Fijn, ezeltje van Hugo de Jonge & Bill Gates zijn…

Ha fijn, we mogen het ezeltje van onze leugenachtige overheid zijn!

Willem Engel van Viruswaanzin.nl legt voor Cafe Weltschmerz in 10 stellingen nog eens uit, waarom de media en de overheid je voorliegen over ‘het virus’. Van belang voor het dagelijks leven zijn nu vooral de 1,5-meter-regel en mondkapjes waarvan het gebruik tegen virussen geen enkel wetenschappelijk bewezen effect heeft.

De overheid en haar media laten je dus voor joker lopen. Terwijl bij die maatregelen wel andere onfrisse agenda’s meeliften. Zeer nuttige informatie die we graag delen, nu de mainstreammedia ons richting nieuw huisarrest masseren en het verplichten van een muilkorf.

‘Beroep op autoriteit’ is in massamedia gelijk aan ‘waar’
Engel doet als exact opgeleide (chemisch technoloog) wat de reguliere media zouden moeten doen, maar grotesk nalaten: controleren of het wel klopt wat overheid, WHO en andere entiteiten beweren met bepaalde andere deelbelangen.

Alleen al een simpel voorbeeld is het gebruik van rekenmodellen, die besmettingsprognoses gaven en die grotesk faalden. Een mooi subtiel voorbeeld is, dat de media consequent ‘positief getesten’ als ‘besmettingen’ rapporteren. Terwijl dat twee verschillende categorieën zijn.

Immers, je wekt met het gelijk schakelen de suggestie alsof de testen 100% feilloos zijn en daadwerkelijk dit Corona-virus ‘meten’. Terwijl dat natuurlijk niet zo is. Je diagnosticeert op antistoffen met een grote statistische foutenmarge. Die kunnen ook in reactie op iets anders in je lichaam zijn gekomen.

Kolerewindmolen, met Dearsum op de achtergrond. Ze leveren geen stroom aan ‘huishoudens’, maar journalisten schrijven steeds van wel, net als onze leugenachtige overheid. Huishoudens nemen stabiele netstroom af.

Journo-narcisten
Dat moedwillig verwarren door ‘journalisten’, meestal door algehele domheid, napraterij en onbegrip, is zeer herkenbaar in mijn veld van expertise, de groene ideologie. Journaille van de mainstreammedia heeft het bij windfarms consequent over ‘huishoudens’ die stroom zouden krijgen. Dat is pertinent onwaar. De Volkskrant gelooft zelfs dat je ‘een schoon klimaat’ kunt maken.

Dus daarom zijn we bij de Tweede Golf onzin die de media over ons uitstorten al een beetje ‘ingewijd’: je herkent de trucs, de redenaties, kent de meeliftende agenda (2030 Agenda), en de mentaliteit van intellectuele luiheid, stupiditeit van ‘kwaliteitsjournalistiek’.

Net als bij ‘klimaat’ worden de meest ingrijpende beslissingen in je menselijk bestaan plots overgelaten aan een handvol domein-experts, uitvergroot door media. En wie niet die specifieke expertise heeft, zou dan ook niet mogen meepraten over de meest totalitaire ingreep sinds Stalin op aarde leefde.

Het probleem van ‘de journalistiek’ is dus vooral: ze zijn te dom, te narcistisch en te lui. Dus is bij hen ‘autoriteit’ het zelfde als waar. En het enige dat journo-narcisten over Willem Engel kunnen zeggen is dat hij dansleraar was. Zo van ‘haha jij hebt niet de autoriteit’/ zie ons eens heel gevat zijn.

Het beste kun je journalisten gewoon in elkaar slaan, mocht je zo’n vlasbaardje/schuurbekje met z’n hoornbril en linkse tronie tegen het lijf lopen. Ze verdienen het!

Stel het dragen van oordopjes verplicht, kun je niet met de angstpsychose van de media besmet raken

Je ziet zo wie nog in ‘de krant’ en de NPO gelooft
Op straat kun je zo zien wie nog de mainstreammedia consumeert, en wie zich beter informeert: dan zie je mensen die daadwerkelijk hun handen ontsmetten (tegen bacteriën, dus niet virussen) voor ze een winkel ingaan. Als ware dwangneuroten, besmet door de massamedia die hun angstpsychose opdrongen.

Momenteel proberen alle media ons weer ‘De Tweede Golf’ te verkopen, inclusief een plicht tot het dragen van muilkorven in de buitenlucht. Terwijl bekend is dat besmetting met COVID-19 niet in de buitenlucht plaatsvindt. Maar in gesloten ruimtes zonder ventilatie.

Met die muilkorven ontnemen ze je dus ook nog eens je frisse lucht.

Wat je wel als proef op de som kunt doen: ik schafte bij een Carnavalskledingwinkel uit Venlo een ‘mondkapje’ aan, een ezelsgebit en draag daar dan ezelsoren bij. Zo fijn, het ezeltje van Hugo de Jonge en Bill Gates zijn.

Je ademt steeds je eigen uitgeademde lucht vol CO2 weer in. Daardoor kan het CO2-gehalte in je bloed verhonderdvoudigen, en daar word je suf van. Dus het DRAGEN van mondkapjes is ongezond voor je, terwijl die muilkorven alleen in zeer specifieke omstandigheden in een gesloten ruimte enig effect zouden hebben.

Enzovoort… Dus, als de overheid mij als mens wil vernederen, dan spelen we het spelletje op carnavaleske wijze mee. Met een echt Limburgs streekproduct: ezelstanden en ezelsoren.

Stel het dragen van oordopjes verplicht tegen Tweede Golf Onzin
Wat misschien wel helpt tegen ‘De Tweede Golf’: schaf oordopjes aan, zodat je de leugens van de mainstreammedia niet meer hoeft te horen. Ik heb die van mij, uit de tijd dat ik nog in herriebandjes speelde weer onder het stof vandaan gehaald.

Dan raak je ook niet verder besmet door de angstpsychose die zij helpen verkopen, ter destructie van onze basale burgerlijke vrijheden.

Dus de Viruswaanzin toont opnieuw hoezeer de mainstreammedia niet alleen al fysiek failliet waren, zodat ze in handen kwamen van twee rijke Belgische stinkerds. Maar dat de kaste van ‘de journalistiek’ ook moreel failliet is, zoals ze bij hun berichtgeving over klimaat, Trump enz al jaren bewezen. Voor die ambtenarij van de NVJ kunnen we niets dan hoon en diepe minachting opbrengen.

Bijltjesdag zal komen!

10 Replies to “Fijn, ezeltje van Hugo de Jonge & Bill Gates zijn…”

 1. honderd % bewezen ,met muilkorf krijg je veel minder zuurstof,plus je ademt je eigen toxie gas in . hoezo ,voor volks gezondheid je zorgt dat mensen straks als een dwaas in de rondte lopen ,door zuurstof tekort en dat ze inderdaad bij bosjes neervallen . COVID is zuurstof gebrek ,dus ieder die door een muilkorf stikt is, een covid 19 dode

 2. voor iedere covid19 dode betaald de verzekering extra uit tel uit je winst!! nog een gevangenis in eigen huis ps zonder controle van eigen fam.( lockdown) en al onze oudjes zijn legaal opgeruimd . oja het pensioen van al die versnelt overleden ouderen kunnen ze dan weer aan iets zinnigers uitgeven .Tja het is maar een denkwijze hoor?

 3. Het is alleen maar angst zaaien voor ons allemaal te vaccineren dat is wat hier achter zit maak mensen bang dat laten ze zich wel prikken de vaccinatie bereidheid moet omhoog dus bang maken.

 4. Wat moet ik nu denken van het break out team onder de supervisie van Nijenrode prof Bob de Wit die op initiatief van ja Jan Rotmans een man of twintig om zich heen verzameld hebben en zgn kritisch zijn op het RIVM en het MOT . Ze gaan aan de haal met de virus waanzin stellingen maar wat is hun agenda nu weer?

  1. Dat vroeg ik mij ook af, maar ik ga uit van het positieve in dit geval, dus schreef ik het volgende:
   Structuurcrisis:
   Want dat is het. Voor de naar vrijheid strevende mens is het huidige systeem niet meer geschikt. De regering komt met maatregelen vanuit de perceptie van hun verantwoordelijkheid, maar deze maatregelen zijn een onmogelijkheid. Er is grofweg de keuze tussen een “one size fits all” beleid dat verlammend rigide is, of een lachwekkend woud aan regeltjes die niemand meer serieus kan nemen, omdat er voor iedere situatie iets anders geldt. Hier is geen middenweg mogelijk die beter is, alleen een mengsel waarbij de nadelen van beide benaderingen blijven bestaan. Wat dan wel? De volksgezondheid moet uit de handen van de staat en op eigen benen worden gezet. Dan kan er pas met vertrouwen en begrip naar deskundigen worden geluisterd. Een nieuwe structuur is nodig. Ik hoop dat het breakout team hieraan zal bijdragen. NB, dit was gericht aan een lid van dat team.

 5. Het is hem allemaal te doen om de vaccinatie. Een vaccinatie wat eigenlijk geen vaccinatie is, in ieder geval niet zoals we die tot nu toe kennen. Het veranderd iets in je rna codering, wat ons dus veranderd in een gmo. Waarom? On onze menselijkheid af te nemen? Zodat we niet meer als mens gezien worden en dus behandeld hoeven worden? Klinkt waanzinnig, niet? Maar geef mij dan een andere plausibele reden. Daarnaast niet getest, dat maakt ons proefdieren. Soortgelijke ‘vaccins’ getest op dieren hadden dramatische resultaten. Zeer hoog sterftepercentage en dat wat niet dood ging, werd ernstig ziek. Onze regering is òf zeer incapabel òf onderdeel van de agenda (en werkt hier dus willens en wetens aan mee)
  Dit maakt hen in beide gevallen ongeschikt voor hun functie en dienen per direct ontslagen te worden. Ik kan nog uren uitwijden over de dubieuze contacten van hen in bepalende (overheids-) functies, maar daar kan een ieder ook zelf onderzoek naar doen. Het voornaamste is dat de media op zwart moet en de regering moet ontslagen worden. Over dat laatste zou ik graag iemand met verstand van zaken willen horen.

  1. Helemaal mee eens.
   Wel heel vreemd dat er nog steeds te weinig inwoners van (het vrije) Nederland zich realiseren, dat wij door alle (Corona) maatregelen onze vrijheid inleveren. Deze vrijheid waar onze ouders 80 jaar geleden zo hard voor hebben gevochten en heel veel offers hebben gebracht. Deze vrijheid mag ons niet.ontnomen worden. Daar moeten wij nu voor vechten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *