De bui die boven ons hoofd hangt…

Donkere wolken pakken samen

Voor het fotoboek ‘De Natuur van Friezen’ reden we tijdens een reeks onweersbuien door de vallei van het Reitdiep, de deels door mensen bewerkte loop van de Hunze die door Gronings Friesland kronkelde. Bij Aalsum was de lucht zwanger van het regenwater, dat niet lang daarna vergezeld van storm neerkletterde. 

De bui barst los

De locatie rond het Electragemaal heeft iets magisch, geeft een zelfde gevoel van ‘Oude Grond’ dat je ook op favoriete plekken in Friesland krijgt. Zoals bij het Reade Klif.

Het sfeertje was wel symbolisch voor wat ons nu boven het hoofd hangt. Je ziet hoe de massamedia ons en politici masseren met ‘De Tweede Golf’, een nieuwe golf angstpsychose en conditionering, althans, vanuit massapsychologisch perspectief bekeken en de PR-kunst van ‘manufacturing consent’.

It Giet Oan

Je hebt nog steeds mensen die deze media daadwerkelijk geloven, die herken je aan het ijverig handen wassen voor de supermarkt. Ik sprak iemand wiens moeder al sinds maart niet meer het huis uit durfde.

Bootje

We zijn hoe dan ook getuige van de grootste massapsychologische operatie ooit, waarmee de hele wereld in gijzeling is genomen. Mijn verwachting is dat we komende maand alweer huisarrest krijgen van de regering, dat het hele Nederlandse volk weer de gevangenis in moet. En dat we allemaal een muilkorf moeten gaan dragen.

Reitdiep bij Elektra

Een operatie van ontmenselijking die vele stadia ingrijpender is dan wat de nazi’s van 1940-45 hier ooit teweeg brachten. Die gaven alleen Joden een ster, nu krijgt de hele bevolking een Corona-burqua om ze te ontmenselijken tot ‘gij zijt besmettingsbron’.

Informeer je buiten de gecontroleerde media

Men duwt ons 1 fuik in, die van verplichte vaccinatie, een unieke schending van het eeuwenoude grondrecht op de intregriteit van je lichaam. De Andere Krant gaf juli dan ook een speciale Covid 1984-editie uit. Gelukkig hebben al een half miljoen mensen die nu onder ogen gehad.

Dus we wachten de bui niet af, maar zijn actief om zoveel mogelijk mensen van tenminste een paraplu te voorzien.

…aldus Satan..

En we wijzen de werkelijke krachten aan, die dit veroorzaken, zodat je niet op de stropoppen slaat (‘links’ dit, Femke Halsema dat’, De Islam blablabla, Hugo de Jonge zus, Mark Rutte zo), maar de ware criminelen identificeert en hun machtsagenda blootlegt (2030 Agenda).

De ultieme misantropie uitgelegd als filantropie, de wens tot controle over uit gelegd als ‘zorg voor’…

Zie ook onze video’s voor Blue Tiger Studio, zoals ‘The Great Reset van het World Economic Forum en hun Klaus Schwab. Hoe ze de economische verwoesting van het mkb aangrijpen om de macht te verkrijgen over alle vrije economisch verkeer in de wereld. Die video is al meer dan 70 duizend maal gezien.

Zie dat positief. Je wordt juist nu uitgedaagd om met de goede mensen samen een alternatief te vormen. Ook al hebben zij alle macht en geld, controleren zij de media waar de massa nog naar kijkt.  Zij hebben iets niet dat wij wel hebben in ons Gallische mediadorpje: Een ziel.

Want die hebben zij allang aan de duivel verkocht.

Een regenboogje

Deze crisis vormt alvast de definitieve ontmaskering van de Oude Media, de kranten, de ambtenarij van de NVJ (Nederlandse Vereniging voor ‘Journalistiek’) en de NPO. De systeemknechten, verweven met oude kartelpartijen. Ambtenaren.

De alternatieve media nemen hen over, en zullen een zelfde professionaliseringsslag maken. Dus alle reden om ook een regenboogje te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *