooie mensen met een goede smaak en een goed ontwikkeld gevoel voor humor. Die passen nu eenmaal niet naast die Jan met de eeuwige Pet.
  Maar ja. Toch kies ik -wegens het idee dat het toch beter is- voor een soort Christelijk (Hebreeuws?)) communisme. Gelijkwaardig aan elkaar. Met erboven een stel verlichte geesten als leiding. Áls ze tenminste alle mensen een kans geven. Een kans om gewoon gelukkig te leven in vrede en harmonie. Het leven is eigenlijk een soort illusie. En als het dat is, kunnen we maar beter zorgen dat het een leuke illusie is. Punt is alleen dat we in een wereld leven van geldmacht. Domme lelijke mensen die soms niks kunnen, kunnen zo macht over het leven gaan krijgen van anderen. Van die geldpatsers en beursjakhalzen. Poenjagers en geldlustige wezels. Die moeten toch wel enigszins gestopt worden. Die slopen alles voor geld. In hun domheid en verslaving aan de lusten. Das een probleempje, nu ook. Of krankzinnig geworden wetenschappers die de wereld wel eens zullen vergiftigen en verklooien met hun nanotroep. Of met hun supersterke electromagnetische verstoring van het leven. Of het klooien met leven en reageerbuisjes waar perverse zaken het daglicht niet kunnen verdragen. Over die moordindustrie maar te zwijgen; de wapenkolerezooi.
  D’r is veel werk aan de winkel om de wereld te zuiveren van zoveel perversiteit. En dat werk stuit op onwilligheid van de onvoorstelbare onwetendheid en dwaasheid van volgevreten (en gezopen) onnozelaars. Voor het leven verloren gehersenspoeld en al.
  Maar ja.

  1. Aanvulling:
   Bovendien moet ik wel erkennen dat een mens een indoctrinatie nodig heeft. Hij moet een uitgangspunt hebben voor zijn leven van waaruit hij leeft. Ergo, opvoeding en opleiding is wel juist, mits het binnen de perken van de betamelijkheid blijft. Een mens heeft een levensvisie nodig, wil hij functioneren. Dus ook al zijn de gehersenspoelden (wie is dat niet trouwens?) dus zo geindoctrineerd, het heeft ook zeer goede kanten wellicht. Het wordt alleen wat vervelend als er misdadigers zijn die aan de knoppen zitten van het onderwijs en opvoeding. Ook al worden die misdadigers gesteund door ‘het systeem’ en komen ze er mee weg. Dan wordt het vervelend en kan het leven van zeer velen verziekt worden door absoluut slechte beslissingen.
   Maar denk bv ook aan psychopaten. Die zijn nu eenmaal zo en die zijn er dus ook. Daar valt niets tegen te doen maar de maatschappij zou juist beschermd moeten worden tegen zieke geesten ipv hen aan te moedigen. Vooral omdat het in deze tijd mogelijk is dat juist de ziektste geesten het meeste kunnen aanrichten wegens technische en financiële ontwikkelingen en dus mogelijkheden die er de laatste 150 jaar zijn gegroeid. Het menselijk geweten en zijn rechtsvaardigheidsgevoel zijn nu eenmaal niet meegegroeid met de onvoorstelbare snelle ontwikkelingen van de laatste eeuwen. Das ook een probleem.
   Ik vraag me nog steeds af wie slecht en goed is. Soms is dat heel verwarrend. Soms moet men nu eenmaal ook een soort ‘spel’ spelen hè? Soms moeten er wellicht rare stappen worden gezet.
   Maar ja. We leven inderdaad wel in interessante tijden. Dat wel.

 5. Rafael, een mens heeft geen indoctrinatie nodig, het geweten (ofwel de Wet) is een ieder gegeven die leeft in Gods Natuur. En dat zijn wij allen. Alles is voor ons dus een “Inside Job”. Mannetjes als Tom Zwitser die mensen de stuipen op het lijf proberen te jagen door middel van het promoten van niet bestaande besmettelijke virussen (die bestaan niet in Gods Natuur, alles is daar namelijk Zinvol) vind ik hoogst gevaarlijk en eng. En zeker als iemand dan ook nog zijn “handel” probeert te verkopen als “goed” (vaak dmv koppelverkoop), zo doen alle NGO’s dat ook en dat is alles pure oplichterij.
  Ik probeer de dingen gewoon te zien voor wat ze zijn en ik hou in elk geval niet van zwendel of oplichterij. Of het nu een grote NGO is of een kleintje als Zwitser. Ik trap in elk geval niet in dat soort praktijken en heb er dan ook al enkele keren op gewezen. Aan ieder voor zich om er al dan niet zelf eens naar te kijken als je “waarheid nastreeft” als “wijsgeer”. (…drinken moet het paard zelf doen)

  1. Ko,
   O, dat van die virussen wist ik niet. Ik weet ook niet zeker of die bestaan trouwens. Ik weet wel dat gezond eten en drinken de basis is. Samen met schone lucht en de zon. We zouden dat moeten hebben. En mensen die het eten ongezond maken of de lucht volspuiten met troep, of het water vervuilen en zo, die zouden gestopt moeten worden. Das al heel wat. Ze willen zelfs de zon gaan verduisteren! De basis voor en van het leven zelf! Omdat ze zeggen dat het warmer wordt. Dat soort zijn pas gevaarlijk.
   En er doen weinig mensen wat tegen. Daarom ben ik al blij als er al een paar zijn die hun ogen open hebben. Ook al hoeven ze dan nog niet meteen ‘wijs’ of liefdevol als een Boeddha te zijn. Dus ik meet maar wat ruimer. Snap je?

   1. @Raf, en indoctrinatie is het vervuilen van iemands geest, door als intermediair op te treden tussen jou en je Maker, zoals het Vaticaan al vele eeuwen praktiseert met allerhande “vorsten” als hun onderwerpers aan het slavernijsysteem… de levensstroom ingebankt middels geld, geweld en gedachtenmanagement…
    Er is nog nooit aangetoond dat er besmettelijke virussen zouden bestaan, die profijtelijke brainwash begon ten tijde van fraudeur Pasteur die besmettelijke bacteriën verzon en daarmee voor zijn geldschieters het wetenschappeijke werk van Béchamps trachtte te ontkrachten… De Duitse wetenschapper Robert Koch stelde toen een rijtje postulaten op om die besmettelijkheid aan te tonen. Daaraan is tot op heden nooit voldaan. En zal dat ook nooit gebeuren, omdat Gods Natuur zo niet werkt. De belangen van de Rockefellers kwakzalverij zijn echter zo groot dat het hele eeuwenoude frauduleuze slavernijsysteem er gewoon mee weg komt omdat het één rottend ziek zootje geperverteerde families is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *