Maxima en Constantijn maken uw kind AI-proefkonijn

Dit probeert men bij Futurenl.nl je kind aan te smeren als lesmateriaal, met Constantijn van Oranje in de Raad van Toezicht

De stichting FutureNL van Artificial Intelligence-ondernemer Steven Schuurman poogt je kind aan de Corona-App met volgsoftware te krijgen. Dat blijkt uit hun ‘lespakket’ voor de BSO. Ze hebben in hun 2-jarig bestaan direct een Oranje aan boord in de Raad van Toezicht, Constantijn en Koningin Maxima gaf september 2019 al een les voor hen in Artificial Intelligence.

‘De overheid en het Koningshuis moeten niet tegen ons liegen’... #’Overheid de baas’…

‘Digitale vaardigheden’
De insteek van hun ‘manifest’ is dat alles dat Silicon Valley & Bill Gates bedenken ‘krachtig, machtig en prachtig’ is. Sinds afgelopen jaar hebben ze daar dan een ‘ethiek’-onderdeel bijgevoegd.

Maar de werkelijke insteek van de stichting van AI-ondernemer Steven Schuurman, lijkt dat er maar 1 toekomst is, die van de ‘Vierde Industriële Revolutie’, de digi-revolutie waarin je wel mee zult ‘moeten’, de Big Brother maatschappij waarin ‘data’ het ‘nieuwe goud’ heten….(Surveillance Capitalism)

Daarnaast herken je een insteek gelijk aan de Missing Chapter Foundation van Laurentien van Oranje.

Ze doen alsof kinderen meebeslissen over hun toekomst. Terwijl de Oranjes ze vooral als eenvoudig beïnvloedbare imitators misbruiken voor de corporate agenda van globalisten (2030 Agenda), waarbij ‘jonge mensen de sleutel zijn tot duurzame ontwikkeling’ (Global Change Makers).

Vrij vertaald uit het Globalisme-Chinees betekent dit: niet de ouders voeden het kind op, maar de overheid, corporate krachten, stichtingen en special interest.

‘Meedenken’, als je nul levenservaring hebt, kennis of enig inzicht en dat ook niet meer leert.

‘Klaarstomen voor de kenniseconomie van morgen’
Dit interview voor accountantkantoor Bloemendaal Ruigrok met Ronilla Snellen (profileert zich als ‘de computermoeder’) geeft mooi weer, hoe snel ze omhoogvallen, en direct tot alle onderwijskanalen toegang krijgen met steun van Maxima en Constantijn.

Ze leggen meteen een 1-op-1-relatie tussen ‘kennis’ en ‘digi’. Terwijl het kennisonderwijs op klassieke vakken als biologie (mijn expertise) en natuurkennis op zijn best dramatisch is. Maar ze moeten wel de producten van Big Tech leren afnemen:

Jongeren van nu groeien op in een digitale wereld. Om hen klaar te stomen voor de kenniseconomie van morgen, vindt FutureNL het belangrijk dat ze al op school leren over technologie en digitalisering. Vanaf de kleuterschool tot en met het middelbare onderwijs.

Kinderen aanwenden voor Agitatiepropaganda mondiale elite-plan 2030 Agenda

Een beetje vlot met het nieuwste product uit Silicon Valley omgaan, wat heeft dat met ‘kennis’ te maken?  Niet met ‘kennis van de natuur, het leven en de wereld’. Hoe je volwaardig en compleet mens kunt worden. We lezen in het interview over Ronilla Snellen:

hoe ze steeds meer bekendheid kreeg en nu zelfs gesteund wordt door leden van de koninklijke familie. “Constantijn van Oranje zit in de Raad van Advies en Koningin Maxima gaf op 4 september 2019 als gastdocent een les Artificial Intelligence.”

Twee jaar geleden fuseerde de stichting CodeUur van Ronilla Snellen met de Dreamery Foundation van Steven Schuurman. Onder de naam FutureNL richten ze zich nu op drie dingen: het ontwikkelen van wekelijks onafhankelijk lesmateriaal, het geven van workshops aan leerkrachten en het geven van gastlessen. Allemaal gratis diensten, gesponsord door het bedrijfsleven.

Ideaal dus voor ouders die zo druk zijn met zichzelf, dat het prima is wanneer het bedrijfsleven en Bill Gates de opvoeding overnemen.

Zijn dingetje….

Er bestaat niet zoiets als een gratis lunch
De stichting geeft ‘gratis’ lessen op basisscholen en de BSO. Dat is mogelijk omdat ze vanuit het bedrijfsleven worden gesponsord. Die sponsoring is logisch verklaarbaar, omdat Futurenl hun (software) producten helpt vermarkten onder het mom van ‘onderwijs’.

Bij haar start in 2018 kreeg Futurenl ook een donatie mee van Microsoft Philantropies van 2 ton euro. Het bedrijf van milardair Schuurman, Elastic heeft ook 1 vestiging in Silicon Valley.

De Cashloze Big Brother-maatschappij waarin je met je digi-identiteit continue bespioneerd wordt

Die steun van de Bovenbazen van Nederland is niet toevallig. Met het World Economic Forum en hun Future Council wil de globalisten-elite het ‘Internet of Things’ uitrollen, als onderdeel van hun programma Mensheid 2.0: Transhumanisme, de fusie van mens en computer.

Brave New World via ‘Digitale Revolutie’, de businessclub van Prins Charles maakte er al reclame voor met Accenture Strategy. Dat is ook het marketingbedrijf waar de bedenker van ‘Extinction Rebellion’ vandaan kwam, Gail Bradbrook. Prins Charles is in januari 2021 bij het World Economic Forum de eregast voor hun digi-revolutie-programma: The Great Reset.

Dat programma is weergegeven in de vorm van een coronaatje. Zie ook dat Accenture tevens sponsor was van Code-uur, de voorloper van Futurenl

Gail Bradbrook haar vorige werkgever, een club van Prins Charles

Voor hun ‘digitale revolutie’ (Fourth Industrial Revolution) /afschaffing van de menselijkheid, duwen ze de gehele economie richting het web, digitaal, en richting de cashloze maatschappij. Hiertoe gebruiken ze ook de Virus-psychose, de gijzeling van bevolkingen op basis van valse aannames en bangmakerij.

We zien nu al dat men via de – vanuit medisch oogpunt onzinnige- anderhalvemeterregels, er op aanstuurt om het mkb-winkelbedrijf kapot te maken. Dat alles naar online gaat en naar cashloos.

Accenture, IBM, Microsoft, sponsoren van Ronilla Snellen

Zo ‘redt’ Prins Charles de wereld, terwijl kroonprinses Mary bij de WHO Europe toezichthouder is. Onze Oranje-familie, 1 van de rijkste families op aarde blaast daar een vrolijk nootje in mee. De kans dat mensen van Koningshuizen op zijn best knettergek zijn, die schatten we groter dan 50%.

Zie ook de uitroepen van Charles in 2009:

Nog 2 dagen en dan zijn we verdoemd, zie de datum. Rothschild is de bankier van Prins Charles

Verband tussen viruspsychose en 5G
Ook is er dus een economisch en strategisch verband tussen de agressieve uitrol van het 5G-netwerk en de viruspsychose: alleen 5G-internet kan de grote datahoeveelheden verwerken die ze voorzien. Daarnaast moet iedereen zijn digi-id (COV-id) krijgen, een virtuele persoonlijkheid die je nieuwe toegangskaartje wordt tot de ‘newconomy’.

En daartoe dient ook de nationale besmetting met een massapsychose rond een opgeklopt griepvirus. Zoals Bill Gates al aangaf zo ‘immunisatie’ (vaccinatie) de intree zijn tot een digitale identiteit voor iedereen. Dus dat kinderen al bij vaccinatie aan een DIGI-ID geholpen worden.

Daarmee worden ze dan onderdeel van ‘Het Internet Of Things’.

Werkt met Gates samen. De Corona-agenda en 5G gaan gelijk op via internet of things

Digitale ‘geletterdheid’ = natuurvervreemding
Het lespakket van Futurenl dat uw kind aan de volgsoftware moet krijgen, is als ‘discussie’ opgezet over ‘de ethiek’ daarvan. Dat is een gangbare PR-techniek om via these-antithese de synthese te bewerkstelligen.

Alleen al de als ‘constatering’ verkochte bewering in het lespakket van Futurenl ‘we zitten met zijn allen thuis om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zodat de ziekenhuizen het nog aankunnen’ is een drievoudige leugen.

Leugens, indoctrinatie, propaganda = Futurenl

Kinderen worden niet door dat virus getroffen, vooral 80+’ers die toch al van plan waren snel dood te gaan. Dus die muilkorfjes die ze afbeelden op van angst trillende kindjes: die tonen wat ze werkelijk van plan zijn. Ontmenselijking op basis van bedrog en corporate belangen.

Als manier om iedereen te chippen met een digi-id: vaccinatie

Er is geen medisch geldige reden tot kinder-vaccinatie, wel heeft Big Tech hier een duidelijk belang: het doel van zo’n Big Brother-app is om je toegang te verlenen/weigeren tot diensten als je het vaccin van Bill Gates/Darpa en het Medisch Industrieel Complex hebt gekregen.

Dus Futurenl is een bedrijfs-gesponsorde lobbyclub die de elite-agenda (Vierde Industriele Revolutie) het onderwijs in lobbiet. Ze hebben het karrenspoor van de toegestane discussie zelf al getrokken, namelijk wat hen zelf van pas komt.

Kinderen eerlijk vertellen dat de overheid tegen ze liegt, en dat die viruspsychose bijdraagt bij de ontmenselijking van hun toekomst, dat leren ze bijvoorbeeld niet.

Het gaat over het wel/niet leuk vinden van volgsoftware, die ze al panklaar hebben en waar de Europese Sovjetunie al regulering voor maakt (E-Health)

Het is allemaal geweldig en je moet hun producten afnemen want dat is ‘DE’ toekomst

Weg met die mobieltjes, de natuur in!
Het uitgangspunt van de stichting is dat alles dat Big Tech en Silicon Valley uitspuugt ‘geweldig’ moet zijn. Terwijl je ook kunt zeggen: mijn kind mag niet langer dan 1 uur zijn/haar tijd verdoen met zo’n digiding. Ze gaan weer met vriendjes spelen in de natuur, in plaats van voorovergebogen naar een schermpje gluren.

Of ‘Mijn pappa en mamma hoeven niet langer allebeide te werken voor de prijs van 1 werknemer. Mijn moeder krijgt de tijd om haar eigen kinderen op te voeden, in plaats van dat Laurentien van Oranje met haar Missing Chapter Foundation kinderen inzet voor globalisme-politiek.

Pompebleden. Lekker de natuur in, veel gezonder voor lichaam en geest dan uren op je mobieltje of compu.

Maar dat uitgangspunt is dus uitdrukkelijk niet de insteek van het ‘lesmateriaal’ (bedrijfsreclame Big Tech) van Futurenl.  Het uitgangspunt is dat je wel mee MOET, net als in het Artificial Intelligence-boek van Yuval Harari: Homo Deus. Je zult wel moeten.

Oh ja?

We neigen hier als vroegere Oranje-klant (‘koningshuis geeft stabiliteit blabla’) steeds meer naar de stelling, dat het Koningshuis en de UBO-families (bovenbazen, miljardairs) daar omheen een kracht ten kwade is die de Nederlandse bevolking veel schade toebrengt in het licht gezien van de menselijkheid.

Het misbruik van kinderen als moreel chantagemiddel voor volwassen politiek = de Oranje Maffia (Laurentien/Petra)

Wij kunnen ons wel degelijk een geheel andere toekomst voorstellen dan een Big Brother Maatschappij, waar iedereen met volgapp als menselijk batterijtje in The Matrix (Mirror World) gekoppeld moet. Check over hun Great Reset ook ons filmpje voor Blue Tiger Studio

Al nagenoeg 100 duizend keer bekeken. Mensen worden wakker, en ze herkennen me al op straat. Zelfs midden in de Friese jungle stopte er gisteren een Porsche met 2 Amsterdammers die onze filmpjes kijken. Goed zal het kwaad overwinnen.

6 Replies to “Maxima en Constantijn maken uw kind AI-proefkonijn”

 1. Als 80% van de Nederlandse bevolking geestelijk beperkt is, waarvan 20% alles gelooft wat je ze wijsmaakt, 60% nagenoeg niets snapt, maar toch beïnvloedbaar is en de overige 20% over zelfdenkend vermogen beschikt en nooit zal geloven wat ze je wijsmaken.

  Hoe vertel je ze dat die 3e wereldoorlog op dit moment gaande is. Dat Sars-Cov2 (Covid19, Corona) een wapen is dat ingezet wordt tegen de eigen bevolkingen.

  De “nieuwe realiteit” zoals deze regering het noemt waarbij horeca, cultuur, recreatie en luchtvaart kapot moet is in volle gang, onder leiding van Oranje, want die spoedwet voor de dictatuur Nederland gaan ze tekenen. Breng maar eens in beeldschema hoe deze leden allen verweven zijn met beslissingsposities en instituten. De vijanden van het volk wonen allen dichtbij.

  Hoe bereik je die 60% ?

  Nederland demonstratieland, je kan demonstreren tot je ons weegt.
  Het is slechts voer voor de massa indoctrinatie.
  Hoe bereik je groepen die tot echte actie bereidt zijn?

  Hoe bereik je die 60% ?

 2. dat 1 iemand 2 mensen besmet en die rekensom oneindig maken getuigd al van weinig inzicht en het dom overnemen van iets wat blijkbaar te ingewikkeld wordt geacht door de persoon zelf om er enig denkwerk aan te besteden.
  In Jip en Janneke.
  Mens a, besmet b1 en b2. Van 1 naar 2
  b1 en b2 besmetten c1a, c1b, c1a en c1b. Van 2 naar 4
  etc.
  Ik woon in het prachtige Medemblik, ik word besmet door een vriend en die besmet ook een gezamelijke vriend en 75% van het dorp is verder ook al besmet. En ik moet volgens de rekensom er ook 2 besmetten. De vriendenkring is al aardig besmet, bij de bakker lukt het ook al niet meer. Zal het mij lukken om er 2 te besmetten? En als het mij lukt, waarom besmet persoon a,b, enc en dan maar elk 2? Worden we steeds besmettelijker? En de laatste mensen, hoe gaan die dan besmet worden? En mijn buurman met straat- en smetvrees, doet die mee aan de ketting?

  Behalve dat ontgifting, als het al besmettelijk is (en dat lijkt mij helemaal niet slecht, dat je lichaam wordt aangezet tot ontgifting voordat je lichaam eraan begint omdat je tjokvol zit), een positief proces is, moet de rekensom aangepast worden.
  Persoon 1 besmet er 10, personen 2 9,5 , personen 3 9, personen 4 8,5
  En zelfs hierop zijn weer diverse opmerkingen te maken.

 3. En 1 van de belangrijkste basisvoorwaarden voor het creëren van hunt utopia/ menselijke bijenkast/ hypercube etc. is het stimuleren van de groepsgeest. Ook in de kanjertraining is dit een belangrijk thema (mijn zoon is naar groep 4 gegaan. na het gedoe van afgelopen maanden beginnen ze hier ook weer mee): wat de groep ‘goed’ vind is goed. Waarbij ‘goed’ vooral ‘handig gedrag’ is ‘waarmee je je doelen bereikt’. Komt regelrecht van een publicatie op hun eigen website.

  En de ‘hyve-mind’ is vanaf de jaren 60 ook een onderliggend/ vaak verborgen thema geweest bij intelligentere hippies/ cia-agenten (bands als the Grateful Dead). Een paar jaar geleden kwam ik op jouw website het boek van DaveMcGowan tegen ‘Weird scenes inside the Canyon’. Grotendeels ook op de website te lezen http://centerforaninformedamerica.com/laurelcanyon/ (staat er nog steeds op gelukkig). Ook ik ben (deels) gehersenspoeld met muziek uit die tijd. Als (voormalig?) muziekfan en iemand die graag met muziek bezig was en ondertussen wel achter wat dingenis gekomen, was dit voor mij erg interessant om te lezen.

  Ik kwam afgelopen tijd nog deze documentaire-serie tegen. Het is in feite een vervolg op het werk van DaveMcGowan. CIA-praktijken, maar ook de beoogde effecten van FM-radio (is een aparte serie over), verandering van de A-standaardpitch van 332 Hz naar 440 Hz zijn slechts enkele thema’s. Het is indirect afkomstig van een website die eerst ‘gnostic media’ heette maar de laatste jaren ‘logos-media’ heet (https://logosmedia.com/). Deze link is de eerste van een 7-delige serie. Boeken zijn wellicht beter, maar als tuinman die bijna altijd alleen werkt heb je nog weleens de tijd om eea te luisteren.

  https://www.youtube.com/watch?v=L1n5Hfy_dCg&list=PLCOZWPrcz4SJ9tu5zpj32wD2EeDGz2ru-

  En deze 4-delige serie over de Grateful Dead vind ik ook een aanrader. Het is een soort van case-studie. Hoe veel ‘voorbereidend werk’ voor de elite al veel eerder is gedaan en in de jaren 60 een grote vlucht nam. Het gaat hier niet om wat sufgetripte hippies, maar om behoorlijk intelligente CIA-agenten/ satanisten. Inderdaad, een band als Slayer is meer een soort van kermisact voor bejaarden als je het zo bekijkt.

  https://www.youtube.com/watch?v=8PN451C3m0w

  (viel me op dat ik die link op youtube vrij lastig kon vinden. weer anders als een paar maanden terug… het gerotzooi met zoek-algorithmen waarschijnlijk weer)

 4. Via de donatie van 1 miljoen aan D66 van Steven Schuurman, kwam ik uit bij deze site. D66 als dé klimaatpartij. Ik vond het al zo vreemd. Dat was toch dé onderwijspartij? Maar nu kan ik de link leggen. FutureNL zien we binnenkort terug in het lespakket. Bedankt voor het artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *